Jukurien juniorit

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pelicansiakin vastaan ainoastaan ensimmäinen erä oli surkea, mutta siinä tulleet kolme takaiskua olivat lopulta liikaa. Kahdessa jälkimmäisessä erässä ei hallinnasta huolimatta saatu enää kunnon kiriä aikaan.

Tältä viikonlopulta plakkariin siis täydet kuusi pinnaa. KalPaa vastaan tietyllä tapaa aika hankala peli, kun selvästä hallinnasta huolimatta verkko ei heilunut ja KalPa puolestaan rokotti tehokkaasti oikeastaan jokaisesta paikasta minkä sai. Pelillisesti täysin yhtä päätä ja onneksi lopussa sitten saivat vielä käännettyä pelin edukseen.

Lukkoa vastaan pelin kuva oli hyvin pitkälti KalPa-pelin kaltainen, mutta siinä pelin tappaminen onnistui toisessa erässä. Jukureilla jalka liikkui todella kepeästi ja kaksinkamppailut kääntyivät järjestään isännille. Lukko ei kahdessa ensimmäisessä erässä juurikaan paikkoja saanut ja kun päätöserässä Jukureiden jalan hieman noustua kaasulta muutamia tilanteita tuli, niin ne poimi varmasti Randelin.

Ensi viikonloppuna edessä vieraspelit TUTOa ja KooKoota vastaan. Tämän viikonlopun kaltaisilla esityksillä pistepussin kartuttamiseen on erittäin hyvät saumat. Löysää ei kuitenkaan voi antaa tässä sarjassa yhtään, sillä niistä kyllä rokotetaan armotta.

Joukkueen sisäisen pistepörssin top10 näyttää seuraavalta ensimmäisten viiden ottelun jälkeen:

Tom Grönblom, 5. 3+3=6, +4
Kalle Matikainen, 5. 4+1=5, -1
Heikki Huttunen, 5. 2+3=5, +2
Ville Sivonen, 5. 2+2=4, +1
Perttu Kiesilä, 5. 1+3=4, +3
Miiro Linjala 5. 1+2=3, +1
Axel Rindell, 5. 0+3=3, +5
Henri Nikkanen 4. 2+0=2, +2
Teemu Lappalainen, 4. 1+1=2, +4
Aleksi Soijärvi, 4. 1+1=2, +2
 
Viimeksi muokattu:

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
B-junnutkin ovat jo oman kautensa aloittaneet Mestis-karsinnoissa. Viime viikonloppuna se voitti Diskoksen jatkoajalla 3-2 ja hävisi SaiPalle 3-2.

Tänään vastassa oli GrIFK ja tuloksena oli selvä 8-3-voitto. Kaksi erää kauniaislaisvieraat pysyivät mukana pitkälti Jukurien hölmöilyn ansiosta. Jukurit oli pelillisesti selvästi edellä, mutta teki virheillään pelistä itselleen vaikean. Päätöserässä kuitenkin tasoero sitten alkoi näkymään myös tulostaululla, kun siinä Jukurit iski neljä maalia.

Leevi Kukkasniemen luistelua täytyi kyllä ihailla, todella helponnäköistä menoa ja muutaman kerran kuljetteli komeasti yksin kiekon kentän läpi. Juho Järvelältä myös vahva esitys, hänestä tulee hieman mieleen Henri Nikkanen. Iso, vahva ja hyvin liikkuva keskushyökkääjä. Toivottavasti saa näytönpaikkansa myös A-nuorissa vielä tällä kaudella.

Lucas Pirjetä oli myös varsin pirteä ilmestys. Liikkui isoksi kaveriksi hyvin ja pelasi melko röyhkeästi. Eetu TIusasen luistelu pisti myös silmään. Todella ketterän näköistä menoa ja pinkaisi laidalta useamman kerran läpi.

Heidän pelinsä jatkuvat huomenna vierasottelulla HJK:ta vastaan.
------------

C-nuoret avasivat oman kautensa tänään Mestis-karsinnoissa SaPKoa vastaan 6-2-voitolla. Tehokkaimpina pelureina ottelussa olivat kaksi maalia viimeistellyt Jesse Manninen, 1+1-tehot iskenyt Konsta Hakkarainen ja kaksi syöttöä antanut Verneri Kaasalainen.

Pelit jatkuvat huomenna kotiottelulla Karhu-Kissoja vastaan.
 
Suosikkijoukkue
On vain Jukurit
Eilen oli tosiaan junioreilla hyvä päivä, kun kaikki voittivat ottelunsa.

On hienoa katsoa nykypäivän junnu-Jukureiden meininkiä, siellä on hyviä omia junioreita kasvamassa varsinkin nuoremmissa. Johan Fisk ja Miko Pastinen taitaa olla -04 syntyneistä ne kovimmat peliukot tällä hetkellä. Pastinen esitti eilen B:n pelissä hyviä ja kypsiä otteita.

B-nuorissa nykypäivän jääkiekko onkin jo hyvin läsnä, kun rosterissa löytyy tsekkiläinen Stepan Nemec ja ranskalainen Sayam Limtong, joista ensimmäinen vaikuttaa todella hyvältä kiekolliselta pakilta. Omista kasvateista Higflyerin mainitsemat Kukkasniemi ja Järvelä lupaa hyvää ja tausta tukea antaa mm. Verneri Arkko.

A:n rosteria on kritisoitu siellä täällä, kun kokoonpanoon on hankittu seuran ulkopuolisia pelaajia tryoutin kautta. Itse en näe sitä huonona asiana. Tämän kauden rosteriin ei tainnut enää edes niin montaa sellaista pelaajaa tulla. Ja kun eilistäkin peliä katsoi, niin onhan siellä omat pojat isossa roolissa. Se paras mäntyharjulainen jääkiekkoilija Perttu Kiesilä ykkössentterinä ja Eetu Randelin ykkösmaalivahtina.

Tulevaisuus näyttää siis hyvältä, kunhan muistetaan se tärkein, laadukas työ arjessa!
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A:n rosteria on kritisoitu siellä täällä, kun kokoonpanoon on hankittu seuran ulkopuolisia pelaajia tryoutin kautta. Itse en näe sitä huonona asiana. Tämän kauden rosteriin ei tainnut enää edes niin montaa sellaista pelaajaa tulla. Ja kun eilistäkin peliä katsoi, niin onhan siellä omat pojat isossa roolissa. Se paras mäntyharjulainen jääkiekkoilija Perttu Kiesilä ykkössentterinä ja Eetu Randelin ykkösmaalivahtina.

Tulevaisuus näyttää siis hyvältä, kunhan muistetaan se tärkein, laadukas työ arjessa!
Jos tässä nyt hieman katsotaan tulevaisuuteen muutenkin, niin yksi iso juttu olisi kyllä Leevi Aaltosen ja Veikka Hahlin kotiuttaminen KalPasta ensi kaudeksi.

Aaltonen ei ole onnistunut itseään vielä liigaympyröissä läpi lyömään ja tälläkin hetkellä tie näyttää aika tukkoiselta. Top9-hyökkääjien paikat ovat melkolailla täynnä kokeneempia ukkoja ja "junnupelaajista" edellä on ainakin Aleksi Klemetti. Nelosketjun jämäminuuteissakaan en näe pelaajan itsensä kannalta mitään järkeä. Tietysti peliesityksethän ne paikat lopulta ratkaisee, mutta paperilla tilanne näyttää kuitenkin hieman hankalalta. Sopimuskin loppuu tämän kauden jälkeen.

Hahlista saisi kärkipään osaamista A-nuorille ja kasvamaan uutta verta tulevaisuuden liigamiehistöön.

Toki KalPallakin on varmasti on suunnitelmia maajoukkuetason lupausten suhteen, mutta olen pettynyt, jos Holtari ei edes neuvotteluyhteyksissä ole oman kylän lupausten kanssa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
...
Toki KalPallakin on varmasti on suunnitelmia maajoukkuetason lupausten suhteen, mutta olen pettynyt, jos Holtari ei edes neuvotteluyhteyksissä ole oman kylän lupausten kanssa.
Mikkeli voisi vaikuttaa myös siinä mielessä kiinnostavalta paluupaikkakunnalta jos alkukauden meno jatkuu ja tällä kaudella savolaisporukoista ainoastaan Jukurit pääsisi taistelemaan ylemmässä loppusarjassa.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
B-nuoret hoitivat tämänkin päiväisen pelinsä, kun HJK kaatui vieraskaukalossa 8-2-lukemin. Ilmeisen selvää jukurihallintaa ollut, sillä HJK:n maalivahdit torjuivat ottelussa yhteensä 75 kertaa jukurivahti Joel Torniaisen selvitessä 26 torjunnalla. Konsta Orelma iski tehot 3+1 ja Verneri Arkko säesti 2+3-tehoilla. Sampsa Huoposelle pari maalia ja Juho Järvelälle kolme syöttöä.

Arkko on kyllä sinällään mielenkiintoinen kaveri, että nyt näissä Mestis-karsinnoissa tehnyt neljässä matsissa 10 tehopistettä pakin tontilta. Toki lohkon kovimmat vastustajat eli Jokipojat ja Blues Akatemia ovat vielä kohtaamatta, mutta silti vahvaa jälkeä on ollut.

Jukurit on tällä hetkellä karsintalohkossaan kakkosena tasapisteissä kärkijoukkue Blues Akatemian kanssa.

---------------------------

C-nuorten pelit jatkuivat myös voitokkaissa merkeissä, kun Karhu-Kissat kaatui kotikentällä 6-4-numeroin. Juuso Partanen sai venyä jukurimaalilla 50 kertaa kiekon tielle. Konsta Hakkarainen ja Veeti Oinonen viimeistelivät tehot 1+1 ja puolustajalupaus Johan Fisk iski pisteet 2+1.

Lohkossaan C-nuoret on tällä hetkellä toisena, mutta monella joukkueella on vain yksi peli pelattuna, kun taas Jukurit on pelannut kärjessä olevan Jää-Ahmojen tavoin kaksi.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Olipa a junnuilta vierasjoukkueen taso huomioiden aika pirun turha tappio. Joukkueena tekeminen loppui Jukureilta 1. erään eikä edes tepsukat onnistuneet olla käyttämättä lahjoja.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Voisi vähän naputella matsista kun pääsi läppärille.

Ensimmäinen erä 90% jukurihallintaa ja naapurilla ainoa pyörityksentapainen erässä oman yv:nsä (minkä Jukurit tappoi äärimmäisen mallikkaasti) jälkeen puolisen minuuttia. Jukurit olisi voinut naulata pelin tuossa, tosin junnupeleissä ei toki isokaan johto vielä riitä välttämättä voitokkaaseen lopputulokseen kun pelin sisällä tuppaa virtaukset muuttumaan ihan jonkun verran.

Toisen erän alkupuoli Jukureilta edelleen hyvää pelaamista vaikka vieraat saivat toisella yv:llä pyöritettyä minuutin verran jukuripäädyssä ja saattoi olla jo aika väsyneitä kavereita puolustuksessa. Nikkanen kalasti aika ovelasti jäähyn (peitti naaman hanskalla ja hanskan alla naurava naama kun tepsukka vihellettiin boksiin) ja se oli vielä Jukureilta hyvää suoraviivaista tekemistä. Tepsin melko perään ottama toinen jäähy olikin sitten Jukureille täyttä paskettia ja etenkin Rindell voisi tuon yv:n aikaisen tekemisensä ansiosta viettää huomisen matsin katsomossa. Onhan se hiton taitava ukko mutta jos sut on jo neljästi pysäytetty kesken jumalaisen kärkikynävivuttelun kiekonnostossa, niin ei ehkä kannata yrittää viidettä kertaa mistä lopputulemana keskialuejättö ja kaverille kavennusmaali. Koko peli oli Jukureilta loppuerän ihan hirveää rupeltamista ja sinänsä ihme ettei kaveri tehnyt kahta kassia useampaa siinä.

Kolmannen alku kotijoukkueelta parempaa, mutta kaverille lahjamaaleja pari kappaletta (ylipäätään koko ottelussa ei montaa kertaa ollut töpselien kärkiukkoa pidettynä pisteiden välillä). Kaveri lahjoitti sitten purkukiekon Kokkoselle ja Mikko napautti komealla vedolla kavennuksen ja muutamaa hetkeä myöhemmin Matikainen onnistui tuomaan Jukurit tasoihin ylivoimalla. Vieraiden voittomaali ihmeellinen miinuskulmasta veskan imaisema, mutta tappio menee kyllä jumalattoman surkean viisikkopelaamisen ja etenkin ykkössektorin pitämättömyyden piikkiin. En nyt muista ketä pelaajaa viikolla haastateltiin ja kertoi että viime vlopun huonot esitykset meni sen piikkiin kun unohdettiin pelata viisikkona ja pelattiin lähinnä itselle. Näytti tuo oppi olleen Jukureilla muistissa ainoastaan ensimmäisen erän tänään, ehkä sitten ajattelivat että tää on helppoa ja nyt ruvetaan tekemään kunnon trikkisuoritteita. Valmentajakaksikon katseidenvaihto (mukaanlukien facepalmit) vieraiden kavennusmaalissa kertoi riittävästi miten arvostivat tätä toimintaa.

Mitähän tuosta muuta keksisi. Vieraat kävi pirun kuumana, monta torikokousta ja maassaolijan poikkarointia ottelussa. Lisäksi kaverin kapteenilla voisi olla paikallaan tarkastaa mitä eroa on pelata kovaa ja pelata siten että yritetään vahingoittaa vastustajaa, ihmeellinen tyyli pistää tarjolle kaulapoikkaria tai jalkapyyhkäisyjä vihellysten jälkeen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
No niin, tänään Jukurit pelasi joukkueena ja palasi sitten myös voittokantaan. Ja vieraan supertähdet sortuivat puolestaan aika monesti sooloiluun ja paikkojen tuhlaamiseen sillä kun piti itse päästä yrittämään sitä kauden hienointa.

HIFK tuli pirun kovaa päälle ensimmäisessä ja ajoittain näytti jopa vaaralliselta, mutta ainoastaan näytti kun tosiaan kärkistarat sooloilivat. Vastaavasti kaverin alakerralla oli suuria ongelmia pitkin peliä ja maaleista vastasikin Jukurit. Toisessa erässä tasaisempaa mutta hetken kävi mielessä tuleeko eilisen toisinto kun erän avausmaalista vastasikin HIFK. Jukureilla pysyi kuitenkin paketti hyvin kasassa ja sai kuitattua takaiskun vielä erän aikana. Kolmannessa kaveri painoi päälle, mutta ei tainnut tolppaa likemmäs päästä kavennusta, eli 3-1 lopputuloksella pisteet Mikkeliin.

Tuomarilla oli kyllä suuria vaikeuksia ottelun kanssa, ei halunnut HIFKin poikkarointeja, hakkaamisia ja muita possuiluja viheltää alkuvaiheessa ja tokihan isot pahat sikailee jos se sallitaan. Jonkunlainen ajatus oli ilmeisesti myös surullisenkuuluisasta jäähytasapainosta, kun Jukureita piti saada istutettua jos vieraat olivat liian selvästi rikkoneet. Jotenkin tuntui jäähyn perusteena olevan useimmiten kovin mekkala ja sitten arvottiin syy. Kolmannessa erässä esimerkiksi tilanne jossa kaksi HIFK:n pelaajaa ryntää hakkaamaan Soijärveä, tuloksena isommalle idiootille jäähy väkivaltaisuudesta ja Soijärvelle sitten huitomisesta kun ei väkivaltaisuutta nähnyt edes päätuomari.

Mutta joo, hyvä joukkue-esitys ja tärkeää että sai katkaistua orastaneen tappioputken. Erityisen oleellista että saivat taas joukkuepelin toimimaan.
 

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
A-nuoret tosiaan sai onneksi kolmen pelin tappioputken poikki sunnuntaina. Noissa kolmessa tappiopelissäkin oli Jukureilla vahvoja vaiheita, mutta kokonaisuudessaan otteluita leimasi huolimattomuus ja jossain määrin jopa puolivaloilla pelaaminen. HIFK:ta vastaan oli sitten taas löydetty työhaalarit päälle ja jämäkällä esityksellä hoitivat homman kotiin.

Viikonloppuna onkin edessä kova haaste, kun vastassa on Kärpät ja Sport vieraskaukalossa. Kärpät on kuusi ensimmäistä peliään voittanut ja päästänyt niissä vain kuusi maalia. Sport taas on viime kaudelta tuttu vastus pleijareistakin ja Vaasa oli viime kaudella hankala paikka Jukureille. Tälle kaudelle Sport toki on jonkin verran heikentynyt, mutta kuten nuo muutamat tappiot osoittivat, niin löysäillen ei mihinkään otteluun ole varaa lähteä.

Jukurit on tällä hetkellä alkusarjassa seitsemäntenä. Eroa kärjessä olevaan Pelicansiin on 7 pistettä. Kolmantena oleva Ässät on 4 pistettä edellä, joten ei erot vielä tässä vaiheessa ole aivan valtaviksi revenneet.

Jukurien sisäisen pistepörssin top5 on seuraavanlainen:

1. Heikki Huttunen, 9. 4+7=11, +2
2. Kalle Matikainen, 9. 6+4=10, 0
3. Tom Grönblom 9. 3+5=8, +7
4. Aleksi Soijärvi 8. 3+3=6, 0
5. Ville Sivonen, 9. 3+2=5, 0
---------------
B-nuoret ovat jatkaneet myös vahvaa menoa Mestis-karsinnoissa. SaiPalle kärsityn tappion jälkeen joukkue on voittanut viisi ottelua peräkkäin ja noussut karsintalohkonsa kärkeen. Viime viikonlopun otteluissa kaatuivat Ketterä 9-4-lukemin sekä joukkueen kovimpiin haastajiin lukeutuva Jokipojat numeroin 2-5.

B:n tehomiehinä ovat häärineet koko lohkon pistepörssiä johtava Konsta Orelma (7. 9+9=18), Verneri Arkko (7. 6+11=17) ja Juho Järvelä (7. 7+7=14)
-------------
C-nuorten kausi Mestiksen karsinnoissa on myös alkanut vahvasti, sillä joukkue johtaa karsintalohkoaan puhtaalla pelillä viiden ottelun jälkeen. Viime viikonloppuna se löi paikallisvastustaja SaPKon 4-0-lukemin.

Joukkueen tehokkaimpia pelureita ovat olleet Veeti Oinonen (5. 6+5=11), Konsta Hakkarainen (5. 6+2=8), Johan Fisk (5. 5+3=8) ja Iiro Valkonen (5. 5+2=7).
 
Viimeksi muokattu:

HighFlyer#95

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Viime viikonloppuna tosiaan A-nuoret kävivät pohjoisessa vierailulla ja tuloksena oli 3/6 pistettä. Kärppiä vastaan ei rehellisyyden nimissä juurikaan palaa ollut. Ehkä hieman paremmalla omalla pelaamisella olisi pystyneet paremmin haastamaan, mutta kyllä Kärpät kokonaisuutena oli selvästi parempi ja ansaitsi 4-1-voittonsa. Se on tosin myös todettava, että eipä ole kyllä juuri muillakaan tuota oululaisnippua vastaan ollut saumoja.

Sportia vastaan joukkue taas meinasi kompastua omaan löysäilyynsä. Avauserään 2-0-johto, mutta toisessa erässä loppui pelaaminen ja Sport vei sitä erää miten tahtoi. Randelin piti siinä hetkessä joukkuetta pystyssä ja kolmannessa erässä sitten Sportin tasoitusmaali sen verran sytytti Jukureitakin, että tekivät tarvittavat maalit ja veivät voiton 2-5.

Tänä viikonloppuna on sitten edessä reissu Satakuntaan Ässien ja Lukon vieraaksi. Tänään Ässiä vastaan nähtiin kyllä Jukureilta todella vahva esitys joukkuepelaamisen suhteen. Avauserän viimeinen kymppi oli todella vaikea, mutta Randelin pisti siinä luukut kiinni ja selvisivät erätauolle kuivin jaloin. Kaksi jälkimmäistä erää taas olikin sellaista peliä, mitä joukkueelta toivoisi näkevän aina. Työmoraali oli joka jätkällä korkealla ja painoivat hommia yhdessä. Toisen erän loppuun kolme maalia ja siitä ei enää Ässät toipunut. Kolmannessa erässä fiksua pelaamista johtoasemassa ja voitto kotiin 1-4.

Huomenna sitten vastassa sarjan hännillä majaileva Lukko, joka kauden ensimmäisessä kohtaamisessa oli aivan jyrän alla Mikkelissä. Toivottavasti takinnapit pysyvät pojilla kuitenkin tiukasti kiinni ja asenne otteluun on tämän päivän kaltainen, niin Lukolle on kyllä hikinen iltapäiväpuhde tulossa.

----------------------

B-nuoret voittivat viime viikonvaihteessa lauantaina SaPKon selvin 8-1-lukemin. Sunnuntaina tuli puolestaan lunta tupaan kunnolla, kun SaiPa latoi taululle 7-2-numerot.

Lohkon kärkipaikka kuitenkin säilyi pisteen erolla toisena olevaan Blues Akatemiaan. Tänä viikonloppuna joukkue kohtaa huomenna kotona Diskoksen ja sunnuntaina on mahdollisuus revanssiin SaiPan vieraana.

------------------

C-nuoret kärsi karsintasarjassa ensimmäisen tappionsa viime viikonloppuna, kun K-Vantaa Akatemia voitti kotikentällään jatkoajalla 7-6. Sunnuntaina joukkue vastaavasti pyöritteli Pelicans Akatemiaa murskaavin 14-1-lukemin. Lohkon pistepörssin kärjessä oleva Veeti Oinonen iski noissa kahdessa ottelussa yhteensä tehot 5+3 ja kaikkiaan hänellä on kasassa 7 ottelussa tehot 11+8.

Lauantaina kotikaukalossa vastaan tulee KJT Haukat Akatemia, joka on 9 joukkueen lohkossa kolmanneksi viimeisenä.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tuli käytyä Jukurit A - Sport A matsissa ja hyvältähän se jätkien tekeminen pääosin näytti. Toki junnumatsimaista aaltoilua ja Nousiainen sai näyttää taitojansa (joita ilokseni sain jälleen todeta löytyvän) maalinsuulla, mutta täysin ansaittu kotivoitto jäi koitoksesta lopputulemaksi. 6-2 siis päättyi ja melko tasaisesti tuli onnistumisia kautta linjan. Toisessa erässä oli hetken aikaa hankalampaa kun Sport nousi kahden maalin takaa tasoihin, mutta Jukureille tärkeä onnistuminen vielä omalla yv:llä erän lopulla (siinä tarkasteltiin tuota ennen jo videolta oliko sporttilaisen suupaisu käynyt jukurimaalissa, mutta yläputkesta kimposi ulos) eikä kolmannessa erässä ollut oikein minkäänlaista hätää (vaikka toki niissä junnumatseissa tilanteet elää ja hallinta voi vaihtua nopeasti). Erittäin pelirohkeaa tekemistä eikä johtoasemassa pelaaminen tuntunut minkäänlaista isompaa jännitystä aiheuttavan.

Jätkien touhuja katsellessa kävi kyllä moneen kertaan mielessä että Nikkasen ja Kemppaisen voisi mielellään nostaa edustukseenkin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Aika tyly isäntä on A junnut myös TUTOlle, joskin pitäisi tasoeron näkyäkin myös otteissa ja tulostaululla. Kahden erän jälkeen 4-0 ja suurimmat jännityksen kohteet siinä pysyykö kaverin kakosveskan nolla ja lentääkö Elmo Aittola pihalle (/lennättääkö tavaroitaan kentälle).

Kiesilän ensimmäisen erän maali oli kyllä tasoerosta huolimatta (ja toki sen mahdollistamana) silkkaa erotiikkaa.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Komediaksihan se meni. Jännitettävistä asioista ensin toteutui maali (kaksikin) TUTOn vaihdokin selän taakse ja vasta sitten Aittolan lento suihkuun. Kentälle lensi tällä kertaa ainoastaan verbaliikkaa.
 

Kaatosade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Leijonat, MP, Huuhkajat
Jukurien A-nuorten Morten Jurgens on nimetty Viron maajoukkueeseen Baltian maiden Baltic Challenge Cup- turnaukseen.

Baltic Challenge Cup järjestetään Tallinnassa 7. -10. marraskuuta. Kuuden maan vuotuiseen turnaukseen osallistuvat Viron, Latvian ja Liettuan lisäksi Ukrainan, Romanian maajoukkue ja Kazakstanin U20-maajoukkue.
Tällainen uutinen osui silmiin A-nuorten Facebook-sivulta. Julkaistu jo muutama päivä sitten, mutta huomasin vasta nyt, kun ihan hirveän ahkerasti en tuota fb:tä käytä. Mutta siis, mielestäni oikein hieno homma, että Morten on tällaisen mahdollisuuden saanut. Toivotaan, että pelit sujuu hyvin eikä tule loukkaantumisia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös