Julius Nättinen JYPin paidassa – uuden sukupolven soihdunkantaja?

  • 50 325
  • 204

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Nättisen haastattelu MTV:llä.
Linkki Nättisen haastatteluun.
Ihan hyvä haastattelu ja tuo ainakin omasta mielestäni tukee sitä, mitä aiemminkin kuullut yms. Eli Nättinen ei halua hötkyillä ja KHL ei välttämättä kiinnosta, (joo ei sanonut suoraan, mutta) NHL tavoitteena ja vielä pitää monia osa-alueita paranraa, että on sinne valmis.
 

Baldrick

Jäsen
Tekisi kyllä näin kannattajana aika saatananmoista nasueinaria, jos Nättinen vielä ensi kaudella JYPissä pelaisi. Ei vain taida tulla tapahtumaan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tekisi kyllä näin kannattajana aika saatananmoista nasueinaria, jos Nättinen vielä ensi kaudella JYPissä pelaisi. Ei vain taida tulla tapahtumaan.

Enemmän ikävä kyllä taitaa olla vain puhetta kun eihän tässäkohti kautta mistään NHL:stä pelaaja voi huudella ääneen, mutta onhan se ihan kiva kuulla että tännekin jääminen voi olla vaihtoehto.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
20 tehtyä maalia täyteen 22 ottelussa, liekköhän jonkin sortin ennätys kun onhan tuo aivan järjettömän hurja tahti mitä noita maaleja on tullut. Tuskin ainakaan jypissä hetkeen nähdään tällaista maalitehtailua.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Nättinen valittu syystäkin kuukauden pelaajaksi Liigassa. Edellinen JYP-valinta on ollut Antti Suomela kaudella 2017-2018.
 

Baldrick

Jäsen
Itseäni ei hirveästi huoleta KHL-huhut. Nättinen tuli laittamaan pelinsä kuosiin tutussa ympäristössä ja kaikesta huokuu, että se linja pitää, jopa ehkä ensi kaudellakin, jos ei NHL vie.

Jos KHL:ään menee, niin toiveissa tietysti on, että rahavastine luokkaa Immonen 2009 tulisi tännepäin. Veikkaan kyllä, että JYPikään ei herkästi ole luopumassa Nättisestä. Onkohan sopparissakaan mitään KHL-klausuulia? Lähtökohtaisesti en usko.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Veikkaan kyllä, että JYPikään ei herkästi ole luopumassa Nättisestä. Onkohan sopparissakaan mitään KHL-klausuulia? Lähtökohtaisesti en usko.

Hyviä pohdintoja. Nättisen formi on ollut jäätävä, joten olettaa sopiikin, että idässä ollaan innokkaana liikkeellä. Yleensähän Euroopan sisällä paluumuuttajat luo KHL-pykäliä yms sopimukseensa. JYPin kannalta, jos tuollaista ei löydy, paras hetki kaupitteluja on tehdä luonnollisesti kauden jälkeen. Kausi on hyvässä liidossa ja rahasumman pitäisi todennäköisesti olla järisyttävä, että JYP edes harkitsisi. Raha on silti raha.

Se on sitten eri asia onko Julius halukas edes lähtemään, kun selkeä paluuajatus on NHL:ssä. Jos huhut pitävät paikkansa 1-suuntaisen sopimuksen hakemisesta, niin sitten voi olla useampi kuoppa matkalla. Riittääkö mitkään näytöt Liigassa siihen?

Koska KHL:n siirtoikkuna umpeutuu?
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Julle oli erityisen vaisu lauantaina. Olisiko KHL-oven sulkeutuminen harmittanut.
Tai sitten muu joukkue on nostanut tasoaan? Kyllähän siellä ainakin yksi nappipaikka mahtui mukaan, mutta Rajaniemi veti pidemmän korren.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Alkukaudella onnistui kaikki, nyt on koko ketjulla vaikeampaa. Taas tarvitaan sitä steppiä seuraavalle tasolle, kun perustekeminen ei enää riitäkään mitä pidemmälle kausi etenee ja pelit kovenevat.
 

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nättinen tekee nykyään todella paljon vähemmän hommia ku ennen maajoukkue pelejä. Onko tullu vähän liian kovat oletukset omasta tasosta vai mikä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Nättinen tekee nykyään todella paljon vähemmän hommia ku ennen maajoukkue pelejä. Onko tullu vähän liian kovat oletukset omasta tasosta vai mikä.

No en tiedä tarkemmin mutta aika sen suuntaista tekstiä on kaveri heitellyt haastatteluissa kun sanoi että "tuntuu pystyvänsä tekemään kentällä ihan mitä vain", toki jokaisella hyvällä pelaajalla pitää olla itseluottamus ihan timanttia mutta jos tuollaisella asenteella vetelee niin riski ylimielisyyteen on olemassa. Hukkaa kiekon niin äkkiä ajattelee että seuraavassa tilanteessa ei hukkaa ja niin edelleen.

Mutta ei pelaajatkaan ole koneita, joskus menee lujaa ja joskus taas hiljaa. Tulee vaihtelua suoritustasoon ja sitä myötä tuloksiin. Onkin niin että pelaajat, jotka pelaavat joka ilta kaudesta toiseen parhaalla tasollaan, löytyvät NHL -puolelta. Eikä se ole sattumaa.
 

Fironic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Ducks, Kraken
Nättinen on niin lojaali pelaaja, että löysäilee nyt KHL:n siirtotakarajaan saakka varmuuden vuoksi. Sitten taas täysillä ja keväällä Kanada-maljaa suorille käsille.

Tai sitten vain kaamosväsymys painaa. Tiedä häntä.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Näköjään oli. En seuraa KHL:ää ollenkaan.

Ehkä löysäileekin ensi joulukuun siirtotakarajaan saakka? Toivottavasti ei kuitenkaan.
Tai ehkä jonkun muun maan? Esimerkiksi Slovakian liigan takarajaan on vielä hetki ja saivatkin kaapattua tamperelaisen tähtipelaajan Mikko Pukan, toivon mukaan tätäkin tähtipelaajaa ei liiga menetä...
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Julle muuttunut soihdunkantajasta surffailijaksi. Ihan tulee mieleen Bednar, joka aikanaan teki maaleja liukuhihnalta ja sitten kaikki tekeminen loppui, kun takataskussa oli rahakas sopimus IFK:hon.
Jullen tekeminen loppui KHL:n siirtorajalla. Viimeiset 20 peliä tehoilla 6+4=10 -5, kun sitä ennen pisteet 23+16=39 +20 vain 28 pelissä.
Alkukaudesta Julle näytti lahjakkuutensa, nyt näkyy hänen luonteensa ikävämpi puoli.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Julle muuttunut soihdunkantajasta surffailijaksi.
Tällä foorumilla on about joka palstalla käyty läpi, mikä JYPin pelissä on mennyt perseelleen. Useita selityksiä: Jos syytetään Tirkkosta, niin pelikirjaa ei ole tehty lainkaan, pelaajat ei tiedä miten pitäisi pelata ja syksyn voitot tuli tuurilla. Mielestäni Nättinen on helppo esimerkki siitä, ettei se nyt ihan niin ole mennyt. Kuten tiedetään, yksi laiska pelaaja ketjussa pistää koko homman perseelleen. Nättinen oli alkukaudesta suorastaan mahtava tekemään töitä, mutta sitten alkoi se surffailu ja sillä tiellä ollaan. Ässiä vastaan pari ekaa vaihtoa näytti, että Nättinen on pelissä mukana ja kyllähän tuohon ensimmäiseen Ässämaaliin asti näytti siltä, että tämä on JYPin peli, vaikkei nyt unelmapaikoille päästykään. Ja kun sitten tuo maali tuli, muuttui Jullen peli totaalisesti. Kuten täällä on sanottu, Nättisestä ei ole edes ylivoimalla mitään iloa, kun ajatus on jossakin ihan muualla. Ei alkukauden hyvät otteet olleet mitään ylisuorittamista, enemmänkin 100% asenteella pelaamista ja sen näkymistä koko ketjun pelissä. Nättisellä on kaikki ainekset änäriin, mutta jos sitä osaamistaan ei laita täysillä peliin, niin saa jäädä surffailemaan Atlantin tälle puolen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös