Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jussi Tapola

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana karotenoidi, 05.12.2014 klo 16.23.

 1. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joo, vähän huvittavaahan tämä on, mutta kyllähän tämä Rautakorven ja nyt jo myös Tapolan ympärille rakennettu jatkuvuus on iso syy Tapparan kestomenestykseen. #pikkusenkateellinen
   
 2. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. KaMa.
  Mielenkiintoista, vähän huvittavaa, mutta vahva usko, että yks isoista jatkaa riman pitämistä korkealla jatkossakin. Mikä on Liigan ja Suomikiekon kannalta vain hyvä asia.

  Jollain lailla ilonen ja symppaan Tuokkolan puolesta. En tiedä onko päävalmentaja-ainesta, edelliset pestit sisäls turbulenssia, mutta vaikuttaa asialliselta lätkäjätkältä ja hienoa, että sai pestin huippuorganisaatioon.
   
 3. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Kun nyt jatkuvuudesta jauhetaan, ilmeisesti Tuokkolasta on tarkoitus koulia seuraavaa päävalmentajaa?
   
 4. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tai olisiko jo Villen kotiinpaluu todennäköisempi. Tapola UTJ, Rautakorpi liittoon ja Ville valmentamaan.
   
 5. lego Jäsen

  Lainaus:
  Tuskinpa. Kolme vuotta on hemmetin pitkä aika, mitä tahansa voi tapahtua sinä aikana. Tuokkolasta voi tulla seuraavaksi päävalmentaja, mutta sitä tuskin on päätetty nyt.

  Veikkaan että Tappara halusi Tuokkolan apuvalmentajaksi, koska hän on yksinkertaisesti tähän pestiin erittäin hyvä valinta ja vastaavasti Tuokkola halusi tulla apuvalmentajaksi Tapparaan, koska pääsee valmentamaan taas lähelle kotiaan.
   
  Vintsukka tykkää tästä.
 6. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Tässä on Tapparalla viimeisen 50+ vuoden aikana ollut vähää vaille monta valmentajaa, mutta hommaa ei ole saanut toimimaan kuin Kallu Numminen, Molla Hietanen, Rauno Korpi, Rautakorpi ja Tapola. No lisäksi on Uraman pronssi, se pitää aina muistaa mainita, ainut mitalivalmentaja kultaisen viisikon ulkopuolelta kun on.

  Eli jotenkin harvakseltaan Tappara tuntuu löytävän uusia onnistujia päävalmentajan tontille. Sitten kun sellainen löytyy, niin kannattaahan tuosta pitää kiinni. Näin sitten mennään vuosikymmen kahden valmentajan vuorottelulla, mutta sitten on kai keksittävä jotain uutta. Ainakin joksikin aikaa, eihän sitä tiedä kuinka monta kertaa Tapola vielä palaa.
   
 7. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  No äläs nyt, tämähän voi olla jouluun mennessä taas ajankohtainen. Itse en näin kyllä usko.
   
  Ex tykkää tästä.
 8. Vintsukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Suomi, Panthers
  Lainaus:
  Ei tietenkään neljän vuoden päähän mitään päätetty ole, meinasin vaan että eiköhän Tuokkolaa palkatessa ole sitäkin mietitty, että saadaan mies joka voisi mahdollisesti jatkaa Tapolan työtä kun se aika koittaa.
   
 9. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Tapolan myötä Tappara ilmoittautuu taas mestaruuskamppailuun mukaan. Pitäisi varmaan onnitella tässä kohtaa.