Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Juniorit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana hokkikokki, 16.05.2016 klo 14.12.

 1. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  No niin. Sehän päättyi sitten tämänkin A-joukkueen lento. Kerho oli kyllä parempi ihan kaikessa paitsi maalivahti-pelissä. Pystyi ahdistamaan Lukkoa tarvittavasti eikä näyttänyt edes siltä, että se olisi käynyt kunnon päälle paljoakaan. Hienoa peliä kuitenkin joukkueelta koko kausi. Hieman tunnelmaa latisti noiden turhakkeiden, Niemelän ja Vidgrenin raijaaminen joukkueeseen sillä heistä ei kyllä ollut mitään apua. Lehtisestä on tulossa uusi Vehanen kovaa vauhtia.

  Ilmeisesti jää oli surkeassa kunnossa kun jostain ihmeen syystä kiekko poltteli lavassa koko pelin...

  Hieman harmittaa ettei finaalia Ässiä vastaan toteutunut mutta nukutaan ja mennään eteenpäin kuten Jutila 1995.
   
 2. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Turhakkeidenpa hyvinkin. Hyvä tasonnosto runkosarjan kuudennelta paikalta vähintään neljänneksi; vaikka ilmeisesti Zalmonella katselee sarjataulukkoa väärinpäin. Kun on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ammentaa. Eikun tsemppiä pronssi-peliin; ei niistäkään turhan usein ole päästy nauttimaan.
   
 3. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Miten se ilmeni, että katselin sitä väärinpäin??
   
 4. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Äärettömän asiantuntevista kommenteista............
   
 5. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Melkoista hoki-kulttuuria jäsen Z-esittää dissaamalla liiga-pelaajia, jotka siirrettiin A:han play-offeihin. Koivistoinen ja Friberg ovat tehneet melkoista jälkeä yhdessä Lainion kanssa tähän mennessä; tosin ilmeisesti ilman heitä oltaisiin Z:n mielestä jo finaalissa. Vidgren hankki 90% jäähyistä, jotka HPK aiheutti välierissä ja antoi mahdollisuuden tuloksen tekemiseen YV:llä. Vaikea nähdä, että kaverit turhakkeita olivat. Lusikalla ammennetaan. Eikun viiriä kattoon Z:n opeilla....
   
 6. Becksi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  No miksei, mutta hänessä mietityttää koon lisäksi ikä. Ikää siis 21 vuotta, mutta takana on vain 1 aikuisten ottelu, sekin Suomi-sarjassa 2 vuotta sitten. Ansainnee toki näyttöpaikan liigaringissä/KeuPassa.
   
 7. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Aika lailla näin. Kaksi tyhmää ja tarpeetonta jäähyä ja molempien aikana kolisi omissa. Kolmas selkeä pelinlukuvirhe ja neljännessä taas vastustajan pelaaja jäi yksin maalin eteen ja naulasi kiekon maaliin. Tosin tätä edelsi pari pomppua, mutta silloin kun paikka tulee, se pitää hyödyntää. Lukko ei siinä onnistunut.

  Jos katsotaan vähän tuloks(i)en taakse, Lukko pelasi oman pelisysteeminsä raameissa todella hyvää jääkiekkoa ja mikä huomionarvoista, pysyi omassa sapluunassaan oikeastaan alusta loppuun asti niin Tapparaa, Bluesia kuin Kerhoakin vastaan. Ainoa hetki, jolloin mopo oli karata, tuli Kerhon 1-4-maalin jälkeen ja sekin rauhoitettiin melko nopeasti.

  Oli hienoa katsoa sellaisen joukkueen peliä, jossa luotetaan omaan pelitapaan, joukkueeseen ja taistellaan loppuun asti. Ei roiskittu eikä hosuttu, vaan pelattiin laadukasta jääkiekkoa. Sitä ei ole Raumalla liikaa nähty tällä kaudella. Jos pelisysteemi on Eepin käsialaa, voi siihen suuntaan nostaa hattua aika korkealle.

  Toivottavasti pronssimitalit kiinnostavat niin paljon, että joukkue kairaa ne Oulusta. Ei niitäkään liikaa ole.
  Lainaus:
  Nyt voi olla ihan höpöä, mutta sellaisen jutun kuulin, että Lukko olisi jo ilmoittanut, ettei ole käyttöä. Todenperäisyys on kyllä tasoa HTT-osasto, joten ei kannata vielä haukkua Lukon johtoa hukatusta lahjakkuudesta.
   
 8. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Älä vääristele sanomisia. Kiitos.

  Koivistoinen ja Friberg olivat lopulta ihan kelpo vahvistuksia kuten ehkä Sevänenkin. Vidgren taisi yhden jäähyn "hankkia" mutta ei sinällään ollut hänestä mitään varsinaista hyötyä kuten ei ollut Niemelästäkään. Noista 2 ensimmäisestä kaverista en ole dissanut vaan sanoin, että he eivät ansaitse pelata. Joten kannattaa varmaan lukea ihan ajatuksella, että mitä kirjoitetaan niin ei tarvitse itse keksiä niitä.
   
 9. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Ja parikymmentä sekuntia ennen tuota neljättä maalia tuomareilta jäi viheltämättä korkeasta mailasta kakkonen HPK:lle. Tuo rangaistus olisi muuttanut pelin loppua melkoisesti. En tarkoita sitä, että Lukko olisi välttämättä tehnyt ylivoimalla maalin, mutta tilannetta, josta vastustaja teki neljännen, ei olisi tullut.
   
 10. Jämäminuutit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itse kuulin vähän samankaltaista huhua Lainion kohdalla... Mutta en itsekään mistään luotettavasta lähteestä. Saas nähdä...
   
 11. Isorumailkeä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anonyymit kotikiusatut
  Lainaus:
  Totta. Tuomari oli sopivasti tilanteen "selkäpuolella" eikä varmasti nähnyt tilannetta. Ehkä tuo olisi kahdella päätuomarilla saatu poimittua pois, mutta...
   
 12. Samuel72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Leijonat
  Samaa mieltä, että Koivistoinen, Friberg ja Sevänen olivat loistavia vahvistuksia. Muut "vahvistukset" yllättivät ainakin minut heikoilla esityksillä, varsinkin sulaminen ensimmäisessä pelissä Hämeenlinnassa sai alkunsa pahasta alisuorittamisesta erään "vahvistuksen" osalta. Tilastossa tuossa pelissä -2 ja katseli Kerhon ensimmäistä maalia jäähyboxista. Ei tosin ratkaissut koko sarjaa tietenkään, Kerho oli vaan parempi joukkue.
  Isot minuutit ja kuumeilu veivät terää Lainion ja koko kakkosketjun viimeisestä kahdesta pelistä.
  Toivottavasti Lainio pääsee edes kokeilemaan edustukseen, mutta se vaatii alleen kovan treenikauden. Liikettä hieman paremmaksi ja yleisesti voimaa lisää koko kroppaan niin varmasti täyttää paikkansa siinä missä edustuksen alaketjujen muutkin klopit.
   
 13. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toivottavasti ei pidä paikkaansa. Milloin viimeksi Lukosta on tullut rightin puolen juonikas hyökkääjä?

  Voimaa ja liikettä kesän aikana ja vastuuta kärkikentissä, sanon minä.
   
 14. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Eiköhän Lainio itsensä Tapparasta löydä jos ei Lukosta edes mahdollisuutta tarjota.
   
 15. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sitä mäkin pelkään. Kaiken maailman Liedeksiä ja Antosia rahdataan, mutta kun omista tulee joku lahjakas, niin ei ole käyttöä.

  Matu otti tällä kaudella ison askeleen eteenpäin ja hyvällä kesällä voisi olla jokerikortti ensi kauden rosterissa jopa ylivoiman moottorina.

  Mutta jos ja kun Vuori ja Vanhatalo ovat jatkossakin vastuussa joukkueen kokoamisesta, niin ei taida saumoja olla...
   
 16. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jokuhan sanoi Vuoren olleen katsomassa A:n pelejä loppukaudesta. Jos ei aivan puusilmä ole niin luulisi huomanneen taidot. Mielestäni Lukno ei häviäisi mitään Lainion kiinnityksessä. Jos ei lyö Liigaan itseään niin Keuruulle hakemaan vauhtia ja sitä kautta Lukkoon.
   
 17. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Sellaista juttua kuului, että Vanhatalo on ilmoittanut jo aiemmin keväällä kenelle on käyttöä ensi kaudella.

  KeuPa- ja liigapaikat lähtökohtaisesti vain akatemian pelaajille ensi kaudella, joten melko moni etsii uuden pelipaikan/lopettavat.

  Eipä yllätä.

  Akatemian pelaajamateriaali on A-nuorten osalta keskitasoa huonompi, joten mitään läpimurtoja tuskin ensi kaudella tapahtuu mestiksen/liigan puolella.
   
 18. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Vanhatalo on kyllä yks saatanan syöpä, joka pitäisi saada mahdollisimman kauas Lukosta.

  Mutku sillä on tuhansia VHS-kasetteja...
   
 19. senilix Jäsen

  Lainaus:
  Löytyykö mistään listaa tämänhetkisistä akatemiapelaajista?
   
 20. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Lukon A-junioreilla tänään ohjelmassa pronssiottelu Oulun Kärppiä vastaan. Kokoonpano on lähes sama, mutta pari yllätävää muutosta löytyy. Tulospalvelun mukaan Aaro Vidgren ja Joonas Niemelä eivät ole tänään kokoonpanossa. Omasta mielestäni hiukan yllättävä juttu, mutta katsotaan miten pojat pärjäävät. Lassi Lehtinen jatkaa maalilla. Toivottavasti pojat hoitavat homman kotiin!
   
 21. Penaltyfox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raum Lehvälugo
  Lainaus:
  Mun mielestä ei mitenkään ihmeellistä. Vidgren ja Niemelä eivät mitään ihmeellistä ole esittäneet, joten hyvä että sellaiset pelaajat jotka ovat pelanneet koko kauden peleissä ja ansainneet sen pronssiotteluun. Hieno veto Eepiltä.
   
 22. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Jatkoille mennään tilanteessa 1-1. Lehtinen pelaa unelmapeliä vissiin taas. Torjunnat 35-20 Lassi ensin mainittuna. Vikassa erässä 15-4
   
 23. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pronssia tuli, Lainio (Sevänen-Friberg)
   
 24. RauMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Detroit Red Wings
  Ja kyllä!! Mitalia pukkaa. Onnea koko porukalle!
   
 25. Pistelinko87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko,Bruins,KHL-Jokerit, kansainvälinen jääkiekko
  Matias Lainio ratkaisee Lukolle pronssiottelun voiton jatkoajalla!