Juhlakauden 2007–2008 hankinnat

  • 828 943
  • 2 956
Tila
Viestiketju on suljettu.

Incarnation

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, PoPa
Luigi tykkää hautoa kiekkoa, samoin Lasinilkka-Markku kuin myös Magic Mave. Tämä yhtälö ei vaan kertakaikkiaan toimi. Maven rinnalle tarvitaan aivan ehdottomasti eriomaista paremman maalintekosilmän omaava sniper sekä tasapainottava, erittäin puolustusorientoinut kaveri. Kuten on jo nähty, niin niitä pelejä, joissa Mave polkee sata lasissa puolustuksen avuksi ei ole kuin korkeintaan kourallinen kaudessa. Eikä kukaan muukaan noista edellä mainituista ole tunnettu defensiivisestä pelikäsityksestään.

Olen samaa mieltä siitä, että Markku ja Mave eivät kyllä sopisi samaan kenttään tasakentällisin. Kumpikin tykkää liikaa kiekosta. Häbän kohdalla tämä tilanne ei mielestäni ole ihan sama. Josko Häbä olisi viime vuoden ja kesän aikana oppinut kuinka Maven kanssa pelataan, eli jättää sen kiekollisen puolen suosiolla Taikurille...

Jos otettaisiin mallia hopeakaudesta niin Häbä siirrettäisiin kolmoskenttään tuomaan lisää kiekollista peliä ja Kupru ykköseen hoitamaan varmistelevan pelaajan roolia. En kuitenkaan usko, että Kupru on ihan vielä valmis tuohon hyppäykseen, vaikka pelaisi käytännössä juuri sitä itselleen sopivaa roolia. Peliminuutit ovat kuitenkin hieman eri luokkaa tuossa ykköskentässä.

edit. Onko kellään paremmin tietävällä käsitystä, milloin Dallas-kuvion pitäisi ratketa ja jotain tietoja alkaisi tippumaan?
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
edit. Onko kellään paremmin tietävällä käsitystä, milloin Dallas-kuvion pitäisi ratketa ja jotain tietoja alkaisi tippumaan?

Dallasin prospect camp loppuu huomenna. Ehkäpä A-junnuja tulevalla kaudella valmentava Karri Kivi tuo sieltä mukanaan sopimusuutisia. Luulisi, ettei ainakaan kovin montaa päivää siis enää kuluisi tuon asian ratkeamiseen, mutta eri asia onkin, että ehtiikö Dallasin pelaaja(t) mitenkään vielä ensi perjantain kuumaan paikallisvääntöön mukaan.
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Dallasin prospect camp loppuu huomenna. Ehkäpä A-junnuja tulevalla kaudella valmentava Karri Kivi tuo sieltä mukanaan sopimusuutisia. Luulisi, ettei ainakaan kovin montaa päivää siis enää kuluisi tuon asian ratkeamiseen, mutta eri asia onkin, että ehtiikö Dallasin pelaaja(t) mitenkään vielä ensi perjantain kuumaan paikallisvääntöön mukaan.

Hieman jännittää, että minkä tasosta kaveria sieltä tällä kertaa saapuukaan. http://www.hockeysfuture.com/teams/dallas_stars, mitä nyt tuota listaa noista Dallasin prospecteista olen katsellut, niin ei sieltä ikäväkyllä montaakaan pelaajaa löydy, joka oikeasti vahvistaisi nykypakkaa. Tietysti nämä kaverit, tyyliin Erikson ja Niskanen olisivat aivan huippuluokan vahvistuksia nyky liigaan, mutta taitavat kuulua Dallasin ensi kauden kuvioihin ihan "ykkösjoukkueessa" asti. Yksi mielenkiintoinen nimi voisi olla Vojtech Polak. Hfboardseilta olen saanut sen käsityksen, että ainakaan Dallasin fanit eivät odota pojasta NHL tason pelaajaa, ehkä Polakki saapuu Suomeen hakemaan uutta nostetta uralleen?
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mave ja Markku

Mielestäni miehet sopivat hyvinkin samaan kenttään. Uskallan olettaa, että molemmat ovat kuitenkin senverran ammattilaisa, että nauttivat jos rinnalla luisteleva kaveri ymmärtää kuvioita vähän paremmin kun perus saarenheimot.

Uskoisin että jopa Mave adaptoituu pelaamaan toisen taitavan pelaajan kanssa. Molemmat herrat pystyvät parhaassa tapauksessa tekemään myös maaleja, sehän on nähty.

Mutta ketjun aiheeseen...Jotta saamme todellisen liigatason huippukentän, tarvitaan se todella hyvä oikealta ampuva, taklaava laituri. Tälläinen laukova "Jerelehtinen" on elintärkeä, että tuo juttu toimisi. Mutta tämähän ei ole kenellekään mitään uutta...että eikun odotellaan....Zeta on aivan oikeassa kommenteissaan, että eivätköhän toimiston herrat tämän kuvion tiedä ja siihen sopiva pelimies on haussa.

Mielenkiintoista on, että miksei muka Ässissä kaksi joukkueen parasta pelaajaa eivät mahtuisi samaan kenttään. Muissa joukkueissa ykköskenttä kyllä pursuaa huippuja ja pisteitä ropisee.
 
Viimeksi muokattu:

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Pitsin jälkeen näen joukkueen tarpeet melko lailla samoin kuin Tosifani eilen tässä ketjussa kirjoitti.

Ykkösketjusta puuttuu sentteri ja maalintekijä. Häppölän fysiikan parantuminen oli omissa odotuksissa, jolloin oltaisiin päästy näkemään, onko miehestä pelaamaan ykköskentässä. Ilmeisesti tästä ei ole toivoa leikkauksen takia. Yllättäen Robson vaikuttaisi tämän hetken harjoitusringissä olevista pelityyliltään sopivimmaksi ykköseen Kivenmäen rinnalle: kohtuullisen hyvä liike, erinomainen aloittaja, tunnollinen puolustussuuntaan ja pelaa kiekkoa nopeasti ja helposti eteenpäin. Pelityyli olisi ensisilmäyksen perusteella passeli Kivenmäen aisapariksi edellyttäen, että maalintekijä löydetään ketjuun. Toinen asia tietenkin on, onko Robsonin taso riittävä ja mikä on hänen antinsa hyökkäysalueella. Näistä ei Pitsin perusteella juuri mitään osaa sanoa. Joka tapauksessa Kivenmäen viereen Tähtinen on liian dominoiva ja Kuparinen turhan kädetön. Itse näkisin joukkueessa olevan melkeinpä suuremman tarpeen laadukkaalle keskushyökkääjälle kuin ”laitahyökkääjämaalintekijälle”.

Hieman huolestuttavaa on se, että kohta ollaan elokuun puolella ja kaksi kolmasosaa ykkösketjun arvoisista miehistä puuttuu. Positiivista on toisaalta loppuhyökkäyskaluston taso ja laajuus.

Puolustusosastosta kaksi huomiota:
1. Konttinen-Tieranta –pakkiparin Pitsissä esittämän tasoista häsläämistä harvoin kaukalossa näkee. Tämän esityksen ja viime kauden näyttöjen perusteella olisi suotavaa, että liigan avauksessa kumpikaan ei löytyisi kolmesta vakioparista. Heikkinen ottaneekin suurella todennäköisyydellä toisen paikan. Toisen paikan soisi olevan avoinna Rantaselle/ulkomaalaisvahvistukselle.

2. Hämmästyttää suuresti, mikäli Peltosta edelleen ollaan pitämässä ykkös- (tai edes kolmos-) vaihtoehtona ylivoiman viivamieheksi. Kuten vero jo yllä viittasi, yv-akselin Kivenmäki Peltonen staattisuus hakee liigassa vertaistaan. Vaikka jälleen rightin puolen viivapelote joukkueesta puuttuukin, pitäisi olla selviö, että ainakin Petre, Sammalkangas ja Konttinen olisivat sopivampia ja tehokkaampia ylivoimamiehiä tähän ruutuun. Joku jaksaa aina muistuttaa Peltosen hyvistä pistesaldoista viime kausina, mutta huomioiden miehen saama yv-aika ja pelimiehet rinnalla (Kivenmäki&Kuusela), pistemäärä on omasta mielestäni pikemminkin vaatimaton. Konttista olisin tosiaan hyllyttämässä vakiokokoonpanosta, mutta pistämässä ylivoiman erikoismieheksi kiistattoman poikkeuksellisten kiekollisten taitojensa takia.


Punis
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Mielestäni miehet sopivat hyvinkin samaan kenttään. Uskallan olettaa, että molemmat ovat kuitenkin senverran ammattilaisa, että nauttivat jos rinnalla luisteleva kaveri ymmärtää kuvioita vähän paremmin kun perus saarenheimot.
Kannattaa muistaa että kyseessä on kuitenkin taklauksista todella "häiriintyvät" pelaajat ja siten jättäisin kyllä pelurit eri kenttiin. Muuten jää tuolle laiturille liian kova iltapuhde kun pitäisi tehdä maaleja ja pitää mavesta ja markusta vielä huolta.
 

Juhavaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
kommentin komennettia

punajuurelle
Mihinkäs sitten laitat Markun ja ja mihin Luigin jos mielestäsi ykkösen sentterikin puuttuu?? kakkoseen ja kolmoseen vai?? Ja Kuparisesta nelosen sentteri? Jos kuvittelet että Ässät hankkii rahalla vielä Tähtistä paremman keskushyökkääjän ja vielä ykkösen laiturin...niin suosittelisin pitämään viimassa hallille saapuessa pipoa päässä. Ja tarkistamaan perjantaisin että pullossa lukee olut eikä tolu.

Pakkiparina ei 100%n varmasti tule pelaamaan Anssi- ja Jumalatero...tuskin Anssi kauheasti tulee edes pelaamaan. Ja eikohan ykkösviivamiehinä ylivoimalla taida olla Petre ja Konttinen. Ellei Dallasin imeväisikäisten vahvistuskaartista löydy rafalskia. Ihmettelen myös miksi olet penkittämässä liigan lahjakkainta hyökkäävää puollustajaa? Koliseehan vielä joskus omissa...mutta jumalatero kehittyy. Ja siksihän meille on tällekaudelle hankittu 1 maalivahtikin. Joskus kiekon voi jalkakikkaa tehdessä jopa menettää, kun tietää että jokainen vastustajan laukaus ei painu putkista verkkoon.

ja Raumanpojalle....Ei noita herroja ehdi parhaalle pelipäälle sattuessaan ainakaan raumalaiset edes taklaamaan. Ja sieltä tulee kyllä vielä sellanenkin kaveri että pitää pojista huolta, uskokaa pois vaan siellä lännessä:)
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
punajuurelle
Mihinkäs sitten laitat Markun ja ja mihin Luigin jos mielestäsi ykkösen sentterikin puuttuu?? kakkoseen ja kolmoseen vai?? Ja Kuparisesta nelosen sentteri? Jos kuvittelet että Ässät hankkii rahalla vielä Tähtistä paremman keskushyökkääjän ja vielä ykkösen laiturin..

Tämähän tässä ihmetyttääkin. Tähtinen ei "käy" mukamas Maven kanssa (molemmat pitää liikaa kiekkoa tms) ja Häppölä ei ole tarpeeksi hyvä 1.kenttään (no se on kyllä totta). Kuitenkin nämä kaverit ovat joka tapauksessa ensi kaudella rosterissa ja sijoituspaikat eivät voi olla muita kuin 1-2. kentät. Kuparinen on selkeä kolmonen ja neloseen esim Häppölä on aivan liian kallis mies ja tuskin kitisemättä suostuisi sinne menemäänkään pelaamaan jämäminuutteja.

Kun Tähtinen hommattiin, olisi kannattanut Häppölä myydä. Silloin oltaisiin voitu kalastella toisen tyyppistä sentteriä Maven rinnalle kuin Tähtinen on. Nyt tilanne on sellainen, että laituria 1.kenttään (+ ehkä se fyysinen pakki) haetaan, muut tontit alkavat olla täynnä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kivenmäen poikkeuksellinen taito ja poikkeuksellinen luonne ei sovi yhteen Tähtisen ominaisuuksien kanssa, se on vaan niin.

Kivenmäki ja Tähtinen haluavat pitää kiekkoa paljon. Jos kaverit laitetaan samaan ketjuun, toisen pitää luopua ominaisuuksistaan ja se tiedetään kumpi se on. Tällöin Tähtisen ominaisuuksia ei käytettäisi 100 %:sti ja hänestä tulisi peruspelaaja, kuten kävi Lukossa, jossa hän joutui viimeisellä kaudella väärään rooliin. Virkkunen - Tähtinen - Joensuu ketjusta tulisi varmasti hyvä kakkosketju, joka kilpailisi ykkösen kanssa tehoista.

Nykyisistä senttereistä Häppölä on paras vaihtoehto ykköseen, mutta mielestäni hän on liian heikko tehtävään. Itse odotin Häppölästä paljon kun hän Poriin saapui, mutta herra on osoittautunut pettymykseksi. Loukkaantumiset kertovat mielestäni heikosta fysiikasta ja lihominen huolimattomasta asenteesta.

Huippukuntoinen ja nöyrä Häppölä voisi olla mahdollinen ykköseen, mutta itse haluaisin hänet ulos ja tilalle Murrayn tyyppinen kokenut sentteri.

Konttisen otteet kertovat paljon hänen luonteestaa ja se taas kertoo syyn miksi kaveri ei pelaa Jokereissa. Taitoa on, pelisilmä ja nöyryys puuttuu, tämä näkyi jo viime keväänä. Paljon täytyy tapahtua, että pelipaikka kuuden pakin joukosta löytyy. Tieranta on ihan turha kaveri, junnut menevät ohi.

Yksi huomio vielä pitsiturnauksesta. Forsbackalla oli päällä "Nielikäissyndrooma" eli kaveri kuvitteli osaavansa pelata kiekkoa. Toivottavasti tämä oli vaan alkukauden intoa, eikä pysyvä ajatus...
 

ÄssÄ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Forsbackalla oli havaittavissa tätä "nielikäissyndroomaa" jo viimekaudella, kun vihdoin pääsi pelaamaan. Toivon totisesti, että joku tiputtaa miehen jäänpinnalle, ja jatkaa sillä tiellä minkä osaa. Eli taklauksia ja kovaa työntekoa kentällä, mutta kiekonpeluu hoitukoon muilla miehillä.
Konttinen oli kyllä niin pihalla pitsissä, että penkinpäähän tai katsomoon olisi kuulunut. Toinen tapaus on tämä Hietamäki, millä ihmeellä mies roikkuu joukkueen mukana yhä? Miestä menee ohi oikealta ja vasemmalta, ei millään riitä taidot liigatasolle, hyvä jos mestikseenkään.
Yksi puolustaja on pakko saada jostain ennen liigan alkua, jotta Peltonen tippuu pois ensimmäisestä pakkiparista ja ylivoimasta. Muutenkin jatkan edelleen huolen kantamista puolustajistamme, kyllä tulee hikinen kausi maalivahdeillemme, niin surkealta puolustuksemme näyttää.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Kyllä se häppölä taitaa olla meidän ykköskentän sentteri mutta laitaan tarvittaisiin mahdollisimman kova maalintekijä ja aika pian jotta hän ehtisi sopeutumaan joukkueen kuvioihin - rahaakin pitäisi olla jos Saarelallekin oli tarjottu 200 000 euroa?

No ei todellakaan tarjottu. Ilmeisesti neljännes tuosta.
 

Redcoat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Lukkoa vastaan en huomannut mitään "nielikäissyndroomaa". Ja kun taas Tappara-pelissä Forsbacka laitettiin ykkösketjun laitaan, niin eiköhän silloin valmennusjohtokin tahtonut Patrikin keskittyvän tavallista enemmän muuhunkin kuin siihen fyysiseen puoleen, joka normaalisti korostuu.
 

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Vai että Pahille 50k€ kaudesta? Mistäs Boris nämä vakuuttavat tiedot hankkii?

Muotoillaan vaikka, että entisiltä Lukon ja Ässien pelaajilta. Mutta joo, ei se rahaan Pahin siirto kaatunut vaan Ässien haluttomuuteen tehdä kahden vuoden sopimusta.

Rauman seudulla toki viettää kesäänsä kaksi edelleen työtöntä laitahyökkääjää, joiden kanssa Markku Tähtisen peli on aiemminkin natsannut hienosti. Ja molemmat edelleen saatavilla.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Rauman seudulla toki viettää kesäänsä kaksi edelleen työtöntä laitahyökkääjää, joiden kanssa Markku Tähtisen peli on aiemminkin natsannut hienosti. Ja molemmat edelleen saatavilla.

Wesslin ja Salonen? ;) Kyllä kotimaisten osalta pakka alkaa olla kasassa, nyt odotellaan sitä yhtä (toivottavasti) kanukkilaituria ja sitten myöhemmin syksyllä lisävahvistuksia. Yhtään ns. 3-4 ketjun kaveria on turha raahata enään tuppea puremaan penkille.
 

Jurgeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mark Fistric

Tästä meille pelaaja. Sopisi kuin nenä päähän (tosin Dallas ei taida miestä eurooppaan päästää).

Vähän lainauksia miehen fact filesta:
Jäätävä tankki pelkkää lihasta. Liike hyvä. Todella hyvä puolustava pelaaja. Hirvittävä laukaus, mutta epätarkka ja turhan vähän käytössä. Surkea hyökkäämään. Vastustajien pelkäämä (taklauksia tappeluita). Joskus ajaa itseään ulos tilanteesta jyrätessään miestä laitaan.
Ollut Kanadan maajoukkueen u18 matkassa. Kausi 05-06 fanien suosikki ja kapteeni (WHL Vancouver Giants). Saanut aikaa tasakentällisin, ylivoimalla ja alivoimalla.
Kausi 06-07 Iowa Stars 80 2 22 24 +3 83 http://stats.theahl.com/stats/player.php?id=1319



Mitä Ässät voisi antaa:
Isommalla jäällä tarvitaan enemmän pelisilmää sijoittautumisen suhteen. Lisäksi Ässissä mahdollisuus kehittyä hyökkäävämpään rooliin. Lisäksi liike paranisi edelleen. Jos fysiikka ja asenne riittää jo NHL tasolle niin sm-liigasta saisi lisää itseluottamusta, pelisilmää ja hyökkääviä taitoja kenties?

Mitä Ässät saisi:
Voimaa, fyysisyyttä, taklauksia, pelotteen kentälle, johtajuutta, tappeluita, fanien suosikin.

Fightcard:
http://www.dropyourgloves.com/Fights/FightCard.aspx?Player=7739
Lähteenä:
http://www.hockeysfuture.com/prospects/mark_fistric
(kannattaa lukea koko paska noi mun heitot vaan lähinnä sellasille jotka ei jaksa linkkejä lukea varsinkaan ulukomaan kiälellä)

KIVI HEREILLÄ! (tosta vois jo vaikka maksaa)
 
Toinen tapaus on tämä Hietamäki, millä ihmeellä mies roikkuu joukkueen mukana yhä? Miestä menee ohi oikealta ja vasemmalta, ei millään riitä taidot liigatasolle, hyvä jos mestikseenkään.

Tämä on kyllä niin totta kuin vaan voi olla. Hietamäki ei pärjännyt viime kaudella oikein Mestiksen vauhdissakaan ja oli TuTossa se ylimääräinen puolustaja. Ei mitään huimaa vastuuta missään vaiheessa edes saanut, joten turha mitään jäätävää analyysiä lähteä sen perusteella tekemään, mutta Lehkosen tuntien Hietamäelle olisi peliaikaa kyllä siunaantunut mikäli taidot edellyttäisit. Näin ei kuitenkaan ollut ja mitenkään ei voi tämä samainen pelaaja pärjätä liigavauhdissa ainakaan nykyisellään. Ehkä muutaman vuoden kuluttua?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

Boris

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiigaEura
Yhtään ns. 3-4 ketjun kaveria on turha raahata enään tuppea puremaan penkille.

Pasi Saarela ja Sami Torkki ovat sinun mielestäsi tuon tason kavereita? Kummallakaan ei ole tietoa tulevasta kaudesta ja rupeaa tulemaan kiire...Ja Lukkoon eivät mahdu.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Pasi Saarela ja Sami Torkki ovat sinun mielestäsi tuon tason kavereita? Kummallakaan ei ole tietoa tulevasta kaudesta ja rupeaa tulemaan kiire...Ja Lukkoon eivät mahdu.

Äläs kuule laita tuollaisia irtonaisia leikkauksia, tarkoitin hieman toisia kavereita. Sitäpaitsi tämähän on jo puitua kauraa: Saarelaa ei Ässät kiinnostanut, end of story. Torkille löytyy ottajia varmasti myös muualta kuin länsi-rannikolta.

Onhan vapaana mm. Janne Niinimaa ja Ossi Väänänen, mutta todennäköisemmin voitan tänään lotosta 7 oikein kuin että kumpikaan Ässissä kurvailee ensi kaudella!
 

Jurgeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kummalliset statsit. Fyysinen pelaaja ja 80peliä -> 83min jäähyjä? Voisi kuvitella minuutteja kertyneen ainakin tuplasti tuo.

Olisi kyllä varmasti Ässien näköinen sälli ja toisi rutkasti lisää mielenkiintoa moniin peleihin.

Yritin jostain löytää paljonko sillä oli peliaikaa per matsi, mutta en onnistunut.. Ihmettelin itse ihan samaa kyllä. Ja vain yksi tappelukin. Silti kelpaisi kyllä minun Ässiin koska tahansa.

Lisäksi tuolla lukee että Dallasin junnucampin vahvuuksia on kahden suunnan hyökkääjät sekä puolustavat puolustajat.. Sehän sattu, koska eikös meillä oo tilaus molempiin pelaaja tyyppeihin. (Tuon kahdensuunnan hyökkääjän vaan tarvis olla aika pirun hyvä maalintekijä samalla...)
 

Hra Punajuuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat HIFK:lle
Mihinkäs sitten laitat Markun ja ja mihin Luigin jos mielestäsi ykkösen sentterikin puuttuu?? kakkoseen ja kolmoseen vai?? Ja Kuparisesta nelosen sentteri? Jos kuvittelet että Ässät hankkii rahalla vielä Tähtistä paremman keskushyökkääjän ja vielä ykkösen laiturin...niin suosittelisin pitämään viimassa hallille saapuessa pipoa päässä. Ja tarkistamaan perjantaisin että pullossa lukee olut eikä tolu.
Kirjoitin siis näkemykseni, mitä joukkueeseen tarvitaan, jotta menestys olisi tulevalla kaudella merkittävästi parempi kuin edellisellä kaudella. En ottanut kantaa budjettirajoitteeseen enkä hankintojen realistisuuteen. Vaikka budjettirajoite otettaisiinkin huomioon, en pidä siltikään mahdottomana, etteikö sentterikin saataisi hommattua, kunhan Dallas-kortit asettuisivat oikeaan asentoon. En kaipaa Tähtistä parempaa, vaan Tähtistä sopivampaa. Mielestäni sentteriosastossa ei ole tällä hetkellä myöskään tarpeeksi leveyttä. Senttereitä on rosterissa harvemmin liikaa.

Ja kyllä, Häppölä menisi kolmoseen ja Kuparinen neloseen. Tällä ratkaisulla Kuparinen-Forsbacka –kaksikkoa voitaisiin peluuttaa optimaalisessa roolissaan ja optimaalisella peliajalla. Lisäksi ”junnut”, jotka edustuvat pääosin kiekollista rotua, saisivat ruudun pelaavammassa roolissa kolmosketjussa yhdessä kokeneemman keskushyökkääjän kanssa.

Ihmettelen myös miksi olet penkittämässä liigan lahjakkainta hyökkäävää puollustajaa? Koliseehan vielä joskus omissa...mutta jumalatero kehittyy. Ja siksihän meille on tällekaudelle hankittu 1 maalivahtikin. Joskus kiekon voi jalkakikkaa tehdessä jopa menettää, kun tietää että jokainen vastustajan laukaus ei painu putkista verkkoon.
Joskus on lievästi ilmaistu. Konttinenhan oli viime kauden runkosarjassa kaikki liigapelaajat huomioiden useimmiten jäällä vastustajan tehdessä maalin (47 kertaa). Jos otetaan huomioon plussatehot, niin tehopörssin pohjasija kuuluu silti Terolle (-22). Ainakaan Raumalla otteissa ei ollut havaittavissa kehittymisestä, vaan Teron tarjoilut vastustajille pelasivat entiseen malliin. Maalivahdin pelastavuudesta en tässä vaiheessa vielä hirveästi hehkuttaisi. Varsinkaan, kun ei ole varmaa, onko ykkösmaalivahti uusi hankinta.

Punis
 

Dustwallow

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Skellefteå AIK, PoPa und Red Wings
Yritin jostain löytää paljonko sillä oli peliaikaa per matsi, mutta en onnistunut.. Ihmettelin itse ihan samaa kyllä. Ja vain yksi tappelukin. Silti kelpaisi kyllä minun Ässiin koska tahansa.

Ei taida Fistric ikävä kyllä Ässissä ensi kaudella kurvailla. Taitaa olla Dallasin ns. "kahdeksas puolustaja", eli jos loukkaantumisia sattuu Starsin puolustuskalustossa, on tämä mies ensimmäinen joka Iowasta kutsutaan paikkaamaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös