Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Jussi Jokinen – NHL-tähden paluu kärppäpaitaan

Viestiketju osiossa 'Kärpät' , aloittajana Dynastia, 27.01.2019 klo 18.38.

 1. Dynastia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Huikea juttu että Jussi tekee nyt paluun Ouluun ja Kärppiin. Tuo yllinkyllin mielenkiintoa loppukauden peleihin ja varmasti buustaa myöskin yleisömäärät nousuun. Ainoa mikä itseä hieman ihmetyttää on se että soppari on vain loppukauden mittainen.Mutta erittäin tyytyväinen ja kiitollinen tästä sainauksesta voi olla jokainen kärppähenkinen. tervetuloa kotiin Jussi Jokinen!
   
 2. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Minua ei ihmetytä sopparin pituus. Eiköhän tässä ole taustalla veroasiat. Tuon Kalevan haastattelun rivien välistä on luettavissa kyllä se, että Jusa haluaa jatkaa Kärpissä pitempäänkin. Perhepolitiikka määrää Jussinkin perheessä paljon.
   
 3. Lomppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Me on voitettu mestaruus! Uskotteko kotona?!
   
  SASamuli, vanukas & holynordic tykkäävät tästä.
 4. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Tervetuloa Jussi! Urheiluromantikkona, tiedostaen Jussin ison unelman 1000 NHL-ottelusta... toivoisin, että loppukausi menee Jussin osalta niin hienosti, että joku NHL-seura kiinnostuu vielä hänen palveluksistaan ja saa unelmansa toteutettua. Ei ole epäilystäkään, etteikö Jussi kuitenkin tulisi lopettamaan uraansa Kärppiin, joten tässä olisi todellinen win-win kaikille osapuolille.
   
  Micol ja Euro71 tykkäävät tästä.
 5. Eric Rooslind Jäsen

  Jokinen käynee syksyllä pellailemassa taas Sveitsissä veropäivät pois ja palaa verorajan jälkeen Kärppiin lopullisesti. Takaportti jää NHL:ään ja tuhanteen runkosarjapeliin.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2019 klo 18.51
  Olbertson tykkää tästä.
 6. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Kova hankinta Kärppien jo ennestään kovaan nippuun. Helpottaa varmasti Jussiakin kun on muitakin vastuunkantajia ja saa rauhassa ajaa itsensä sisään joukkueeseen. Kokeneen konkarin merkitys vain korostuu kun pleijarit alkavat.
   
  Frank McKee, Zinetula & Euro71 tykkäävät tästä.
 7. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Tämä olisi itsellenikin mieluisin vaihtoehto. Itseäni harmittaa nyt se, että Jokinen ei ole käytössä seuraavalle kaudelle, ainakaan alkuun, mutta toivotaan, että koko loppukauden sopimus johtuu siitä, että Jussi haluaa vielä NHL:ään ja että hän voisi vakuuttaa jonkun joukkueen tarjoamaan hänelle paikkaa.
   
 8. Old referee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Suomi, tuomarit
  Heikkoa journalismia oli tiedotustilaisuudessa paikalla olleilta toimittajilta, ettei tuosta mitään kysytty.
   
  Micol tykkää tästä.
 9. Normandia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, TuTo
  Paljon mahtaa tästä parista kuukaudesta tienata. Kuukausiliksa varmasti kohdallaan.

  Mutta onnea Kärpille, upea hankinta.
   
 10. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Semmoisia ne tiedotustilaisuudet on. Siinä yhteisessä yleisessä osiossa ei juuri mitään kysyä. Kaikki haluavat sitten henkilökohtaisesti kysyä (samat) kysymyksensä.

  Nytkin olisi ollut muutama hyvä aihio kysymyksiin:

  - Jokisen pelipaikka laita/keskellä
  - Tuleeko jengiin muutoksia kun hyökkääjiä alkaa olemaan enemmän kuin laki sallii
  - Jokisen tulevista kausista
   
  Old referee ja Euro71 tykkäävät tästä.
 11. Micol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tuskin hän osaomistamaansa seuraan ison tilipussin perässä tuli. Varmasti saa kuitenkin kohtalaisen korvauksen ajastaan Kärpissä.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  En kyllä usko että Jussi Jokinen Kärpissä pelaa. Uskon vasta kun on kokoonpanossa. Vai mitä @Porvoon Kärppä ?

  No kuittailut sikseen. Ihan hyvä hankinta.
   
 13. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ticketmaster on muuten ollut puolisen tuntia alhaalla, alkaen siitä kun Jussin tiedotettiin pelaavan ensi lauantaina. Ilmeisesti siis jokunen katsojakin on tulossa paikalle katsomaan Jokisen paluuta :)
   
 14. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Psst. Älä vie kaverin jännitystä. Mukavahan se on jännittää gagulit lahkeessa 6 päivää.
   
 15. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Hah joo. Odotellaan...

  Millä numerolla Jokinen muuten pelaa? En tuota tiedotustilaisuutta katsonut. Onko tuo viimeisen 14 vuoden aikana käytössä ollut 36 vai Kärpistä tuttu 8?
   
 16. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Luulempa että Jokisen perheessä tulevana kesänä tehdään isoja päätöksiä. Jäädäänkö asumaan Floridaan lopullisesti vai muuttaako perhe lopullisesti Ouluun. En usko että Jussi montaa vuotta aikoo pelata toisella paikkakunnalla kuin missä perhe majailee.
   
  aurora borealis ja Olbertson tykkäävät tästä.
 17. Shiva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Se tuli jo viimeistään silloin kun Osala tuli teille. Kärpät alkaa olla vähän liiankin ylivoimainen tähän sarjaan. Kivä nähdä tietysti näitä pelaajia Liigassa, ja kevään maajoukkueessa.
   
 18. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  Jussihan tosiaan saa vielä tästäkin kaudesta Floridan buyoutista edelleen tuollaiset 1,33 miljoonaa dollaria tililleen (toki verot pois), joten liksapyyntö ei välttämättä ole mikään älytön. Ei sen tarkempaa tietoa ole, mutta rahallisestihan tältä kaudelta on kelpo liksa joka tapauksessa jo tuloillaan.

  Tämä lienee myös syy siihen mistä aikaisemminkin on kirjoitettu, eli miksi sopimus on ainoastaan kauden loppuun asti kestävä. Muutama kuukausi menee Kärppien mukana, ja pari kuukautta jää "varastoon" tarvittaessa kesälomalle ja Suomessa oleskelulle, ilman, että verottaja pääsee väliin. Vaikka minussakin urheiluromantikon vikaa on, ja Jussi on hieno pelaaja, niin kyllähän rehellisyyden nimissä NHL-kortti on aikalailla käännetty pysyvästi, pelaisi mies minkälaisen loppukauden tahansa Kärpissä. Sinnikkäästi jaksoi odotella tarjouksia rapakon toisella puolella, mutta ei natsannut. Todennäköisesti hyvänä yleismiehenähän tuo olisi edelleen mennyt alemman kastin joukkueissa, mutta pääosin sielläkin halutaan antaa minuutteja tulevaisuudelle.
   
  Euro71 tykkää tästä.
 19. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Jusa ei pelaa keväällä maajoukkuepelejä. Syynä se, että on muutenkin erossa perheestä reilut 3 kuukautta. Kauden jälkeen lentää perheen luo Floridaan.

  Tämän kauden tulijoista Osala ja Ohtamaa tietysti hyvinkin potentiaalisia MM-kisapelaajia. Suomen joukkueen siis.
   
 20. Euro71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, olosuhdesyistä HIFK
  Lainaus:
  Tästä syystä tämä loppukauden soppari ei kuulosta hirveän hyvältä, jos se sitten rajaa pois ensi kaudella pelaamisen. Tai sitten tosiaan Jussin perheessä on päätetty, että jäädään pysyvästi Floridaan. Toisaalta, kuten huhuketjussa totesin, niin jos Jussilla on haluja pelata tällä kaudella, niin se aivan varmasti onnistuu parhaiten tutussa seurassa, jossa paineet tuloksentekoon ja joukkueen kantamiseen ovat vähintään maltilliset. Jussin ei tarvitse ihmeitä tehdä ollakseen kuitenkin peliaikansa arvoinen.
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Kuopion Palloseura, sympatiat KalPa
  Lainaus:
  Eiköhän tässä ole juuri se pienen pieni takaportti juuri sen muodossa että hyvä loppukausi ja mahdolliset MM-kisat päälle, niin voi EHKÄ päästä vielä hakemaan NHL-unelmaa jossain heikommassa jengissä. Olihan se Jokinen tälläkin kaudella vielä try-outilla Detroitissa(?), mutta ei lopullista diiliä saanut. Kyllä ne änärijengit näitä kokeneita ukkoja pre-seasonille kuitenkin kelpuuttaa, esim. Theo Fleury kävi kymmenen vuotta sitten Calgaryn Flamesin harjoitusleirillä ja taisi ihan ok tehojakin tehdä harjoituspeleissä. Aktiiviura oli kuitenkin päättynyt jo vuosia aiemmin ja ikääkin taisi olla n. 40 vuotta.

  En pitäisi ihmeenä jos kuvio on seuraava: Loppukausi Kärpissä, sitten kesän jälkeen mahdolliset NHL-leirit ja verorajan umpeuduttua syksyllä 2019 Kärppiin parin vuoden lapulla. Jos nyt siis ei NHL-sopimusta saa. Tuskin saa enää.
   
 22. Forest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Forest, Bruins
  Lainaus:
  Myyvät neljän lipun pakettia lauantaiksi (36 e) Ticketmasterin myyntipisteissä, mutta ei netissä ostettavissa.
   
 23. Lomppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Joo, Kärpät on vähän sellainen näyttelyeläin tähän sarjaan. Kaikki tykkää vähän käydä katselemassa kun se on sellainen mitä ei joka päivä Suomessa näekään.
   
 24. Eric Rooslind Jäsen

  Lainaus:
  En ymmärrä tätä logiikkaa. Miten se rajaa ensi kaudella pelaamisen? Kauden alku viivästyy, mutta sitten voi tehdä lopullisen paluun.
   
 25. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Tiedotustilaisuudessa oli paidassa tuo #36, joten se lienee pelinumero.