HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nykyinen kausikin on vielä kesken, mutta pistetään silti jo tulevaa kautta koskeva ketjukin pystyyn, koska spekulointi on kivaa ja onhan ne ensimmäiset "viralliset" huhutkin yleensä näihin aikoihin ilmoille tulleet.
Sopimustilanne ensi kauden osalta näyttää seuraavalta:

Maalivahdit:
Sami Rajaniemi 2020

Puolustajat:
Ville Hyvärinen 2021
Mikko Kokkonen 2021
Aleksi Salonen 2020
Antti Jaatinen 2020
Samuli Piipponen 2020
Aku Alho 2020+1

Hyökkääjät:
Valtteri Hotakainen 2020
Joonas Kalliola 2020
Henri Nikkanen 2020
Mika Partanen 2020
Jesper Piitulainen 2020
Janne Ritamäki 2020
Miika Roine 2020
Kristian Tanus 2020

Optiot: Vadim Pereskokov, Teemu Henritius, Joona Jääskeläinen ja Juhana Aho

Sopimustilannehan näyttää kaiken kaikkiaan varsin hyvältä. Rajaniemi jatkaa tolppien välissä, minkä lisäksi sekä puolustuksessa ja hyökkäyksessä on ihan hyvä alku kokoonpanolle. Erityisesti Kokkosen, Nikkasen, Partasen ja Roineen sopimukset lämmittävät mieltä.

Pereskokovin ja Henritiuksen optiot käyttäisin ehdottomasti. Vadi on parantanut koko ajan ja tehojakin on syntynyt mukavasti. Uskon myös, että kun ensi kaudella pääsee alusta alkaen joukkueen mukaan, niin tulos on vielä kovempaa. Henritiuksen pitäisin puolestaan ihan hänen monipuolisuutensa vuoksi. Ensisijaisesti toisi käsiä alempiin ketjuihin, mutta pystyisi stunttaamaan myös ylempänä.

Ahon kohdalla mietin vain, että mikä on miehen oma motivaatio jatkaa. Jäänyt melko vähäiselle vastuulle, joten lähtisikö peliajan perässä muualle. Peliesitystensä puolesta kelpaisi toiseksi vahdiksi ensi kaudellakin.

Jääskeläinen oli tällä kaudella liigakaukaloissa vielä turisti ja kausi onkin kulunut pitkälti Mestiksessä. Kahden vuoden optio kielisi siitä, että Jukureilla on odotuksia häntä kohtaa, mutta saapa nähdä. Ehkä varovaisesti peukkua option käytölle, mutta toisaalta en harmittele, jos jätetään käyttämättä.
--------------------
Sopimuksettomat pelaajat sitten:

Asplund&Flinck - ehdottomasti pidettävä. Kokeneet sotaratsut, joukkueen parhaat aloittajat, joista tietää varmasti mitä saa, kun jäälle laittaa.

Jalonen - ehdottomasti pidettävä. Kauden suurimpia yllättäjiä ja kehityskäyrä osoittaa rajusti ylöspäin, joten ei päästetä kaveria karkuun.

Suhonen - tietysti mieluusti pitäisin, mutta epäilen kyllä jonkun isomman joukkueen vievän.

Hietanen - toivoisin jatkoa. Peruspakki, jonka kentällä oloa ei aina huomaa, mutta poissaolon sitäkin paremmin.

Vähätalo&Tavi - lisänäyttöjä tarvitaan. Vähätalo väläyttelee, mutta suorittaminen epätasaista ja sentterinä heikko aloitustaito pistää silmään. Tavi on joulukuussa alkanut nousta tehojen valossa odotetulle tasolle, mutta en sen perusteella vielä jatkoa käteen antaisi missään tapauksessa.

Leskinen - kiitos ja näkemiin. Läpimurtoa odoteltu, mutta ei vain lähde. Ylempiin ketjuihin ei onnistu murtautumaan ja alemmissa ketjuissa ei mitään käyttöä. Mielestäni tämä kortti on nyt katsottu.

Lähde - en vain valitettavasti näe käyttöä Nessullekaan. Alempiin ketjuihin on tunkua muutenkin ja toivoisin sinnekin hieman kädellisempiä pelaaja, kuten Hotakainen. Hieno mies, mutta joskus on vain päästettävä irti.
-------------------
UTJ-Hakkaraisen mukaan joukkueessa olisi käymässä iso luuta tulevalle kaudelle ja uusia pelaajia nähtäisiin ensi kaudella enemmänkin jukuripaidassa. Ulkomaalaispelaajien määrä on myös tarkoitus kasvattaa. Lupaavia ajatuksia, mutta saapa nähdä, mitä sitten todellisuus on.

Hankintalistahan on jo aiemmilta kausilta tuttu eli kärkiosaamistahan tuohon joukkueeseen tarvittaisiin, etenkin hyökkäyspäähän. Partanen ja Roine täyttävät lähtökohtaisesti 2/6 top6-hyökkääjän paikasta, mutta muutoin tilaa kärjessä on.

Pakistossa Salosta, Kokkosta ja Piipposta voi sovitella vakiokuusikkoon. Jaatisen sopimuksesta pyrkisin kyllä pääsemään jollain keinoin eroon, mutta se lienee toiveajattelua.

X1- X2- X3
Partanen- X4 - Roine
Piitulainen- X5- X6
Ritamäki- X7- Hotakainen
------
Kalliola- Nikkanen- Huttunen + joku muu syvyyshyökkääjä (Henritius?)

X8 - Piipponen
Salonen - X9
Kokkonen - X10
--------
X11 - Hyvärinen
Jaatinen - Alho

Rajaniemi (X12)

Kolme ensimmäistä täytettävää paikkaa ovat selvät. Kunnon syömähammas olisi saatava kasaan. Ykkösketjun toisen avoimen laiturin paikalle asettelisin Pereskokovia (X1), mutta ulkopuolelta olisi löydettävä toinen laituri sekä ykkössentteri (X2 ja X3). Tässä kohtaa ne mahdolliset ulkomaan avut nousevat esiin.

Kakkosketjun keskelle Asplund olisi selvä valinta, kuten myös Flinck kolmanteen (X4 ja X5). Kolmosketjun keskelle voisi kaavailla myös ulkopuolista vahvistusta ja Flinck johtaisi nelosketjua.

X6 paikalle realistisesti ajateltuna kävisi nykyjoukkueesta Tavi tai Vähätalo, mutta unelmatilanteessa siinä olisi joku aavistuksen kovempi tekijä, joka saattaisi Roineen pudottaa kolmosketjuun.

Ritamäki ja Hotakainen ovat varmoja ratkaisuja nelosketjuun ja keskelle ideaali pelaaja olisi Henritius (X7). Kalliola, Nikkanen ja Huttunen rotaatiossa ja heidän lisäksi todennäköisesti joku syvyyspelaaja joukkueeseen hommataan.

Puolustukseen yhtä selvää kärkipakkia tarvitaan (X8). Onko se sitten Suhonen vai joku muu, sen aika näyttää. Kakkosparin tyhjälle paikalle toivoisin sitä Hietasta (X9). Kolmosparin uusi vahvistus menee jälleen sinne toiveajattelun puolelle, mutta siinä näkisin jonkun ulkkariarvan tai uutta nostetta uralle hakevan liigapakin. X11:n paikan täyttää Jalonen ja hän Hyvärisen kanssa tuo laatua myös rotaatioon.

Tulipahan aikamoista ajatustenjuoksua. Toivottavasti jotain selvää saatte.
 
Viimeksi muokattu:

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Suhonen - tietysti mieluusti pitäisin, mutta epäilen kyllä jonkun isomman joukkueen vievän.
Suhosen edellisestä maalista tuli kaksi kuukautta täyteen. Jos joku isompi seura on oikeasti perässä, niin voisi lähteä vaikka jo Oulun reissulta (jos/kun tappio tulee).
Yllättäen juuri marraskuun maaottelutauosta alkoi Suhosellakin kuiva kausi, kuten hyytyi koko joukkuekin. Olisiko silloin jo raapusteltu ensi kauden soppareita. Ei olisi ensimmäinen kerta kun selkä suoristuu siinä kohtaa kautta, kun seuraavan kauden työpaikka varmistuu.
 
"Komeita maalit eivät ole olleet, mutta tärkeitä siitä huolimatta tai ehkä juuri siksi." -Bubi Wallenius-

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hyökkäys:

Onhan siinä hyvää pohtimista. Mutta minkäverran lie on tulossa sitten vahvistuksia, hieman hirvittää. Uudistusta tarvitaan, koska vain yksi ketju pystyy antamaan vastusta illasta toiseen.

Eli siis Roine-Vähätalo-Partanen. Tuossa keskellä varmaan pärjäisi moni muukin kuin Vähätalo, mutta tämän varjolla Vähätalolle jatkoa(myös 10maalia on hyvä). Myös Asplundille voisin jatkoa tarjota. On joukkueen paras aloittaja ja voi heittää kärkiketjuun sekä erikoistilanteeseen.

Tällä hetkellä muu hyökkäyskalusto ei vakuuta. Ei edes Pereskokov. Kannattaako antaa jatkoa, vai kannattaako hakea sopivampaa tilalle? Ylihintaa ei ole varaa maksaa. Tällä hetkellä kuuleman mukaan erittäin halpa.

Kalliola sopii 13. hyökkääjäksi ja pelkäksi maskimieheksi. Toista 13. hyökkääjää toivottavasti ei hankita.

Hyökkääjistä kentälle olisin halunnut loppukaudeksi Nikkasen ja Jääskeläisen, joilla näytönhalua riittää varmasti!

Puolustus:

Puolustuksessa Kokkonen, Piipponen ja Salonen hoitaa asiansa. Hietaselle toivoisin jatkoa.

Jaatinen on valitettavasti taakka, niin ikävältä kuin tuntuukin Mäntyharjun lepposasta miehestä sanoa.

Hyvärinen säheltää mielestäni kokoajan enemmän ja enemmän. Yrittää muuttaa pelityyliään liikaa? Edellisillä kausilla ollut parempi. Kahden vuoden jatko kuitenkin napsahti.

Suhosen "suonenveto" on tainnut päättyä, joten vapauttaisin uusiin haasteisiin, tai tarjoaisin erittäin maltillista jatkosopparia. Tai sitten koittaisin hyökkääjänä. Tässäkin vaarana että maksetaan ylihintaa.. ei mistään.

Maalivahdit:

Raju on varsin ok maalivahti, hyvä niin. Tarjoaisin jopa sopimuksen jatkoa.
Aho.. Jotain on tapahtunu. Ei jatkoa.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jos Vähätalolle sorvataan jatkoa, niin hänen paikkansa ei saa olla kärkiketjujen sentterinä, vaan siihen on hankittava kovempi kaveri. Tehoja on joo tullut mukavasti, mutta aika paljon näkisin niiden olevan seurausta noista laitureista. Sentterin tärkeimmässä hommassa eli aloituksissa on aivan sukka: eniten aloituksia koko joukkueesta (606) ja voittoprosentti 45,9. Vastaavasti Asplund 604 / 54,5 ja Flinck 485 / 53,6. Laiturin rooliin vaihtaisin ensi kaudeksi, jos täällä on jatkamassa.

Ajatukset Suhosesta pystyn allekirjoittamaan. Maajoukkuetauon jälkeen hänellä on ollut mystisiä poissaoloja jokunen, joten voisiko siellä olla jotain vammaa taustalla? Tokikin silloin pitäisi sivuun jäädä, jos ei pysty täyttä panosta kentällä antamaan, mutta toisaalta Jukureilla ei paljon ole varaa Suhin tasoisia pelimiehiä istuttaa katsomossakaan, jos vain pelaamaan pystyy. Näyttöjä on Suhosenkin keväällä vielä pöytään lyötävä ennen kuin ratkaisuja jatkon suhteen tehdään.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Näyttöjä on Suhosenkin keväällä vielä pöytään lyötävä ennen kuin ratkaisuja jatkon suhteen tehdään.
Vai näin, Missä vaiheessa oletat seuraavan kauden sopimuksien syntyvän, tai kuinka kauan esim Suhonen odottelee tarjoaako esim Jukurit jatkopaperia? voin kertoa ei mene kovinkaan pitkälle kevääseen, Ensi vuoden joukkueet alkaa olemaan jo tässä vaiheessa aikalailla valmiita. Sopimuksia ilmoitellaan kun siihen on mahdollisuus tai katsotaan järkeväksi.

Jos Vähätalolle sorvataan jatkoa, niin hänen paikkansa ei saa olla kärkiketjujen sentterinä, vaan siihen on hankittava kovempi kaveri. Tehoja on joo tullut mukavasti, mutta aika paljon näkisin niiden olevan seurausta noista laitureista. Sentterin tärkeimmässä hommassa eli aloituksissa on aivan sukka: eniten aloituksia koko joukkueesta (606) ja voittoprosentti 45,9. Vastaavasti Asplund 604 / 54,5 ja Flinck 485 / 53,6. Laiturin rooliin vaihtaisin ensi kaudeksi, jos täällä on jatkamassa.

.
Tuohon aloittamiseen, käyppä katsomassa kaikkien joukkueiden sentterien aloitusprosentit, on hyvin poikkeuksellista että joukkeessa olisi kolme sentteriä jotka voittaa aloituksia yli 50% teholla, kun katsotaan ketkä aloittavat paljon, Mutu tuntumalla Lukko voittaa hyvin aloituksia ja Pelicans. Keskimäärin joukkueissa on kaksi aloituksia voittavaa sentteriä, Mikä on hyvin loogistakin neljän ketjun systeemissä, Kun yleensä siinä vastustaja joukkueessakin on voittavia aloittajia.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Peräänkuulutin jo aiemmin syksyllä näitä "Amerikanarpoja" rohkeammin Jukureihin. Nyt on Hakkaraisen suustakin kuultu, että verkot on vesillä. Jukurit-budjetilla on todettava, että kotimaasta ei alemman kastin joukkueeseen ole helppo löytää hinta/laatu- suhteeltaan kelpo pelaajia. Tämä nykyinen projekti on nähty ja todettu. Ei tullut Kalliolasta ja kumppaneista kuin korkeintaan rotaatiopelaajia liigaan.

Onhan sen markkinointiakin kun siellä muutama Buffalon mies ratkoo pelejä. Näiden Tavien jälkeen.

Sanoista tekoihin!
 
meiänpeli

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Jos Vähätalolle sorvataan jatkoa, niin hänen paikkansa ei saa olla kärkiketjujen sentterinä, vaan siihen on hankittava kovempi kaveri.
Vahva sama tähän. Tämän olen jo tänne sanonut, että pelillisen annin perusteella ei kyllä pitäisi olla joukkueen ykkössentteri, vaikka onkin sen 10 kaappia aika huomaamatta päässyt iskemään. Katse kiekossa kouhottava mies, joka ei näytä pelaavan samalla aaltopituudella joukkueen kovimpien laitureiden kanssa. Monesti vaikuttaa siltä, että ei nää juurikaan ympärillä olevia laitureitaan. Jatkosopimuksen kyllä hyväksyn, mutta en ykkössentterin tonttia.

Asplundillakaan ei liike riitä Liiga-joukkueen ykkössentteriksi. Toivottavasti Hakkarainen&co saa narrattua ykkössenan paikan täyttävän vonkaleen ensi kaudelle!
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ensi kaudelle joka tapauksessa siinä mielessä pirun paljon paremmat lähtökohdat että päävalmentaja on päässyt kasaamaan sellaista tiimiä mikä pystyy hänen pelinäkemystään toteuttamaan. Toki sillä oletuksella ettei lähdetä tekemään mitään typeryyksiä valmentajan sopimuksen suhteen vaikkei ollakaan juuri nyt pleijjareihin menossa edellisen koutsin kasaamalla duunarijoukkueella miltä ei tuo vauhdikkaampi kontrollipeli riittävällä tasolla vaan luonnistu.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Niinhän se tosiaan on että ensi kauteen voi melko huoletta katseensa siirtää. Kangasalusta taisi eilisestä pelistä kommentoida että kaveri oli ulkkareiden verran parempi ja kyllähän tuosta voi rivien välistä ymmärtää että ainakin toivetila on että Jukureistakin niitä ulkkareita löytyisi. Riston haamu katoaa kopista toivottavasti ensi kauteen mennessä ja Pekka saa aloittaa tosiaan puhtaalta (tai ainakin rasitteilta puhtaalta, esim. Partasen sopimus pistää jo hieman pöydälle apetta) pöydältä omalla porukalla mistä on "hieman" erilaiseen pelityyliin sopivat kaverit lähetetty uusiin haasteisiin. Röyhkeyttä ja kovuutta tarvitaan joka tapauksessa molempiin päätyihin reilunlaisesti. Hakkaraisen pitää kyllä tosiaan näyttää osaamistaan ensi kauden joukkueen kasaamisen osalta, toivottavasti kontaktit on kunnossa mahdollisimman moneen suuntaan ja myös sinne hampaattomien kanukkien maahan.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Eikös Ripan ongelma ulkkareiden kanssa ollut ettei osannut oikein englantia? vai muistanko väärin.
Tätä muistelin itsekin, joskaan en äkkiseltään varmaksi sano. Se kuitenkin on varmaa että Ripan jengeissä ei ulkkareita perinteisesti ole kovin montaa katseltu, Jukureissa oli RD:n joukkueessa tasan yksi. Ja tämä summa siis RD:n kaikkina mikkeliaikoina divarit mukaanlukien, eli yhteensä 11 kauden aikana.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

One timer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Jukurit
Voin varoittaa jo etukäteen, että budjetti ei tule riittämään sen tasoiseen joukkueeseen millään mikä tuota peliä pystyy hyvin toteuttamaan. Ihan vain, että ei tule yllätyksenä ensi kauden alussa.

Nytkin jos katsoo jo pakiston sopimuksia niin onhan sielä kaksi ketkä voi tuon pelityylin ensi kaudella hallita Kokkonen/Salonen. Harmi vain, että näilläkään herroilla ei omassa päässä vielä riitä. Sitten esim. Hyvärisen uusittu sopimus, en näe mitään syytä miksi uusittiin jos tarkoitus on muokata joukkuetta pelitavan mukaan.

Minkälaistahan joulua Wiljami odottaa pelaajien suhteen ensi kaudelle jos "puhtaalta pöydältä" rakennetaan? Vielä jos näistä sopimuksista mitä on jo tehty aikasemmin halutaan eroon kesken sopimuskauden joudutaan luultavasti maksamaan täysi hinta mikäli pelaaja ei suostu kompromissiin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Eihän se koskaan pikkuseurojen ole helppoa rakentaa täydellisiä joukkueita kun raha ei riitä. Niillä pelataan keihin rahat riittää, onnistumista "tuntemattomien" kanssa tarvitaan jotta tulosta syntyy. Hyvärisen jatkon hyväksyn ihan sillä että se on varmuudella Kangasalustan siunaama. Esimerkiksi nyt lainalle tuleva Tanus voisi sopuhintaan käydä hyvinkin Peksin visioon, jos Jukurit onnistuisi jonkunlaisen diilin sorvaamaan kaverista Tapparan kanssa (ja luonnollisesti jos heppu tahtoisi tulla Mikkeliin breikkaamaan liigatasolle).
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Nyt kun on noin kuukauden verran sitkuteltu eteenpäin tämänkin ketjun avauksesta, niin muutamia ajatuksia on herännyt ensi kautta ajatellen.

Pereskokov ja Flinck ovat esiintyneet siihen tapaan, että tätä kaksikkoa ei missään nimessä saa laskea muualle. Flinck on joukkueen varmimpia suorittajia ja monikäyttöisimpiä pelaajia. Jalka liikkuu huomattavasti viime kautta paremmin, tyhmät jäähyt ovat jääneet pois ja tehojakin on tullut varsin mukavasti. Aloituksetkin kaapii lähes 54 prosentin varmuudella kotiin, joten paljon enempää ei voi vaatia.

Pereskokov taas tammikuun aikana on iskenyt 10 pelissä viisi häkkiä ja noussut samalla joukkueen maalintekijätilaston kakkoseksi Partasen jälkeen, vaikka pelejä on kymmenkunta vähemmän kuin muulla joukkueella. Rannelaukaus ainakin tämän illan perusteella on aivan Partasen tasoa. Näen kaverissa potentiaalia vieläkin parempaan, joten olisi sääli jos tätä korttia ei katsota loppuun saakka ja se tapahtuu jossain muualla.

Suhosta täällä muutamat jo aiemmin arvostelivatkin ihan syystä ja nyt on kyllä itsekin käännettävä takkia. Ei siinä vielä mitään, että maaleja ja tehopisteitä ei ole syntynyt odotetusti, mutta viime aikoina kiekolliset ratkaisutkin ovat alkaneet olemaan heikkoja ja koko olemus kentällä muuttunut jotenkin vaisuksi. Ei sellaista innostunutta kiekon ylöstuontia ole juurikaan nähty ja syötötkin tuntuvat menevän vähän mihin sattuu. Voisin luopua hänestä vaikka vielä tällä kaudella, jos halukas ottaja löytyy.

Asplund on toinen jonka jatkon suhteen olen hieman tullut toisiin ajatuksiin. En toki pahakseni pistä, jos Turrenkin nimi jatkajien joukossa on, mutta itse olen alkanut mielessäni hieman kallistua siihen, että hänen tilalleen etsittäisiin uusi mies. Aloituksia kaapii hyvin ja tietokone raksuttaa tasaisesti, mutta jotenkin tuo liikkeen ja ratkaisujen verkkaisuus on itseäni alkanut häiritsemään. Ylivoimassakin tuntuu, että Asplundin ajatukset on jo luettu vastustajien toimesta ennen kuin hän niitä toteuttaa. Kuuluu myös luultavimmin joukkueen kalleimpiin pelaajiin, joten siihen nähden tuotetut tehotkin tuntuvat hieman alakantilta.

Hyökkäykseen sekä pakistoon kaipaisi myös kokoa lisää. Muutama vääntövoimainen ukko lisää saattaisi tehdä ihmeitä kentän molemmissa päissä ja erikoistilanteissa. Tässä käyttäisin sitä koodinimi amerikanserkkua.

Olen jollain tapaa innostunut tuosta tämän kauden Sportin joukkueen kokoamisesta. Joukkueessa on nuoria, eteenpäin meneviä pelaajia (Kalapudas, Ainali, Kiviranta, Tikka), ulkomaan kokeiluja (Sutter, Rapuzzi) sekä sitten rutinoituneempia pelaajia (Vauhkonen, Talaja). Lähtisin itsekin ensi kaudella kokeilemaan rohkeammin kärkeen tuollaisia nuoria, potentiaalisia nimiä ja ulkomaan arpoja kuin näitä jo jossain määrin tasonsa näyttäneitä pelaajia, kuten nyt meidän liigataipaleella ovat Asplund ja H. Koivisto olleet kärkiketjuissa.

Äkkiseltään esimerkkejä tälläisistä pelaajista kotimaan sarjoista ovat Pelicansin Miska Siikonen, TPS:n Otto Nieminen, SaiPan Ahti Oksanen ja HPK:n Markus Niemeläinen. Nämä nimet eivät siis mitenkään huhuja ole, vaan katselin puhtaasti pelaajalistoilta omasta mielestäni profiiliin sopivia pelaajia, joilla sopimukset loppuvat tähän kauteen. Siikonen ja Oksanen ovat tosin varmasti sellaisia pelaajia, jotka kiinnostavat niin nykyisiä seurojaan kuin muita, isompiakin liigaseuroja.
 
Viimeksi muokattu:

Anyukov

Jäsen
Suosikkijoukkue
404
Suhosta täällä muutamat jo aiemmin arvostelivatkin ihan syystä ja nyt on kyllä itsekin käännettävä takkia. Ei siinä vielä mitään, että maaleja ja tehopisteitä ei ole syntynyt odotetusti, mutta viime aikoina kiekolliset ratkaisutkin ovat alkaneet olemaan heikkoja ja koko olemus kentällä muuttunut jotenkin vaisuksi. Ei sellaista innostunutta kiekon ylöstuontia ole juurikaan nähty ja syötötkin tuntuvat menevän vähän mihin sattuu. Voisin luopua hänestä vaikka vielä tällä kaudella, jos halukas ottaja löytyy.
Suhosella on kuulemma piippuhyllymiesten serkkujen lastenlapsien mukaan jo soppari ensi kaueksi muualle. Maata en rupea avaamaan, mutta eri mieshän tuo on ollut ensimmäisestä maajoukkuetauosta lähtien.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Pereskokov taas tammikuun aikana on iskenyt 10 pelissä viisi häkkiä ja noussut samalla joukkueen maalintekijätilaston kakkoseksi Partasen jälkeen, vaikka pelejä on kymmenkunta vähemmän kuin muulla joukkueella.
Tuohan on tosiaan hauska tilasto sinänsä, että kaksi parasta maalintekijää ovat molemmat pelanneet muuta tiimiä vähemmän... Missä oltaisiinkaan, jos olisivat olleet koko kauden kuvioissa! Etenkin Partasen puuttuminen kauden alussa oli paha puutos.
 
Ei paskin mutta heikoimmasta päästä.

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukka Holtarin tulo urheilutoimenjohtajaksi antaa uutta lisäaspektia ensi kauteen. Jo tuo Maikkarin sivujen otsikko antaa lisäpotkua: - Jukurit lähtee tekemään voimakkaita liikkeitä – mikkeliläispomo viittaa Jukka Holtarin Pohjois-Amerikan kontakteihin: "Katsomme ulkomaille vahvasti". Jukurien johtoportaassa ollaan nyt ilmeisen tosissaan.

(Linkki: mtvuutiset.fi)


 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Kraken, 1923 (1897)
Saa nähdä mistä suunnasta Hole alkaa pelimiehiä Mikkelin suuntaan haalimaan. Hinta ja laatu ovat usein vaikea yhdistelmä, varsinkin kun kovin moneen hutiin ei ole varaa. Koeaika olis sitten kiva..
Ei mikään huhu, mutta aiemmin muutama vuosi sitten Miika Lahtea huhuttiin Jukureihin, ei todennäköisesti jatka Jyväskylässä olisiko tulossa Mikkeliin? Suomessa Holtari varmasti luottaa eniten espoo-jyväskylä kaksikkoon, mutta kyllähän Holelta löytyy Suomen tasolla aivan jäätävät kontaktit p-amerikkaan, sikäli kiintoisaa ettei JYPissä tämä näkynyt oikeastaan ollenkaan.
 
"Laurikainen on ku vanha lateksidildo. Heiluu ja menee joka paikkaan, on aina mukana tilanteissa ja tekee iloiseksi!" @spenroos twitterissä.

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vähän aihetta sivuten, niin on Partanen alottanu ihan mallikkaasti Lausannessa. 2 peliä ja 1+2 tehot. Hienoa että pärjää, mutta mutta..
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vähän aihetta sivuten, niin on Partanen alottanu ihan mallikkaasti Lausannessa. 2 peliä ja 1+2 tehot. Hienoa että pärjää, mutta mutta..
Partasta koskien lainaus leijonat.fi sivulta: Jukureista Lausanneen seuraa juuri vaihtanut Mika Partanen puolestaan pelaa tällä viikolla uudessa seurassaan.

Eli viikonlopun EHT-turnaus jää Jauholta pelaamatta.
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Vähän huolestuttavalta kuulostaa tuo "uudessa seurassaan", mutta eiköhän ukko palaa.

Tai jos ei, niin saavat maksaa sen verran korvauksia että niillä ostetaan koko ykkösvitja.
 
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.
(1)
  • Tykkää
Reactions: AVR

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit julkaisi lisää jatkosopimuksia. Tässä vaiheessa ehkä se tärkein ja monien eniten odottama oli Pereskokovin jatko Mikkelissä. Linkki Jukurien tiedotteeseen: MIKKELIN JUKURIEN RAKENNUSTYÖ ETENEE KAUDELLE 2019-20

Sopimustilanne 2019-

Sami Rajaniemi 2020
Juhana Aho 2020
Eetu Randelin 2022

Ville Hyvärinen 2021
Samuli Piipponen 2020
Mikko Kokkonen 2021
Antti Jaatinen 2020
Jimi Jalonen 2020
Aku Alho 2020

Miika Roine 2020
Valtteri Hotakainen 2020
Ville Leskinen 2021
Teemu Henritius 2020
Joonas Kalliola 2020
Henri Nikkanen 2020
Janne Ritamäki 2020
Jesper Piitulainen 2020
Mika Partanen 2020
Vadim Pereskokov 2020
Julius Vähätalo 2021
 
@Dennis 16.5.2020: "Marraskuun pimeinä iltoina saattaa HIFK-Jukurit-peli voittaa kotiolot. Tai no, ehkei sentään, mutta Jukurit ja pari muuta roskajengiä on jo toivottavasti tuolloin konkassa."

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kyllä kovin mielellään olisi vaihanut esim. Asplundin ja Hietasen joihinkin jo sopimuksen omaaviin pelaajiin... Nimiä mainitsematta. Lisäksi Ahon pitää kyllä olla todella halpa, että jatkoa sorvattiin.

Tarvitaan ehdottomasti ainaki 2kpl TOP-4 puolustajia sekä 3kpl TOP-6 hyökkääjiä.
Kolmos ja nelos ketjut on myyty jo täyteen.
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuo on jännä että Aho tahtoo edelleen soitella Jukureissa kakkosviulua, etenkin Randelinin todennäköisesti saaden jonkun pelin vyön alle jo ensi kaudella.

Juicen peräti kahden vuoden jatko suoraan sanottuna kummastuttaa, mutta kai siinä sitten asioita nähdään mitkä ei maallikoille aukene.
 
Viimeksi muokattu:
Hoki on hieno laji, vielä kun tajuaisvat tuon liitossakin.

AVR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Juicen peräti kahden vuoden jatko ktklksuoraan sanottuna kummastuttaa, mutta kai siinä sitten asioita nähdään mitkä ei maallikoille aukene.
Juice on kyllä ollut näkymätön, muutamia luistelukisoja lukuunottamatta. Vilkaisin viestis jälkeen Liigan tilastoja, niin on kuiten +-tilaston joukkueen kakkonen Piipposen jälkeen, eli jotain on tehnyt oikein puolustuspäähän. Kolmos -ja nelosketjuun hyvä tekijä?
 
"Tilanne on se, että nyt on niin kiire ettei saa juosta." Risto Dufva palatessaan ammattilaissarjaan 23.11.2019
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy