Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juniorit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana hokkikokki, 16.05.2016 klo 14.12.

 1. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Huomioitavaa A-nuorten välieräpaikassa on myös valmennus. Eepin joukkue toista vuotta putkeen SM-välierissä. Viime vuonna B ja tänä keväänä A. Ei ole tuollaista kauhean moni valmentaja Lukon historiassa junnuissa tehnyt.

  Ei ehkä parhaita pelaajia, mutta joukkueena erinomainen.
   
 2. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  KeuPa'n kausi saattaa päättyä huomenna. Saa nähdä tuleeko vahvistuksia vai mennäänkö näillä.
   
 3. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En ole itse seurannut junnujen pelejä ollenkaan. Jossain luki, että Lukon A-junnujen vahvuutena ollut maalivahtipeli, tiivis puolustaminen ja joukkuepeli. Nuo ovat tietenkin hyviä asioita, mutta minusta päätehtävänä olisi tuottaa mahdollisimman hyviä yksilöitä, vaikka siinä samalla menestys kärsisi. Tarkoitan tuolla esim sitä, että puolustajien ei tarvitse roiskia kiekkoa ränniin, vaan kannustetaan aina yrittämään rohkeata peliä ja hyökkääjät saavat pelata ilman turhia siirtokiekkoja ja päätyyn hakkaamista.

  Tosiaan en ole nähnyt peliäkään, enkä tiedä onko tuolla Lukon junnuissa Lehtisen lisäksi muita tulevaisuuden kovia pelimiehiä.
   
 4. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tuossa on etuna juuri se, että suuri osa tämän kauden A:n pelaajista oli Eepin alausuudessa B-nuorissa viime kaudella. Eli joukkue on saanut kasvaa tutun valmentajan kanssa ja pelitapa on tuttu. Eepihän veti viisi kautta BSM-sarjassa ennen kuin debytoi A:n puikoissa. Toivottavasti paukut riittää finaalipaikkaan.

  Onko muuten tietoa pysyykö semifinaalit Raumalla yhä maksuttomina yleisölle?
   
 5. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Noup, pääsymaksu tulee..
   
 6. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ahaa, onko seura tiedottanut jo asiasta ja mikäkän lienee tiketin hinta?

  E: Kappas, siellähän oli jo Kiekkoareenan sivuilla juttua aiheesta.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 20.03
 7. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Pääsyn muuttuminen maksulliseksi tulee varmasti näkymään torstain yleisömäärässä. Negatiivisessa mielessä.

  A-nuorten peli ilmaisena olisi voinut jollain tapaa olla hyvää markkinointia ensi syksyn liigakauteenkin ja koko seuralle muutenkin.

  Pääsylippujen tuotto ei varmasti ole miljoonien liikevaihdolla operoivalle organisaatiolle kovinkaan suuri.

  Tai sitten vaihtoehtoisesti torstain kotiottelun olisi voinut pitää ilmaisena ja kehitellä taustalle jotain sponsorikytköksiä ja tätä kautta tulovirtoja.
  Olen varma, että sellaisia yrityksiä on, jotka olisivat valmiita lyömään summan x rahaa peliin "kulttuuritekona" pientä mainosta vastaan.

  Edit: SaiPakin sai viimeisten runkosarja kotimatsien liput jollain kuviolla sponsorien kautta kustannettua. Lähtökohta oli sarjajumbo täynnä a-junioreita ja kaikki kelpaavat pelaajat muualle kaupattu. Kyllä Lukko A-juniorit välieräpeleissä varmasti kiinnostaisi sponsoreita yhtä paljon.
   
 8. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Täysin penkin alle mennyt kausi, juhlakausi ja 3 miljoonan joukkueella pääosa kautta sarjajumbona.

  Asiaa ei käsitellä mitenkään, seura kiittää kuluneesta kaudesta.

  Ei mitään nöyryyttä, pahoittelua tai selontekoa miksi näin kävi ja miten varmistetaan ettei sama toistui. Ja tämä ei ole median tehtävä.

  Saatikaan, että olisi mitään kauden lopetus tapahtumaa jossa ihmisiä kuultaisiin ja keskusteltaisiin seuran asioista. Tulee vain seuraavan kauden kausikorttilasku kotiin.

  Tapahtuu kuitenkin jotain. Seuran A-juniorit pelaavat hyvän kauden ja saavat pientä kiekkohuumaa nostettua. Yleisö löytää hallille ja ensimmäisen playoffspelin hieno yleisömäärä tuplataan toisessa ottelussa.

  Helvetin hyvä fiilis hallissa! Jotain raskasta puuttuu siitä ilmapiiristä, pelaajat nauttivat kentällä ja ihmiset katsomossa.

  Miten ihmeessä kukaan pystyy tässä tilanteessa omaamaan niin puutteellisen pelisilmän, että lätkäisee aikuisille 10€ sisäänpääsymaksun? Tässä tilanteessa, tuntien taustat ja kuluneen kauden harmituksen? Tyylikkyys?

  Pieni kädenojennus, pieni mahdollisuus antaa jotain takaisin ja saada Raumalle ehkä vähän parempi maku juhlakaudesta. Ei.

  Tässä ei ole kyse vain rahasta. Ja jääkö rahaa nyt aivan varmasti enemmän käteen vähemmällä yleisöllä, että imagotappio kannatti jälleen ottaa?

  Ja tehdään selväksi: 10 euroa ei ole rahana liikaa tuosta tapahtumasta. Ehdottomasti. Mutta fiilis yhteisössä on jotain mitä ei saa edes rahalla, ja loppupeleissä se fiilis tuo varmasti rahan takaisin ennemmin tai myöhemmin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2017 klo 20.37
 9. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kyllähän tuo ihan odotettu päätös oli että tässä vaiheessa koulutusta ruvetaan myös kiskomaan pääsymaksua. Näinhän Lukko on ennenkin toiminut kun junnut välieriin ovat tiensä raivanneet, viimeksi 2012-13. Oliko peräti niin että silloinkin hinnat olivat 5 ja 10 euroa, vai 5 ja 7 euroa, en muista sitä.
   
 10. mize Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos seura haluaisi antaa kaiken tuen junnuille, niin se päästäisi yleisön ilmaiseksi sisään ja vaikka järkkäis vielä jonkun vieraspelimatkan. Naurettavaa.
   
 11. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ymmärrän kritiikin tämän kauden (liigajoukkueen) korpivaelluksen jälkeen. Esim. juhlakausiteemalla ois nämä voinut vetää ilman pääsymaksua.

  Silti on mielestäni huomionarvoista, että ovathan nämä pelit ennenkin maksaneet. Muistaakseni joskus ovat jo A:n puolivälierät olleet maksullisia. Jos muistan väärin, saa korjata. Eli mitään uuttahan tässä pääsymaksussa ei ole ja näin toimivat muutkin seurat.
   
 12. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jos nyt ihan pakko on repiä pääsymaksut A-nuorten pleijareista, niin sopiva hinnoittelu saisi olla max. 5€ ja alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Aikuisilta 10€ ei tosiaan ole paljon, mutta periaatteen tasolla monia varmasti risoo nämä seurajohdon aivotukset ja muutamakin euro voi muodostua joillekin kynnyskysymykseksi.
   
 13. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Ässät ja TPS ottaa runkosarjan peleistäkin sisäänpääsymaksun.

  Nyt on kyse A-junnujen hyvästä hypestä, miksi lähteä sitä junnaamaan vastaan? Reaktiosta päätellen kovin moni ei ota asiaa noin rationaalisesti. Ainakaan mitä sosiaalisessa mediassa asiaa ihmiset ovat kommentoineet.

  Toivotaan vaan, että junnut pelaavat itsensä finaaliin ja tämä älytön asia unohtuu poikien saadessa kunnon yleisön taakseen.
   
 14. friikki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Alkoi niin kiinnostamaan(myös oman hapertuneen muistin toimivuus), että kaivoin Lukon uutisarkistosta vanhan mainoksen. (linkki vie Rauman Lukon sivulle) . Eli 2013 maksoi jo puolivälieriin 5€ ja sama hinta oli välieriin. Toki kausi- ja junnukorteilla pääsi ilmaiseksi. Mitenköhän on tänä vuonna näiden kanssa? Lukon kannaltahan suuri ero tällä elettävällä hetkellä ja neljän vuoden takaisella on, että silloin ei oltu myyty 700:aa rajusti alihintaista kausikorttia.
   
 15. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Kausikorteista ei ollut puhetta, mutta luulisi pääsevän. Menee toistoksi, mutta tässähän ei kyse siitä mitä on ollut, mitä on muualla, vaan ajoituksesta.

  Mun mielestä 10€ tuosta viihteestä ei ole liikaa.
   
 16. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Kauden päättymisestä on viikko. Jos jo nyt osattaisiin sanoa, miksi näin kävi ja erityisesti miten varmistetaan, ettei sama toistu, ei pulma olisi todellakaan kovin suuri. Kyllä tätä täytyy Lukon sisällä märehtiä vähän kauemmin, kuukausi, ehkä enemmänkin. Eikä tässä vaiheessa asian ollessa kesken siitä kuulu keskustella sen enempää median kuin sivullistenkaan kanssa. Toimista tiedotus sitten aikanaan.

  Lopetustapahtuman tietenkin voisi järjestää, mutta se olisi vain sosiaalinen tilaisuus, jossa ihmiset pääsisivät haukkumaan Lukon johtoa, eikä se veisi seuran asioita millään tavalla eteenpäin. Tietenkin jotkut tännekin valittavat voisivat purkaa pahaa oloaan.

  Mitä tulee A:n pääsymaksuun, niin olisihan se ilmainenkin voinut olla, erityisesti kausikorttilaisille.
  Kuitenkin, minulle asia on samantekevä. Maksan tuon kympin mielelläni.
   
 17. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Eri mieltä.

  SaiPa reagoi muun muassa heti kauden viimeisen pelin jälkeen tiedotteella. Pahoitteli ja tsemppasi eteenpäin. Toki siinä nyt mitään syvempää analyysiä ollut. Eikä pidäkään, mutta puhutaan ihminen ihmiselle ja varmasti tuntui yhteisössä hyvältä jonkinlainen reaktio.

  Toki Lukko tullee tarkemmin ulos kun UTJ kuviot ovat selkiytyneet yms.

  Eri mieltä myös tilaisuudesta. Meni kausi sitten hyvin tai huonosti niin ihmisiä kannattaisi osallistaa, antaa kokemuksen että kaikki ovat tärkeitä ja mahdollisuuden keskusteluun.

  Siinä seurakin voisi kertoa ulos asioita, jotka voi olla hankalia laittaa tiedotteen muotoon.

  Jos se otetaan jonain haukkumistilaisuutena eikä seuran työvälineenä yhteisön rakentamisessa niin kannattaa jättääkin toteuttamatta.
   
 18. senilix Jäsen

  Juu, small talkia tietenkin voisi olla. Mutta sinun peräänkuuluttamasi "Ei mitään nöyryyttä, pahoittelua tai selontekoa miksi näin kävi ja miten varmistetaan ettei sama toistui." on toinen asia.
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Joo, selonteko olisi tässä vaiheessa turhan kova vaatimus.

  Lähinnä peräänkuulutan yhteisössä olevien ihmisten huomioimista, vaikka sitten minimissään saipamaisella ulostulolla.
   
 20. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Hyvin on tuolla UTJ-jutulla onnistuttu kääntämään huomio pois tästä asiasta. Ei tuo 5€ tai 10€ ole todellakaan paha summa, enkä usko että valtaosalla ihmisistä jää homma siitä kiinni, enemmän kyseessä on mielestäni perseennäytöstä kannattajille ja mielestäni myös perseilyä a-junioreiden joukkuetta kohtaan. Kaikki menee loistavasti kaukalossa, pientä kiekkobuumia alkaa esiintymään ja kansa löytää hallille, niin järkevintähän on alkaa tuossa kohtaa rahastamaan
   
 21. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Minusta Lukon tehtävä ja velvollisuus on rahastaa jääkiekolla. Kuulostiko Timo Rajalalta? No ehkä turhan kärkäs jopa Timon lausunnoksi, mutta en kyllä ihan allekirjoita näitä mieltenpahoituksia. Vielä kun Lukko on sanonut ohjaavansa lipputulot A-junnujen toimintaan, niin pääsymaksu on minusta täysin ok ja hintakin ihan kohdillaan. Pidän vähän hassuna ajatusta, jossa kesken kauden kotiin jääneet katsojat pitäisi nyt jotenkin hyvitellä ilmaisilla junnupeleillä takaisin, vaikka toki ymmärrän että muutenkin raskaan kauden jälkeen tämä voi turhauttaa ja tuntua perseennäytöltä.
   
 22. korkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  FBT Karhut ja Nicefutis
  Lainaus:
  Ei ole Ässät ottaneet enää moneen vuoteen.

  Playoffeissa on tosiaan kymppi, mikä on mun mielestäni ihan sopiva hinta. Ainakin ennen on myös ollut niin että seura on noista kustantanut jonkun päätösreissun pojille.

  Vaikkei ihan tähän kuulukaan niin mitä SalBa ottaa sisäänpääsystä? FBT Karhuilla on ollut kymppi sekä sarjaan että playoffeihin ja mun mielestä se on divarista ehkä pikkuisen liikaa. Porin urheilutalokaan ei mikään huippupaikka ole fasiliteeteiltään.
   
 23. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Lainaus:
  Okei, pahoittelut. Oli väärää tietoa.

  SalBalla oli runkosarja ainakin 10 euroa sisään. Varmaan playouteissa sama.
   
 24. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Jollain on pelisilmää. Länsi-Suomen OP tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn ensimmäiseen välierään.
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kyllä tässä on ainakin itselläni vielä kiekkonälkää huonon kauden jälkeen. Jos finaaleihin pääsevät niin voi olla, että kauempaakin lähden katsomaan. Siitä viihteestä 10 euroa ei ole paha, vaikka ymmärrän kyllä närän. On tietysti sääli, jos yleisömäärä tippuu 2000sta johonkin tonniin tai vähempään tuon lippuhomman takia. Mutta toivotaan lätkän kiinnostavan sem verran, ettei tuo lippu häädä pois hallilta.