Jukka Koivu -valmentaja

  • 25 212
  • 162

pygmalion

Jäsen
Viestin lähetti Annamaila
On oikein alkanut mietityttää, että mitä siellä silloin tehdään, kun valmistaudutaan huonosti. Jukka voisi joskus kertoa tarkemmin siitäkin.

Tätähän on Koivulta kysytty useasti, viimeksi torstaina ottelun jälkeen. Mitään tiettyä syytä hän ei ilmiölle osannut antaa. Tai sitten hän osaisi, mutta ei tohdi sitä julkisesti kertoa.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Viestin lähetti Vode
Laitetaanpa tähän J.Koivun ketjuun Petteri Sihvosen Urheilulehdessa kirjoittaman jutun: Mikä tuhosi TPS:n pelitavan? -linkki koska valmentajahan on kuitenkin vastuussa pelitavasta.

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekonsmliiga/plus/article118288-1.html

Minusta tuo analyysi sisältää aivan elementaarisia virheitä. Kyllähän esimerkiksi yksilöt ja rosteri tulevat aina ennen pelitapaa. Ei valmennus pelitapaa ole tuhonnut vaan pelitapaa toteuttamaan kyvyttömät/ haluttomat yksilöt. Tämä on raaka totuus, joka aivan varmasti näkyy myös nimilistassa, jonka perusteella 05-06 TPS rakennetaan.

Se että Koivun valmennustiimi tekee minunkin mielestäni erikoisia ratkaisuja siellä täällä on toinen asia. Toisaalta, ovatpahan ainakin yrittäneet korjata kurssia, pelaajamateriaalin talenttivajeesta huolimatta.

EDIT: typoi
 
Viimeksi muokattu:

Morgoth

Jäsen
Itseasiassa tällä hetkellä tulee mieleen, että Jukka Koivu voisi valmentaa esikaudellakin. Miehelle käyttöön vähän enemmän käsiä ja ennen kaikkea vähän fyysisempiä pelaajia ja samanlaista ilmettä läpi kauden kun nyt näissä TPS-HPK-peleissä.

Jortikka siinä tapauksessa, että mies saa jonkun unelma-rosterin, mutta mitään pygmi-nappailua-keskikertaisuuksilla ei kiitos!
 

Andy_McCoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Morgoth
Itseasiassa tällä hetkellä tulee mieleen, että Jukka Koivu voisi valmentaa esikaudellakin. Miehelle käyttöön vähän enemmän käsiä ja ennen kaikkea vähän fyysisempiä pelaajia ja samanlaista ilmettä läpi kauden kun nyt näissä TPS-HPK-peleissä.

Samaa mieltä. Tasoerot on kuitenkin kaventuneet niin paljon, ettei enää kukaan hallitse kaukaloita mielinmäärin.

Jukka saisi pomottaa Tepsiä, jossa olisi 2-3 taitavaa viisikkoa ja 1-2 isokokoista rouhijaviisikkoa.

Nyt katse sunnuntaille. Alkaa vitutuskin pikkuhiljaa laantumaan. Varsinkin kun tajusin, ettei sarja tähän päättynyt.

EDIT : Nyt se sitten päättyi. Kiitos Jukka Koivu. Veit joukkueen 2 matsia pitemmälle kuin odotuksissa oli. Kaikkien merkkien mukaan tämä toinen kausi oli toistaiseksi viimeinen valmentajakautesi TPS:n pääjoukkueessa. Kiitokset niistä, ei mitään hävettävää.

Tämän kauden päätösviestiin vielä haluan sanoa, että Ansas ja Narvanmaa, painukaa jo hevon vittuun Tepsistä. Mikä oli Tepsin runkosarjan katsojakeskiarvo? Mikä oli pleijaripelien keskiarvo? Onko tuote kunnossa?
Olisi jo korkea aika, että Tepsiä johtaisi ammattitaitoiset ihmiset. Teidän lanseeraama "Missio 2005" on hävinnyt hyttysen inisemisenä kauas kuulumattomiin. Vai tarkoittiko tämä "Missio 2005" sitä "hallittua alasajoa"?

Pian alkaa futiskausi ja pääsee seuraamaan sitä mielenkiintoisempaa Tepsiä. Kupatkaa ihmeessä futispelaajien ensi kaudenkin palkkiolomamatkarahat. ansas tarvitsee viinapäivällisensä ja joke palkkarahansa.

Kyllä, minua vituttaa vaikka alunperin odotinkin 0-4 tappiota tässä sarjassa.
 
Viimeksi muokattu:

sunnuntai

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Newcastle united
Toivon kautta marsin jottei ensi kauden valmentaja ole Koivu. Jos kiekon lyönti päätyyn on ainut asia jonka on saanut harjoiteltua, voi minusta siirtyä ihan vaapaasti minne vain. Missään vaiheessa kautta ei peli ollut peliä vaan säntäilyä sinne tänne. On vielä valmentaja itse sanonut jotta on harjoittelussa satsattu puollustuspelaamiseen, onnea vaan sinne, toivottavasti ei satsata enää tämän valmentajan kanssa.
 

Koala

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, ManU, TPS - HIFK 16.03.1999
Kyllä Koivu johti joukkoja hienosti. Tasoero vain löi lopussa vastaan. Jos joukkueesta on noin monta "supertähteä" ja tilalla on markusojaloita ja matiasmetsärantoja, on hyvin vaikea voittaa vastustajajoukkuetta, joka pelaa unelmamiehistöllä. Hieno playoff-sarja HPK:ta vastaan oli, tällaista kiekkoa lisää, tätä se ennen oli. Taklauspeliä, taistelua, pientä nujakointia, taitoa ja muutenkin yleisöönmenevää kiekkoa, tätä ei Jortikka pysty tarjoamaan.
 

Turnipsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Koala
Taklauspeliä, taistelua, pientä nujakointia, taitoa ja muutenkin yleisöönmenevää kiekkoa, tätä ei Jortikka pysty tarjoamaan.

Eikö? Katsoppa edelliset TPS-HIFK finaalit nauhalta ja kerro sen jälkeen, että Jortikka ei pysty vastaamaan fyysiseen peliin yms.

Kyllä minä ainakin nautin huomattavasti enemmän Jortikan aikaisesta TPS:stä kuin tämän kauden Koivun TPS:stä. Syynä tosin se, että Koivun pelimerkit olivat aika perseestä.
 

Woody

Jäsen
Suosikkijoukkue
Yhä HC TPS, Boston Bruins
No niin, tämä kausi on taputeltu Tepsin osalta! En ole tällä kaudella aina kaikkia Koivun ideoita suurin hurraa huudoin katsellut (esim. Karjalaisen liian vähäinen peluuttaminen).Tänään näkyi Koivussa jopa pelurin merkkejä! Molari pois tarpeeksi ajoissa, eikä peli ollut sitä ikuista virheiden välttelyä. Harmi, että Noroselle sattui tänään hyvä päivä! HN:n haastattelussa oli Koivu fiksu ja antoi arvoa myös paremmalleen. Kun tuo HPK sitä oli...
 

Jaffa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kyllä mä odotan myös Jortikan paluuta. Playoffeihin Jukka Koivu sai joukkueen pelaamaan aika ajoin yllättävän viihdyttävää kiekkoa, mutta kyllä mun mielestä oltiin tuuliajolla ihan liian usein. Paketti ei pysyny kasassa 60minuuttia ja esim. tämän päivän esitys oli ihan hanurista. Liian paljon nukuttiin ja tuskin niitä pelejä Jortsun alaisuudessa tullaan häviämään ainakaan huonon valmistautumisen takia. Tänä vuonna loukkaantumiset sekoitti pakkaa ihan liikaa, joten kai tää oli ihan ok suoritus näillä pelimerkeillä mitä Jukalla oli käytössä. Se on sitten eri juttu voidaanko tippumista tässä vaiheessa pitää minkäänlaisena positiivisena suorituksena.

Kyllä sieltä ylemmiltä osastoilta pitäis ruveta päitä putoomaan kun halli on puolityhjä playoffeissakin ja tyytyväisinä lähetään kesälomille sijoituksen ollessa 5-8.
 

Iso-Horst

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NY Islanders
Viestin lähetti Koala
. Taklauspeliä, taistelua, pientä nujakointia, taitoa ja muutenkin yleisöönmenevää kiekkoa, tätä ei Jortikka pysty tarjoamaan.

Luojan kiitos, ettei pysty tarjoamaan. Suurin osa kaudesta oli nimittäin niin munatonta surffailua kuin olla ja voi.

Joillain ihmisillä tuntuu olevan lyhyt muisti. Kyllä Jortsun aikana on nähty yleisöönmenevää kiekkoa jos joskus. Varsinkin kannun kanniskeleminen keväisin on osoittautunut melko yleisöönmeneväksi tavaksi päättää kausi.

Viime kaudella Koivu sai joukkonsa hyvään iskuun, mutta tästä sesongista ei kovin hyvää arvosanaa voi antaa. Toki Palloseuralla oli runsaasti kolhuja matkan varrella, mutta silti kaudesta jäi kirpeä alisuorittamisen maku. Maalivahtien peluutus oli heikkoa ja todella moni avainpelaaja ( Alatalo, Hulkkonen,Vykoukal, Vahalahti) pudotti tasoaan vuoden aikana runsaasti.

Uusista hankinnoista Kipru oli erinomainen niin kauan kuin pysyi yhtenä kappaleena. Kauppila aloitti hyvin, mutta katosi kauden vanhetessa pahanpäiväisesti. Eronen oli Ruotsin vuosinaan kangistunut pökkelöksi. Elorannalle ei sitten koskaan hankittu korvaajaa ( aina muistan ma Rob V:n).

Bouck ja Rivet toivat varmaan kovuutta, mutta pelillinen anti oli vaatimatonta eritoten Bouckin kohdalla. Tuokon korvaaja todellakin, ei yhtään enempää. Sakusta odotettiin Messiasta, mutta vammat ja pitkä pelaamattomuus tekivät tehtävänsä.

Summa summarum: On otollinen aika valmentajanvaihdolle. Koivu ei saanut todellista taisteluvirettä porukkaansa riittävän usein.
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kiitos Jukka, ja näkemiin. Kaksi vuotta takana, uudet haasteet edessä, toivottavasti klaaraat ne paremmin; et vain ole tarpeeksi pätevä valmistamaan ja johtamaan joukkuetta. Eipä silti, suuremmat syylliset tähän umpipaskaan kauteen löytyvät muualta. Ja puolet joukkueesta mielellään uusiksi, mukaan lukien se saatanan Markku, vaikka kuinka olisi sopimus päällä.
 

Koivureki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Hokki, PuRy
Valitettavan totta on että Tepsi ei löytänyt koko kaudella pelityyliään, ei ainakaan hyökkäyksen osalta. Kun kiekko saatiin haltuun ei sitä yleensä uskallettu pitää vaan se lyötiin kulmaan josta sitä lähdettiin sitten enemmän tai vähemmän huonolla menestyksellä kaivamaan. Suoria hyökkäyksiä ja maalille ajoja oli turhan vähän. Tosin taktiikka, mikä se sitten lienee ollutkin oli varmastikin enemmän Sokan ja Suoraniemen kuin Jukka Koivun käsialaa. Koivun piikkiin sen sijaan on syytä laskea isot romahdukset ottelun sisällä jolloin ote ja suurikin johto menetettiin yllättävän helposti kesken pelin. Lisäksi turhan usein luistimiin oli tarttunut pitovoiteet ja myös kiima jäi aivan liian useasti löytymättä. Toisin sanoen peliin valmistautuminen oli mennyt runkosarjan aikana enemmänkin kuin sen seitsemän kertaa päin persettä.

Maalivahtipeli kusi myös kuluneella kaudella Palloseuran osalta todella iloisesti. Kuka lienee tähän sitten loppujen lopuksi syypää, Jouko ja Ansas jotka ei hankkineet mitat täyttävää veskaria, Urpo joka lähti muuttamaan Lassilan pelityyliä vai Koivu joka ei luottanut Karjalaiseen, sitä on meikäläisen käytössä olevilla tiedoilla vaikea arvioida, ainoastaan se on selvää että maalivahtirintamalla epäonnistuttiin ja pahasti. Toivottavasti kuitenkin tämä osa alue korjaantuu tulevalle kaudelle uuden valmentajan ja veskarin toimesta.

Tietysti tässä Koivua arvosteltaessa on hyvä muistaa myös viime kausi joka oli kaiken kaikkiaan hyvä. Silloin Palloseuralla vaikutti ainakin olevan taktiikka jota myös pelaajat noudattivat, tietenkin senkin taktiikan takana oli varmasti vahvasti Mikko Sokka ja Seppo Suoraniemi mutta kuitenkin Jukka sai joukkonsa pelaaman taktiikan mukaan ja tulostakin syntyi kiitettävissä määrin. Mestaruus olisi varmasti ollut otettavissa ilman avain pelaajien loukkaantumisia. Vahalahden sivussa olo ja lopulta mukaantulo keskenkuntoisena sekä Elorannan puuttuminen heikensivät hyökkäystä radikaalisti. Tämänkin joukkue olisi vielä kestänyt mutta loput mestaruushaaveista vei veskareiden epäonnistuminen ja ensimmäisen finaalin liiallinen johtoaseman varmistelu minkä Koivu saa ottaa nimiinsä.

Sitten nämä Palloseuran jatkuvat loukkaantumiset Jukka Koivun päävalmentajakaudella, onko ne vain onnettomia sattumia tai suuren epäonnen tulosta. Itse veikkaan että suuri syy näihin loukkaantumisiin on ollut Tepsin rajussa harjoittelussa, jolloin palautumisajat ovat jääneet liian lyhyiksi ja näin pelaajat ovat joutuneet pelaamaan lähes jatkuvasti rasituksen äärirajoilla jolloin loukkaantumisia sattuu huomattavasti enemmän kuin palautuneena pelatessa. Mielenkiintoista sekin että nyt keväällä kun harjoittelua löysättiin myös loukkaantumiset vähenivät.

Nämä pudotuspelit kiillottivat sentään jossakin määrin Jukka Koivun kilpeä tämän kauden osalta. Ilman näitä pelejä ja niissä nähtyä taistelua (viimeinen peli pois luettuna) kaudesta olisi jäänyt paskaakin paskempi maku suuhun. Tietysti tämän kauden joukkue oli myös kaikkea muuta kuin Dream Team kiitos Joken ja ennen kaikkea Ansaksen, mutta siitäkin huolimatta mikäli joukkue olisi pelannut tasollaan puhumattakaan venymisestä sijoitus neljän joukkoon niin runkosarjassa kuin pudotuspeleissäkin olisi ollut täysin realistisesti otettavissa. Mestaruudesta pelaamiseen olisikin sitten jo vaadittu huippuveskari, Rob Valicevicin korvaajaksi yksi kunnon maalintekijä sekä Kostajan ja Aallon terveenä pysyminen.

Siis Kiitos Jukka Koivu näistä kahdesta kuluneesta vuodesta, hyvistä ja rehellisistä kommenteista sekä haastatteluista. Kiitos myös siitä että saimme nähdä sellaiset ammattimiehet kuin Saku Koivu ja Craig Rivet Elyseen jäällä, ilman heitä olisi moni peli jäänyt tällä kaudella näkemättä.

Ja tervetuloa Hannu Jortikka, toivottavasti tuot takaisin sen jo kadotetun voittamisen kulttuurin TPS nimiseen organisaatioon. Samalla voisit tuoda myös sieltä Pasilan puolesta mukanasi voittavan ja kiekkoja kiinni saavan maalivahdin, se olisi enemmänkin kuin tervetullut ja tarpeellinen tuliainen tullessasi takaisin vuolemaan kultaa tänne Turkuun.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti timppa
Kyllä minä ainakin nautin huomattavasti enemmän Jortikan aikaisesta TPS:stä kuin tämän kauden Koivun TPS:stä. Syynä tosin se, että Koivun pelimerkit olivat aika perseestä.

Koivusta on aika vaikea antaa lopullista tuomiota, koska pelimerkit olivat ihan perseestä ja epäilen, että Jortikka ei paljon paremmin olisi tällä rosterilla menestynyt.

Jortikka ehdottomasti ensi kaudella, jos silloin saamme ihan oikeasti kilpailukykyisin rosterin.

Tosin ei mitään Koivuakaan vastaan, jos rosteri olisi oikeasti myös kilpailukykyinen.

Mutta toista tälläistä metsäranta--tason rosterilla&Koivu kautta ei kiitos!!!
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Viestin lähetti Koivureki
Valitettavan totta on että Tepsi ei löytänyt koko kaudella pelityyliään, ei ainakaan hyökkäyksen osalta. Kun kiekko saatiin haltuun ei sitä yleensä uskallettu pitää vaan se lyötiin kulmaan josta sitä lähdettiin sitten enemmän tai vähemmän huonolla menestyksellä kaivamaan. Suoria hyökkäyksiä ja maalille ajoja oli turhan vähän.
Näin "ulkopuolisena" haluan sanoa sen verran, että kiekottomana teidän peli oli ihan kelvollista, ajoittain erinomaista. Kerho oli pleijareissa lähes järjestään kusessa omassa päässä kiekon kanssa ja keskialueen ylitys oli melkoista tuskaa. Voittavalla maalivahdilla tuokin hyökkäyspeli olisi vienyt sarjan vähintään seitsemänteen peliin, todennäköisesti välieriin. Kiekolliseen peliin teillä sitten pystyikin lähinnä Saku ja varauksin Nurminen. Vastahyökkäyksissä myös Korpikoski ja Vahalahti väläyttelivät ajoittain, mutta eivät vielä pystyneet luomaan isoa kaaosta Kerhon päätyyn. Mutta mihin ihmeeseen on hävinnyt Alatalo? Todella suuri pettymys (ja samalla helpotus) minulle, varmaan teillekin. Kiprun loukkaantuminen teki ison loven pakkiosastolle kiekollisessa mielessä. Vykoukal jäikin sitten ainoaksi, mikä näkyi varsin selvästi.

Otsikkoon liittyen, en lähtisi J. Koivua teilaamaan tämän perusteella. Tepsi oli monta luokaa runkosarjaa parempi. Olkoot sitten vaikka profiilinnostajien ansiota, mutta en vähättelisi isukinkaan ansioita.
 

Morgoth

Jäsen
Viestin lähetti Ossi
Näin "ulkopuolisena" haluan sanoa sen verran, että kiekottomana teidän peli oli ihan kelvollista, ajoittain erinomaista.

Suurimpia ongelma kai tämän kauden TPSssä oli:

- Se "Elorannan-stuntti", "Marc Recchi", maalintekijää joukkueseen ei ikinä tullut eikä tuo osasto ikinä tullut kuntoon vaan tuli Mikko "maalintekijä jumalan armosta" Rautee....

- Puolustus; Eronen, Paukkunen... No, haahuilihan mm. Rivet ja Hulkkonenkin muutaman kerran tässä HPK-sarjassa.

- Lassila on katsottu kortti. Viime vuoden finaalit ja tämäkin sarja. Ei mies pysty isoihin torjuntoihin. Ei tule mestariksi kuin ylivertaisen rosterin takana.

- Paketti ei pysynyt kasassa koskaan kunnolla 60 minuuttia vaan taso vaihteli. Lisäksi pelin jäähdyttäminen onnistui harvoin kun oltiin johtoasemassa.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Milestäni J. Koivu saa jatkaa matkaansa vaikka sinne Raumalle.

Itseäni ahdistaa erityisesti peluutus. Kaikki varmasti näkivät miten pihalla Tepsin nelonen viimeisessä pelissä oli ja aina kun kolmikko oli jäällä HPK sai hallinnan. En käsitä miksi täytyy kiertää kaikilla ketjuilla vaikka kautta näyttäisi olevan alle 6 min jäljellä.

Samoin hyökkäyksiin lähdöt, koko kausi harjoiteltu ja puolustajat pystyvät vain kurvailemaan omassa päässä ja roiskimaan kiekkoja keskialuelle... Kaukana on se Tepsin nopea suunnanmuutospeli josta ennen nautittiin.

Useat Tepsin pelimiehistä kuten esimerkiksi: Tuokko, Alatalo, Hulkkonen ovat menneet J.Koivun valmennuksessa alas ja roimasti.

Lisäksi turhanpäiväinen kiroaminen, vastustajille ja tuomareille huutelu ei mielestäni kuulu päävalmentajan tehtäviin
 

Masto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
jäljellä. QU[OTE]Viestin lähetti BigJ
Milestäni J. Koivu saa jatkaa matkaansa vaikka sinne Raumalle.

Useat Tepsin pelimiehistä kuten esimerkiksi: Tuokko, Alatalo, Hulkkonen ovat menneet J.Koivun valmennuksessa alas ja roimasti.


Niin ja moni, moni muu...
 

Masto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
HYVÄSTI...

Täysin paska valmentaja.
Niinkuin joku tuossa aikaisemmin jo mainitsikin jos kiekon päätyyn heittäminen on ainut asia mikä onnistuu niin hellurei !
Toi kuuluisan poikansa ja sen kaverit ja mitä siitä tuli - ei niin mitään.
Nyt meinaa ottaa TPS:n nuoret lupaukset hoiteisiinsa...herätkää nyt päättäjät - kohta TPS:llä ei ole yhtään lupausta kun tämä ns. valmentaja huutamisellaan saa pojat lukkoon - nähtiinhän se kun jätti nuorisomaajoukkueen kesken kaiken häntä koipien välissä luikkien karkuun kun hommasta ei tullut mitään.
Todella todenmukainen kirjoitus oli tässä taannoin VEIKKAAJA-lehdessä otsikolla Jukka-Työpaikankalastaja...
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen
Re: HYVÄSTI...

Viestin lähetti Masto
Täysin paska valmentaja.


Return of Mickey-Mouse???
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Viestin lähetti BigJ
Lisäksi turhanpäiväinen kiroaminen, vastustajille ja tuomareille huutelu ei mielestäni kuulu päävalmentajan tehtäviin

Ja nyt sitten saatiin tilalle toinen pääpunaisena huutava valmentaja joka näiden lisäksi vielä heittelee juomapulloja kentälle ja varmaan fläppitaulunkin, jos se käteen sattuu ja sitten vielä haukkuu pelaajat pataluhaksi tv-kameran edessä.

No tulee ainakin kiva kausi, kun saa lukea BigJ:n itkuvirsiä, kun ilkee valmentaja huutaa kilteille pelaajille.
 

BigJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Jykke1978
No tulee ainakin kiva kausi, kun saa lukea BigJ:n itkuvirsiä, kun ilkee valmentaja huutaa kilteille pelaajille.

En mielestäni sanonut ettei pelaajille saisi huutaa, mutta voin tarkentaa pointtiani.

Luonnollisesti valmentajan on välillä herätettävä joukkuetta, heittämällä juomapulloa, tai huutamalla pää punaisena. Mutta kun valmentaja huutaa pääasiassa v**tua ja s**tanaa vuoroin vastustajille ja vuoroin omille menee energia vääriin asioihin. Ja varsinkin vastustapuolen pelaajille vittuilu on mielestäni epäurheilijamaista päävalmentajalta.

Jortikka huutaaa paljon myös virheistä, mutta useimmin kuuluu yleispätevää herättelyä, esim. seuraavasta vaihdosta ja pienistä asioista.

Pelinaikaisessa valmentamisessa on luonnollisesti erilaisia näkökulmia ja tavallaan makuasioita.Minä en J. Koivun vaihtoaitiokäyttäytymisestä pidä, mutta jos aikaisemmat kommenttini olet tulkinnut kyynelehtimiseksi niin pahoittelen..

Lehdistötilaisuuksissa Koivu antoi itsestään fiksun kuvan ja siitä iso käsi täältäkin, vaikka liian usein otti tappion omaan piikkiinsä ilman mitään selittelyjä.
 

Jykke1978

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC/FC TPS, Turku Dockers, Adelaide Crows
Viestin lähetti BigJ
Lehdistötilaisuuksissa Koivu antoi itsestään fiksun kuvan ja siitä iso käsi täältäkin, vaikka liian usein otti tappion omaan piikkiinsä ilman mitään selittelyjä.

Tuosta asiasta ollaan aivan samaa mieltä, itseäni alkoi runkosarjan lopulla jo ottamaan päähän Jukan ainaiset selittelyt.

Itse en J.Koivun käyttäytymistä vaihtoaitiossa paljoakaan ole seurannut, koska oma pääpainoni on ollut pelin seuraamisessa joten en tiedä mitä J.Koivu tai Jortikka tai K.Jalonen siellä touhuaa pelin aikana, mutta sen tiedän ettei Jortikka mikään hiljainen kaveri ole.
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Aluksi on myönnettävä, että olen kaikkea muuta kuin tyytyväinen Jukka Koivun suorituksiin menneellä kaudella. Kritiikkiin on ollut aihetta, kuten tästäkin ketjusta on voinut lukea: iänikuinen "huono valmistautuminen", joidenkin pelaajien taantuminen, järkevän pelisysteemin puute ja suoritustason valtava heilahtelu ottelun sisällä jne. Toisaalta on tasapuolisuuden nimissä muistettava, että juuri päättynyt pesti oli Jukan ensimmäinen liigatason päävalmentajana ja joskus ne oppirahat on pakko maksaa - vain harva on seppä (tai Jortikka) syntyessään. Itse olen helvetin paljon tyytyväisempi sekä Tepsin yleisilmeeseen että suoritustasoon J.Koivun aikana kuin viime sunnuntaina kultamitalin kaulaansa pokanneen Kojo Jalosen päävalmentajakaudella. Täysin amatöörimäisiä "sä et uskalla tapella" -tason mokia kun ei Jukalta kuitenkaan nähty.

Lyhyesti ja ytimekkäästi: virheistään ja puutteistaan huolimatta Jukka on todellinen Tepsiläinen ja ansaitsee saada jatkaa seuran palveluksessa, kuului hän uusvanhan päävalmentajamme kaveripiiriin tai ei. (Organisaation sisältä sinne ei muutenkaan taida kuulua muita kuin H.Ansas, mikä on toki pääasia.) On vain yksi Kuningas, mutta Jukka on Äijä!
 

Power

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti BigJ
Ja varsinkin vastustapuolen pelaajille vittuilu on mielestäni epäurheilijamaista päävalmentajalta.

Ihan mielenkiinnosta kysyn, että miten suhtaudut valmentajaan, joka juostessaan jäälle tuulettamaan mestaruuden ratkaisseen jatkoaikamaalin jälkeen huikkaa ohi luistelevalle vastustajan pelaajalle: "paskahousu!". Tai valmentajaan, joka mestaruuden ratkettua heittää vastustajan vaihtoaitioon kovaäänisen kysymyksen: "Ottaako eteen, jätkät?"

Kaikella ystävyydellä, mutta Jukka Koivusta ei kyllä saa nykyistä päävalmentajaamme huonommin, lapsellisemmin tai epäurheilijamaisemmin käyttäytyvää, ei sitten millään. Jortikkaan verrattuna Jukka on helvetin suoraselkäinen mies, mutta valitettavasti myös paljon huonompi valmentaja. Tosin kukapa ei olisi.

Ai niin, oma vastaukseni noihin esittämiini kysymyksiin on, että aika v-tun sama kunhan niitä mestaruuksia vain voitetaan. Jukka Koivun aikana profiloiduttiin hyvinä häviäjinä, joten Jortikka palauttakoon meidät taas huonoiksi voittajiksi. Kiitokset kolmannesta triplasta jo etukäteen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös