Jukurit kaudella 2015–2016 – Liigan porteilla

  • 190 424
  • 759

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ei auttanut mun lahjomisyritykset estämään tätä nousua... Ainut miten voin jatkossa boikotoida Jukureita Liigassa on jättää reissut tekemättä Mikkeliin.
Miksi sun pitäisi boikotoida Jukureita?

Veikkaan, ettei arviosi KooKoon ja Jukurien välisistä otteluista kuvasta suuren yleisön linjaa. Jos sulla on noin kauhia negaatio Jukureita kohtaan, niin voithan toki jäädä kotiin, mutta sen verran kova tunnelataus tuntuu seurojen välillä olevan, että aivan varmasti kiinnostaa. Ja kuitenkin samoista pisteistä tullaan taistelemaan. Ihan höpö höpöä, ettei Jukurit kiinnosta Kouvolassa. Olen aivan varma, että Mikkelissä ainakin kiinnostaa KooKoo. Se tulee olemaan jotenkin historiallisesti tärkeä ja nautinnollinen hetki, kun Jukurit tulee ensimmäisen kerran voittamaan KooKoon Liigassa. Pienen, nuoren ja surkean muoviseuran, jonka EI pitänyt koskaan nousta, vaan jonka kohtalo oli viimeinkin kuolla pois jarruttamasta KooKoon menestystä. Ei, ei onnistu. Kohtaamisiamme odottaen.

Ihan aiheesta toiseen, arvatkaa mikä on hauskaa. Kun vielä keväällä tuntui olevan epäselvyyttä Jukurien liigakelpoisuudesta, niin koko Kouvola oli täällä hiki hatussa tekemässä laskelmia Jukurien mahdollisuuksista, latailtiin nettiin talouslukuja, psykologisoitiin Toivakan lausuntoja ja pääteltiin, ettei Jukurit voi nousta, kun hallista puuttuu 300 muovijakkaraa. Jukureiden mahdollinen nousu oli todella kuuma peruna, jopa betonikaupungin ykkösbuumi. Niin petyin jotenkin, nyt kun nousu alkaa olla hitaimmillekin selvää keittoa, ettei minkäänlaisesta "Kouvola Hockey Night: Jälkistudio"-meiningistä päästä nauttimaan. Tulkaa nyt edes onnittelemaan!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onnea Jukurit noususta...noin, se on nyt sanottu. Lupaan tulla jopa katsomaan ensi kaudella yhden Jukureiden pelin jos a) työmatka osuu kohdalleen ja b) yhden jukuripelaajan sukulainen hankkii liput. Rahaa en tule Jukureille antamaan lipun muodossa mutta ravintolapalveluissa kyllä,
 

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Minua KooKoo - Jukurit -ottelut tulevat kiinnostamaan jatkossakin erittäin paljon oli sarjataso mikä tahansa. No, junnupelejä ei hirveästi tule seurattua.

Se on sitten eriasia minkälaista onnea Liigapaikka kellekin tuo, joten jäteään onnittelut pois. Ei siksi että en toivottaisi Jukureita Liigaan vaan siksi, että Liigaonni on korkeamman kädessä loppujen lopuksi.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Uutta Hiitelän kommentissa oli suljetun Liigan ylivertaisuus. Turha mies.

Aika faktaahan se oli. Jos Jokerit ei olisi lähtenyt niin piiri pieni pyörisi normaalisti. Sitten luultiin että Spora voidaan nostaa vähin äänin, ei voitu. Nyt otetaan kaikki elinkelpoiset. Se onko KooKoo ja Jukurit elinkelpoisia aika näyttää. No kumpikaan tuskin saa samanlaisia miinus tuloksia tehtyä kuin TPS viime kaudella.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hiitelä on pihalla kuin lumikko. Vakavasti otettava kiekkotoimittaja Hiitelä ei ole koskaan ollut, mutta huumoritekstinä tuo on jopa ihan luettava.

Hiitelän "asiantuntevista" kiekkokolumneista eräs mikkeliläisittäin jälkikäteen hymyn huulille nostattava on herran kolumni vajaan 10 vuoden takaa, Jatkoajan päätoimittajana ollessaan. Hiitelä mm. teilasi tuolloin Risto Dufvan urakehityksen täysin.

Näkökulma: Valmentajien markkinat - SM-LIIGA - 16.01.2006 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Kun vielä keväällä tuntui olevan epäselvyyttä Jukurien liigakelpoisuudesta, niin koko Kouvola oli täällä hiki hatussa tekemässä laskelmia Jukurien mahdollisuuksista, latailtiin nettiin talouslukuja, psykologisoitiin Toivakan lausuntoja ja pääteltiin, ettei Jukurit voi nousta, kun hallista puuttuu 300 muovijakkaraa.

Paljon on näissä jutuissa Lapin lisää, mutta toisaalta eikös se ole vain positiivista, että edes puhutaan, kun kovin hiljainen on tuo Jukuri-puoli finaalien jälkeen muuten ollut? Jukuri-palstan ihmisdynamo (älä sekoita siihen toiseen Dynamoon) "Kyläpäällikkökin" kömpi vasta nyt syksyn saapuessa valveille kuukausien tauon jälkeen.

Niin petyin jotenkin, nyt kun nousu alkaa olla hitaimmillekin selvää keittoa, ettei minkäänlaisesta "Kouvola Hockey Night: Jälkistudio"-meiningistä päästä nauttimaan. Tulkaa nyt edes onnittelemaan!

Kyllä minä ainakin onnittelen Jukureita nostosta. Noussuthan se ei ole, kuten ei Sport tai KooKookaan tällä kertaa. Urheilullinen menestys (voitto oikeassa paikassa, ei mehukannut) on saavutettu eli mielestäni ihan oikein päästä kokeilemaan Liiga-tasoa. Taloudesta, junnuista ja kiinnostuksesta voidaan jauhaa, ihan aiheestakin, mutta toisaalta monet näistä jauhajista ovat toittaneet vuosia urheilullisuuden ja "antakaa-meidän-näyttää"-argumenttien puolesta eli sekaan vaan. Tosin pakko mainita, että eräs tätäkin nostopäätöstä tekevä totesi allekirjoittaneelle kesällä (vastusti siis Jukurien liiganostoa eli ilmeisesti Jukalla on vielä tekemistä), että "Liiga menettää uskottavuutta, jos Jukureita ei nostetaan, mutta Liiga menettää uskottavuuden, jos Jukurit nostetaan". Eli ei se ihan paraatimarssia Uralille ole kabineteissakaan ollut, mutta tervetuloa mukaan siis, jos arpa suosii.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Mitäs olen väärin ilmaissut teidän junnuista? Kylmä fakta on, että Jukureiden junioritoiminta on luokkaa Ö liigaseuraksi ja tulee joukkueen ostokeikkaa vielä kauan. Toki olette tuloksellisesti junioreissa parantanut, mutta pitäisi jalostaa pelaajia liigaan, kun ei niitä ole onnistuttu kasvattamaan edes mestikseen...Tätä vähättelee koko Mikkeli, mutta kait nyt jokainen ymmärtää, että menestyvä/kannattava Liiga tai Mestis joukkue vaatii myös omaa pelaajatuotantoa. Toivakka ei ole ikuinen messias kuittaamassa velkoja. Roope Ankkaa tarvitsette jatkossakin.
Ja kyllä Mikkelistä on tullut Joensuuhun talousneuvoja ja esimerkkiä kustannustehokkaasta toiminnasta ihan riittämiin.

Jonne, sä olet kirjoittanut vuosien varrella niin paljon paskaa Jukureista, että kehotan mönkimään sinne Mehtimäen penkin väliin saman tien.
Mikkelissä ei todellakaan olla vähätelty juniorituotantoa tai oikeastaan mitään muutakaan, Jukurijohto päinvastoin on saanut korvat punaisena kuunnella nillitystä, paljon minunkin kynästä. En peru puheitani niistä aiheista mistä olen aikaisemmin kirjoittanut, ja osa ongelmista on edelleen päällä. En pitänyt mahdollisena näillä yleisömäärillä nousua liigaan, kuten ei moni muukaan yhtään talouteen perehtynyt. Kuitenkin noin puoli vuotta sitten sain asiasta tietää, silloin juuri liigan puolelle Jukurit-ketjuun kirjoitin. Kas lopulta oli niin, että herroilta paalua ja riskinkantokykyä löytyy, että katsomovaje selvitetään. Jos ja kun täällä herrat haluaa maksaa kalliisti harrastuksistaan, niin vot, se passaa.

Tässä vaiheessa lienee paikallaan siis pyytää anteeksi Jukka Toivakalta, kuten aiemmin sanoin tekeväni liigapaikan varmuudella selvittyä. Anteeksi.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Sulla on narsistisia oireita, kyläpäällikkö. :D

Onnea matkaan Liigaan. Hienosti Toivakka kortinsa pelasi, mitä nyt kilpaveljensä siinä uhrasi.

Liittyykö tuo arviosi jollain lailla siihen että olet puhunut aivan helvetisti paskaa? Herranjumala että Joensuu nimiseltä paikkakunnalta on riittänytkin kaikenlaista vinkujaa. Te olette sitä Joensuulaista business-älyä saaneet jo aivan riittävästi suomikiekossa näyttää, nyt kun varikset alkavat toipua, on muiden vuoro.
 
Hiitelän "asiantuntevista" kiekkokolumneista eräs mikkeliläisittäin jälkikäteen hymyn huulille nostattava on herran kolumni vajaan 10 vuoden takaa, Jatkoajan päätoimittajana ollessaan. Hiitelä mm. teilasi tuolloin Risto Dufvan urakehityksen täysin.

Näkökulma: Valmentajien markkinat - SM-LIIGA - 16.01.2006 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Helppohan se on jälkikäteen huudella mutta olihan tossa aika monta hutia muutenkin kuin mikkeliläisittäin. Ei tainnut yksikään osua?
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Heh, vilkaisin tuossa runkosarjan otteluohjelmaa ja sopivasti osunut reiluksi kuukaudeksi pelkästään näitä perinteikkäitä vastustajia Mikkeliin. Vieraisillä ehtivät käydä SaPKo, Hokki, TuTo (kirjoitan ihan vittuillakseni noin kun noin se kuuluu mielestäni olla), Hermes, RoKi ja Jokipojat ennen ensimmäistä farmia (JypA 24.10.). Eihän tuosta porukasta puutu enää kuin FPS, Titaanit ja Liigaan nousseet niin perinnedivari olisi kasassa.
 
Itselläni pisti silmään välit 2.12-11.12 ja 22.1-17.2.

Ensimmäisessä periodissa Jukurit pelaa neljä peräkkäistä kotipeliä (LeKi, Peliitat, K-Vantaa, Hermes) ja jälkimmäisessä peräti viisi peräkkäin (RoKi, Akatemia, KeuPa, Hokki, Jokipojat). Toki ensimmäistä edeltää kolmen ottelun vierasputki ja jälkimmäisellä jaksolla on viikon mittainen tauko tuossa kuun vaihteessa, mutta silti melko pitkiä putkia peräkkäisille kotipeleille.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joo, kyllähän tuossa runkosarjan ohjelmassa on (taas) monta kummallisuutta. Marraskuussa näyttää olevan vain kaksi kotipeliä, kun taas lokakuussa ja joulukuussa niitä on viisi.

Itseäni kiinnostaa erityisesti nuo viikonloppupelit, kun arkipeleihin ei näin etäkannattajana juuri koskaan pääse. Voiko tosiaan olla niin, ettei viikonlopun (la-su) kotipelejä ole 31.10. jälkeen kuin päätöskierroksella 12.3.?! Todella suuri miinus sarjaohjelman tekijälle, sillä väittäisin että tässä menetetään myös lipputuloja, kun lauantain kotipelejä on noin vähän runkosarjassa (4 kpl). Varsinkin talvella (mökkiksesongin ulkopuolella) lauantain peleissä on mielestäni käynyt enemmän väkeä kuin viikolla. Vieraissa muuten pelataan lauantaisin 10 kertaa.
 

Dieppe

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Myönnän rehellisesti etten keväällä finaalien alkaessa uskonut Jukureiden edes haluavan nousta, koska se vaikutti suunnilleen itsemurhalta. Joudun toteamaan olleeni väärässä. Jukurit pelaa liigaa kaudella 2015-16 ja sillä siisti. Suoraan sanottuna olin pettynyt uutisen kuultuani. Ei siksi että minulla olisi mitään seuraa tai kaupunkia vastaan. Ahdasmielinen mielipiteeni on että Jukurit syö sarjan uskottavuutta. Kalervon porukka muni oikein huolella suhmuroidessaan jo kesällä 2013 Sportin liigapaikan. Tuon seurauksena oli pakko ottaa lisää sakkia kun KooKoo löi pojille sellaisen hakemuksen pöytään tuossa valerekrytoinnissa että pelkän Spåran nosto olisi nostanut liian ison myrskyn. Kekkosen sanoin: Saatanan tunarit.

Ja perustelut sarjan uskottavuuden syömiselle on se etten jaksa uskoa Jukureiden vetävän järkeviä yleisömääriä. Tätä sarjaa ei vaan pelata nykyisillä sponsorimarkkinoilla alle 3000 keskiarvolla. Liigassa ei muuten ole varmaan yli 20-vuoteen nähty ykkösellä alkavaa yleisömäärää. Miten on Mikkeli? Pidättehän huolen ettei nähdä myöskään kaudella 2015-16.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ahdasmielinen mielipiteeni on että Jukurit syö sarjan uskottavuutta.

Ja perustelut sarjan uskottavuuden syömiselle on se etten jaksa uskoa Jukureiden vetävän järkeviä yleisömääriä. Tätä sarjaa ei vaan pelata nykyisillä sponsorimarkkinoilla alle 3000 keskiarvolla. Liigassa ei muuten ole varmaan yli 20-vuoteen nähty ykkösellä alkavaa yleisömäärää. Miten on Mikkeli? Pidättehän huolen ettei nähdä myöskään kaudella 2015-16.
Hei oikeesti, eihän sarjan uskottavuus ole yhden/16 joukkueen kotiotteluiden yleisömääristä kiinni, eihän?

Mikkelissä on kyllästytty hakkaamaan päätä kattoon, joten kukaan ei voi oikeasti väittää pystyvänsä ennustamaan Liigan kotiotteluiden yleisömääriä. Palloilukulttuuriahan Mikkelistä löytyy, sillä vähänkin jalkapalloa seuranneet tietävät kuinka moni mikkeliläinen saattaa jonakin päivänä eksyä Urskin katsomoon samaan aikaan. Futiksen kulta-ajat ovat kuitenkin ainakin toistaiseksi takana ja kansa saattaa hyvinkin tallustaa myös Kalevankankaalle, kun oikea fiilis saadaan päälle.
Saa nähdä mihin Jukurien yleisömäärät Liigassa asettuvat, mutta veikkaan ettei toimiston puolellakaan turhia riskejä haluta avauskaudella ottaa. Tarkoitan sitä, ettei budjettia varmastikkaan laadita mihinkään yltiöoptimistisiin kantimiin.

Tuohon Liigan 2000:n katsojan ilmoitettuun rajaan voisin heittää vaikkapa lopputalven-kevään 2014 Niiralan montun. Käsi pystyyn joka oikeasti uskoi, että kaikissa KalPan kotipeleissä oli silloin yli 2000 ihmistä paikalla? Ei ainakaan paikalliset, jotka asiasta täälläkin paljon kirjoittelivat. Ykkösellä alkavia ei siis tulla jatkossakaan näkemään, koska niitä ei haluta ilmoittaa.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Henritius järkännyt bestiksensä mukaan remmiin? No eihän siinä. Oli odotettavissa, ettei rightin pakkia tulla saamaan, joten näillä mennään.

Kun taannoin ihmeteltiin, allekirjoittanut mukaan lukien, miten Jukurit on pystynyt kokoamaan näin kovan joukkueen, vaikka sen piti "huonontua" 20% viime kaudesta. Niin tuolla taitaa olla yksi jos toinenkin kaveri mukana liigaoptiolla. Eli odotettavissa on, että edellisistä kausista poiketen saattaa jokunen peluri lähteä isompiin ympyröihin. Kauppisella ja Palvella ei ainakaan ole tätä mahdollisuutta (eikä halua..)
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Laskusuhdanteinen esitys Jukureilta tänään.

Norja on huonompi maalivahti kuin mitä luulin. Ärsyttävän huono itseluottamus kaverilla. Joka maalin jälkeen tarttee kaatua jään pintaan nukkumaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös