Jukurit kaudella 2019–2020

  • 168 461
  • 431

VapaahetoisGM

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, K-Vantaa, Minnesota Blue Jays, Kapa, VG-62
Holtarin mukaan suoraa korvaajaa Weigelille ei ole tällä hetkellä kiikarissa. Itse en tuohon kyllä täysin usko. Weigelille luonnollisesti annettiin aikaa parantaa, mutta pidän lähes varmana, että taustalla on uutta miestä katsastettu, mikäli parannusta ei tule. Holtari on aika matalaa profiilia pitänyt keskeneräisistä asioista tähänkin asti, joten tämänkin päivän lausunto sopii kuvaan.

Myös se tosiasia, että tällä hetkellä kokoonpanon ulkopuolella ainut terve hyökkääjä on Henri Nikkanen, jolle ei koko syksynä ole vielä vastuuta miesten peleissä tippunut puhuu sen puolesta, että uutta verta tarvitaan. Holtari myös varmasti tietää, että ilman ykkössentteriä on aika vaikea pärjätä. Vuodenvaihteen nuorten kisat saattavat myös verottaa miehistöä, joten siihenkin olisi syytä varautua.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Mikäs juttu tämä on, että Weigel vuokrattiin, eikä sopimusta purettu?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Henri Nikkanen teki eilen u20 haastajajoukkueen voittomaalin ja tänään tuli tauluun tehot 2+0. Molemmat pelit oli Tsekkiä vastaan. Luulisi noilla irtoavan jo keskiviikkona tämän kauden ensimmäinen liigapeli. Tanus ei pelannut yhdessäkään U20 maajoukkueen kolmesta viikonlopun pelistä, vaikka oli joukkueeseen nimetty. Jotain loukkaantumista?
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nikkanen on kyllä ansainnut näyttönsä Liigaan. On kyllä perin outoa, jos Weigelin paikalle ei pikapuoliin ketään Ykkössentteriä tule. On se vaan, niin tärkeä pelillinen asia. Se reagointi
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän jos siihen Weigelin paikalle oltaisiin suoraan joku korvaaja hankittu, niin se olisi tapahtunut jo? Maajoukkue tauko olisi ollut hyvää aikaa treenailla, ellei hankinta sitten ollut Karjalaturnauksessa pelaamassa.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nuori talentti Patrik Puistola lainalle 14.12. asti paikkaamaan hyökkääjävajetta.


Dzierkals, Piitulainen, Hotakainen ja ilmeisesti Tanus ovat telakalla. Tanus omaa päättelyä, kun ei pelannut viikonvaihteen junnumaaotteluissa.
 
En kauheasti yllättyisi, vaikka tuota lainaa jatkettaisiin loppukaudeksikin, mikäli Puistola täällä onnistuu. Ilman mitään suurempaa loukkaantumissumaa Tapparalla on kuitenkin lähtökohtaisesti kymmenkunta hyökkääjää ainakin Puistolan edellä. Luultavasti Jukureissa tarjolla oleva isompi rooli kehittää myös kaveria enemmän kuin pienet minuutit Tapparassa. Tanushan tuli samalla tavalla aluksi kuukauden pestillä, mitä sitten myöhemmin jatkettiin.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Naatitaan, naatitaan vielä vähän aikaa. Pereskokovin tasoista pelimiestä ei vähään aikaan täällä nähdä, kun joskus täältä lähtee. Nautittava pelaaja.
 

Fury

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ottawa Senators
Osaisiko joku kertoa miten Puistola pelasi? Pysyikö yhtään liigavauhdissa kun sai isomman roolin ja peliajan?
 
Osaisiko joku kertoa miten Puistola pelasi? Pysyikö yhtään liigavauhdissa kun sai isomman roolin ja peliajan?

Omasta mielestäni ihan positiivinen esitys siihen nähden, että yhdet yhteiset harjoitukset takana. Pariin otteeseen harhautteli itsensä rohkeasti maalipaikkaan, mutta viimeistely jäi vielä vähän piippuun. Uskoisin tulostakin vielä tulevan, jos vain jatkaa samaan malliin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Fury

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
No onhan tuo Pereskokov.. onhan se.. mikä on taikuri venäjäksi? KalPan kolmannessa maalissa kiroilin Perin hieman löysää miehen ottoa, mut ehkä sitä vähän voi antaa anteeksi tuon shown jälkeen. Huikeessa vireessä on!

Jakovenko iski tehot 1+2 ja alkaa olla yv-viivassa jo aika tekijä. Laukaus tuo jotenkin mieleen Suhosen parhaimmillaan.. ei kova, mut tarkka ja nopea veto. Sami Rajaniemi.. tarviiko sanoa edes mitään? Raju mahdollistaa nyt voiton joka ilta. Puistolalta positiivinen avaus Jukureissa. Kaverit tutuiksi, niin hyvä tulee. Matikainen-Nikkanen-Huttunen sai toisessa erässä parikin pyöritystä, ja jonka pohjalta ihan ok suoritus junnuilta. Arkuutta näkyi otteissa, kun kolme A-ikäistä jouduttiin iskemään samaan ketjuun. Nikkaselle ehdottomasti lisää pelejä.
 

Fury

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ottawa Senators
Omasta mielestäni ihan positiivinen esitys siihen nähden, että yhdet yhteiset harjoitukset takana. Pariin otteeseen harhautteli itsensä rohkeasti maalipaikkaan, mutta viimeistely jäi vielä vähän piippuun. Uskoisin tulostakin vielä tulevan, jos vain jatkaa samaan malliin.
Hyvä että pelasi hyvin, jatkoajan katselin ja siinä pääsi ylivoimaa pyörittämään ja yhden hyvän lätynkin heitti Saraultille josta meinasi ratkaisu tulla.

Puistolan vahvuudet ovatkin juuri kiekollisessa pelissä ja mailankäsittelyssä. Oikein roolitettuna tulos voi olla yllättävän kovaakin Liigassa. Täysin väärässä roolissa Tapparassa nelosen laidassa hajavaihtoja pelanneena vaikeaa loistaa. Toivotaan onnistumisia.
 
Yksi ottelu on tietysti todella pieni otanta, mutta pitäisin kyllä jatkossakin Saraultin sentterinä. Eilen 25 aloitusta, voittoprosentti 64. Koko kaudella 104 aloitusta, voittoprosentti karvan verran vaille 52, mikä on koko joukkueen paras lukema yli 100 kertaa aloittaneista.

Sarault voisi johtaa hyvin toista kärkiketjua, mutta Weigelille täytyy myös se korvaaja löytää mieluiten mahdollisimman pian. Se ykkössentterin puute tietyllä tapaa näkyi eilen varsinkin ylivoimalla (joo, 2 yv-maalia, mutta esim. se vitosen yv oli aivan karmivaa katsottavaa). Pereskokov ja Sarault pystyivät pelin välillä rauhoittamaan, mutta kenestäkään muusta siihen ei ollut.

On myös vaikea ymmärtää miksi Jalonen pelaa valtavia minuutteja ylivoimalla. Epävarmaa pelaamista ja vedot poikkeuksetta kaverin jalkoihin. Iso ero on kyllä Jakovenkon, Galvasin tai Rindellin viivapelaamiseen. Tuntuu, ettei Jalosella ole pelisilmää lainkaan, vaan roiskii menemään milloin mitenkin.

Se oli eilisessä pelissä piristävää huomata, että vaikka jouduttiin repaleisella kokoonpanolla lähtemään peliin ja muutoinkin hieman takkuista oli välillä, niin selkärankaa löytyi ja lopussa tämän hetken kantavat voimat ottivat ryhmän reppuselkään. Nyt tarvittaisiin vain heidän rinnalleen muitakin jakamaan vastuuta.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jalosella taitaa olla yksioikoinen sopimuspaperi Jukureihin sekä optiona takapiru isäJalonen. Ei tuossa hänen peluuttamisessaan mitään järkeä muuten ole.

Sarjataulukossa ollaan erittäin hyvissä asemissa ja Rajaniemikin on ilmeisesti löytänyt sen varmuuden millä näitä tiukkoja pelejä käännetään voittoon.

Toivottavasti Weigelille on tulossa pätevä korvaaja. Toki Nikkanen pelasi eilen hyvin, mutta saappaat ykkössentterin hölskyy vielä.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
No onhan tuo Pereskokov.. onhan se.. mikä on taikuri venäjäksi?
Волшебник. Translitteroituna volshebnik.

Molemmat veli venäläiset ovat kyllä kultaakin kalliimpia. Hyvä hytinä päällä nyt, kunhan vaan sairastupa saataisiin tyhjäksi! Raju on pelannut viime aikoina varmaan parasta peliään Jukuri-uralla.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kyllä se täytyy itsekin taas kerran ihmetellä pari hassua peliä paikan päällä ja useimmat loput viestiketjujen välityksellä nähneenä että minkä pirun takia Jalosta pakkopeluutetaan isossa roolissa vaikka on puolustuspäähän täysi hasardi ja hyökkäyspäähänkin kelvoton. Ilmeisesti edelleen ykkös-yv:ssäkin kaveri, kellä tähän asti kauden saldona neljä syöttöä ja tehotilasto 8 pakkasella (Galvasilla samat miinukset, mutta vastaavasti tehoja 1+9 ja keskimääräistä peliaikaa eniten pakeista). Pitäisi ehkä kaikki iskän konnektiot huomioidenkin pikkuhiljaa todeta, ettei Jalosella vaan riitä ainakaan Jukureiden tekemistä parantamaan. Tarkalleen ottaen peräti päinvastoin kun tuon kämmäilyistä auennut maalipaikkoja ja tehty vastustajalle voittomaalejakin suurin piirtein liukuhihnalta. Korvaaminenkaan ei hankalaa olisi kun junnuissakin pelaa huomattavasti varmempia alakerran ukkoja. Ihan tarpeeksi vaikeaa tuo pikkuseuran sarjassa tahkoaminen ilman että yksi omista luo parhaansa mukaan vastapuolelle maalipaikkoja.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pelicans (v), Lukko (k), HIFK (v), Tappara (k), Ilves (k) ja Ässät (v) - kova kuuden ottelun jakso ennen itsenäisyyspäivää. Pisteitä olisi vaan otettava, eikä ohipelejä saisi tulla. Tuossa on iso mahdollisuus molempiin suuntiin. Toivotaan Rajaniemelle jaksamista ja sairastuvalta apuja. Piitulainen on ilmeisesti ensimmäisenä toipumassa pelikuntoon (jo Lahdessa?). Peli on näyttänyt kuitenkin suht hyvältä viime aikoina, joten kaikki on mahdollista.
 
Huomenna julkaistaan ilmeisesti yksi jatkosopimus ensi kauden joukkueeseen. Toivon mukaan joku kärkipään ukoista olisi saatu kiinnitettyä, eikä olisi aloitettu perinteitä kunnioittaen alaketjujen miehistä.
 
Jakovenkon sopimuksessa ollut optio ensi kaudesta käytetty eli hän jatkaa Jukureissa ensi kaudellakin.

Erittäin hyvä juttu. Saanut paljon vastuuta ja ottanut koko ajan askeleita eteenpäin. 12 pinnaa 21 peliin on debytantilta vahva suoritus.

Pakistossa alkaa olemaan jo määrällisesti paljon nimiä ensi kaudellekin. Rindell, Kemppainen, Galvas, Jakovenko, Haarti, Hyvärinen. Piipposelle jatkoa vielä ja toivomus, että Kokkonen pelaa vielä ensi kauden täällä, niin paranee. Heidän lisäksi vielä täsmähaku kärkeen, niin ensi kauden pakisto on valmis.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jakovenko on parantanut peliään jatkuvasti. Kehitys kun jatkuu tuota rataa, niin meillä on uusi miikakoivisto. Jatkosopimus on huippujuttu.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Vähätalon rooli ns. projektipelaajasta täytyy nostaa pöydälle. Ura Jukureissa polkee paikallaan ja ote kentällä riittää 4.ketjun haasteisiin. Onko näin suunniteltu? Omat junnutkin ajaa varmasti saman asian.

Ykkössentteri puuttuu edelleenkin!? Täytyy ihmetellä johdon reagointianeemisuutta asian tiimoilta. Tilalle hommataan? vähän kovia pelejä tällä kaudella vyölleen kerännyt nuori Puistola ja ihan toisarvoiseen rooliin mitä joukkue kaipaa.

Tekoja.
 
Ylläolevaan voi yhtyä. Itse en Kangasalusta&co:n duunia joukkueen kanssa lähde sen suuremmin kritisoimaan. Siellä varmasti tehdään töitä niin hyvin kuin pystytään. Parhaimmillaan porukka on pelannut erinomaista lätkää, joten potentiaali on kyllä olemassa. Tällä hetkellä loukkaantumisilla on toki oma osansa alavireisyyteen, mutta kyllä tuossa seurajohto, etenkin Holtari saa katsoa peiliin.

Jos ne puheet pudotuspelipaikasta halutaan konkretiaksi, niin hommaisi nyt sitten herranjumala riittävät palaset valmennukselle. Ykkössentteri osoittautui flopiksi, mutta asian korjaamiseksi ei ole tehty mitään. Puolustuskalusto on myös oma lukunsa, mutta tuo sentteriasia on nyt se isoin ongelma. Siihen on reagoitava nyt, eikä sitten kun pudotuspelijuna puksuttaa saavuttamattomissa. Tällä hetkellä asetelmat ovat vielä hyvät, mutta se vaatii nyt ripeitä ja kunnollisia reagointeja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös