Jukurit - K-Vantaa La 20.11.2004

  • 3 071
  • 29

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukurit - K-Vantaa 20.11.2004

Melkoisen "rakkaat" viholliset kohtaa huomenna Kalevankankaalla. Jukuripeli kulki Kouvolassa yhden erän, sitten pakitettiin. Samanlaisella Jukuripelillä K-Vantaa vie molemmat pojot mukanaan. Usko ei kuitenkaan kotijoukkueeseen horju (ei koskaan) eli Jukurit hoitaa tyylikkäästi perinteisin numeroin 4 - 1.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Paha peli tulossa huomenna, toivotaan vaan että kotitaika pitää.
Mutta rutkasti saa Jukurit parantaa jos meinaa Vantaan kaataa.
Jukureilta lienee sivussa edelleen Miro Laitinen, Iivo ja Henri Hokkanen..Saa nähdä olisiko huomenna Jesse Kiukas kehissä? Jesse on ollut pirteä muutamissa harjoituspeleissä ja olisi kiva nähdä poika tositoimissa Mestiksessä.

Vantaa sai siis muutaman uuden pelaajan joista Riku Rahikainen pelasi Jukureissa muutama vuosi sitten. Rahikaisen visiitti jäi täällä lyhyeksi ja mies sai lähteä Jukureista ennen joulua, tehot taisivat olla 0+0..Matias Schantz sen sijaan on kuulunut muutaman kauden mestiksen pakkien parhaimistoon, alkukauden kaveri on pelannut Jokereissa. Vanhoista pelaajista myös Teemu Kolehmainen on pelannut Jukureissa.

Vantaa on yleensä ollut pirun vaikea vastus ja helppoa ei tule nytkään. Vantaalla on alla vierasvoitto Sportista ( jos se on enää meriitti) kun taas Jukurit hävisi heikon esityksen jälkeen Kookoolle. Mutta toivotaan että kotitaika pitää edelleen ja harvoin Jukurit on hävinnyt kahta peliä putkeen.

Vantaa kaatuu 3-1 ja Vänä avaa viimein maalitilinsä jos saa jääikaa, Kouvolassa peliaika jai muutamaan vaihtoon Hakkarisen ja Kanervan kanssa kun Laaksolla oli ilmeisesti jotain häikkää luistimen kanssa. Ja eipä taida myöskään Ilkka Kallioinen montaa vaihtoa olla pelaannut viime aikoina, FPS:ää vastaakin Riepponen tuli Tuomisen paikalle viimeiseen erään.
 
Viimeksi muokattu:

Keane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Maistuva ottelu tulossa. Luvassa muunmuassa:

* Antti Laakson 400:s mestis/divariottelu.

* Mikkeliläisille tuttu, päätuomari Virolainen. Mukana myös tänään.

Mitä ajatuksia herättää?
 

Robinson

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Jukurit, Viking Stavanger, Oilers
Viestin lähetti Keane
* Mikkeliläisille tuttu, päätuomari Virolainen. Mukana myös tänään.

Mitä ajatuksia herättää?

Mistäs tuollaista tiedät kertoa? Ainakaan finhockeyn-sivuilla ei ole tuomareita vielä ilmoitettu. Jos Marko tosiaan uskaltaa tänään Mikkeliin viheltämään tulla niin pitää siinä mielessä hattua nostaa. Ja Markon kannattanee jättää autonsa suhteellisen kauas hallilta.. :D

Voi olla, että "pientä" meteliä tulee Markoa kohtaan jos hän tänään "tuomitsee".
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
On se Laakso jaksanut jo muutaman vuoden tätä sarjatasoa tallata, joten karhulippistä täytyy ainakin nostaa korkealle =)

Pitäisiköhän tuon Virolaisen herättää tunteita? No ei minussa.. Kaikkeen näköjään turtuu. Ja niinkuin todettu toisessa ketjussa aiemmin, ei herra sitä edellistäkään peliä ratkaissut.

Tänään mikäli Jukurit pistää saman vaihteen päälle kaikissa kolmessa erässä, mikä oli KooKoota vastaan ensimmäisessä, niin K-Vantaa tippuu auttamatta kyydistä. Ja miksi näin ei tapahtuisi?!
Parannukset kotijoukkueen ylivoimapeliin olisivat tarpeen, sillä sarjan paremman puoliskon joukkueille ei noilla kuvioilla montaa maalia tehdä. Jukureilla lienee vieläkin siis puutteita sentteriosastolla?? Siinä on K-Vantaan saumat iskeä.

Yhteenvetona siis..pisteet jäävät kalevankankaalle numeroin 4-1.
 

Keane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Syvältä kiekkopiireistä saatu lähde, jonka mukaan Virolainen saapuu tänään Mikkeliin n. klo 15.00 pitää paikkansa. Tämän lisäksi Virolainen viheltää Jukurit-Kiva- ottelun.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mahatavan uran on Ana divaritasolla kiekkoillut. Näitä 400 ottelun miehiä ei nykypäivänä kovin usein nähdä. Laakson tehot 399 ottelussa ovat 125+182=307, joten pisteitäkin ihan mukavasti. Toivottavasti tänään tilastot jälleen kohentuvat.

Virolainen saa taas tänään kuulla varmasti katsomosta, että mitä mieltä hänestä Mikkelissä ollaan. Itse en viitsi sitä tässä sen enempää kommentoida.

Tulee vaikea kamppailu Jukureille ja Kiekko-Vantaa saattaa nyt hyvinkin katkaista Jukurien tappiottoman kotisaldon. Jukurien peli on aina Dufvan aikana perustunut neljällä kentällä vyöryttämiseen, sillä kolmen kentän vääntöpeliin ei joukkueella yksinkertaisesti ole eväitä. Toivottavasti jätkät jaksaa polkea, sillä neljäs peli kahdeksaan päivään saattaa jo tuntua jossakin.

Näissä kamppailuissa voi kuitenkin tapahtua mitä vaan, kuten tilastot osoittavat. Tässä joukkueiden kohtaamiset tältä ja viime kaudelta, mukaan luettuna kevään puolivälierät.

16.10.2004 Kiekko-Vantaa - Jukurit 1-3
18.03.2004 Jukurit - Kiekko-Vantaa 7-2
16.03.2004 Kiekko-Vantaa - Jukurit 4-5
14.03.2004 Jukurit - Kiekko-Vantaa 1-2
12.03.2004 Kiekko-Vantaa - Jukurit 0-1
11.03.2004 Jukurit - Kiekko-Vantaa 3-4
19.02.2004 Jukurit - Kiekko-Vantaa 5-0
08.01.2004 Kiekko-Vantaa - Jukurit 3-2
18.11.2003 Jukurit - Kiekko-Vantaa 4-2
02.10.2003 Kiekko-Vantaa - Jukurit 4-2

Jukurit siis voittanut kolme edellistä kohtaamista, mutta kuten tilastot osoittavat niin myös vierasjoukkue osaa voittaa.
Pakko luottaa vielä Jukurien veitsenterällä keikkuvaan kotitaikaan ja veikata kotivoittoa 3-2.
 
Viimeksi muokattu:

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Viestin lähetti Keane
Maistuva ottelu tulossa. Luvassa muunmuassa:

* Antti Laakson 400:s mestis/divariottelu.

* Mikkeliläisille tuttu, päätuomari Virolainen. Mukana myös tänään.

Mitä ajatuksia herättää?

Tervetuloa vaan Virolainen, toivottavasti onnistuu paremmin kuin Kouvolassa. Mutta todetaan vielä kerran että ei Virolainen huonoudestaan huolimatta peliä ratkaissut Kookoo oli parempi.

Vai on Laaksolla 400 ottelu toivottavasti Jukurien puolesta muistavat Anaa, sen verran mittavan uran tahkonnut Jukureissa. Mutta onnea Laaksolle!! Ja toivotaan että "kultakypärä" pistää taas tänään verkot tötterölle!!

Ps. Ja tuommoinen auton vahingoittaminen unohtakaa..Virolainenkin on vain ihminen, kaikesta huolimatta..
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ainakaan televisiosta katsottuna Jukurit ei edellisessä pelissä kovin vankasti vakuuttanut. KiVa on toinen niistä joukkueista, jotka ovat Kajaanista tänä vuonna pisteen saaneet mukaansa. Näillä ( miten niin vähäisillä ) taustoilla veikataan lopputulosta:

2-3 pisteet Vantaalle, Kiitos.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
No niin...tulospalvelun perusteella Virolainen on saanut varmasti kommentteja katsomosta...

1 erä: Jukurit 6 jäähyä 33 min, Vantaa 2 jäähyä 4 min.

No voihan olla että jäähyt on tullut aiheesta ja korkeamailakin on varmaan tehnyt jonkinlaista vahinkoa vantaalaisen kuontaloon (5+20).

Ei se Virolainen nyt TV-pelissä NIIN surkea ollut. on niitä oikeasti huonoja esityksiä nähty esim. Bruinslottilta tai mikä lie...
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Nonnii.... On siellä ainakin jäähyjä tullut.. 40min pelattu.

Jukurit: 35 min.
K-Vantaa: 18 min.

Lienee taas se kehuttu ylivoimapeli jylläämässä Kalevankankaalla...
Nyt viimeseen erään toivon hieman potkua Jukureille ja ne pakolliset börsät!
 

Kenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
1. erä
Rangaistukset

00.33 K-Vantaa Marko From Koukkaaminen 2 min

04.20 Jukurit Markku Erholtz Kampitus 2 min

08.45 Jukurit Olli Sipiläinen Poikittainen maila 2 min

10.08 Jukurit Markku Erholtz Kiinnipitäminen 2 min

13.29 Jukurit Juha Salmu Laitataklaus 2 min

15.46 Jukurit Esa Hämäläinen Korkea maila 5 min

15.46 Jukurit Esa Hämäläinen Automaattinen pelirangaistus käytöksestä 20 min

17.36 K-Vantaa Riku Rahikainen Koukkaaminen 2 min

2. erä

Rangaistukset

26.19 K-Vantaa Tuomo Jääskeläinen Estäminen 2 min

26.19 K-Vantaa Tuomo Jääskeläinen Estäminen 2 min

28.05 K-Vantaa Olli Julkunen Koukkaaminen 2 min

30.55 K-Vantaa Marko From Kiinnipitäminen 2 min

34.02 K-Vantaa Marko From Kampitus 2 min

34.37 K-Vantaa Petri Pitkäjärvi Koukkaaminen 2 min

35.14 K-Vantaa Mikko Kainulainen Korkea maila 2 min

39.40 Jukurit Juha Salmu Kampitus 2 min


Kohtalaisen jäähyrikasta! Tuosta Jukureiden jäähymäärästä voisi poistaa tuon 20min, jolloin saataisiin oikea kuva alivoiman määrästä, eli melko tasan ollaan menty. Liekö sitten Virolainen paikkaillut ensimmäisen erän jäähyjä, vai onko Vantaa tosiaan pelannut noin tyhmästi.

Ei voi muuta kuin ihmetellä, kuinka lukemat voivat olla vain 0-1.
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Jukurit taisi pelata lähes puolet toisesta erästä kahden miehen ylivoimalla, mutta ei maalia. Niemellä aika hyvä ilta...toistaiseksi. Uskoisin Jukureiden ryhdistäytyvän viimeisessä erässä ja tekevän maalin tai pari. Eri asia on riittääkö se voittoon..
 

Kenu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kiekko-Vantaa
Herranen aika! Janne Lehtinen! Jess!

Hitsi hitsi... vielä pelkään pahinta :)
Lehtinen 1+1 jo. Hyvä jos peli alkaa kulkemaan.

Edit: Ykskaks tilanne onkin 1-2. Tiukaksi menee. Taas vaihteeksi jäi se Niemen nolla saamatta.

Edit2: Tulihan se voitto sieltä!
Harmi tosiaan, että taas vaihteeksi meni yksi mahdollinen nollapeli kolmannessa erässä, mutta samapa tuo, pisteethän ne tärkeimpiä ovat.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
K-Vantaa sitten sai voiton Mikkelistä Marko K. Virolainen Showssa (jokainen voi arvata mitä toi K. tarkoittaa nimessä). Esim. Tero Koponen telottiin päivänselvällä jalkataklauksella pelikyvyttömäksi, ei jäähyä. Seurattiin ko. taklausta erätauolla tv:stä edestakaisin ja ei selvempää tilannetta voi olla! Muutenkin Vantaan pikkusikailu meni läpi, vaikka toisessa erässä jäähyjä tulikin. Tottakai viisas joukkue hyödyntää sen, jos "tuomari" on unohtanut opaskoiransa kotiin.
Jukureilla mieletönmäärä läheltä piti tilanteita, joista mikä tahansa olisi voinut pomppia maaliin. Mutta kun ei niin ei. Tälläinen peli tällä kertaa. Toisessa erässä Jukureiden ylivoimapeli oli kyllä luokatonta, kolmas erä oli yhteen maaliin pelaamista.
Ei voi sanoa, että parempi voitti, mutta olkoon nyt sitten näin.
 

Jugorov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, HC Sparta Praha, NY Rangers
Avauduin ottelun pellestä tuonne erotuomari-ketjuun, joten puhun tässä nyt hiukkasen itse pelistäkin.

Jukurit oli selvästi väsynyt joukkue loukkaantumista kärsittyään ja kolmella kentällä pelattuaan. Ponnetonta peliä ja mistään paikoista ei saatu maalia. Niemi Vantaan maalissa pelasi vielä huikean ottelun, joten tämän takia lopputulos 1-2.

Jukureiden on pikkuhiljaa hankittava apuja hyökkäyskalustoon sillä jo ennestään harva hyökkäyskalusto kärsi tänään siitä, että Koponen loukkaantui ja muutkin pelaajat saivat kolhuja. Nyt siis loukkaantumislistalla on 5 hyökkääjää, joista 3 senttereitä. Näinollen Jukureilla on käytössään 2 keskushyökkääjää. Lohdutonta, lohdutonta...
 

Keane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottelun ALKU oli ehkäpä murheellisinta, mitä Kalevankankaalla on miesmuistiin nähty ja kuultu. Kaikki alkoi Jore Marjarannan kappaleella, johon kaikki ne pikkutytöt ja muutamat aikamiehet hienosti yhtyivät. Ei koskaan ole jäähallissa hävettänyt olla mikkeliläinen, mutta tämä menee jo pelottavan hilkulle. Minun lisäkseni "muutama" muu odotteli kynsiään purren, notta koska se kappale loppuisi. Idea sinällään aivan loistava ja toimikin esim.viime vuoden pleijareissa. Fakta on vaan se, ettei kymmenellä naisäänellä ja parilla kaljabassolla tehdä ihmeitä - ei edes Joren biiseissä. Ei tätä enää. Eihän.

Juuri, kun tästä pienestä korvien punastelusta pääsin yli, niin oli kukitusten aika. Sidi varasti koko shown, vaikka niin ei ilmeisesti ollut tarkoitus. Ansiokas jäähallin siivooja päästettiin ansaitulle eläkkeelle pelaajien kunnioittaessa tapahtumaa viivoilla. Siivooja sai kukat, ja seuranneesta syvästä hiljaisuudesta pelaajat lähtivät maaleilleen viimeistelemään "hei-huutoa". Sitten Sidiltä pamahti. "Seremoniat jatkuu, jatkuu vielä tämä kukitus, vielä jatketaan"..ei muuta kuin joukkueet takaisin viivoille ja tämän hetkisen parhaan pelaajan, Antti Laakson kukitukseen. Raikuvat aplodit ja Laakso kohti muuta joukkuetta hei-huutoa varten.."Anttiiiiii, Anttiii....eipäs mennä pois...ei tämä vielä loppunut..tuleppas takaisin!!"....Kyllä siinä mahtoi Laaksokin miettiä, että oliskos ollut parempi pelata se juhlaottelu vieraskentällä, sen verran surkuhupaisaa oli tuon ikimuistoisen rajapyykin muistaminen kokonaisuudessaan.

En tiedä, kuka näitä asioita ennakkoon suunnittelee ja pohtii toteutusta, mutta niin kauan kun puhutaan eteenpäin menemisestä sekä joukkue- että organisaatiotasolla, niin kaikki lähtee pikkuasioista. Ne kuntoon ja eteenpäin, koska rahkeita Mikkelissä riittää. Pelonsekaisin tuntein odotan, kun Kanervan numero aikanaan jäädytetään. Tämänpäiväisen perusteella se toteutetaan sillä tavalla,että jäähallin vaksi kiipeää paita henkarissa tikkailla katonrajaan ja toinen vaksi pitää tikkaita liukkaalla jäällä pystyssä.
 

jesse72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, MP, E. Frankfurt, hyvä MJE!
Ensiksi onnea Vantaalle ja Antti Niemelle, kentän paras mies tänään vaikka veikkausraati ei miestä muistanutkaan.

Ja tuosta Koposen "telomisesta" jos puhutaan 1 erän tilanteesta niin se oli puhdas taklaus vaikka näytti pahalta. Koponen palasi peliin ja loukkaantui uudestaan viimeisessä erässä, tuo tilanne meni minulta ohi. Hämäläisen ulosajo tuli ilmeisesti siitä tilanteesta jossa Tuomo Jääskeläinen sai mailasta naamaansa.

Virolainen ei tänään(kään) onnistunut, luokaton suoritus. Ukkoa istui penkillä puolin ja toisin lähes koko ajan. Jukureiden Erholtz ja Vantaan From istuivat molemmat kolme kakkosta.

Jukureista Strömberg hörppäsi Vantaan voittomaalin helposti, mutta torjui muuten hyvin. Hakkarainen esitti viimeisessä erässä huikean yksilösuorituksen, harmi ettei viimeistely onnistunut.

Ja voi perkele sitä maalipaikkojen tuhlailua Lindfors ryssi läpiajon (taas kerran) ja Antti Laakso epäonnistui jo toisen kerran rankkarissa tällä kaudella. Juha Salmu laukoi monta kertaa hyvin tehden maalin ja laukoi kerran poikkihirteen. Ja tuo Erholtzin veto osui ilmeisesti ristikkoon josta pomppasi maaliviivalle ja takaisin peliin, tosin moni vannoi että kiekko kävi maalissa.

No nyt tuli sitten eka kotitappio. Miehiä alkaa olla jo liikaa sairastuvalla joista etenkin Koponen on todella paha menetys, toivottavasti Koponen palaa pian kehiin.

Viikon päästä Hokki saapuu Mikkeliin, viimeksi Jukurit voitti heikon Hokin helposti nyt lienee edes tiukka vääntö.

Ja katsellaan jospa vaikka uusia miehiä saapuisi Mikkeliin lähiaikoina..??
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
sinikeltaiset lasit...

Tilastojen valossa peli ei ainakaan mennyt niin kuin PEKUTTI sanoi.

Jos Vantaalla oli toisessa erässä 7 kakkosta ja Jukureilla yksi ajassa 39:40 niin ei ole isot tai pienet sikailut menneet läpi!!!
Ei Virolainen ainakaan vienyt Jukureilta mahdollisuuksia, päinvastoin antoi eväät tehdä toisessa erässä monta maalia...

Mitäköhän hevosmiehiä siellä veikkausraadissa on ollut jos Niemi ei ole saanut mitalia? Yksi päästetty maali voitto-ottelussa Jukureiden kotiluolassa...upeeta Antti, ei niin upeeta Mikkeli!

Jos Mikkeliläisiä hävettä alun Marjarantabiisit ja huonosti suunnitellut seremoniat niin pahinta oli silti "veikkausraati". Samanlaista kotiinvetoa ja junttimaisuutta saa hakea!!
Jukurit häviää 2-1 ja palkittujen joukossa on kaksi Jukuri pelaajaa, eikä vastustajan maalivahtia (35 torjuntaa). Herätys Etelä-Savo!

Anteeksi jos loukkaan, mutta tuolla kulttuurilla liiganoususta ei kannata edes puhua.
 

Wilzu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Re: sinikeltaiset lasit...

Viestin lähetti cleanhit
Anteeksi jos loukkaan, mutta tuolla kulttuurilla liiganoususta ei kannata edes puhua.

Ei todellakaan. Ei sillä, tällä peliesityksellä Jukurit ei kyllä ole lähelläkään liiganousua, jos koskaan onkaan.

Veikkausraati oli luku sinänsä, mutta kyllä matsi kokonaisuudessaan antoi Mikkelin kiekkoilusta todella vaisun kuvan. Hampaaton joukkue ei saa kiekkoa edes tyhjään maaliin, katsomossa väkeä on muutama hassu sata (ilmoitettu katsojamäärä 1091 ei voi pitää paikkaansa) ja ottelun suurimmasta tunnelmapläjäyksestä vastaa jo viime keväänä puhki soitettu Jore Marjarannan jo ilmestyessäänkin väsynyt biisi. Onkohan peräti niin, että Jukurit on ottanut pataan joka kerta kun biisiä on hallissa natsailtu.

Kahden miehen ylivoimaa, rangaistuslaukaus, läpiajoja, hyviä tilanteita, kiekko kolme kertaa tolppaan ja kerran mukamas maaliin.. saa olla aika kehno jääkiekkojoukkue jos tällaisen määrän paikkoja tuhlaa. Tuomarille avautumisella voi purkaa vitutustaan, mutta ei M. Virolainen peliä ratkaissut. Epävarma linja kyllä pilasi pelin, mutta se siitä. Jukurit ei tällaisella viimeistelyllä voita Mestiksessä ketään, piste.

Jukurit näyttää myös kehittäneen uuden survivor-pelin, jossa katsotaan kuka keskushyökkääjistä kestää pisimpään ehjänä. Saattaa muuten Forssassa tulla kylmä, jos sairastupa ei tyhjene, eikä uusia miehiä saada jostakin.
 

aku ankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JUKURIT ja Jokerit
Jatkoajan raportti

Jatkoajan raportti on mielestäni varsin kesy. Tietysti ymmärrän ettei kirjoittaja voi asettua kummankaan joukkueen puolelle. Mielenkiintoinen asia raportissa on rankkari. Itsekkin sitä tuomitsin hyvitykseksi. Kuitenkin Jatkoajan reportteri Mattila oli ilmeisesti sijoittunut paremmin kun allekirjoittanut ja huomasi rankkarin syyn, joka kuullostaa järkevältä.

Jukureiden peli ei kaatunu Virolaiseen. Jukuri pelaajien pohkeet olivat velliä ja kiekko poltti lavassa. Lauantai illan sauna häämötti mielessä, eikä kiekko kenties niinkään kiinnostanut varsinkaan kun pilli soi milloin mistäkin syystä. Kokonaisuudessaan peli oli väsyneen ja erittäin väsyneen joukkueen kamppailu, johon sotkemaan tuli vielä tuomari, joka luuli edelleenkin olevansa telkkarissa ja paniikissa puhalteli omiaa.
 

speksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, TPS
Upea voitto Vantaalle rakkaasta vihollisesta. Sorry hehkutus, mutta totean kuitenkin että aika uskomaton juttu että sekä Sport että Jukurit kaatuivat VIERAISSA peräkkäin. Asiallisia kommentteja muuten mikkeliläisiltä tappion jälkeen. Yleensä vastustajan pelityyliä ja kaikkea muuta mahdollista haukutaan katkerina, mutta nyt (baari-illan jälkeen peliä näkemättä) kommentit vaikuttavat ihan asiallisen kriittisiltä omaa joukkuetta kohtaan. Tosin Vaasan ja Mikkelin palautteen perusteella Vantaa pelaa erittäin huonosti tällä hetkellä, mutta parempi näin kun ennen taukoa, jolloin peli oli ajoittain hyvää mutta turpaan tuli joka ilta. Jep. Nyt nukkumaan ja näkemään unta vaikka voitosta Niiralan montussa...
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Paria asiaa on kommentoitava. Cleanshit; Vantaalle olisi kuulunut ainakin tuplasti enemmän jäähyjä, siksi sikaa ne pelasi. Koposen taklaus taasen olisi päivänselvä jalkataklaus, josta olisi kuulunut 5 + 20. Tilannetta kelattiin TV:ssä Sarvispubissa edestakas ja kaikki oli samaa mieltä asiasta.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Paikalla oltiin lauantaina, ja voi hyvä ihme mikä Sirkus Virolainen siellä nähtiinkään. Vihellykset menivät molemmin puolin hutiin, ja pari kertaa kun jäi selkeä törkeys viheltämättä, tuli hetken päästä jäähy jostain naurettavan pienestä kontaktitilanteesta. Tällainen jälkien paikkailu on selvä merkki tuomarin epävarmuudesta. Virolainen on toki vain ihminen, mutta se ei tosiaan oikeuta jatkuvaan Jukurien kyykyttämiseen. Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta kun Virolainen on avustanut vastustajan voittoon Jukureista.
Vaikka M. Virolainen tuomarin ominaisuudessa vaikutti ottelun lopputulokseen hävyttömällä tavalla, ei voi väittää että peli olisi mieheen täysin ratkennut. Nimittäin kyllä Jukurit pelasi aivan uskomattoman onnetonta peliä, etenkin toisen erän ylivoimaputkessa. Mikä siinä on että Jukurit ei kerta kaikkiaan OSAA pelata ylivoimaa? Olisiko ehkä syytä harjoitella? Ja rankkarin laukojaksi kuka tahansa paitsi Antti Laakso, oikeasti. Kyllä, hän on Jukurien parhaita pelaajia tällä hetkellä, mutta läpiajotilanteissa - joita hänelle avautuu melko usein - mies on täysi untelo. Muistissa on finaalisarja parin vuoden takaa, jossa Ana taisi päästä suunnilleen joka pelissä ainakin kerran läpiajoon, eikä kertaakaan reppu heilunut. Itketti ajatellakin että kohta se taas mokaa läpiajon.
Mielenkiintoista on nähdä Virolaisen seuraava peli Kalevankankaalla, päätykatsomon lämpö ja rakkaus on nimittäin varmasti käsinkosketeltavaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös