Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 620 440
  • 13 543

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Keskustelutaidottomuus on mielestäni aika junttia. Se että ei yritetä edes ymmärtää toisten näkemyksiä vaan tuomitaan ne herkästi. Ei yritetä edes ottaa selvää voisiko ajatukset olla paikkansa pitäviä. Siitä voi seurata ikäviä väärinkäsityksiä ja homma lähteä täysin laukalle.

Hyvä keskustelu on mielestäni rakentavaa jossa annetaan reilusti tilaa kaikille näkemyksille. Ja kuunnellaan toisia keskustelijoita. Sellainen äkkiä tuomitseminen, se on melko junttia.
 

smugu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Naiset jotka fanittavat jääkiekkoa sillä tavalla fanaattisesti. Noh miten sen nyt selittäisi. Naiset jotka käyttävät jonkun tietyn jääkiekkoseuran fanituotteita ja puhuvat jääkiekosta asiantuntevasti.

Edit. Tietty ylipäätään jääkiekon fanittaminen siinä mittakaavassa, että käyttää seurojen fanituotteita on aika junttia, mutta se taitaa tällä forumilla olla aikamoinen ampiaispesään sohaisu jos sen ääneen sanoo.
 
Viimeksi muokattu:

Nahkasohva

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ronnie O'Sullivan, Sunderland

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Nostaisin kyllä tuohon rinnalle sen omasta mielestäni ärsyttävimmän: mamma. Ekassa vakityöpaikassani kuuli kyllä tyä_ukkojen suusta kaikki mahdolliset variaatiot.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kyllä porilaisen nainen on "muija". Ei siitä pääse mihinkään.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Jos haluaa lähteä poikien kanssa illanviettoon, kysytään lupa hallitukselta. Kjäh kjäh.
 

Sonny Burnett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös