Juniorimaajoukkueet kaudella 2008-2009

  • 130 035
  • 361
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
On meikäläiseltä ainakin jäänyt huomaamatta ruotsalaisten Pirkanmaan valtaus. Luulin asuvani vielä Suomessa...
Korjaan: Suomessa pelattavassa. Ruotsissa pelataan U18-turnausta.
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
Olen melko varma siitä, että toista huippumaata pelattaessa Venäjä on saanut vähintään 80% peleistä joko yhtä paljon tai enemmän jäähyjä kuin vastustaja. Ne pelit missä Venäjä olisi saanut vähemmän jäähyjä edustavat arvioni mukaan korkeintaan 20% osuutta näistä peleistä. Näin erityisesti silloin, jos Venäjä pelaa Kanadaa, USA:a, Ruotsia tai Suomea vastaan. Tämän voi toki tarkastaa tilastoista, jos joku niin viitsii. .

Eli mutu.

Mutta jos mutusi pitää paikaansa, seuraava anbalyysisi on oltava väärä.

Venäjän pelityyli ei ole sellainen, että sen pitäisi aiheuttaa sille paljon jäähyjä. .

Koska se että Venäjä saa otteluissa lähes säännönmukaisesti enemmän (ja usein jopa selvästi enemmän) jäähyjä kuin vastustaja ei voi johtua pelillisistä seikoista, täytyy syyn olla jossakin muualla. .

Ei, logiigga ei mene noin.

Jos muuttuvia tekijöitä on joukkueet, tuomarit, yleisö, halli ja edustuksen taso (A, B junnut), ja tulos (enemmän jäähyjä) on jokaisessa tapauksessa fakta (mutusi mukaan, pidetään faktana), ei ole mahdollista, että kaikki muut tekijät olisivat jokaisessa tapauksessa samoja. Silloin ainoaksi yhteiseksi tekijäksi jää Venäjä.

Värilasit pois päästä, ja järki käteen tämmöisissä syytöksissä.

Eilisessä Ruotsi-pelissä jokainen pystyi toteamaan, että tuomari suosi kiistatta Venäjän vastustajaa. Saman pystyi toteamaan esimerkiksi vuoden 2008 MM-finaalissa tai vuoden 2005 MM-välierässä.

Yksittäisissä otteluissa tämä on aina mahdollista, kuten vaikkapa 87 Kandakapissa, mutta jos se tapahtuu aina, vastustajasta, tuomarista, yleisöstä jne. muuttuvasta tekijästä huolimatta, on yhteinen tekijä vain ja ainoastaan venäjä. Ja jääkiekossa ja jäähyissä se tarkoittaa pelitapaa.

Salaliittoteorioiden heikkous on aina siinä, että ne eivät kykene osoittamaan todeksi sitä omaa vaihtoehtoaan (eivätkä edes pyri ” jos joku niin viitsii”). Riittää kun herätetään epäily. Mutta epäily ei todista mitään vaihtoehtoa oikeaksi.
 
Venäjä on pelannut kahden päivän aikana neljä maaottelua miesten tai nuorten tasolla, jossa Venäjä on istunut kaikissa vähintään kaksi kertaa enemmän jäähyllä kuin vastustaja.

Mitkä nämä neljä maaottelua ovat? Kyselee nimimerkki epätietoinen.

Ja vastausta en ikinä saa. Miten yllättävää...
 
Viimeksi muokattu:

King Jeremy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool, Bayern München ja Boston Celtics
Olen melko varma siitä, että toista huippumaata pelattaessa Venäjä on saanut vähintään 80% peleistä joko yhtä paljon tai enemmän jäähyjä kuin vastustaja. Ne pelit missä Venäjä olisi saanut vähemmän jäähyjä edustavat arvioni mukaan korkeintaan 20% osuutta näistä peleistä. Näin erityisesti silloin, jos Venäjä pelaa Kanadaa, USA:a, Ruotsia tai Suomea vastaan. Tämän voi toki tarkastaa tilastoista, jos joku niin viitsii...

...Koska se että Venäjä saa otteluissa lähes säännönmukaisesti enemmän (ja usein jopa selvästi enemmän) jäähyjä kuin vastustaja ei voi johtua pelillisistä seikoista, täytyy syyn olla jossakin muualla...

On nyt hieman puolustettava TOJia, kun kerran olen siinä mielessä puolueeton, että en jostain kumman syystä ole mikään Suomen jääkiekkomaajoukkueen fani sen paremmin kuin minkään muunkaan maajoukkueen. Ainakin arvokisoissa tuntuu selkeästi olevan sellainen meininki, että ei Venäjä ainakaan hyödy tuomareista. Ei se mielestäni ihan 20-80 mene, mutta ehkä jotain 40-60. Esimerkiksi Kanadaa vastaan venäläiset ovat melko säännöllisesti kärsineet tuomarien ratkaisuista - mm. viime kevään MM-finaali, jossa ruotsalaiskaksikko vihelsi niin puolueellisesti, että Tamikin siitä studiossa mainitsi.

En usko, että kyseessä on salaliitto, mutta näkyyhän se nyt täällä kirjoituksissakin, että Venäjä ei nauti sympatioita suurimman osan mielestä. Jos lukee edellistä sivua, voi havaita, miten moni on omien onnistumisen ilon yhteydessä muistanut olla myös vahingoniloinen vastustajan (tässä yhteydessä Venäjän) tähtien jäämisestä jalkoihin. Vastaavaa antipatiaa ei voi havaita, jos vastustaja on esim. Kanada. Ainoastaan Ruotsia kohtaan täällä voidaan havaita jonkinlaista vahingoniloa.

Näihin seikkoihin syy tietysti löytyy historiasta, ja tietyllä tapaa ymmärrän hyvin itsekin isänmaallisena henkilönä, että Venäjälle ei sympatiaa heru. Kuitenkin itse erotan nämä 2 asiaa keskenään, enkä siksi kanna millään tavalla kaunaa, edes alitajuisesti sen paremmin Venäjää kuin Ruotsiakaan kohtaan.

Historiasta löytyy selitys myös sille, miksi Venäjä toisinaan hieman kärsii vääryyttäkin tuomioissa. Tuomarit ovat sen ikäistä jengiä, että ovat eläneet sitä vaihetta, kun Neuvostoliitto oli vielä pystyssä. Länsimaissahan Neuvostoliittoa vihattiin (ehkä aiheestakin). Taas näissä Neuvostoliiton etupiiriin kuuluvissa maissa (esim. Tshekki) Neuvostoliittoa vihattiin myös, eivätkä he todellakaan ole mitään Venäjä-myönteisiä, jos nyt yleistetään. Kun Neuvostoliitto kaatui ja systeemi vaihtui, antipatiat jäivät.

En tarkoita sitä, että tuomarit tarkoituksella viheltävät Venäjää vastaan, en todellakaan, mutta sympatiaa Venäjä ei saa kuin ehkä harvojen poikkeuksien kohdalla. Eli vaikka ihminen ymmärtäisi, että nyt vihelletään sääntökirjan mukaan siitä välittämättä, ketkä pelaavat, niin kun tilanne on tiukka ja nopea, on täysin inhimillistä, että jos sinulla on jotain kohtaan antipatiaa, vaikka vähäistäkin, se näkyy väkisinkin jossain tilanteessa puoluellisuutena. Etkä itse välttämättä edes tajua olleesi puolueellinen.

Tämä on minun mielipiteeni ja ajatukseni kyseisestä asiasta. Ei mitenkään tutkittu eikä todistettu juttu, mutta loogisesti ajateltuna noin se voisi mennä. Sama juttuhan näkyy myös siinä, että tietyt pelaajat saavat ns. nimen perusteella jäähyjä. Ei varmasti tarkoituksenmukaista, mutta aiemmat kokemukset ym. saavat alitajunnan toimimaan siten, että pilli laulaa useammin kuin jollekin toiselle pelaajalle.
 

#51

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Alle 18-vuotiaiden Ruotsin turnauksessa Suomen kova ottelutahti jatkuu ja tällä hetkellä on menossa peli USA:ta vastaan. Pelataan ensimmäistä erää ja tilanne on edelleen 0-0.
USA on tähän mennessä voittanu Ruotsin 3-2 ja Tshekin 7-3.
 
Suosikkijoukkue
Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
Hfboardsilta kaivettujen tietojen mukaan Podolskin U16-turnauksessa pelaava Mihail Grigorenko on vasta 14-vuotias, eli hän pelaa vuotta vanhempien matkassa. Toissapäivänä Grigorenko teki Ruotsia vastaan tehot 2+4 ja eilen hän nakutti Suomea vastaan tehot 2+2.

Erään Hfboardsin keskustelijan mukaan Grigorenkolla on mittaa peräti 6'2 (188 cm), mikä on 14-vuotiaalle kaverille aika paljon, jos pituuskasvukaan ei vielä ole pysähtynyt.
 
Suomen U18 taipui USAlle lukemin 3-2. Maaleista vastasivat Granlund ja Pakarinen. Laukaukset Suomi voitti tässä(kin) pelissä 41-33, mikä lupaa ihan hyvää.
 

Schadowan

Jäsen
Suomen U18 taipui USAlle lukemin 3-2. Maaleista vastasivat Granlund ja Pakarinen. Laukaukset Suomi voitti tässä(kin) pelissä 41-33, mikä lupaa ihan hyvää.

Jenkeillä on kova nippu selkeästi, koska Suomi on voittanut vain yhden maiden välisistä kohtaamisista tänä vuonna Hlinkassa, Jenkeillä taas voittoja on kolme (yksi rankkareilla). Lake Placidin turnauksessa Suomi oli selkeästi altavastaajana, mutta nyt saatiin vähän enemmän painetta ainakin laukausten muodossa.
Eli turnausvoitto vaatisi selvän voiton Ruotsista ja Venäjän pitäisi hoitaa USA. Pahimmassa tapauksessahan Suomi voi vielä tippua neljänneksi. Jännittävät viimeisen päivän matsit tulossa.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Julius Nyqvist. Molemmat ovat tehneet suuria harppauksia tällä kaudella ja uskon, että heistä kuullaan vielä paljon tulevaisuudessa.

Lainaan itseäni aikaisemmalta sivulta.

Suomen 17-vuotiaat voitti tänään turnauksessa Ruotsin ja tuon turnauksen pistepörssin kakkosena on IFK:n A-junnuissakin jo kokeillut puolustaja. Julius Nyqvist on loppuvuodesta -92 synytnyt joten häntä ei voi varata vielä 2 vuoteen.

Julius on 175cm pitkä ja muutaman pelin häneltä nähneenä voin sanoa, että muistuttaa elähdyttävästi Bryan Rafalskia. Hyvä luistelu, pelisilmä, hakee "Nummelin" avauksia ja onnistuukin niissä tai vaihtoehtoisesti tuo itse kiekkoa ylös. Tässä on taas seuraava huippupelaaja maajoukkueisiin ja myös HIFKin edustukseen tulevaisuudessa. Juliuksella saattaa olla jopa ihan pieni mahdollisuus U18 MM-kisoihin.

18 v. turnauksesta sen verran, että minua jäi hämäämään eiliseltä valmentajan kommentti ottelusta Finhockey.fi sivulta lainattuna:

"Suomen päävalmentaja Mika Marttila korosti ennen ottelun alkua, että ottelun lähtöasetelma on Venäjän yksilöt vastaan Suomen tiivis ja taisteleva joukkue. Käsikirjoitus toteutuikin ottelussa varsin hyvin."

Siis mitä ihmettä! Mikä turisti tämä valmentaja oikein on? Ymmärrä ja kaikki varsinkin Suomalaiset ymmärtävät joukkuepelin tärkeyden, mutta kyllä tässä joukkueessa se on ne Suomalaiset jotka ovat suvereenisen taitavia jopa Venäläisiin nähden. Suomi hallitsi tilastojen perusteella ihan mielinmäärin ottelua ja Venäjän maalitkin tuli 5-3 yv:llä sekä rangaistuslaukauksesta.

Kysyn siis. Pitääkö tämänkin joukkueen kanssa lähteä liikenteeseen alistuvalla asenteella tyyliin: "lähdetään pelaamaan omaa peliä", "lähdetään haastamaan taitavat Venäläiset", "Me lähdetää naltavastaajana peliin", "hopea ei ole häpeä vaan se on Suomen väri" jne. jne?

Tällainen käsitys minulle tuli noista kommenteista, mutta voin toki olla väärässäkin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Jenkeillä on kova nippu selkeästi, koska Suomi on voittanut vain yhden maiden välisistä kohtaamisista tänä vuonna Hlinkassa, Jenkeillä taas voittoja on kolme (yksi rankkareilla).

Kyllä, mutta täytyy muistaa, että Suomelta puuttuu kaksi parasta puolustajaa ja kaksi ensikesän 1-3 kierroksen hyökkääjää. USA:lla sen sijaan on tietääkseni kaikki parhaat mukana. Myöskin tuo Suomen hallinta kuvastaa vähän tilannetta, mutta jos valmentajan sanat on sama kuin toteutus (ylempi kirjoitus), niin se on voinut olla myös näennäishallinta-kulmissapyörimistäkin.
 

Schadowan

Jäsen
Kyllä, mutta täytyy muistaa, että Suomelta puuttuu kaksi parasta puolustajaa ja kaksi ensikesän 1-3 kierroksen hyökkääjää. USA:lla sen sijaan on tietääkseni kaikki parhaat mukana. Myöskin tuo Suomen hallinta kuvastaa vähän tilannetta, mutta jos valmentajan sanat on sama kuin toteutus (ylempi kirjoitus), niin se on voinut olla myös näennäishallinta-kulmissapyörimistäkin.

Näinhän se on, ja Finhockeyn raportin mukaan Suomella oli monta tolppaa/rimaa matsin aikana, joten turha tästä on sen kummempia paniikkeja ottaa vaikka tappio tulikin. Jenkeiltäkin mielestäni muutama kova jätkä puuttuu, joten eiköhän aika tiukkaa tule olemaan MM-kisoissa, mutta toivottavasti silloin Suomi onnistuu viimeistelemään paremmin.
 
Hfboardsilta kaivettujen tietojen mukaan Podolskin U16-turnauksessa pelaava Mihail Grigorenko on vasta 14-vuotias, eli hän pelaa vuotta vanhempien matkassa. Toissapäivänä Grigorenko teki Ruotsia vastaan tehot 2+4 ja eilen hän nakutti Suomea vastaan tehot 2+2.

Erään Hfboardsin keskustelijan mukaan Grigorenkolla on mittaa peräti 6'2 (188 cm), mikä on 14-vuotiaalle kaverille aika paljon, jos pituuskasvukaan ei vielä ole pysähtynyt.

188cm ja 83kg taas kyllä vähän haiskahtaa..

Venäjällä oli Podolskin turnauksen karsintaryhmässä mukana myös 94-syntynyt maalivahti Vasili Demchenko. Toki Venäjän hyökkääjistössä on vielä toinenkin 94-syntynyt, Anton Ivanjuzhenkov, joka hänkään ei ole hassumman mittainen, 177/86. Rohkeasti uskaltaa Venäjä siis jo kokeilla vuotta nuorempiakin joukkueissaan.
 

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Venäjän junnuista

Joo, olen myös lukenut tästä Mikhail Grigorenkosta HFlta, joku piti häntä sen 2012 vuoden draftin yhtenä superlupauksista, mutta siihen on niin paljon aikaa, että jätän spekuloimisen asialla, kun vanhempiakin lupauksia on tulossa. Myöskin tämä Ivanjuzhenkov taidettiin mainita ks. foorumilla.
Venäjältähän on nyt tulossa muutamakin hyvin iskokoinen pelaaja, kun tämä Kirill Kabanovkin oli jo viime kesänä 190cm pitkä ja Kitsyn 188cm. Kitsyn on näemmä unohtunut jo keskusteluissa, kun lisää lupauksia on ilmestynyt, mutta häntäkään ei ole syytä unohtaa.
Vuoden 2010 draftissa potentiaalisia 1 kierroksen varauksia ovat mm. tässä Suomen turnauksessa mukana olleet Kuznetsov ja Barbashev. Mukana oli myös vuoden 2011 superlupaus Namestnikov. Ei kellekkään paikanpäällä olleelle jäänyt näistä mitään mieleen? Ite en paikalle päässyt.
Muita 2010 lupauksia ovat Galiev ja Gogolev, joka kooltaan on kyllä melko pieni.
 
U17: Venäjä-Tshekki 8-1.

Huomasitko muuten vähintäänkin omituisen rangaistusten jakauman kyseisessä ottelussa.

Venäjälle vain 6 minuuttia ja Tsekille yli tuplamäärä eli yhteensä 14 minuuttia. Homma haisee ja pahasti. Ottelun suomalaisella tuomarinelikolla näyttää olevan jonkinlaista Tsekki-vihaa, mutta ei se saisi tämän tason otteluissa näkyä pöytäkirjassa tuolla tavalla. Kahden viimeisen erän jäähysuma ja jatkuva alivoimalla pelaaminen näyttää tappaneen tsekkien peli-ilon totaalisti. Näin kertovat raportit paikan päältä.
 

PJx

Jäsen
Venäjälle vain 6 minuuttia ja Tsekille yli tuplamäärä eli yhteensä 14 minuuttia. Homma haisee ja pahasti.
Ehkä TOJ:n kannattaisi mennä katsomaan Venäläisten junnujen pelejä. Nyt niitä nähtiin Pirkanmaalla. Kun Venäläisten pelityyliä katselee, niin saa selityksen sekä jäähymäärille että yllättäville romahduksille. Venäläisjunnujen puolustaminen perustuu (perässä) juoksemiseen. Näyttävää se se toki on, mutta erittäin riskialtista. Jos hommassa jää vähääkään jälkeen, niin on rikottava tai koko puolustus "romahtaa". Venäläiset joutuvat turvautumaan kiekkoa hallitessaan samanlaisiin keinoihin kuin muut silloin, kun eivät ehdi jalalla. Viihdyttävää maalintekokilpailua, muttei ehkä kovin tehokasta.

Mitä Suomi-Ruotsi peliin tulee, niin se oli aika pitkälti Ruotsi vastaan Järvinen. Uskomattoman paljon suomalainen maalivahtivalmennus täytyy olla naapuria edellä, sillä täältä löytyisi ruotsalaisen tasoisia maalivahteja vaikka kuinka. Pelin torjunnat menivät 53-21, mikä ei kerro koko totuutta, sillä ruotsalaisilla oli myöskin laadullinen ylivoima. Suomalaiset eivät pystyneet estämään ruotsalaisten maalineduspeliä, vaan mailoja oli vapaana "jatkuvasti".
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Ja jäähyminuutit ovat toistaiseksi seuraavat. Venäjä on JÄLLEEN KERRAN pelannut yli puolet peliajasta pelkkää alivoimaa.

Niin siinä yleensä käy kun ei pysy taitavempiensa perässä, on pakko rikkoa.

Kyllä on ilo seurata näiden nuorien kavereiden otteita. Granlund, Rajala, Pulkkinen...kun ei perkele käy jätkille jesseniinimäkiä, niin näistä tulee jotain suurta. Seuraava Jere-Saku-Teemu, kiitos. Sitten vielä lisäksi Donskoi, Haula, Kivistö, Manelius, Nättinen...hyvältä näyttää.
 

Schadowan

Jäsen
Jenkit menossa kohti turnausvoittoa, tilanne tällä hetkellä 3-1, Venäjä siis vastassa. Itseasiassa, Venäjä juuri kavensi alivoimalla Kabanovin toimesta 3-2, Kitsin syöttäjänä.
Pistepörssissä on näillä näkymin tulossa Suomelle kolmoisvoitto. Tarasenokolla tällä hetkellä 3+3, samoin Kabanovilla. Pulkkisella siis 1+6 ja vielä peli Ruotsia vastaan edessä.

EDIT: Saman tien jenkit siirtyvät 4-2 johtoon, Palmieri maalintekijänä. Eli USA turnausvoittoon.
EDIT 2: Nojoo, en sano enää mitään. Tarasenko kaventaa, Kabanov syöttäjänä.
EDIT 3: Ottelu päättyi 5-3 USA:lle.
Pörssin Top 5 ennen Suomen peliä:
Granlund 6+2
Rajala 3+5
Tarasenko 4+3
Kabanov 3+4
Pulkkinen 1+6 tai 0+7, kummin sen nyt haluaa.
 
Viimeksi muokattu:

Ihmeilja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Venäjä, Atlant, Ak Bars
Niin siinä yleensä käy kun ei pysy taitavempiensa perässä, on pakko rikkoa.

Kyllä on ilo seurata näiden nuorien kavereiden otteita. Granlund, Rajala, Pulkkinen...kun ei perkele käy jätkille jesseniinimäkiä, niin näistä tulee jotain suurta. Seuraava Jere-Saku-Teemu, kiitos.

Pientä provoa laitatte Mängimiehen kanssa. Mutta hienoa, että alkaa olla valoa tunnelin päässä myös Suomen taitokiekon osalta. Tämä Rajala on kuin suomalainen versio Pavel, tai Valeri Buresta: ei aivan sellainen pitelemätön rakettimainen maalintekijä, kuin Pavel, mutta Burea paremmalla peliälyllä ja joukkupelaamisella varustettuna. Draft-ketjun puheet epä-aggressiivisuudesta eivät pidä paikkaansa.
Kun näitä Suomen nykylupauksia vertaa Niinimäkeen, täytyy sanoa, että kyllä se näkyisi jo nyt, jos heistä tulisi Niinimäen kaltaisia pelaajia: Niinimäki oli taitava pelaaja, joka ei kuitenkaan ollut niin ylivoimainen mm. pisteiden valossa, kuin yllämainittu kolmikko, paitsi tietysti, jos viittasit Niinimäen loukkaantumiseen.
 

Schadowan

Jäsen
Nyt saatiin Nyköpingin turnauskin päätökseen. Viimeisessä ottelussa Suomi voitti Ruotsin tiukasti 3-2 ja näin ollen otti toisen sijan turnauksessa. Suurin ilonaihe varmasti tämä ykköskenttä, joka otti sen kolmoisvoiton pistepörssissä mitä ounastelinkin tuossa aikaisemmin. Eli Granlund 6+3, Rajala 3+6 ja Pulkkinen 1+7. 26 pistettä neljässä pelissä tältä ketjulta, ihan hyvin meni. Lisäksi Ortio oli turnauksen paras veskari, ainakin torjuntaprosentilla mitattuna. Ei huonot lähtökohdat MM-kisoja silmällä pitäen. Tuohon jengiin lisäksi Kivistö, Haula ja Nättinen niin hyvä tulee.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Lisäksi Ortio oli turnauksen paras veskari, ainakin torjuntaprosentilla mitattuna.

Lämmittää. Ja lämmittääkin niin perkeleesti. Upi jos jaksaisi vielä muutaman kauden verran tehdä omaa loistavaa duuniaan niin tästä kaverista saadaan ihan tajuttoman kova tekijä maailmalle. Järvinen on toinen loistavan potentiaalin omaava "projekti".
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Talviolympiapäiville Puolaan on valittu joukkue.

Kyseessä siis U17 turnaus, mutta useampi ikäluokan kärkinimi jättää turnauksen väliin, esim. Granlund ja Pulkkinen. Ysikolmosista mukana ovat Santeri Arousva, Patrik Parkkonen ja Tomi Wilenius. Vastukset tässä turnauksessa eivät mitään huippuluokkaa ole. Alkulohkossa Suomen kanssa ovat Valko-Venäjä ja Sveitsi. Toisesta lohkosta löytyy kuitenkin Venäjä, joten finaalista tullee kovatasoisempi peli, mikäli jompi kumpi suosikki ei kompuroi sitä ennen. Venäjällä on melko lailla paras kokoonpano mukana, vain Kirill Kabanov ja Dmitri Apalkov ovat poissa.

Kaksi vuotta sitten Espanjassa Venäjä voitti Suomen loppuottelussa 3-2.
 

ShitBreak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, NHL
...mutta useampi ikäluokan kärkinimi jättää turnauksen väliin, esim. Granlund ja Pulkkinen...
Viikonvaihteen Ilta-sanomissa oli juttua Pulkkisesta, että A-junnujen Jokerit-HIFK-matsissa joku IFK:n pelaaja oli taklannut Pulkkista erittäin kovaa pelin jo ratkettua niillä seuraamuksilla, että polvesta oli ilmeisesti mennyt jotain hajalle. Tiistaina kuulemma menee lääkärintarkastukseen, ja silloin tiedetään vamman todellinen laatu. Luultavasti kuitenkin kausi on ohi Pulkkisen osalta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös