Juhannuksen Supertripla 2014

  • 24 295
  • 178

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
H: 8
L: 7
T: 2

Ikuisena pessimistinä lupaan vaihtelevaa säätä. Tämän seurauksena sattuu muutama ikävä liikennevahinko, mutta toisaalta hukkuneiden määrä ei huitele ennätyksissä. Ja kun Suomen suveen kuuluu puukko, niin yksi tappo tapahtuu vähintään. Veikataan silti kahta tappoa, ihan vain varmuuden vuoksi.

Muutama palstaveli vetäisi muuten tappojen lukumäärän kohtuullisen korkealle. Povataanko täällä oikein veristä juhannusta vai mistä homma kiikastaa?
 

Rixa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Perinteitä kunnioittaen osallistun tähän veikkaukseen tänäkin vuonna.

H: 9. Juhannuksena järvivesi on lämpimämpää kuin ilman lämpötila joten tämä saa Darwinismia yrittävät suomalaiset lämmittelemään veteen unohtaen sen tosiseikan että uimataito on puutteellinen.

L: 9. Koska kaikilla on kiire sinne lämpimään järviveteen, ei tieliikeenteen onnettomuuksilta vältytä ja joukkoon mahtuu muutama tapaus jotka päätyvät tilastoihin nimikkeellä "Toistaiseksi tuntemattomasta syystä".

T: 2. Lämpimässä järvivedessä on hankala sammuneena tapella ja morakin ruostuu.

Kaksikymmentä raatoa tänä juhannuksena.
 

kake619

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps, scholl
H:8. Näistäkin puolet lähtevät ilman, että alkoholilla olisi vaikutusta asiaan.

L:5. Yksi motoristi joka luulee liikoja omista kyvyistään ja 4kpl mökkiläisiä samassa autossa kun sinne mökille oli niin saatanallinen kiire ja Lusin suora on niin kiva paikka ohitella, vaikka 4 autoa rinnakkain.

T:5. Jollakin nousee iloliemi vähän turhan voimakkaasti huppuun aiheuttaen rähinäkännin, seurauksena saunasta löytynyt mora sujautetaan kahden kaverin ja oman muijan kylkeen useampaan otteeseen. Yksi lähtee vituiksi menneiden pirikauppojen seurauksena. Viides tappo saadaan kun isäntien saunakilpailu karkaa käsistä eikä hävinnyt osapuoli ole kovin kaksinen häviäjä, kirveelle töitä.
 

Nick Neim

Jäsen
H: 3
L: 8
T: 2

Juhannuksena huonoa säätä, josta johtuen hukkuneiden määrä vähenee ja liikenteessä kuolee tavallista enemmän porukkaa.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Plup, plump & Molskis:Keleistä viis, järvivedet ovat lämmenneet ja Tallinkilla/Super Alkossa oli Lauluviina tarjouksessa! Salpurin kisoissakin vesitornilla ottivat aikanaan hömpsyt ja sillä jaksoi maaliin, eli tuosta salmesta uidaan saunan päälle yli niin että heilahtaa. Ja vaikka vähän aallot paattia keinuttaa, täytyy ne verkot käydä katsomassa. Seitsemän, 7.

LiikenneTänä vuonna ei mäjähdä pahasti. Se pakollinen mönkijän/ruohonleikkurin/leikkuupuimurin/klapikoneen/moottoroidun rollaattorin kaato toki tapahtuu ja yksi Hyabusa tahi muu ZZR lähtee liukkaasta keskisaumasta kuskin alta. Yksi lopullinen ratkaisu kallioleikkaukseen. Kolme,3

Minä lyön sitä turpaan!: Joku heittää Feijaa pakastebroilerilla Malminkartanossa (tai Mikkelin torilla) ja tästäkös hevosurheilua harrastavat perus-piripää eläkeläiset saavat syyn käsitellä luvattomia aseitaan. Tämän lisäksi yksi sekava ryyppyporukan kukaan-ei-tiedä-mitään-mutta-kyllä-sitä-joku-puukolla-keittiössä-sipaisi sattumus. Lisänä yksi turpaanmätkijäinen jossa joku osallistuja laskeutuu vahingossa kallolleen siihen leirintäalueen ainoaan maakiveen. Kolme, 3

H-7
L-3
T-3
=13
 
Viimeksi muokattu:

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Uinnin olympiamitalistit: Yksi menee korjatessaan laituria, kun erehtyy sukeltamaan sen alle ja unohtaa miten sieltä pääsee pois. Toinen menee perinteisesti katiskan nostoreissulla, koska katiskaan on uinut semmoinen Pietarin kalansaalis, että vanha puuvene kippaa ympäri. Kaksi seuraavaa menevät sitten Saaristomerellä kun jjlehtomaisesti lähdetään kaverin kanssa ajelemaan vähän moottoriveneellä, eikä vauhdinhurmassa huomata omakotitalon kokoista luotoa merellä.

Rallin maailmanmestarit: Yksi menee ajellessaan katsastamattomalla Nissan Sunnylla poliisia karkuun, koska kuskilla ei ole korttia ja jalluakin on tullut otettua vähän liikaa. Kolme menee kuorma-auton ja henkilöauton kohdatessa aattoyönä syrjäisellä hiekkatiellä. Kummankin auton kuskit tietysti kännissä ja he selviävät onnettomuudesta lähes naarmuitta. Yksi menee moottoripyörällä päin ojarumpua väistäessään pantasutta Kainuussa. Lopuksi juuri ennen aikarajan ylittymistä kaksi kaverusta hurauttaa bemarinsa päin satavuotiasta kuusta Pohjois-Savossa ja toinen heistä kuolee välittömästi ja toinen vasta aikarajan ylittämisen jälkeen helikopterissa kohti Kuopion yliopistollista sairaalaa.

Vapaaottelun mestarit: Kokemäellä tapaavat kaksi miestä, joilla on jotain selvittämättömiä asioita keskenään. Tovin sanailu johtaa siihen, että mora heilahtaa viiltäen toiselta reisivaltimon auki. Haavoittunut mies kuolee verenhukkaan ennen ambulanssin saapumista paikalle. Samalla paikkakunnalla on Juhannusviikonloppuna ravit.

Rivini on siis:
H: 4
L: 6(+1)
T: 1
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
H: 4
L: 4
T: 1

Näillä mennään. Melko mielikuvitukseton ja todennäköinen rivi.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kylmähkö sää taitaa näemmä pilata minun veikkauksen.

Lasketaanko se pieneksi vilpistelyksi tai sääntöjen aavistuksenomaiseksi peukaloinniksi, jos sunnuntai-illan viimeisillä tunneilla lähtee kenttäkirveen kanssa lähiöpubiin oikomaan Juhannuksen Supertripla 2014 -tilastoja oikeaan suuntaan?

Terveisin,
Nimim: En Tykkää Häviämisestä!
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Lasketaanko se pieneksi vilpistelyksi tai sääntöjen aavistuksenomaiseksi peukaloinniksi, jos sunnuntai-illan viimeisillä tunneilla lähtee kenttäkirveen kanssa lähiöpubiin oikomaan Juhannuksen Supertripla 2014 -tilastoja oikeaan suuntaan?

Kaikki on sallittua! Ja jos meinaa jäädä yhdestä hukkumisesta kiinni, niin äkkiäkös sitä tuonne mereen juoksee.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kaikki on sallittua!

Tankkauslaiturilta loikka mereen varastamallani autolla, veripäissään riehuvat ja kirkuvat liftarit takapenkillä ja osa peräkontissa.
Helevata... vähintäänkin ansaittu voitto!
 

Baldrick

Jäsen
Helevata... vähintäänkin ansaittu voitto!

Jos tällainen skenaario on tapahtumassa, niin tokaise edes yksityisviestillä jotain vinkkejä, että kenen haudalle viedään ihan jäätävän kokoinen SuperTripla MMXIV-pokaali! Pienessä plakaatissa pokaalin kyljessä erikoismaininta periksiantamattomuudesta ja uskomattomasta venymisestä, sekä rajojen rikkomisesta.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
H: 3
L: 6
T: 0

- Huonot kelit luvassa, joten se vähentää hukkuneita ja lisää liikenneuhreja muutamalla. Luotetaan siihen, että puukotukset jää nollaan.
 

Deivid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mestis
H: 3
L: 3
T: 1

Tosiaan niin surkeaa keliä on luvannut juhannukseksi, että hukkumiset toivottovasti jäisivät jopa nollaan..
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
H:0
L:0
T:0

Nyt on saatanan kylmä ettei kukaan ryyppää ja kaikki on kotona takan ääressä lämmittelemässä ja ihmettelemässä miksei joulupukki tulekaan.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Taktisista syistä johtuen jätän edelleen oman rivini jättämättä. Parina juhannuksena taktikointi onkin sitten kolahtanut omaan nilkkaani, kun tuloslaskenta on ehtinyt jo alkaa ennen kuin olin muistanut jättää riviäni.
Se pakollinen mönkijän/ruohonleikkurin/leikkuupuimurin/klapikoneen/moottoroidun rollaattorin kaato toki tapahtuu - - -
Vai tapahtuiko jo?

16.06.2014 - IL: Mies kuoli mönkijän alle Maaningalla
"Mies jäi kaatuneen mönkijän alle ja kuoli Pohjois-Savossa Maaningalla maanantaiaamuna."

Varaslähtö - samaten kategoriaan: "otti aamulla vähän rinnasta, no kyllä se saunalla ja pikku pulahduksella lähtee"

17.06.2014 - IL: Miehen saunailta sai surullisen päätöksen
"Poliisin mukaan vanhahko mies oli lähtenyt saunasta uimaan jokeen ja vajonnut jostain syystä veden alle."

Mora-kategoriaakin yritettiin avata viime viikolla käsidesin ja Coltin sytkärin avustuksella - tosin huonolla menestyksellä.

12.06.2014 - IL: Poliisi on ottanut kiinni Turun sytytykseen liittyvän miehen
"Keskiviikkona klo 18.35 Turussa miehen päälle heitettiin nestettä, joka sytytettiin palamaan."

Tarkoittavatko nämä ennusmerkit nyt sitten vauhdikasta juhannusta? Vai rauhoittuuko se ennemmin tästä? Onko tuleva rivi keskimääräistä runsaslukuisempi vai yllättävänkin hiljainen? Mulla on näistä enteistä omat aavistukseni, mutta pidän ne vielä toistaiseksi omana tietonani.
 

timmi

Jäsen
Suosikkijoukkue
FoPS, Kärpät, FC Parta, Kansan Syvät Rivit, Oranje
Hukkuneita 1 (kylmä ilma, mutta kiintiö pitää täyttää)
Liikenne 7 (porukka ajelee autoillaan ku on niin saatanan kylmää)
Tapot 6 (lämpimikseen tappelevat ja homma vähän niinku riistäytyy)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös