Jukka Korpikoskelle kenkää!

  • 77 458
  • 533

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Seuran usko prosessiin kesti sen 1,5 kautta. En olisi kyllä uskonut, että toimistolla olisi ollut munaa tähän ratkaisuun.

Sen verran Korpelakin eilen Rautakorven kukituksessa halaili lämpimästi Jukan kanssa, että noinkohan oli vielä ennen peliä kellään tietoa asiasta.
 
Eipä ole tullut seurattua niin tarkasti Jypin touhuja mutta miksi sai potkut sen jälkeen kun oli voitettu sarjataulukossa ylempänä oleva?
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt ei oikein tiedä mitä ajatella...
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Tästä organisaatiosta ei sitten ota selvää, mitä vittua nyt taas? Eikö nyt olisi voinut kattoa runkosarjan loppuun? Vähän tuo Pönön valitseminen uudeksi päävalmentajaksi huolettaa. Mutta surkeinta tässä uutisessa on se, että Viitanen edelleen jatkaa urheilutoimenjohtajana ja vahvistuksia tuskin tulee keväällä.
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ohhoh... Juuri eilen ajattelin ja vähän otteluketjuunkin leukailin, että ollaan tilanteessa, jossa on vaikea syyttää ketään (paitsi Seppästä liiasta asioihin sekaantumisesta). Samaan hengenvetoon mietin, että jos nyt annetaan valmennukselle kenkää, niin taas aloitetaan kaikki alusta. En oikein tiedä, mitä ajatella. Melkoinen juhlakausi.

Edit: Itse en tuoreeltaan keksi muuta syytä, kuin että siellä olisi oikeasti asiat umpisolmussa joko hallituksen tai pelaajiston (tai molempien) suuntaan.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Kyllähän tästä nyt aistii sen, että Rautakorpi oli menettänyt toimiston ja kopin luottamuksen. Ei tätä oikein muuten voi perustella. Hyvä kuitenkin, että edes jotain muutosta tulee.

Rautakorven puolustukseksi täytyy sanoa, että tuota puukäsijengiä ei edes Jukka Jalonen olisi saanut menestymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös