Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 636 441
  • 13 571

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Taas on se aika vuodesta kun juntit Suomalaiset menevät sinne ruokakauppaan ilman paitaa. Äsköisellä kauppareissulla tuli pari bongattua. Itkettää, naurattaa, vituttaa ja hävettää.
Yleensä vielä ne on just niitä joiden pitäis viimeisimpänä ottaa se paita pois. Sen verran näkyy kaljamahoja.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Mikä on painoraja paidan poisottamiselle?

Eikös tässä kuuluisi käyttää rasvaprosentin rajoja painon sijaan? Yleensähän kaikki bonaa ja tonalinia mättävät saliapinat painaa sen jotain 120kg, eikä ne mitään läskejä ole, vaikka ne tollasen perusläskin verran painaakin.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
...ja jotta farkut näyttäisivät hyvältä, niiden täytyy olla suht tiukat ja hyvin istuvat.

Ymmärrän toki, että tiukat farkut on muotia, mutta olen luonnollisesti eri mieltä. Naisilla siis tietty pepusta tiukat farkut, mutta ei niillä lahkeilla niin väliä ole. Oikeastataan kenkävalinta on se määrittävä tekijä.
Juhliin tietty koodin mukaan, mutta juntti olen varmasti.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eikös tässä kuuluisi käyttää rasvaprosentin rajoja painon sijaan?

Ei, paidattomuudessa pidettäköön nollatoleranssi. Se vaan ei ole millään tasolla ok, jos kyseessä on jokin julkinen paikka, jossa ns. tolkun ihmiset ymmärtävät pitää paidan päällään. Rasvaprosentilla tai painolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.
 

kalkkifredi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trump 2016, IFK, Jerry Springer, Veronica
Ei, paidattomuudessa pidettäköön nollatoleranssi. Se vaan ei ole millään tasolla ok, jos kyseessä on jokin julkinen paikka, jossa ns. tolkun ihmiset ymmärtävät pitää paidan päällään. Rasvaprosentilla tai painolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Joo, ei sillä, omakin preferenssini on pitää paita päällä. Pohdiskelin vaan sitä, että jos näitä paidatta kulkevia härmäkarjuja alettaisiin säädellä painorajoituksilla, niin sellainen toiminta suosisi lyhyitä läskejä. Jos esimerkiksi painorajana toimisi 80kg, jättäisi se portin auki sille 160cm pitkälle ja 79 kiloa painavalle hylkeelle.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Kyllä se paidattomuus kävisi jos ne olisi edes joskus naisia, mutta kun sen on pakko olla aina mies joka niin tekee. Kuka sellasta jaksaa katsella ihmisten ilmoilla? Jos haluaa nähdä paidattomia miehiä, niin menee sitten vaikka rannalle.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Menisinköhän kesäseulan läpi: olen suunnilleen 188, painan 94 ja olen liki rasvaton. Peitän kropan piitsiltä lähdettäessä farkkukankaisilla lappuhaalareilla, joiden lahkeet on leikattu pois polvien yläpuolelta.

Käyn kotimatkalla kaupassa ja kenties jopa lähiöpubissa. Edustan huonoa junttimakua näyttämällä "Super Mariolta". Silloin minusta on jopa huvittavaa olla "juntti". En silti ole Super Mario työpaikalla tai kaverin hautajaisissa.

Onneksi en kumminkaan pidä lippalakkia oikein- tai väärinpäin sisätiloissa - joku roti sentään! Enkä pidä koskaan kireitä farkkuja, koska silloinhan miehetkin leimautuisivat Antti Tuiskun tai Robinin rasvattu peppuisiksi bändäreiksi?!

Yllämainitun mukaisesti hyväksyn sisätilapaidattomuuden kunhan he ovat naisia.
 
Mikä on painoraja paidan poisottamiselle?
Eikös tässä kuuluisi käyttää rasvaprosentin rajoja painon sijaan? Yleensähän kaikki bonaa ja tonalinia mättävät saliapinat painaa sen jotain 120kg, eikä ne mitään läskejä ole, vaikka ne tollasen perusläskin verran painaakin.

Kiloraja on minusta huono, mutta niin on rasvaprosenttirajakin. En haluaisi nähdä mitään 130 kg 16% kaveria kaupassa ilman paitaa, mutta joku toinen tuskin haluaisi nähdä meikäläistäkään jolla sekä rasvaprosentti että kilot on puolet edellämainituista. Naisillakaan ei oikein toimi, kun pitäisi lisäksi ottaa huomioon rintojen koko, ja sittenkin eri katsojat pitävät erilaisista rinnoista. Ehkä voidaan kaikki suosiolla vaan pitää ne paidat päällä.

Se tosin vähän ärsyttää, ettei esim. lenkkeillessä oikein kehtaa vetää paidatta (sillä ihmiset liittäisivät siihen paidatta liikkumiseen merkityksiä joita se ei sisällä) vaikka joissain maissa se sitten taas on ihan normaalia. Meinaan, jos joku yksinäinen rohkea täällä vetää ilman paitaa, niin siitä poikkeavuudesta johtuen tulee väistämättä mietittyä että joko paidaton lenkkeilijä on juntti tai sitten haluaa egoilla ilman paitaa, vaikka todennäköisesti ei olisi kumpaakaan. Jos tilanne olisi täälläkin sellainen, että paidatta urheilu olisi normaalimpaa, niin arvostaisin. Saisi imettyä d-vitskua ilman typeriä rusketusrajoja. Mutta junttiahan se. Niin kuin rusketusrajatkin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Se tosin vähän ärsyttää, ettei esim. lenkkeillessä oikein kehtaa vetää paidatta (sillä ihmiset liittäisivät siihen paidatta liikkumiseen merkityksiä joita se ei sisällä) vaikka joissain maissa se sitten taas on ihan normaalia.

En nyt ihan noinkaan sanoisi, toki mielipiteitähän on yhtä monta kuin on niiden esittäjiäkin. Mun mielestä on ihan ok lähteä lenkille ilman paitaa ja täten myös esiintyä julkisella paikalla paidatta, MUTTA lenkin ohessa ei saa käydä kaupassa, ei terassilla, ei oikeastaan edes pankkiautomaatilla. Parasta, jos ei pysähdy ollenkaan, jolloin kaikille ihmettelijöille käy varmasti selväksi, että paidaton ihminen on lenkillä. Tämän voi sitten varmistaa vaikka vyöttämällä sykemittarin rinnan ympärille. Puistossakin saa vaikka pelata jalkapalloa paidatta, kunhan paita on päällä puistoon tullessa ja sieltä lähdettäessä. Nää on tarkkoja juttuja.
 
Puistossa tietenkin on ok olla ilman paitaa oli jalkapalloa mailla halmeilla tai ei. Tietenkään sielläkään ei ole ok käyskennellä ympäriinsä ilman paitaa, vaan jos vaikka nurmikolta tai siitä jalkapallon äärestä lähdetään puiston toiseen laitaan kuselle, niin matkan ajaksi laitetaan paita päälle. Rannalla taas voi sitten käyskennelläkin. Terassilla, kaupassa, tai jalkakäytävällä ei sekuntiakaan saatana.

Turusta en tiedä, mutta kyllä ainakin Tampereella saat juosta pururatoja ja kevyenliikenteenväyliä satoja kilsoja ennen kuin vastaan tulee paidaton lenkkeilijä. Esim. tänä vuonnakaan ei ole tullut vielä yhtään. Siksi sellaista ei pidä kohdatessa normaalina, vaikka voisikin, vaan epäkohteliaana ja junttina vaikka näin järjellä ajateltuna se järjenvastaiselta kuulostaakin. En halua olla antaa itsestäni epäkohteliasta vaikutelmaa.

Näin mun kokemuksen ja näkemyksen mukaan. Olisi kiva kuulla lisää eriäviä tai yhteneviä mielipiteitä näihin elämää suurempiin juntti-standardeihin.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Nuo erilaiset tennarit juhlakenkinä jopa puvun kanssa ovat käsittämättömintä mitä voi olla. Irtotakki ja farkut vielä menevät, jos jälkimmäiset ovat siistit, toki tällöinkin pitää olla suht epävirallinen tilaisuus kyseessä tai sitten joku nuori kossi jossain lakkiaisissa tms. Ehkä jotkut siistit nahkatossut vielä jollain tapaa käsittää, mutta en kyllä mitään converseja tai vastaavia räikeitä tossuja, joita joskus jopa aikuisilla näkee.
 
Irtotakki ja farkut vielä menevät, jos jälkimmäiset ovat siistit, toki tällöinkin pitää olla suht epävirallinen tilaisuus kyseessä tai sitten joku nuori kossi jossain lakkiaisissa tms.

En ole mikään nuori kossi, mutta voisin ihan hyvin kuvitella meneväni tennareissa lakkiaisiin. En nimittäin ymmärrä koko juhlien funktiota. Miksi sitä pitää juhlia, että 18-tai 19-vuotias ihminen on siihen ikään oppinut vähän kirjoittamaan ja hyvällä säkällä jopa vähän laskemaankin. Se ei todellakaan ole mikään saavutus.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Mitäs mieltä paidattomuuden suhteen ollaan näistä puoli vuotta solariumissa ennen kesäkauden viettäneistä, tai itseään saman ajan verran itseruskettavia hieroneista?

Vitivalkoisena kuikelina aina vähän mietityttää, kun joku adonis tulee vastaan jo nännejäkin myöten "ruskettuneena", että onko tuossakaan sitten enää järkeä. Sen vanhemmista toinen ei voi olla mustaihoinen muista piirteistä päätellen, eikä toinen voi olla aasialainenkaan ihon keltaisuudesta huolimatta, ruumiinrakenne ja silmäosasto kun ei tue sitä päätelmää. Käy mielessä, että samanlaista jälkeä saa aikaan kun hieroo vedellä laimennettua nestemäistä suklaata hartaasti ympäri kehoaan, tai käy kellanruskeassa ruiskumaalauksessa vain silmät ja suu peitettynä.

Kauneusihanteet vähän hämmästyttää. Junttimaisena en pidä mitään, se sana ei kuulu sanavarastoon. Muutoin saisi listata kilometritolkulla, vastaavasti kuin sofistikoituneidenkin ketjuun. Sellaista ei tosin taida löytyä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Mitäs mieltä paidattomuuden suhteen ollaan näistä puoli vuotta solariumissa ennen kesäkauden viettäneistä, tai itseään saman ajan verran itseruskettavia hieroneista?

Pitäisivät vain paidan päällä mokomatkin nahkan paksuntajat. Solariumissa kävijäthän ovat niitä valittajia, jotka marmattavat siitä ettei Suomessa saa tarpeeksi aurinkoa ja ulkomailla, kun ei pysty olemaan ympäri vuoden. Näin ollen heillä on omasta mielestään syy maata siellä energialamppujen alla jatkuvasti, jotta voi "varautua kesään" ja kenties peilata juuri pumpattuja fileitään samalla mikä olisi näille fitness for life-tyypeille ideaalitilanne. Bisneksenä on varmaan kannattavaa pitää jonkinlaista solarium-pistettä joidenkin kuntosalien yms. liikuntapaikkojen yhteydessä, kun niitä tuntuu olevan nykyään kaikkialla, mutta kylläpä sieltä sen verran karua jälkeä syntyykin, että välillä mietin pitääkö joku yligrillattua ihoa todella viehättävänä? Ei sellainen ihminen ole terveen näköinen, johonkin vastaanotolle sellainen marinoitu ja grillattu tapaus pitäisi ohjata, vielä kun tietäisi minne. Nimittäin korvien välissäkin saattaa joku ratas olla tilapäisessä jumissa, kun on kausikortti solarium-lootaan missä ylitetään reippaasti kaikki saantirajoitukset.

Solariumissa käynti on muuten aika junttia.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Haukkua toista ihmistä tyhmäksi keskustelupalstalla mihin itsekin kirjoittaa pääsääntöisesti pelkkää paskaa.
 
Mitäs mieltä paidattomuuden suhteen ollaan näistä puoli vuotta solariumissa ennen kesäkauden viettäneistä, tai itseään saman ajan verran itseruskettavia hieroneista?
Meillä oli intissä kuivaihoinen kaveri joka kosteutti itseään jollain melko vahvalla itseruskettavalla. Keskellä kylmintä talvea aivan oranssi koko jätkä. Minäkuva oli jo niin hämärtynyt todellisuudesta ettei se millään uskonut vaikka kaikki sille sanoivat niin kuin intin suoraan tyyliin kuuluu. Olenkin silloin tällöin miettinyt kuinkakohan pitkään jatkoi, vai käyttääköhän vieläkin.

Liika rusketus on kyllä muutenkin junttia.
 

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Haukkua toista ihmistä tyhmäksi keskustelupalstalla mihin itsekin kirjoittaa pääsääntöisesti pelkkää paskaa.

Tämä nyt on vähän tyhmää kaikissa yhteyksissä, jollei kyse ole jotenkuten itseironisesta, mutta joiltain osin melko objektiivisesta näkemyksestä. Tai tieteellisestä keskustelusta, jossa käsitellään tyhmyyttä vähän verifioiduimmin sanankääntein kuin mitä jouko 57v espoosta saa aikaan todetessaan, että tyhmiä ovat kun eivät autoaan itse osaa korjata. Tavallista toki.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Meitsihän on kusipääjuntti 24/7 eikä häiritse laisinkaan. Moni palstalainen saattaa kuitenkin hyperventiloida. Ei oo mun murhe.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Meitsihän on kusipääjuntti 24/7 eikä häiritse laisinkaan. Moni palstalainen saattaa kuitenkin hyperventiloida. Ei oo mun murhe.

Onhan se noinkin. Jostain syystä pisti vituttamaan eilinen avautuminen, vaikka vastapeluri on mikä on. Ei se sen vika lopulta ole. Murot jaetaan ja toiset saa enemmän kuin toiset. Pitäisi vain ymmärtää. Tai ainakin yrittää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös