Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Juniorit kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana hokkikokki, 16.05.2016 klo 14.12.

 1. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 2. Claymore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Siis onko nämä oikeasti sellaisia kavereita jotka B:n heikoimmista joukkueista tullessaan saavat takuupaikan A:sta ihan tuosta vaan? Tilastot alemmasta jatkosarjasta eivät ainakaan huimaa ja tuo maajoukkuerinkiin kuuluminen ei takaa yhtään mitään.
   
 3. Zaari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Hienoa talkootyötä Lukon junioreilta.
   
 4. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Todella hienoa toimintaa junnuilta. Kiekkomiehen leskelle mennään duunaamaan polttopuut. Arvostan kovasti!
   
 5. Lone Wanderer Jäsen

  Joo rispektit junnuille! Oli noteerattu hienosti valtakunnallisissa medioissakin tuo tempaus ja tuo mukavasti positiivista julkisuutta Lukolle kaikkien vuosien varrella sattuneiden Rajalan perseilyjen vastapainoksi :)
   
 6. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Parhaillaan käynnissä on TPS-Lukko matsi, erätauolle joukkueet lähtivät tasan 0-0 lukemin. Hienon kiekollisen pelitavan Eepi Hämäläinen on Lukon junnuille luonut, kiekko liikkuu ja miehet liikkuvat hienosti vapaisiin syöttöpaikkoihin.

  Peliä pystyy seuraamaan suorana juutuubista klikkaamalla seuraavaa linkkiä: 18.9.2016 TPS A - Lukko A - YouTube
   
 7. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lukon A-junioreita tulee nyt kyllä hehkuttaa. Ihan huikeaa jälkeä on Lukko tehnyt ja eilen voitto sarjan yhtä parasta joukkuetta JYP:ppiä vastaan josta Korsi nappasi nollan. Muutenkin, pitkästä aikaa Lukolla on positiivinen maalivahti-ongelma koska niin Lehtinen kuin Korsikin ovat pelanneet erinomaisesti ja Lukko on voittoputkessa. Tänään vastaan asettuu sarjan 2. eli Ässät.

  Lukko on hilannut itseään tasaisesti ylöspäin ja on nyt sijalla 6. Matias Lainio on jaetulla maali-pörssin kärjessä ja maalivahti Korsi on tilastoissa 4. paras maalivahti.

  Hienoa, että kerrankin A-junioritkin omaavat kunnon valmennusta ja tulosta tulee.
   
 8. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  A-junioreilla kyllä kulkee. On se hienoa, että joku joukkue raumalla osoittaa jääkiekon osaamisen merkkejä. A-junnut on sijalla 5. Lassi Lehtinen maalilla omaa kovan 93.02% torjunnoissa ja on maalivahdeissa sijalla 4. Myöskään pistepörssissä paras pistemies Siekkinen on melko korkealla joten täytyy kyllä lakkia ottaa päästä Hämäläisen porukalle.
   
 9. Claymore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mutta mikä mättää B&C-junioreilla?
   
 10. Irtolapa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Niämise Ville, Hall Gill ja Matti Forss
  Hyvä että Hämäläisen jengi pärjää, Ja olen myös Siekkisen onnistumisesta hemmetin tyytyväinen kun tunnen miten tervepäinen kaveri on kyseessä. Ahkera työ palkitsee kaverin.
   
 11. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lainaus:
  Ovat varmaan ottaneet edustuksesta mallia...
   
 12. Äksönn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Onko kellään tietoa enemmän miltä Hämäläisen valmennusmetodit näyttävät ja tuntuvat? Näyttää että A-junnut pelaavat virkistävää kiekkoa ja henki on hyvä. Voisiko Eepistä kasvaa muutamassa vuodessa edustukseen kullan vihdoin tuova päävalmentaja, jolla olisi kaikkien kunnioitus (jopa toimistonväen)? Tuon ihmeen Raumalle tuova saa meinaan Raumalle oman kadun, patsaan ja lopun elämän ruuat Fosters: iin. Ainakaan peliuran puolesta ei kellään pelaajalla olisi syytä kyseenalaistaa Eepin sanomaa. Oli aikanaan erittäin pidetty kapteeni.
   
 13. Askaisten Visa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joidenka paita on ollut päällä
  Lainaus:
  En tiedä miltä metodit näyttävät treeneissä, mutta pelitapa on jokseenkin sama kuin Hämäläisen B- nuorissa. Jos kaikki pelaisivat samalla sapluunalla, a-junnujen pelejä ei jaksaisi montaa katsoa.

  Virkistävyydestäkään en tiedä, pelitapa on tappavan tylsä, toki puolustuksellisesti tehokas. Aina on vähintään 4 pelin alla menetyksen jälkeen ja av-peli ohjataan maalivahdille otolliseen sektoriin.

  Lukkoa vastaan ei siis juurikaan päästä ylivoimahyökkäyksiin, mutta puolustus on toki kaiken kivijalka. Toki se kaikki on taas pois hyökkäyspelin tehokkuudesta. Vähän on tehty, mutta melko vähän myös päästetty. Erotus voisi mielestäni olla suurempikin. Ja henki on yleensä joukkueissa hyvä, jos voitetaan enemmän kuin hävitään. Tavasta viis.
   
 14. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Eikös Lukko jonkun verran ryövännyt myös SaiPasta ja muualtakin(?) maajoukkuetason pelaajia junnuihin niin eiköhän sen pitäisi näkyä jollain tapaa menestyksessä. Korjatkaa, jos olen väärässä mutta sellainen muistikuva sattui vain olemaan.
   
 15. lebak Jäsen

  Kiekkoareena - Lukolle neljäskin akatemiapelaaja SaiPasta
  Mikko Petman (C-jun; 25ott 47pts), Ville Petman , Jesse Ruotsi ja Viljami Istala saapuvat Raumalle SaiPasta, Antti Palojärvi KooKoosta ja Kalle Nurmi Ässistä.

  Koko viisikko on solminut Lukon kanssa 2+2-vuotisen sopimuksen. Kaikkia yhdistää myös se, että he kuuluvat ikäluokkansa maajoukkuerinkiin.

  Ruotsi ja Palojärvi ovat syntyneet vuonna 1999, ja he pelaavat tulevalla kaudella Lukon A:ssa. Muut ovat vuotta nuorempia, ja heidän päällään on lähtökohtaisesti Lukon B:n pelipaita.


  SaiPan UTJ Antti Tuomenoksa myös sanoo 28.10.2016:
  Ai niin, yhdessä asiassa Tuomenoksa ei muista Lukkoa hyvällä.
  – Jos varoja olisi, rahaa pitäisi kanavoida juniorityöhön. Nyt Lukko vei meiltä viisi A-junioria.


  Sitä miten pojat ovat pelanneet en osaa sanoa, koska en ole pelejä nähnyt, mutta Nuorten SM-Liigan tilastosivuilta voi ehkä jotain päätellä:
  Pelaajatilastot
  Maalivahtitilastot
  Joukkuetilastot
   
 16. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Toivottavasti tuota kautta nousee myös niitä "omia junnuja" Liigaseuraan asti. Aina puhutaan, että Rauma on pieni paikka ja sen vuoksi pelaajamassaa ei ole tarpeeksi, jotta löytyisi niitä tulevaisuuden Liigapelaajia. Kuintenkin Lukolla on isot resurssit (rahaa, harjoitteluolosuhteet) ja sen avulla pystytään houkuttelemaan muualta näitä lupaavia pelaajia junioreihin. Sen jälkeen valmennuksen pitää olla niin tasokasta ja vaativaa, että lahjakkuudet saadaan jalostettua Liigatasolle asti.

  Nythän ainakin Espossta kaapattu Joonas Niemelä on esiintynyt Liigassa edukseen ja olisi minusta ansainnut enemmänkin peliaikaa.
   
 17. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mikäs tuon nuoremman Saarelan laita on? Paljon on palloteltu B:n ja C:n välillä ja usein on sivussa kokoonpanoista tyystin
   
 18. Eskelarit Jäsen

  Lainaus:
  Vahvistaa C:tä aina mahdollisuuksien mukaan, nyt kärsii kolmen ottelun pelikieltoaan.
   
 19. Claymore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  mikä tässä B:n ikäluokassa nyt oikein mättää kun tyhmiä jäähyjä otetaan "kapteeni" nikanderin johdolla enemmän kuin paljon? Kuitenkin pitäisi olla kaikkien aikojen ikäluokka kyseessä...?
   
 20. senilix Jäsen

  Sellaisen huomion tein, että Aleksi Saarinen on nyt pöllähtänyt A:n kokoonpanoon. Peliaikaa ei tosin ole saanut.
  Hän on edelleen edustuksen pelaajalistalla ja hänen piti aloittaa kausi Keuruulla.
  On ilmeisesti ollut loukkaantunut. Huono onni kaverilla, sillä viime kausi meni melkein kokonaan sairaslomalla ja tämä kausi alkaa joulukuussa.
   
 21. Zalmonella Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman lukko
  Lassi Lehtinen on noussut jo toiseksi A-nuorten maalivahti-pörssissä lukemalla 93.38% ja on aivan Tepsin Pohjanoksan kannoilla joten nyt on tulossa taas kerran raumalta tulevaisuuden kaveria jota ei pidä koomailla muualle.

  Lukon A on muutenkin sijalla 6. joten hyvällä linjalla ovat porskuttaneet.
   
 22. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  On muuten Tepsin Pohjanoksallakin Raumalaiset juuret. Isän kautta.

  Hienoa että A junnuilla on myötätuulta.
   
 23. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 24. Peery Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Viimeksi muokattu: 21.12.2016 klo 10.48
 25. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Mitenkäs nuo eri junnut pelaavat? Onko esim C:ssä, B:ssä ja A:ssa kaikissa hyvin samantyylinen pelitapa, vai pelaavatko kaikki lukko-tyyliin kuka milläkin tyylillä?