Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo

Mielenkiintoinen haastattelu. Kertoi että kaikkia sopimuksia ei ole julkistettu ja myös Mingoian sopimuksesta juttua.
Aika hyvin meillä menee kun Mingoiakin on itse kysynyt, että saisiko jatkaa Kouvolassa :)
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Aika jäätävää, että Mingoia itse soitti ja sanoi ”että kävisikö jos ainakin yksi vuosi jatkettaisiin?” - vaikka tarjouksia oli muualtakin luonnollisesti.
 
Dee Dee Ramone on being in a rehabilitation center: “That was fucked up. They also made me play volleyball. It was a nightmare.”

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Jussi Ahokas saattaa olla koko uuden liiga-ajan onnistunein signaus, toki vasta yksi kausi alla mutta valmennukseen ei ensi kausi kaadu. Vahva luottamus siihen!
Ja jos ja kun Ahokas lähtee tämän kauden jälkeen niin Heiskanen päävalkuksi. Oppinut Ahokkaalta paljon ja on nuori mies.
 
KooKoota ei jätetä! -Tuntematon sotilas

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jussi Ahokas saattaa olla koko uuden liiga-ajan onnistunein signaus, toki vasta yksi kausi alla mutta valmennukseen ei ensi kausi kaadu. Vahva luottamus siihen!
Toisen kauden kirous on ollut monella kovemmallakin valmentajalla. Saa nähdä miten käy. Hienoa kuitenkin Liigan kannalta on Kouvolan nousu uskottavaksi liigajengiksi.
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kerrotko kuka on tällainen Ahokasta kovempi valmentaja?
Pendo nyt ensimmäisenä tuli mieleen. Olisi voinut hyvinkin tulla kenkää toisella kaudella Kerhossa. Pointti oli ettei edelliskauden hyvä menestys seuraa automaationa seuraavalle kaudella. Varsinkaan näissä keskikastin joukkueissa. Marginaalit ovat pieniä, ja moni joukkue tappelee samoista sijoituksista. Vähän sama tilanne Ilveksellä on Myrrän kanssa.

Muistutuksena, että siellä on jo neljä isoa Kärpät, Tappara, HIFK, ja Lukko joista jokaiselle olisi katastrofi jäädä kuuden sakin ulkopuolelle. Sinänsä kaikki merkit viittaavat hyvän menon jatkuvan niin Kouvolassa kuin Ilveksellä.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Mä en millään usko tuohon. Ei välttämättä mikään tykkikausi niinkuin edellinen, mutta luotan siihen että Ahokas punnertaa KooKoon puolenvälin paremmalle puolelle runkosarjassa. 8. Tai ylemmäs. Ahokkaan kaikista haastatteluista paistaa tietynlainen nöyryys oppimista ja kehittymistä kohtaan. Koskaanhan ei saa olla tyytyväinen tai kehitys tyssää. Mutta luotto on kova vaikka aika nöyräksi pessimistiksi tunnustaudun.
 
kovaa saa pelata mutta oikein, eikä niin kun tuomari ei näe.

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Where were you while we were getting high?
Pointti oli ettei edelliskauden hyvä menestys seuraa automaationa seuraavalle kaudella. Varsinkaan näissä keskikastin joukkueissa. Marginaalit ovat pieniä, ja moni joukkue tappelee samoista sijoituksista. Vähän sama tilanne Ilveksellä on Myrrän kanssa.
Tämä on valitettavasti totta, vaikkei se KooKoon näkökulmasta mukavaa kuultavaa olekaan. Joukkue kuitenkin muuttuu paljon edelliskaudesta, vaikka valmentaja pysyy samana. Huomioon pitää ottaa myös se, että muidenkin joukkueiden voimasuhteet muuttuvat. Ensi kausi alkaa aika lailla nollasta.

KooKoon etu on kuitenkin Jussi Ahokas. Fiksuna miehenä Jussi tajuaa, ettei viime kaudella saavutettu lopulta mitään, joten uskon, että kunnianhimoa löytyy vieläkin enemmän. Jussin kaltaiselle nousevalle valmentajalle tuleva kausi on iso näytön paikka. Siksi uskon, että Jussista ei ainakaan mikään jää kiinni.
 
KooKoo - Meister Der Herzen 2019-20.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy