Jukurit kaudella 2013–2014

  • 313 334
  • 904

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Alkuviikosta lupaa Jukurit facebook pelaajauutisia. Maalivahti on tietysti se suurin mielenkiinnon kohde, kuka tulee Similän pariksi? Kärkisentteriäkin joukkue nyt kaipaa, kun kerran Turo pakeni Tampereelle. Luotto toimintaan on kuitenkin kova, joten eiköhän sieltä mukavaa uutista ole tulossa.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Aivan loistava haku, jos nettifoorumeihin on uskomista. Kyllä täytyy olla tyytyväinen tähän signaukseen. Toreilla ja turuilla kuulee vaikka mitä tulevan joukkueemme rakentumisesta ja jos puoletkin on totta niin a`vot!
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Noh, etteköhän taas houkuttele SaPKosta edellisen kauden kultakypärän, kuten parina edellisenäkin kautena (Piitulainen, Hyvärinen), niin vähän helpottaa. Se on sit hat-trick samalla...

Jos tarkkoja ollaan, niin Piitulaisen houkutteli Savonlinnasta kyllä SaiPa, joka teki Piitulaisen sopimukseen vain pykälän, että pelaa ensimmäisen sopimusvuoden Mikkelissä. Siinä mielessä Jesper sai Savonlinnan suunnasta aiheetontakin kuraa niskaan naapuriseuraan loikkaamisesta, kun tosiasiassa hän oli tehnyt liigasopparin, eikä pyrkinyt tarkoituksella SaPKosta Jukureihin.
 
Ottakaa Lassi Kokkala Asplundin tilalle. Voisin väittää, että ette jäisi tässä vaihdossa jalkoihin. Pikemminkin päinvastoin. Kokkalalla on tältä kaudelta enemmän pinnoja liigassa, mitä Asplundilla koko liigauralta.

Tuossa voisi kyllä olla ajatusta.

Jatkoajan pelaajakortin ja täältä lukemieni kuvausten perusteella voisi olla kyllä hyvä Hakkaraisen korvaaja.
Isokokoinen, hyvä kahden suunnan pelaaja, eikä karsintaotteluissa näkemäni perusteella ole aivan kädetönkään äijä.
Alivoimissa voisi ottaa isompaa roolia.

Toinen juttu on sitten se, että mikä on miehen hinta.
Ei Kokkalasta kuitenkaan mitään hirveitä kannata ruveta maksamaan, mutta jos hinta on kohtuullinen, niin mielelläni hänet kyllä jukuripaidassa näkisin.

No, huomenna tai viimeistään keskiviikkona ollaan viisaampia, siitä että ketä sieltä tulee.
Toivottavasti se Norja nyt saataisiin ainakin tänne naarattua, niin olisi veskariosasto kunnossa.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Kokkala on liigatason pelaaja, että jos hänet sinne Mikkeliin saatte niin vaan onnea. Kokkala on yllättävän taitava kaveri ja näkee kentän kivasti. Tuolla aikaisemmin joku kirjoitti, että liikkeestä jää kiinni Pikkaraisen kiekkoon. Asia voi olla näin, sillä mikään polkukone ei ole kyseessä. Enemmänkin sellainen kenttää näkevä ja kiekkoa hallitseva sentteri. Ai niin, Kokkalalla on ihan kiva laukauskin. Ei mikään ripuliranne.

Tässä yksi esimerkki: Lassi Kokkalan upea alivoimamaali, 12.01.2013 - YouTube

Ja tässä rävähtää ranari: SM-liiga - JYP vs Ilves, 04.01.2013 - YouTube

Lassi Kokkala täyttäisi varmasti paikkansa karsinnoissa, ja sehän on Jukureista puhuttaessa oleellisinta. Joukkue pitää kasata karsintoja varten. Mestiksen mestaruuteen riittää vähempikin.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Jukurit julkaisee aamulla ensimmäisen satsin pelaajasopimuksia.
Yllättäviä nimiä etten sanoisi. Paitsi yksi, joka on ollut jo moneen otteeseen täälläkin esillä. Eikä se ole Norja. Myös yksi menetys tulee.
 

Gameson

Jäsen
Jukurit julkaisee aamulla ensimmäisen satsin pelaajasopimuksia.
Yllättäviä nimiä etten sanoisi. Paitsi yksi, joka on ollut jo moneen otteeseen täälläkin esillä. Eikä se ole Norja. Myös yksi menetys tulee.

Niko Laakkonen? Jotenkin tulee mieleen kun sapkon mies kommentoi.. Eikai se ole jokin joka on tehnyt sopimuksen?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Aina niin luotettavan HTT:n mukaan, Norja ei ole vielä tehnyt sopimusta minkään joukkueen kanssa.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Jaaha, nelosketjun täytettä tuli sitten tällä kertaa.
 
Ensimmäinen ajatus uusista pelaajista on ihan positiivinen, ainoastaan tuo Kalliolan sopimus ihmetyttää.

Pihlströmissä saatiin varma 2-3 parin pakki, ainakin jos tätä kuvausta on uskominen: Lohipaitojen vakuuttavin puolustaja. Pihlström oli yksi K-Vantaan tärkeimpiä kiekollisia puolustajia. Eikä vähiten siksi,osaa myös oikeasti puolustaa hyökkäysorientoituneen pelikirjan tiimellyksessä. Pihlström on erittäin vahva ja intohimoinen joukkuepelaaja isolla J:llä.
Plussana myös rightin kätisyys, eipähän ole Pablo enää ainut rightin pakki.

Laakkosesta muistuu mieleen viims syksyltä miehen tekemä alivoimamaali Jukureiden verkkoon, kun mies painoi jukuripakeilta karkuun torjunnasta kimmonneen kiekon kanssa. Ja kun miehen tehopisteet on olleet kausi kaudelta kasvussa, niin ihan hyvältähän tuo vaikuttaa.

Sipolasta ei ole kyllä mitään hajua, millainen pelaaja on kyseessä. Pienikokoinen, mukavasti tehoja tehnyt ja rightin kätinen hyökkääjä. Antaa pojan näyttää mihin pystyy. Ihan mielenkiintoisen oloinen kaveri.

Kalliolaa ainakin kovasti kehuttiin viime kauden LeKi-pelaajista, mutta itse en ole niin vakuuttunut tästä. Tässäkin tapauksessa pitää sanoa, että antaa näyttää mihin pystyy.

Lähtöpuolella sitten olikin Koivisto, joka sinänsä on harmi juttu, mutta ei yllättävä. Liigamahdollisuushan hänet Vantaalle todennäköisesti vei.

Koiviston lähtö saattoi tarkoittaa myös sitä, että kaksikosta Hyvärinen-Laine ainakin toinen nähdään ensi kaudellakin Jukureissa.
Itse veikkaan Lainetta ja jos siihen kaveriksi saataisiin vaikka Lostedtin jatko, niin olisin tyytyväinen.

Nyt ei muuta kuin maalivahdin ja profiilipelaajien odotteluun!
 

PikkuKasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kalliolaa ainakin kovasti kehuttiin viime kauden LeKi-pelaajista, mutta itse en ole niin vakuuttunut tästä. Tässäkin tapauksessa pitää sanoa, että antaa näyttää mihin pystyy.

Tämä on teiltä vain ja ainoastaan erinomainen hankinta. Kalliola pelasi viime kaudella vasta ensimmäisen miesten kautensa ja potentiaalia parantamiseen on rutkasti. Tämän huomasi varmasti Kerttulakin puolivälierissä, Kalliola oli tuolloin LeKin ainoa kelvollisesti esiintynyt kenttäpelaaja.

Kalliola sopii hyvin esimerkiksi kolmos- tai neloskentän keskelle. On isokokoinen ja osaa käyttää raamejaan, pelaa siis suomeksi sanottuna fyysistä kiekkoa ja pelaa hyvin kahteen suuntaan sentterin tapaan. Lisänä tähän sitten ilkeäksikin paikoin puhjennut luonne ja ihan ok maalintekopotentiaali.

Tulee olemaan teille hyvä löytö. Roolipelaajana hyvä haku ja tulee kasvamaan vielä isompiinkin saappaisiin kehityksen jatkuessa.
 
3. ketjun keskelle meillä on jo Hokkasen Iivo, jos hän löytää parhaan tasonsa, joka häneltä viime kaudella puuttui.
Tosin viime kautta Iivon kohdalla kautta sotkivat myös loukkaantumiset, joten ei varmasti ollut täysiä mahdollisuuksiakaan saada itsestään parasta irti.
Toivottavasti saa ehjän kesätreenin alle ja ottaa ensi kaudella isoa vastuuta hyökkäyspelaamisesta.

4. sentterin ruutu sitten onkin auki Hakkaraisen lopettamispäätöksen jälkeen ja siihen rooliin Kalliolaa voisikin kaavailla.
Nöyränen-Kalliola-Lostedt ei kuulostaisi lainkaan pahalta nelosketjulta, kun tuota PikkuKasin kuvausta Kalliolasta lukee.
 

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Mielestäni hyviä sopimuksia! Laakkonen varsinkin! Itse luotan Kerttulaan ja joukkueen johtoon täysin...ei näitä kavereita tänne turhaan hommattu, Kerttulalla on syynsä, ja hän ainakin tämän homman osaa, joten ei paniikkia. :)

Tässä vielä pari Kerttulan kommenttia, jotka lupaa hyvää kesälle ja tuleville pelaajauutisille:

Pelaajakoordinaattorin mukaan Jukurit hakee pelaajia vielä jokaiselle pelipaikalle. Prioriteettilistan kärjessä on kuitenkin maalivahti, profiilipuolustaja sekä kärkisentteri. Neuvottelut ovat näistä pelaajista jo aika pitkällä. Lisäksi Jukurit käy vielä keskusteluja mestariryhmän pelaajien kanssa.

Siitä sitten vain arvailemaan, mutta on lupa odottaa hyvää. ;) Laine ja/tai Hyvärinen olisi pidettävä täällä ainakin.

Jukureiden tämän hetkinen sopimustilanne on hyvä ja pelaajarunko vahva. Sopimuksessa on maalivahti, kuusi puolustajaa ja yhdeksän hyökkääjää. Joukkuetta tullaan kuitenkin rakentamaan aina tammikuun loppuun asti.  Jukurit kiinnostaa tällä hetkellä aika hyvin pelaajamarkkinoilla. Yhtään sellaista pelaaja ei ole mennyt kilpailijoillemme, joiden perässä olisimme olleet, päättää pelaajakoordinaattori Kerttula.

Positiivinen asia. :) Toivotaan, että jatkossakin saadaan ne kaverit jengiin, jotka Kerttula haluaa...
 
Laakkosessa on ollut se hyvä ominaisuus, kun monella hyökkääjällä alkaa selkä oikenemaan kolmannessa erässä puolustukseen luistellessa, niin Laakkonen jaksaa pelata myös alaspäin ja luistelunopeus on vähintäänkin riittävä. Toivoisin kaverin saavan mahdollisuuden mahdollisimman pian liigaympyröissä, vaikkapa SaiPassa.
Jukureilla on kova homma saada yhtä tasokas joukkue kasaan kuin viime vuonna, vaikka tietysti Mestiksen kärkipään porukka tulee joka tapauksessa olemaan.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vapuksi "lottoa" ketä tulee.. Jukurit Facebook lupaa torstaina sopimusuutisia. Jokohan meillä on torstaina kaksi maalivahtia..
 
Tänään siis kello 15 jälkeen pitäisi olla selvillä jokunen sopimus.

Oma veikkaukseni on tänään julkaistavista sopimuksista ovat Laineen ja Ojasen jatkosopimukset, ykkösveskari, sekä Asplundin ja Ahosen korvaajat.
Mieluusti sitä myös näkisi jatkosopimuksien tehneissä Hyvärisen nimen, mutta suurella todennäköisyydellä miehen tie vie liigakaukaloihin.
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Eli Toni Hyväriselle jatko ja lahtelaisen kiekkokoulun kasvatti Jani Forsström (186 cm / 96 kg) takalinjoille luutimaan.
SM-liigassa 265 runkosarjaottelua (tehopisteet 27+56) Pelicansin riveissä. Liigan pudotuspeliotteluita puolustajalla on tilillään 26 (3+3). Kaksi viime kautta Forsström on pelannut ulkomailla. Hän liittyy Jukureihin Ruotsin Allsvenskan-joukkue Tingsryds AIF:sta.
Pelaajakoordinaattori-Kerttulan mukaan Jukureiden puolustus alkaa olla valmis. Haussa on vielä eritoten kärkisentteri ja maalivahti.
– Uskon, että tulemme ulos ensi viikolla uudestaan uusien pelaajasopimusten kanssa. Sentteri tullaan julkaisemaan ainakin pika puolin, sanoo Tommi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös