Ylivoimapeli
Ei pitäisi olla käsien puutteesta kiinni, mutta onko tuo jää tosiaan niin huono, että Suomi ei pysty pelaamaan päädyssä ylivoimaa yhden kosketuksen syötöillä? Lisäksi ns. pelintekijä ei tällä hetkellä haasta ollenkaan, ainoastaan hakee syöttöjä päätyyn, keskelle tai viivaan.
Jos Suomi jatkaa näin yksipuolisella linjalla, niin kauheasti jää viivasta tulevien vetojen varaan.
Yksi mitä voisi kokeilla, niin kun päädystä on annettu syöttö pelintekijälle, päätymies menee seisomaan maalille ja pelintekijä heittää kiekon joko viivaan tai maalille. Kulma on laukaukselle heikko, mutta kyllä ylivoimassa pitää saada laukauksia aikaiseksi paljon nähtyä enemmän.
Ehdottomasti paras tapa hajoittaa neliötä on laukoa eri variaatoiden jälkeen, nyt Suomella näyttäisi olevan syöttö neliön keskelle tai kiekko viivasta maalille.
Ruotsi pelasi aikanaan varsin usein kuviota, jossa kiekko pyöräytettiin Zetterbergille maalin taakse, tämä lähti kohti kulmaa, sieltä kohti omaa sinistä (koko ajan laidan vierustaa) ja käänsikin yllättäen kohti keskustaa. Sen jälkeen hän joko meni neliön keskelle tai laukoi, ennen kuin kukaan pääsi väliin. Lisäksi tämä toteutettiin usein vastustajan maalivahdin silmin katsottuna vasemmalta puolelta, jolloin leftin mies oli maila "oikein päin". Ja yleensä maalille oli siihen mennessä mennyt vähintään kaksi, joskus jopa kolme miestä. Lisäksi kiekko toimitettiin maalille niin, ettei maalivahti saanut kiekkoa ainakaan hanskaan tai syliin.
Mitä sitten yleensä seurasi oli, että neliö meni todella pieneksi, ja jos maalia ei saatu aikaiseksi ja kiekko jäi peliin, se toimitettiin viivassa odottaneille pakeille. Neliöstä ryntäsi aina vähintään yksi, ellei kaksikin miestä kohti kiekkoa, jolloin toinen pakki oli jo levittänyt toiseen laitaan ja yleensä Zetterbrg toiseen laitaan. Levitys jommalle kummalle puolelle, tilaa neliön keskelle ja rumba oli valmis.
Tässä kiekollinen pelaaja haastoi kahta neliössä olevaa miestä ja sai luotua maalipaikkoja.