Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jonneilla näkyy nykyään liian pieniä pipoja päässä. Korvat paljaana ja pipo on vaan päälaen päällä. Aika juntin näköistä.
Jos ne on juutalaisia kaikki tyyni, eikö heillä oo tapana pitää semmosta pienehköä kipaa. Täällä sitten olosuhteiden pakosta se tarkottaa pipaa.
 
"Maalinteko voi olla monien sattumien summa joka ei vätlttämätä kerro paremmuutta."

Käyttäjä Zalmonella

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Molemmat korona-ääripäät:

Eli olla niin juntti, ettet pidä ikinä maskia kaupassa, kontakteissa tai missään vaikka toisilla olisi maski. Et hemmetti edes lääkärin odotustilassa, koska minun päähän ei perhana tollasta vaginasuojaa tungeta. Yskit ja pärskit täysin holtittomasti, eikä sinua paljon turvavälit kiinnosta. Minulla kun on oikeus tehdä kaikki se mitä huvittaa, tässä ja nyt, ja sen kaiken minä tässä nyt teen. Fake news, fuck you and fuck the police!!! Paitsi että ehkä pitäisi kooklesta kattoa, mitä tollaset möllykkä-sanat tarkottaa.

Tai sitten olla niin koronahysteerinen juntti, että vaikka asuisuit missä, niin tuijotat uutisia tunnin välein saadaksesi ehkä uusimmat koronatiedot, ja viimeksi olet nähnyt riskiryhmään kuuluvan tuttavasi maaliskuussa, vaikka normaalisti näkisitte viikoittain. Ja kaupassa sinulla on tuplamaski, ja juokset karkuun kun näet toisen asiakkaan, oli tällä maskia tahi ei. Olet myös jättänyt ainakin muutaman mahdollisesti lääkäriä vaatineen vaivan/kivun hoitamatta, koska korona voi syödä sinut siellä vastaanotolla. Pysy kaukana ja kaivaudu maahan!

Molemmissa kyllä junttimittari huutaa kovaa. Ja onhan noita nähty nyt.
 
Viimeksi muokattu:
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Ihmisen maanpäällisen elämän päättyminen on toki jäljelle jääneistä surullista, mutta itseäni ihmetyttää kovasti, että todella monissa tämän ketjun viesteissä korostetaan henkilön kuollessa sitä, että lepää rauhassa tai hyvää jatkoa Taivaassa jne. Uusi testamentti on kuitenkin täysin selkeä, että jos olet maanpäällisen aikana päättänyt palvella jotain muuta herraa kuin Jeesusta, niin vietät myös kuolemanjälkeisen aikasi jossain muualla kuin Hänen kanssaan Taivaassa. Niin surullista kuin se onkin, niin oletettavasti suurimmalla osalla tämän ketjun päähenkilöistä taitaa olla tämä kohtalo.

Joo, ja tiedän kyllä, että en saa tällä viestillä kovin montaa yläpeukkua, mutta niinhän se nykymaailmassa menee, jos nostaa näitä asioita esille. Kummallista.
Tämä on junttimaisinta käytöstä tällä palstalla pitkään aikaan. Väärä aika ja väärä ketju oman uskonnollisen näkemyksensä tuputtamiselle. Ei näin, ei todellakaan näin.
 
I'm just here so I won't get fined.

KaljaVeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
235, Karjala-lippis
Tämä on junttimaisinta käytöstä tällä palstalla pitkään aikaan. Väärä aika ja väärä ketju oman uskonnollisen näkemyksensä tuputtamiselle. Ei näin, ei todellakaan näin.
Itselläkin piti tavata muutaman kerran tuo viesti läpi että mitähän tuossa nyt halutaan sanoa. Kaipa se liittyy jotenkin siihen kun Laiho eläessään soitteli sitä kauheaa belsebuupin musiikkia. Eihän siinä, jokainen saa minun puolesta uskoa mihin haluaa mutta kyllä sitä jotenkin luulisi myös näiden taivaspaikan lunastaneiden parempia ihmisten omaavan tilannetajua.
 
"I knew this was a bad idea, but in the absence of any good ideas, I continued forward."

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, K-Espoo, Sean Dyche, Sir Bobby Robson
“Joelinton is the worst brazilian since Stevie Wonder shaved his wife’s pussy.”

”The football was similar to Tony Pulis but at least Tony had a plan. I remember Steve would throw the ball in the middle in training and say “let’s play” like we were under 9’s. It was crazy.”

Ishmael

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Vancouver Canucks
Tämä on junttimaisinta käytöstä tällä palstalla pitkään aikaan. Väärä aika ja väärä ketju oman uskonnollisen näkemyksensä tuputtamiselle. Ei näin, ei todellakaan näin.
Ja lainaamasi teksti nimimerkiltä, joka avoimesti leuhuttelee sillä, kuinka on kerännyt suuren maanpäällisen omaisuuden ja silti kuvittelee olevansa muiden yläpuolella, kun kuvitteellisia taivaspaikkoja jaetaan. Uskovaisten typeryys - riippumatta siitä, mitä partaveikkoa palvotaan - on kyllä aidosti ehtymätön luonnonvara.
 
”Tykkäät laittaa viestejä, joissa on vähän sisältöä ja paljon provoa.”
Käyttäjän Hamu luonnehdinta Ishmaelista 15.10.2020.
Suosikkijoukkue
⚠Viestistä ei ole vielä annettu pelikieltoa
En tiedä onko edes junttimaista koska maalla ei uskoakseni juosta niin että pitkien kalsareiden päälle on vedetty shortsit. Erikoista touhua.
Joskus lohessa kun tuun hakeen lupia niin paarmoja sun muita nilkkejä on niin perkeleesti, että, kun otan kahlarit veks, niin vedän vaan shortsit kalsareiden päälle ja helvetin kyytiä autoon, lämmöt nollaan ja ilmastointi täysille. Sit vaan kylmänviileesti niissä hieman hikisissä kalsareissa+shortseissa vaihtaan kuulumisia, ja ostaan luvat, ehkä jotain evästä. Toki eivät ne kalsarit nyt kovin hikisiä ole, koska ovat oletettavasti jotain hikeä iholta poistavaa hengittävää matskua.

Jos ei oo niitä itikoita, niin silloin tuulee ja on kylmä. Siispä vedän pelkät shortsit jalassa, niin viilentää mukavasti. Yleensä tähän joutuu lisäämään toppatakin, kun yläkroppa ei pysy yhtä hyvin lämpimänä. Tätä asuyhdistelmää käytän myös joskus talvisin säbätreeneistä lähtiessä (autolla).
 
he’s like a lizard, the way a lizard takes his tongue and sticks it as far as it does and retrieves what it was trying to do - Paul Fenton, 2019

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Tämä ryhmä Facebookissa on taattua laatua:

Kiitos tästä.

Olihan tuolla toki ihan hyviäkin reseptejä, mutta huvittavaa on kun annoksessa on edes jotain vihreää tai tuoretta niin 3-10 tykkäystä ja sitten joku pekoniin kääritty HK:n blöö juustossa uiden on +350 peukkua ylös.

Kirjoittelu on sitten tyyliä tämä, yleensä +50-vuotiailta ihmisiltä:

"Perus kotiruokaa...walkosipuliperunoita, sienikastike(kanttarelli,h.sieni,)jauhelihapihwit,ja kaswixia.näillä tänään❣"

"Tänää mennää jauhelihaporkkana,ja perus jauheliha pihweil,ja tietenkin ruskee soossi,potut,porkkana,mandariini,puolukkraaste..."

Mutta eikä siinä, kukin tavallaan ja mieluummin toki kotiruokaa kuin eineksiä.
 
Jörnimisen jälkeen toiseksi parasta ajanvietettä taitaa olla Jatkoaikaan kirjoittaminen. Ja jos mä satun olemaan yksin, niin mä saatan tehdä niitä yhtä aikaa.
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mä oon saanut jonkun Jatkoajan oman kotijuntin maineen täällä palstalla. Se on ihan OK. Olen ylpeä Setämies. Mutta voi helvetti kun tänne linkitetään noita joittenkkin kommentteja mitä on kirjotettu "someen", niin voi hyvänen aika... Aito juntti ja Setämies ei mihinkään vitun someen kirjota yhtään mitään. Paitsi Jatkoaikaan. Ja paljon. Vittu.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Leijonamiehistö
Taitaa olla enemmänkin kyseessä ns. poikien reissu luksushengessä, kun käsittääkseni Mäkinen on Levillä mm. Aleksi Valavuoren, Kalle Palanderin ja Juhani Putkosen kanssa.
Tällaista kokoonpanoa on aika paha lyödä. Vesa Keskinen, Tauski ja Juha Mieto puuttuvat, muuten ollaan hyvin JMT-tasolla.
 
Tämä allekirjoitus tukee Marcin Koluszia.
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Näitä kaikenmaailman amerikkalaisia autonrassausohjelmia tuntuu olevan kuin sieniä sateella. Ainakin mainosten perusteella jokainen näistä päänäyttelijöistä edustaa samaa nykyistä junttilook-osastoa: Polvishortsit, Tapout tai vastaava T-paita tai huppari, järkyttävä ZZ-Top -henkinen Isis-parta ja töherryksiä enemmän kun gettossa tai ratapihalla.
 
"When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion, it is called religion." -Richard Dawkins
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy