Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jukurit kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jukurit' , aloittajana HighFlyer#95, 31.12.2018 klo 00.22.

 1. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Muistelin että jossain olisin tästä aiheesta keskustelua käynyt, mutta ei ainakaan tässä langassa ole näköjään viimeisten muutaman viestin aikana, niin pistetään pohtien uudestaan.

  Eli Jukureiden sopimustilannetta kun tarkastelee, niin silmiinpistävän moni lappu katkolla ensi keväänä. Huomionarvoista lisäksi, että aikuisten puolella esiintyneistä -20 kevättä pidemmälle ulottuu ainoastaan Hyvärisen, Leskisen, Vähätalon ja Kokkosen sopimukset. Muut yhtään pidemmät laput ovat junnuille/hankinnoilla (ja hankinnatkin toki junnuja)*. Lisäksi myös päävalmentajalla ilmoitettu sopimusta jäljellä ainoastaan ensi kaudeksi, joskin kuvittelisi jo The Projektin kannalta olevan ensiarvoisen tärkeää että "Parru" jatkaa peräsimessä vähintään kolme kokonaista ns. omaa kautta.

  *sopimukset keston mukaan suoraan ep:stä haettuna:
  Aku Alho (D) ... 19/20+1
  Jakub Galvas (D) ... 20/21
  Heikki Huttunen (F) ... 20/21
  Ville Hyvärinen (D) ... 20/21
  Mikko Kokkonen (D) ... 20/21
  Ville Leskinen (LW/RW) ... 20/21
  Julius Vähätalo (LW/C) ... 20/21
  Samuel Kemppainen (D) ... 20/21+1
  Axel Rindell (D) ... 20/21+1
  Eetu Randelin (G) ... 21/22

  Jos tuosta jotain johtopäätelmiä koittaa mutuilla, niin näyttäisi että alakerrasta on aloitettu tulevien kausien Jukurien rakentaminen. Vähätalon isoa steppiä ykkösketjun voimasentteriksi odottelen edelleen, sen ympärille sitten hyökkääjistö. Niin ja yllätyin ettei Nikkanen ole tuolla pidempien sopimusten listalla.
   
 2. Andy-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Mikkelin Jukurit
  Lainaus:
  Toivottavasti Kangasalustan sopimuspaperit on vielä pöydällä. Jouluun mennessä moni on viisaampi ja valistuneempi valmentajaan liittyvissä asioissa. Toivottavasti kaikki natsaa Kangasalustalla.
   
  Anyukov tykkää tästä.
 3. Jape Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Juuri näin. Kyllä Pekallakin on nyt toisella kaudellaan näytön paikka. Kiekko on kuitenkin tulosurheilua ja seuralla tietyt tavoitteet urheilullisessakin menestyksessä. Vaikka päävalmentajan onnistumista ei suoraan sarjataulukosta luetakaan, niin on sillä suuri painoarvo. Viime kaudesta on parannettava. Toivottavasti ei tosiaan hätiköidä sopimuspapereiden kanssa (kuten RD:n kohdalla). Toisaalta jos, ja toivottavasti kun, homma lähtee hyvään lentoon, niin allekirjoituksen kanssa ei turhia aikailla.
   
 4. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Toissakaudella oli tosiaan vähän ihmeellinen tuo sopimushomma, kun kesken liiga-ajan pahinta konttausrupeamaa ilmoitetaan pitkästä jatkopahvista. Voisi melkein kuvitella että sopimus oli ollut olemassa jo pitkän tovin, kun ei ainakaan joukkueen pelillinen tai henkinen ulosanti antanut mitään perustetta antaa valmentajalle vahvaa luottamuslausetta, jos syksyn esityksiä olisi käytetty siis sopimuksen tekemisen perusteita arvioitaessa.
   
 5. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tänään jo harjoituksissakin näkyi olevan enemmän pelimäisiä harjoitteita. Vauhti oli kova ja kontaktiakin jo jonkin verran otettiin.

  Ketjut ja pakkiparit olivat kuta kuinkin seuraavat (nämä omia havaintojani, aivan kaikista en 100-prosenttiseen takuuseen mene):

  Partanen-Weigel-Roine
  Pereskokov-Nikkanen-Sarault
  Kalliola-Vähätalo-Hotakainen
  Leskinen-Henritius-Ritamäki

  Piitulainen ja Huttunen ainakin mielestäni vuorottelivat Leskisen kanssa yhden laiturin paikalla.

  Piipponen-Galvas
  Hyvärinen-Jakovenko
  Alho-Rindell
  Jaatinen-Kemppainen

  Hyvärinen pelasi myös välillä Rindellin kanssa.

  Yksittäisistä pelaajista Nikkasen ja Galvasin otteet miellyttivät. Myös Kalliola-Vähätalo-Hotakainen kolmikolla oli jonkinlaista kemiaa havaittavissa.
   
  AVR tykkää tästä.
 6. AVR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 7. HighFlyer#95 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Tuli tuossa Jääkiekkoliiton siirtolistaa (linkki vie kyseiselle listalle) selaillessa tehtyä havainto: Jakovenkon siirron perässä oli merkintä Rajoitettu ulkomaan siirto 30.04.2021 saakka. Sama merkintä oli myös Galvasin kohdalla.

  Galvasin sopimushan oli kuitenkin tiedotettukin kaksivuotisena eli hänen kohdallaan tuo merkintä on ymmärrettävä. Jakovenkon sopimus puolestaan tiedotettiin yksivuotisena, joka sisältää syyskuun loppuun koeajan.

  Onko Jakovenkon kohdalla siis tehty kaikessa hiljaisuudessa jonkinlaisia päätöksiä?