Jukka Jaloselle kenkää!

  • 440 790
  • 1 855
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Haluaisin oikeati tietää, että onko J Jalosella jotain annettavaa suomen jääkiekolle? Väärä mies väärä aika.
Väärin. Jalonen ei ole nähdyn perusteella turnausvalmentaja, mutta ihan kelpo sarjavalmentaja.

Ei ole maajoukkuevalmentajan tehtävä korjata vuosia aikaisemmin tehtyjä virheitä?
No ei todellakaan.
 

Lead Fossil

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Kyllähän se niin vaan on, että Suomen selkäranka katkesi täysin Kiprusoffin ja puolustuksen koomailuun ensimmäisessä maalissa.

En tätä pelkästään Jalosen syyksi kaataisi, toki hänenkin otteissaan varmasti vikaa on, mutta mitä helvettiä valmentaja voi tehdä tuommoisessa tilanteessa? Toinen joukkue on saanut uskomattoman hengen päälle niin sitä on todella vaikea siitä katkaista ja kääntää omaksi eduksi, vaikka minkälainen teräsmies valmentaja olisi.

On se nyt jumalauta jos selkäranka katkeaa yhteen maaliin, yhteen hölmöilyyn.
Itse olin Kipperin (siis pääasiassa) ja pakin hömöilyn jälkeen sitä mieltä, että suomalaisten rivit tiivistyvät.

Olisi nyt Jalonen heittänyt vaikka sillä ylivertaisella pelikirjalla. Ottelu ei kaatunut Kipperiin.

Kojo, Jalonen ja Sisu!
 

snumi

Jäsen
jep jep

Itse ainakin ajattelin, että puolustajien koomailu ja Kipperin virhe ekassa maalissa olisi herättänyt joukkueen taistelemaan, mutta aivan syvältä oli koko joukkueen esitys sen jälkeen koko ekan erän. Vika on minusta syvemmällä, valmennuksessa. Mitään ei saatu aikaan hyökkäyspäässä, USA pelasi yhtä maalia Suomen kanssa ja saivat vapaasti tehdä mitä halusivat. Huomioitavaa on se, että pelasivat ihan peruskiekkoa ilman mainitsemisen arvoisia suorituksia ja siihen ei yksikään Suomen pelaaja pystynyt vastaamaan. Ihan käsi sydämelle nyt: onnistuiko edes yksi suomalainen kenttäpelaaja ekassa erässä, minä en ainakaan huomannut.
 

tomageeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canadiens, Suomi, finska nhl spelarna
Olen samaa mieltä monien kanssa siinä että Kipperin hölmöilystä johtunut shokkialku jäädytti Suomen pelin, eikä siitä jäästä enää herätty.

Siitä päästäänkin jo siihen asiaan että miksi penkin takana seisoo päävalmentaja? No juuri siksi, että tälläisistä virheistä selvitään päästään yli ja saadaan paketti kasaan, ja voidaan silti haastaa vastustaja. Tätä ei nähty tänään.

Miespuolustus ei toiminut kun vastassa olikin nopeampia kavereita kuin Suomen pakit.

Jalosen olisi päävalmentaja pitänyt suoraselkäisesti ottaa vastuu tapahtuneesta. Syytti kuitenkin Kipperiä ekan maalin päästämisestä. Valmentajan ei pitäisi median edessä syyttää yksittäistä pelaajaa. Päävalmentaja on joukkueella (myös) siksi että yksittäisen pelaajan virheet eivät vedä joukkuetta tälläiseen kipsiin. Koko haastattelun ajan odotin, että milloin JJ sanoo että "Otan vastuun tästä tappiosta". Ei kuulunut.

Suomi on pelannut näissä kisoissa kolme kovaa matsia. Maaleja tehty vastustajan maalivahdin taakse näissä peleissä kaikkiaan kaksi. Tshekki-peli ei ollut paljoa sen parempi kuin USA tai Ruotsi-pelitkään. Ero oli se että Kipper pelasi huikean pelin ja Suomi sai yhden tuurimaalin, kun Kubinalta tippui kypärä päästä. Ja Tshekki oli paljon heikompi kuin USA tai Ruotsi.

Viimeinen peli vielä todennäköisesti Slovakiaa vastaan, jossa Jalosella ja muulla joukkueella on vielä mahdollista pestä kasvonsa. Veikkaan kuitenkin erittäin vaikeaa peliä Suomelle. Rökäletappiota tuskin tulee, mutta mitali on tiukassa.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ottelu ei kaatunut Kipperiin

No eipä se paljon muuhun kaatunut, tai paljonkaan muuhun. Alunperinkin itsekseni ihmettelin, miksei luukulla ollut Vehanen. No, kun nuo kolme kirjainta luo niin kauheet paineet nimetä kaikenmaailman rollaattorit joukkueeseen miettimättä, onko siinä paketissa iskukykyä, niin tuloshan on käsissä. On toki luultavaa, että sen kummempaa jengiä ei olisi saatu kasaan, mutta avoimemmalla mielellä (siis nuo kolme kirjainta ei siis jumaluus), olisi saatu kasattua jengi, joka olisi sentään kaatunut saappaat jalassa, eikä perseraiskattuna konkkaisi lopulliseen vaihtoon mielessä menneet loiston päivät.
 

snumi

Jäsen
No eipä se paljon muuhun kaatunut, tai paljonkaan muuhun

Kaatui kenttäpelaajien sysipaskaan peliin, siitä on vaikea syyttää maalivahtia kun koko ajan vastustaja on täysin ylivoimainen.

Siinä kohtaa, kun USAlla oli 6 maalia, oliko Suomella muka yhtä monta maalipaikkaa tai edes laukausta? USA vei Suomea kuin pässiä narussa ekan erän, olivat yksinkertaisesti kentällä sata-nolla parempia.

Valmentajan idioottimaisin kommentti voisi olla, että maalivahdin vika, vaikka koko joukkueen esitys oli syvältä. Jos kommentti on, että joukkue ei ollut valmis peliiin, niin sopii kysyä mitä valmentaja teki, että oltaisiin oltu oltu valmiita.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Kaatui kenttäpelaajien sysipaskaan peliin, siitä on vaikea syyttää maalivahtia jos koko ajan vastustaja on täysin ylivoimainen ja pääsee tekemään maaleja liukuhihnalta.

Tämähän on varmasti totta. Vaan antoiko se tragikoominen pomppiminen ja epäpelaaminen maalissa myöskään kenttäpelaajille pienintäkään tukea? Sori, musta se oli paska veska, riippumatta aiemmista "meriiteistä". Tsekkejä vastaan se järkyttävä määrä eteen sylkemistä ei realisoitunut, kun vastassa oli kohtalaisen haluton ja aneeminen pappalauma, niinkuin suomikin on. Minusta ykkösveska olisi pitänyt vaihtaa jo eka pelin jälkeen, tuolle puolustuksella kun ei voi tuommoista eteensä sylkevää peittäjää laittaa, ellei halua kaivaa verta nokastaan. Alunperinkin koko paletti rakennettiin perseelleen tuijottaen jotain kolmen kirjaimen toteemia, ihankuin jollain vitun aatelisilla olisi syntymäoikeus päästä jengiin, oli esitykset sitten mitä fjongaa tahansa.

Olisi pirun kiva laittaa joukkueen rakennus valmennuksen piikkiin, jos ei tietäisi paremmin kuinka se kuvio menee. Kabinettipellejen painoarvolla juntataan jengiin ties ketä menneillä ratsastajia ja luulenpa, ettei Jalonen kovinkaan omaehtoisesti saanut jengiään rakentaa. Sama paska on edessä sitten seuraavallakin yrittäjällä ja joskus tuurilla tulee kasatuksi tasapainoinen jengi, joka jopa pärjääkin.

Suomella on toki elämänsä tilaisuus ottaa midali toista rollaattorijengiä vastaan, mutta pahaa pelkään, että siellä on taas tämä eteensä sylkevä kumiukko luukulla ja tuo pakisto on ihan väärissä kisoissa. Slovakki rollaattorit käy hakkaamassa muutaman helpon ja suomen glamooriset änäritähdet saa aikaiseksi muutaman syötön omilleen ja vähän harvemman haltuunoton luoden kaksi puolittaista maalipaikkaa koko pelissä ja yhden pompun. Kauheasti taistellaan toki, mutta suomalaistyypilliseen tapaan järkeä ei ole lainkaan ja luovuus on yhtä kortilla kuin empatia nykyhallituksella, semmoista se on. Suomen ongelma ei todellakaan ole kaikki pelaa, vaan liian harvalla on mahdollisuus päästä pelaamaan, tämä viitteenä suomikiekon tulevaisuuteen.
 

snumi

Jäsen
tiivistän

Ihan turha puhua maalivahdeista, niin kauan kun kenttäpelaajien peli on niin surkeaa kuin tänään oli.

Minä en ainakaan nähnyt edes yhtä suomalaista kenttäpelaajaa, joka olisi ollut vastustajansa tasolla. Nolla maalia tehtiin pelin ratkaisuhetkinä, taisi olla myös nolla maalipaikkaa ja ehkä 1 laukaus, ennenkuin peli oli 0-6.

20 minuuttia oli kuitenkin aikaa esittää kenttäpeliä, tai olisi ollut tietty 60min, mutta kun ei niin ei.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Ihan turha puhua maalivahdeista, niin kauan kun kenttäpelaajien peli on niin surkeaa kuin tänään oli.

Minä en ainakaan nähnyt edes yhtä suomalaista kenttäpelaajaa, joka olisi ollut vastustajansa tasolla. Nolla maalia tehtiin pelin ratkaisuhetkinä, taisi olla myös nolla maalipaikkaa ja ehkä 1 laukaus, ennenkuin peli oli 0-6.

20 minuuttia oli kuitenkin aikaa esittää kenttäpeliä, tai olisi ollut tietty 60min, mutta kun ei niin ei.

Tässä sää olet 100% oikeassa, mutta en mää kyllä siellä nähnyt omasta mielestäni maalivahtiakaan kentällä, toki en nähnyt myöskään valmennusta, jolla olisi ollut munaa panna imuri piippuhyllylle 2-0 jälkeen. Myöhemmin oli enää samantekevää. Mutta olihan vastassa toki oikea jääkiekkojoukkue, ei kahta sanaa siitä, että siinähän näki eron osaajien ja kaakkien välillä, ihan joka sektorilla.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Mit vit...

Ensimmäiseksi pakko sanoa, että olin todella tyytyväinen, kun kuulin, että Jukka Jalonen on seuraava mj-valmentaja. Nyt on pelattu mm-kisat ja "kaikkien aikojen" olympiaturnaus. Mömmömmeissä peli hajosi kovia joukkueita vastaa ainakin ajoittain ja nyt kolmen pelin maaliero on -6 (siis kovia maita vastaan).

On olemassa nuori-suomi, jääkiekkoliitto ja kaiken maailman vasurit, jotka haluavat tappaa kilpailun. Tänään nähtiin mitä saavutetaan ja mitä ei saavuteta kilpailullisuudella... henkilökohtainen taito! Jenkeissä kilpaillaan, Suomessa pelaillaan.

Miksi valmentaja, jonka joukkue on täynnä huonosti laukovia 3. ketjun sällejä ja pari vanhaa kehäraakkia lähtee haastamaa selkeästi parempaa joukkuetta (pl. kulmissa pyöriminen)?

Ei ole Jukalla parhaat palikat käytettävissä, mutta realiteetit pitää hyväksyä. Huippumaita vastaan on pakko pelata kilpparia. Ei riitä taito, kiitos vaan Eero Lehti, Nuori Suomi ja Kale. Mit vit?! Kilpailu kehittää...

Valitettavasti Jalonen on epäonnistunut. Tähän eväät antoi kuitenkin suomalainen jääkiekko-osaamattomuus. En sanat riitä, kun rakas laji on kyseessä. Silti; Jaloselle kenkää!

Ette voi ymmärtää miten paljon toivon, että Selänne ajaisi taas täysillä päin Kummolaa... auto parka.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Allekirjoitan tämän addressin. Suomen peli oli yleisesti ottaen sekaisin koko turnauksen. Valmennus epäonnistui.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
Jukka Jalonen, tuo mies joka sai HPK:n kerta toisensa jälkeen pelaamaan itsensä pronssiotteluun, vaikka oli kuinka heikko joukkue.

Minä luotin häneen. Olin varma, että Jalosen ammattitaidon alaisuudessa myös Leijonat pystyvät ylisuorittamaan sen verran, että joistain kisoista tulee lopulta se kulta kotiin. Mutta ei.

Onko pronssi lopulta se Jalosen väri? Pystyykö Jukka reagoimaan pelin sisällä tarpeeksi, jotta saataisiin kaadettua myös jääkiekon suuret maat? Ei. Jukka seisoo paskat housussa kun "kaveri" (vittu Jukka, se ei ole kaveri, se on vastustaja! Sitä vastaan pitää pelata, eikä kaveerata!) latoo kiekot häkkiin.

Jukka Jalonen, sinä olet Suomen historian heikoin päävalmentaja. Eroa. Heti.
 

Nuggumatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Minnesota Wild
Niin siitä Kipperi lynkkauksesta, niin mieshän sen myös itse myönsi että eka maali oli hänen virheensä

Iltalehden sivuilta poimittua "USA:n avausmaalissa tein virhearvion. Annoin kiekon suoraan vastustajan lapaan. Tuollaista ei saa sattua, Kiprusoff sanoi."

Mutta siitä olisi pitänyt saada koottua vielä rivit... ei se peli voi hajota 1 maaliin!!!
Tai mistä sitä tietää mitä liikkuu pelaajan päässä kun maalivahti heittää jo 2min pelin jälkeen vastustajalle kiekkoa...

Ja joiltakin on jäänyt huomioimatta se seikka että Jalonen antaa Kipperin pelata kuitenkin ronssi matsin... kuinka moni palstalle kirjoittaneista laittaisi Bäkkärin maaliin? Kekäläinen laittaisi!!
 

Animal

Jäsen
Ja joiltakin on jäänyt huomioimatta se seikka että Jalonen antaa Kipperin pelata kuitenkin ronssi matsin... kuinka moni palstalle kirjoittaneista laittaisi Bäkkärin maaliin? Kekäläinen laittaisi!!

Ymmärrän ihan hyvin kannat Kiprusoffin ja Bäckströmin puolesta pronssiottelussa pelaamiselle, mutta jos Animal olisi päättämässä, niin maaliin pronssipelissä luistelisi freesi huippuvahti pyörityksen ja mediarumban ulkopuolelta, eli Antero Niittymäki.
 
Suosikkijoukkue
JYP, NY Rangers
mutta jos Animal olisi päättämässä, niin maaliin pronssipelissä luistelisi freesi huippuvahti pyörityksen ja mediarumban ulkopuolelta, eli Antero Niittymäki.
Hänethän laittaisi maaliin kuka tahansa jääkiekosta jotain ymmärtävä, mutta epäilen että Jukka löytää silti jonkin syyn laittaa Kipperi maalille. Ehkä se on että kipperi saa etsittyä kadonneen itseluottamuksensa takaisin, tai joku muu vitun juttu, mutta tonni paskaa vetoa että Kipperi tai Bäckströmi on maalilla huomenna.
 

Jypjyrää:)

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #44,#82
Kolmas sija on melkein maksimi mihin tällä joukkueella pystytään. Näkeehän sen junnujenkin kisoista, ettei Suomen materiaalin taso ole kovin kaksinen. Hyviä maalivahteja meillä on vaikka muille jakaa, mutta kenttäpelaajia ei. Tsekkikin olisi voittanut Suomen jos eivät olisi pelanneet niin aneemisesti. Sekin peli oli enemmän Tsekin heikkoutta kuin Suomen hyvyyttä. Samanlaista paskaa se oli kuin Ruotsi peli. Ainoa ero oli siinä että voitettiin se peli.
 

AC/DC MAN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United
Ymmärrän ihan hyvin kannat Kiprusoffin ja Bäckströmin puolesta pronssiottelussa pelaamiselle, mutta jos Animal olisi päättämässä, niin maaliin pronssipelissä luistelisi freesi huippuvahti pyörityksen ja mediarumban ulkopuolelta, eli Antero Niittymäki.

Se Kipperin moka oli kyllä anteeksi antamatonta. Sellasta ei saa käydä tällä tasolla. Kipperillä kun ei ollut siinä kunnon syöttöpaikkaa, niin olisi peittänyt kiekon räpylän alle ja ottanut katkon. Kipperi teki oman ratkaisun ja tulos oli nähtävillä. Mutta ei yks virhe tee veskarista huonoa. Kipru oli selvästi ottelun alla hermostunut eikä pystynyt kokoamaan itseensä enään sen 1-0 maalin jälkeen.
Olen Jalosen kanssa samaa mieltä, annetaan vielä Kiprulle yksi mahdollisuus. Mutta tän tilausuuden Kipperi pitää käyttää ja pelata loistopeli. Toisaalta jos Jalonen olis laittanut Niken maaliin, niin olisi ollut todellinen herätys Kipperille että jokin tais mennä pieleen, ja siitä rangaistaan.

Mutta Jalosellakin on tässä vastuu, ja olis tätynyt ottaa aikalisä vähän aikasemmin kun 0-4 tappioasemassa, kun Jukka näki aivan varmasti että joukkue on hermostuneessa tilassa, eikä homma toimi.
 

Susimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa,Toronto Maple Leafs,Westghost,Ghostbusters
Jaloselle kenkää? Kyllä, mutta samalla on hyvä huomioida muutakin Suomen jääkiekon vallitsevasta alennustilasta.(Ja sitä ei mahdollinen pronssi enää miksikään muuta.)

- GM Jari Kurri: Mies on täysin suojatyöpaikassa, ilmeisesti vailla mitään tulosvastuuta. Missä muussa kiekkomaassa GM saa jatkaa töitään tuloksista riippumatta? Ei kai huikea NHL-ura voi taata ikuista työpaikkaa Jääkiekkoliitossa.

- Kalervo Kummola: Suurin syyllinen koko kiekkoilun tilaan. Alamäki alkoi World Cupin ja Summasen potkujen jälkeen ja tässä sitä nyt ollaan.

Eli olisiko aika tuulettaa koko maajoukkueorganisaatiota oikein urakalla? Aloittaa rakentamaan asioita ikäänkuin alusta. Valmennukseen ja muuhunkin toimintaan Suomesta löytyy kyllä ammattitaitoa kunhan oikeat miehet päästetään oikeille paikoille ja ajetaan jo viimein alas tämä vallalla oleva hyvä veli järjestelmä.

Jalosen troikka&Kurri&Kummola: Olkaa miehiä ja kantakaa vastuunne!
 
Jaloselle kenkää? Kyllä, mutta samalla on hyvä huomioida muutakin Suomen jääkiekon vallitsevasta alennustilasta.(Ja sitä ei mahdollinen pronssi enää miksikään muuta.)

- GM Jari Kurri: Mies on täysin suojatyöpaikassa, ilmeisesti vailla mitään tulosvastuuta. Missä muussa kiekkomaassa GM saa jatkaa töitään tuloksista riippumatta? Ei kai huikea NHL-ura voi taata ikuista työpaikkaa Jääkiekkoliitossa.

- Kalervo Kummola: Suurin syyllinen koko kiekkoilun tilaan. Alamäki alkoi World Cupin ja Summasen potkujen jälkeen ja tässä sitä nyt ollaan.

Eli olisiko aika tuulettaa koko maajoukkueorganisaatiota oikein urakalla? Aloittaa rakentamaan asioita ikäänkuin alusta. Valmennukseen ja muuhunkin toimintaan Suomesta löytyy kyllä ammattitaitoa kunhan oikeat miehet päästetään oikeille paikoille ja ajetaan jo viimein alas tämä vallalla oleva hyvä veli järjestelmä.

Jalosen troikka&Kurri&Kummola: Olkaa miehiä ja kantakaa vastuunne!

Tästä olen erittäin samaa mieltä. Kummolan on nyt (ollut jo 20 vuotta) aika siirtyä eläkkeelle. Kai tseneral mänizerilläkin joku tulosvastuu pitäisi olla? Eikä siihen voi riittää jos kisoista vielä pronssi tulisikin. Peli on ollut niin kauhean näköistä alusta asti. Kurrin mukaan voi heittää myös Putte Jutilan. Aivan turha mies tuolla. Ei tarvitse olla MM-95 kapteeni, että pystyy hoitamaan joukkueelle lennot ja hotellit! Toisaalta sama se kuka sen hoitaa, mutta Juti on vaan niin vastenmielinen ilmestys että vaihtoon vaikka pelkästään siksi. Mielessä on vaan kuva mököttävästä Kurri&Jutila-kaksikosta eilisessä pelissä...
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei kenkää Jaloselle!!

Jalonen on olympiakisoissa ihan väärässä paikassa päävalmentajana, kun vasta opettelee päävalmentajan tehtäviä kansainvälisellä huipputasolla. Seuraavat kisat ovat kuitenkin taas paljon vähemmän päävalmentajalta vaativat mm-kisat, jolle tasolle Jalosen osaaminen niukasti riittää, joten katsellaan nyt kevään mm-kisat ja miten Suomi niissä esiintyy. Pääasia olisi, että Jalonen saisi joukkueen oikeasti pelaamaan sillä tasolla tasaisesti mihin pelaajat kykenevät. Nyt Suomi on romahtanut ihan täydellisesti Ruotsi- ja USA-peleissä ja pelannut tasollaan Tshekkiä vastaan. Tämä on sellaista mitä ei pitäisi joutua näkemään Suomen maajoukkueelta olympiakisoissa. Vaikka hävitään peli, niin ei tällä tyylillä saa romahtaa, kuten eilen USA-ottelussa. Valmennus reagoi ainakin pariin asiaan 1. erässä todella kehnosti. Kiprusoff olisi pitänyt vaihtaa pois viimeistään kolmannen maalin jälkeen ja ketju Hagman-Kapanen-Miettinen kävi 1. eräsä 6 kertaa jäällä ja sai saldon -3 tasakentällisin näistä kuudesta vaihdosta. Tämän ketjun alisuorittamiseen olisi pitänyt reagoida jo 1. erän aikana. Samoin pakkipari Lepistö-Niskala oli -3 1. erässä ja USA teki kuitenkin kuudesta maalistaan kaksi ylivoimalla. Kipper ei siis ollut pelaajista ainoa megaluokan floppaaja ottelun ratkaisuvaiheessa 1. erässä.

Jalosta pitää nyt katsoa isolla suurennuslasilla kevään mm-kisoissa. Kasvaako hän oikeaksi Suomen päävalmentajaksi Saksan mm-kisoissa jää nähtäväksi, mutta ei nyt vielä kengän kuvaa Jalosen perseeseen.
 
Viimeksi muokattu:

Borat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Avautuminen osa 1

Tsenarl mänizer Jari "olinjoskusjotain" Kurri - Mikä on työtehtäväsi?

Timo "vittu95putte" Jutila - Tee jotain! Syön vittu liitonrahoilla hampurilaisia... täh?

Mikä vittu sua Juti vaivaa? Sen sijaan että tekisit jotain Suomikiekkoilun hyväksi, ni sä käyt vaan vittu syömässä liiton piikkiin toisella mantereella, ei vittu. Pyyhi nyt edes ne majoneeesit poskestas, TURHAKE.

Timppa , oikeesti putte, viisitoista vuotta sitten ratkasit kaikkien aikojen höntsäkisat meillle. Järjestit kansanjuhlan. Se aika oli ja meni. Ketään ei enää kiinosta.

ÄLÄ syö enää. Saat sydänkohtaksen vielä. Kiss, kiss ja läheltä ylös!


Juti ja Kurri in SUOJATYÖPAIKKA WE TRUST, håmåt.


BTW samalla kun Jukka kerää kampeitaan, niin te kaksi turhaketta voitte poistua samalla ovenavauksella.
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Olipa Jaloselta surkea selitys. Syyttää Kiprusoffia ja kehuu "mahtavaa" vastustajaa ja "sokkia". Vaikka Jalosen hyökkäyskuvioissa olisikin ideaa, niin tuo puolustuspeli oli niin katastrofi, että ei ole moista nähty sitten 80-luvun. Jo Ruotsi pelissä oli sama sekoilu menossa, eikä asiaa korjattu. Puolustus voittaa mestaruuksia, vaikka sitten joukkueesssa olisivat kaikki maailman crosbyt ja ovechkinit.

Mikähän hyvä idea siinä hyökkäyspelissä oli? Kolme kovaa maata vastaan yksi maali maalivahtia vastaan silloin kun pelillä oli vielä merkitystä. Sen päälle yksi tyhjiin ja yksi maali kun peli oli jo ohi.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Sekin Hagmanin maali tuli Tshekkiä vastaan, kun niiden pakki Kubina joutui hakemaan kypäräänsä maalin takaa ja Hagman jäi sen takia ilman vartijaa maalin eteen. Varsinainen Jalosen modernin lätkän riemuvoitto siis tämä Hagmanin voittomaali Tshekki-pelissä.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Pidän Jukka Jalosesata sinänsä, mutta... mihin on hävinnyt SE Jukka Jalonen, joka vie joukkueensa pukukoppiin kesken pelin, kun jotkut idiootit heittää rinkeleitä jäälle? Mihin on hävinnyt SE Jukka Jalonen, joka haukkuu Jyri Rönnin tuomarityöskentelyn kesken pudotuspelisarjan? Mihin on kadonnut Jukka Jalosen munat? Miksei Kiprusoffia vaihdettu aikaisemmin?

Tätä olen ihmetellyt itsekin. Kun Jalosen HPK hävisi, mies oli kuin myrskyn merkki eikä ollut epäselvää kuka käskee.

Tämä maajoukkueen Jukka Jalonen on täysin eri jätkä: munaton suolapatsas, jolla ei ole pelaajiinsa mitään otetta tai auktoriteettia.


Jalonen, sut on nähty. Adios.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Väärin. Jalonen ei ole nähdyn perusteella turnausvalmentaja, mutta ihan kelpo sarjavalmentaja.

Tuossahan se kiteytyy. Jalonen haluaa pitää kiinni omasta systeemistään tai pelikirjastaan tai miksi sitä nyt haluaakaan kutsua, mutta aika ei tällaisissa turnauksissa riitä sen sisäänajamiseen. Jalosen olisi pitänyt mukauttaa pelisysteemiä pelaajien mukaan eikä yrittää mukauttaa pelaajia liiaksi muista eroavaan systeemiinsä. Nyt pelaajat eivät pystyneet pelaamaan tilanteita tarpeeksi suurella pelinopeudella, koska missään vaiheessa ei ollut täysin selvää, missä muut olivat menossa.

Jalonen on pirun fiksu, mutta nyt hän teki virhearvion siinä, kun kuvitteli, että pelaajat pystyvät sisäistämään tällä aikataululla täysin aikaisemmasta poikkeavan pelisysteemin. Jos Jalonen oppii tästä, Suomella on mahdollisuuksia. Turnauksissa pitää pelisysteemi tehdä pelaajien mukaan - pelaajien valitseminen systeemin mukaan ei riitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös