Jukurit kaudella 2019–2020

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Silminnäkijähavaintojen mukaan Weigel oli tänään puuttunut harjoitusvahvuudestakin, joten noinkohan olisi jo pakannut laukkunsa.

Jukureissa homma ei lähtenyt lentoon missään vaiheessa, mutta toivottavasti kotipuolessa saa pelinsä kulkemaan taas. Jukureille tämä tarkoittaa sitä, että uutta miestä olisi sisään tuotava ja eiköhän tuolla olla kartoitusta tehty jo jonkun aikaa.
 

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, Mikkelin Palloilijat
Weigel on kyllä ollut pettymys, ainakin jos miettii, että mitä häneltä odotettiin. Odotukset olivat korkealla jo silloin kun mies Jukureihin tuli, ja hyvin sujunut harjoituskausi vain nosti niitä odotuksia. Runkosarjan alettua mies sitten katosikin kuvasta melko täydellisesti. Jos asia olisi mun päätettävissä, niin saattaisin antaa miehelle vielä hetken aikaa näyttää, mutta toisaalta ymmärrän, että miksi hänestä haluttaisiin eroon. Kun miettii, että millaisin odotuksin hän tänne tuli, niin hän on varmasti joukkueen kalleimmasta päästä.

No, toivotaan hänelle parempaa jatkoa jossain muualla, jos hän nyt ihan todella lähtee. Toivotaan myös sitä, että tilalle saataisiin hankittua joku, joka täyttää Weigelin paikan ja vähän enemmänkin.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Ei tarvitse kummoinen seppä olla, että täyttää Weigelin saappaat. Holtarin huti numero yksi. Vierastyöläiset noin yleisesti ovat onnistuneet Jukureissa aivan mallikelpoisesti. Kiitettävän väliarvosanan saavat: pereskokov, Jakovenko, Galvas. Sarault on parantanut syksyn edetessä ja odotusarvo hänen kohdallaan on ylöspäin. Kesken kauden tullut Dzierkals saa tyydyttävät paperit. Yhteenvetona todetaan, että hyökkäyspään vahvistukset ei ole onnistuneet pl. Pereskokov. Toivottavasti jatkossa tärppää!
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Holtarin mukaan suoraa korvaajaa Weigelille ei ole tällä hetkellä kiikarissa. Itse en tuohon kyllä täysin usko. Weigelille luonnollisesti annettiin aikaa parantaa, mutta pidän lähes varmana, että taustalla on uutta miestä katsastettu, mikäli parannusta ei tule. Holtari on aika matalaa profiilia pitänyt keskeneräisistä asioista tähänkin asti, joten tämänkin päivän lausunto sopii kuvaan.

Myös se tosiasia, että tällä hetkellä kokoonpanon ulkopuolella ainut terve hyökkääjä on Henri Nikkanen, jolle ei koko syksynä ole vielä vastuuta miesten peleissä tippunut puhuu sen puolesta, että uutta verta tarvitaan. Holtari myös varmasti tietää, että ilman ykkössentteriä on aika vaikea pärjätä. Vuodenvaihteen nuorten kisat saattavat myös verottaa miehistöä, joten siihenkin olisi syytä varautua.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Underdog
Mikäs juttu tämä on, että Weigel vuokrattiin, eikä sopimusta purettu?
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Henri Nikkanen teki eilen u20 haastajajoukkueen voittomaalin ja tänään tuli tauluun tehot 2+0. Molemmat pelit oli Tsekkiä vastaan. Luulisi noilla irtoavan jo keskiviikkona tämän kauden ensimmäinen liigapeli. Tanus ei pelannut yhdessäkään U20 maajoukkueen kolmesta viikonlopun pelistä, vaikka oli joukkueeseen nimetty. Jotain loukkaantumista?
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nikkanen on kyllä ansainnut näyttönsä Liigaan. On kyllä perin outoa, jos Weigelin paikalle ei pikapuoliin ketään Ykkössentteriä tule. On se vaan, niin tärkeä pelillinen asia. Se reagointi
 

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllähän jos siihen Weigelin paikalle oltaisiin suoraan joku korvaaja hankittu, niin se olisi tapahtunut jo? Maajoukkue tauko olisi ollut hyvää aikaa treenailla, ellei hankinta sitten ollut Karjalaturnauksessa pelaamassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös