Juhani Tamminen – tribuuttiketju

  • 799 042
  • 8 835

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
My god! Kakkossivulla…

Nyt uuden documentin siivittämänä kohti omaa paikkaa ykkössivulle!



Myöhästyin 17 minuuttia tämän taatusti legendaarisen pätkän julkaisemisesta!

Tamin ruotsin kielen taito on niitä kuuluisa vahvuuksia - jopa minä kohtalaisen heikolla käytännön ruotsilla saan tuosta selvää.

Ja sitten tämä video - jos joku ei anna sille tykkäystä tai viittä tähteä, niin on jotain ihan muuta kuin oman elämänsä masterpiece.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Two Degrees of Mike Sillinger

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Muistatko tämän? SM-liiga-seurassa käytiin poikkeuksellisen ruma valtataistelu – Juhani Tamminen julkisen kalistelun keskiössä

My God!
On muuten komea taulu Tamilla toimistossaan tuossa.
Kukapa ei laittaisi taulua itsestään näkyvästi esille, etenkin jos on hiljentänyt Neuvostoliiton. Chapeau!

Niitä oli siellä muistaakseni kolme, yksi oli Tami TPS:n paidassa. Kukapa ei laittaisi Ässien toimiston seinälle jättikuvaa TPS:n pelaajasta.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno, rauhallinen aamu ( 25.02.2024) kääntynyt jo iltapäivään maakunnassa ( Oulu)!! Vilkaus tulostaulukkoon ( Vuoden JA:lainen - vaali) sen vahvistaa , " Slow and steady gets You ready" -pätee näilläkin pelikentillä!! Tukku uusia ääniä tässäkin vaiheessa kampanjaa todistaa , että intohimo ( passion) ja toivo ELÄÄ ,haastavasta kampanjastartista huolimatta -take my word!! Ja, arvon tributeystäväni ja yhteistyökumppanini ( my tribute friends, customers.. to name a few!!) luovuttaminen -not my brand!! Tänään ( 25.02.2024) menossa on ns " office day", jolloin lähetän tilatut komplimentit , kurinpalautukset ja muut " Maakunnan veli" tuotteet ympäri " tameilevan" maailman -niin se vaan menee!! Vuorossa myös todellinen herkkupala, olen nimittäin kaivanut tributearkistoista veli @perro :n laatiman " world class" Tami-visan ( alkujaan välipäivien kunniaksi kehitetyn); jolla testasin; voiko digitaalinen veli ( ChatGPT 3.5) korvata aidon living & breathing Tami -entusiastin!! Tulokset alla ( kts. spoiler-tagin alle -siellä lisää!!);

Tässä taso Tasalakit:
  1. Minkä merkkinen auto Tamilla on? Juhani "Tami" Tammisella on ollut aiemmin ainakin Volvo-autoja. Hän on tunnettu siitä, että hänellä on ollut useita Volvoja ja hän on jopa esiintynyt Volvojen mainoksissa.
  2. Monesko jääkiekkoleijona Tami on? Juhani "Tami" Tammisella ei ole virallista pelipaitaa Suomen jääkiekkomaajoukkueessa, joten häntä ei voida laskea Suomen jääkiekkoleijonaksi. Hänet tunnetaan kuitenkin jääkiekkolegendaarisen uransa ja vaikuttavan uranvalintojensa kautta, erityisesti valmentajana.
  3. Minkä tanssin Tami on kehittänyt? Juhani "Tami" Tamminen tunnetaan luomastaan tanssista nimeltä "Tamin twist". Tanssi on saanut nimensä hänen mukaansa ja se on suosittu tanssityyli erityisesti hänen fanipiirissään.
  4. Millä kadulla, tiellä tai kujalla Tami asuu? Tietojeni mukaan en pysty tarjoamaan tarkkaa tietoa siitä, missä kadulla, tiellä tai kujalla Juhani "Tami" Tamminen asuu. Yksityishenkilöiden henkilökohtaiset osoitetiedot eivät yleensä ole julkisia tietoja, ja niiden jakaminen voi loukata yksityisyyttä. Tällaisia tietoja ei myöskään yleensä jaeta julkisesti keskustelufoorumeilla tai muissa julkisissa keskusteluissa.
  5. Mitä olutta Tami yleensä juo? Julkisesti tiedossa ei ole mitään tiettyä olutmerkkiä, jota Juhani "Tami" Tamminen yleensä juo. Tällaiset yksityiskohdat eivät yleensä ole julkisia tietoja, ellei henkilö itse mainosta tai jaa niitä julkisesti.
  6. Mikä puhelin Tamilla on? Julkisuudessa ei yleensä jaeta tietoja siitä, millainen puhelin jollakin henkilöllä on, ellei kyseessä ole esimerkiksi sponsorisopimus tai muu julkisuustyö. Tämän vuoksi minulla ei ole tietoa Juhani "Tami" Tammisen puhelimesta.
  7. Mitä merkittävää tapahtui 17.12.1971? 1.joulukuuta 1971 pidetään merkittävänä päivänä siksi, että tuona päivänä Yhdysvaltojen presidentti Richard Nixon ilmoitti Yhdysvaltain keskuspankin lopettavan kullan vaihtamisen dollareihin kiinteään hintaan, mikä käytännössä päätti kullan standardin Yhdysvaltain rahapolitiikassa. Tämä tapahtuma tunnetaan yleisesti nimellä Nixon-sokki, ja se vaikutti merkittävästi kansainvälisiin rahoitusmarkkinoihin ja taloudelliseen järjestelmään.
  8. Minkä puolueen ehdokkaana Tami oli viime kuntavaaleissa? Viime kuntavaaleissa, vuonna 2021, Juhani "Tami" Tamminen oli ehdolla Keski-Suomen vaalipiirissä Keskustan listoilta.
  9. Mitä heitettiin ilmaan Tamin tehdessä maalin 1960-luvulla? Tamin tehdessä maalin 1960-luvulla heitettiin hattuja ilmaan. Hän sai lempinimensä "hattutemppu-Tami" juuri tästä syystä, sillä hän oli tunnettu siitä, että hänen tehdessään maalin fanit heittelivät hattuja kunnioituksesta ja ilosta.

Tässä taso ” Veljet ”:
  1. Mihin asiaan liittyy luvut 105 ja 150 Tamin yhteydessä? Luvut 105 ja 150 liittyvät Tamiin ja hänen jääkiekkouraansa. Hän teki jääkiekkourallaan yhteensä 105 maalia SM-sarjassa ja 150 maalia SM-liigassa.
  2. Mihin liittyy luku 100 Tamin päivityksissä? Luku 100 voi liittyä esimerkiksi Tamin jääkiekkouran saavutuksiin. Hän saattoi esimerkiksi saavuttaa 100. tehopisteen tietyn kauden aikana tai pelata 100. maaottelunsa. Tarkempaa tietoa tarvitaan ymmärtääkseni, mihin tarkalleen ottaen luku 100 liittyy Tamin päivityksissä.
  3. Mihin liittyy luku 10 000 Tamin päivityksissä? Luku 10 000 voi liittyä esimerkiksi Tamin jääkiekkouran saavutuksiin, kuten 10 000. tehopisteen saavuttamiseen uransa aikana tai pelaamiseen 10 000. ottelussa. Tarkempaa tietoa tarvitaan ymmärtääkseni, mihin tarkalleen ottaen luku 10 000 liittyy Tamin päivityksissä.
  4. Mihin liittyy luku 100 000 Tamin päivityksissä? Valitettavasti minulla ei ole tietoa siitä, mikä tarkalleen ottaen on tarkoitus luvulla 100 000 Tamin päivityksissä. Tämä voi liittyä esimerkiksi johonkin henkilökohtaiseen saavutukseen, merkkipaalun täyttymiseen tai muuhun tapahtumaan hänen elämässään. Lisätietojen tarjoaminen auttaisi minua antamaan tarkemman vastauksen.
  5. Mikä on Faselin koulutus? René Faselin koulutustausta ei ole minulle tiedossa, mutta hän on tunnettu suomalainen liikemies ja sijoittaja. Hänellä on vahva tausta liike-elämässä ja hän on ollut mukana useissa yrityksissä ja sijoitusprojekteissa. Lisäksi hän on tullut tunnetuksi mediapersoonana ja hänellä on laaja seuraajakunta erityisesti sosiaalisessa mediassa.
  6. Monennessa kerroksessa sijaitsee Eurotamin toimisto? Eurotamin toimiston sijaintikerros vaihtelee, sillä se voi olla missä tahansa rakennuksen kerroksessa, riippuen rakennuksen rakenteesta ja vuokrauksen järjestelyistä. Tarkkaa tietoa siitä, missä kerroksessa Eurotamin toimisto sijaitsee, ei ole saatavilla.
  7. Mikä oli Ranskan sijoitus -95 jääkiekon mm-kisoissa? Vuoden 1995 jääkiekon maailmanmestaruuskisoissa Ranskan joukkue sijoittui lopputuloksissa sijalle 15.
  8. Monta joukkuetta Tami on nostanut liigaan? Jääkiekkovalmentaja Juhani "Tami" Tamminen on valmentajaurallaan nostanut neljä joukkuetta Suomen jääkiekon pääsarjaan, eli SM-liigaan. Näitä joukkueita ovat Kärpät, Lukko, HPK ja Tappara.
  9. Mikä on Tamin koko nimi? Juhani Olavi "Tami" Tamminen
  10. Keneen julkisuuden henkilöön liittyi Tamin kommentointi Aurajoen sillalta roikottamisesta? Tamin kommentointi Aurajoen sillalta roikottamisesta liittyy Lauri "Late" Johanssoniin. Johansson oli hänen entinen pelaajansa ja valmennettavansa, josta hän lausui julkisuudessa kyseenalaisen kommentin.
  11. Millä fillarilla Tami ajeli kortin ollessa hyllyllä? Tami ajeli kortin ollessa hyllyllä Ruskea Honda Monkey fillarilla.
  12. Millä välimerkillä tai -merkeillä lopetetaan virke Tamin kieliopissa? Virke Tamin kieliopissa päättyy pisteeseen.
  13. Monta jääkiekon A-maaottelua Tami on pelannut? Jääkiekon A-maaotteluita Juhani Tammiselta, tunnetummin Tamilta, kertyi 156 kappaletta.

Tässä taso Ykköskenttä:
  1. Tami on keksinyt nerokkaan tavan muistaa hääpäivänsä. Mitä muuta merkittävää tapahtuu 26.5.? 26.5. on Suomen lakien mukaan yksi niistä päivistä, jolloin kuluttajien sopimuksenmukaisia asuntolainojen korkoja tarkistetaan. Lisäksi se on kansainvälinen naisten terveyspäivä ja Euroopan naapureiden päivä.
  2. Mihin F1-rataan Tami viittaa kertoessaan lastenlasten kyläilystä? Tami viittaa F1-rataan nimeltä Monaco Grand Prix Circuit. Tätä rataa pidetään yhtenä maailman haastavimmista ja tunnetuimmista F1-radoista. Monacon katurata on erityisen suosittu kilpailupaikka, ja siellä ajetaan vuosittain Formula 1 -sarjan Monacon Grand Prix.
  3. Minkä pitää kestää merivettä, jotta voi poistua kuivalta maalta? Henkilön tulisi käyttää veneilykelpoista alusta, kuten venettä tai lauttaa, jotta voi poistua kuivalta maalta merelle. Tällainen alus voi kestää merivettä ja tarjota turvallisen kulkuvälineen merellä liikkumiseen.
  4. Millä adjektiivilla Tami kuvailee alakerran leidiä ( reception)? Tamin käyttämä adjektiivi on "lovely", joka suomeksi tarkoittaa ihanaa tai rakastettavaa.
  5. Kenet Tami haastoi kamppailuun miesten kesken? Tamin haastama mies oli Oulun kaupunginjohtaja Päivi Laajala.
  6. Minkä luokan brekkarin MME Tamminen tekee? MME Tamminen tekee Business-luokan breikkarin.
  7. Mitä näistä Tami ei ole kirjoittanut take my word, shake my world, yake my word, tymake my word? Tami ei ole kirjoittanut "yake my word".
  8. Millä kentällä Tamin taidot nuorena hiottu? Tamin taitoja hiottiin nuoruudessa parkin kentällä.
  9. Milloin on koulutusbisneksen high season? Koulutusbisneksessä high season eli sesonkiaika voi vaihdella eri alojen ja markkinoiden mukaan. Yleensä koulutusala elää vilkkainta aikaansa ennen kouluvuoden alkua, jolloin vanhemmat hankkivat koulutarvikkeita ja -palveluita lapsilleen. Lisäksi aikuiset voivat hakeutua koulutuksiin enemmän kesän jälkeen, kun lomat ovat ohi ja uudet työmahdollisuudet tai ammatillinen kehittyminen houkuttelevat. Sesonkiajan ulkopuolella kysyntä voi olla hieman hiljaisempaa, mutta monilla koulutusalan yrityksillä on tarjolla erilaisia kursseja ja ohjelmia ympäri vuoden.
  10. Missä Tami on syntynyt? Juhani "Tami" Tamminen on syntynyt vuonna 1949 Helsingissä, Suomessa.
  11. Mikä ilmestyi Tamin venelaituriin vuonna 2019? Vuonna 2019 Juhani "Tami" Tamminen teki julkisuutta herättäneen teon, kun hänen venelaituriinsa ilmestyi valtava ja värikäs nukke, joka oli pukeutunut SM-liigaseura JYPin peliasuun. Tämä herätti huomiota ja julkisuutta mediassa.
  12. Minkä merkkinen on Tamin kiuas? Tamin kiukaan merkki on Harvia.
  13. Mikä oli Kokudo Keikakun logossa? Kokudo Keikaku Corporation, tunnetaan myös nimellä Kokudo, on japanilainen yhtiö, joka keskittyy kiinteistökehitykseen ja infrastruktuurihankkeisiin. Sen logossa on vuoria ja aurinko, symboloiden luontoa ja valoisaa tulevaisuutta.

Joten siinä- digitaalisen " veli" ChatGPT: N yritystä vastata Tami -visaan Otsikolla " Onneton" seuratessa remember: Äänestä Aitoa Tami-entusiastia Vuoden JA:lainen 2023 -vaalissa -Simple as that!! Sitä ( expertiisi) ei digitaalinen " veli" pysty korvaamaan millään tämän ajan mittarilla -take my word!! AB
 
Viimeksi muokattu:

Fiftie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku
Itse muistin jo Tammisen tehneen eilen uuden päivityksen ja jonka meinasin eilen laittaa tänne, mutta en sitten jaksanutkaan.

Sitten käyn FB veljien sivuilla ja my god siellä mitään päivitystä olekkaan!! Meikäläisen muisti kuuluu siis unisiin veljiin!! OMG, sanon minä!!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse muistin jo Tammisen tehneen eilen uuden päivityksen ja jonka meinasin eilen laittaa tänne, mutta en sitten jaksanutkaan.

Sitten käyn FB veljien sivuilla ja my god siellä mitään päivitystä olekkaan!! Meikäläisen muisti kuuluu siis unisiin veljiin!! OMG, sanon minä!!
Me " Don Tami" suurkuluttajat ja entusiastit janoamme niin kovasti uusia raportteja Kuusamakujan hulppeista maisemista , että alamme nähdä jo " Tamin" somepostauksilta näyttäviä kangastuksia näyttölaitteillamme ja saada niistä ( somepostaukset) kertovia valemuistoja -OMG sanon minä!! Br, AB, maakunnan veli, tributeketjun founder, Vuoden JA:lainen A. D. 2023 candidate nimimerkillä " aurora borealis"
 

Sepe72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cleveland Crusaders ja Kokudo Keikaku (vähän TPS)
Kukahan on parturialan guru Turussa?
Minä kerron. Kyseinen henkilö on hankkinut vertaansa vailla olevat, ”sarjaa world class”, parturintaidot serkkunsa Karri Kiven ansiosta. Koska Karri on saanut nauttia Juhanin valmennuksesta sekä Porissa että Oulussa, molemmissa samana vuonna sekä sarjanousu että Kanada-malja, niin myös serkusta on tullut oman alansa primus inter pares hiusbusineksessa.

Parturigurun nimi on toissijainen asia, ainoastaan suora yhteys maestrojen menestyksen välillä on merkitsevää.

Kiihtyvän hiustenleikkuun sekä kevään odotuksen merkeissä,
br Sepe72
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ketju on niin vilkas, että en ole varma onko tämä jo ollut täällä. Mutta pistän nyt kuitenkin. Juutuupi ehdotti tätä minulle jokin aika sitten:

Kiitos viestistä!! Veli @Pratu tuon oli kuun alussa Ässien mediaketjusta ( ketju Otsikolla: " Ässät mediassa" -siellä lisää!!) huomannut ja jakoi tännekin seuraavin saatesanoin:

Jaetaan tämä pala suomalaista kiekkohistoriaa myös tänne. Vaikka videon ääni jotain muuta väittää, niin on Tamin pelikirja kiistatta osoitus edeltäkävijyydestä ja ladun aukaisemisesta seuraaville valmentajasukupolville.

Mutta miten se nyt menikään; kertaus on opintojen äiti- niin se vaan menee!! Joten siinä- hyvän videon uudelleenkatsomisen hengessä; " Have A Great Tribute Night!!" Br, AB, maakunnan veli, tributeketjun founder, ehdokas ( candidate) Vuoden JA:lainen A. D. 2023 vaalissa nimimerkillä " aurora borealis" -be there and vote there!!
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kiitos viestistä!! Veli @Pratu tuon oli kuun alussa Ässien mediaketjusta ( ketju Otsikolla: " Ässät mediassa" -siellä lisää!!) huomannut ja jakoi tännekin seuraavin saatesanoin:



Mutta miten se nyt menikään; kertaus on opintojen äiti- niin se vaan menee!! Joten siinä- hyvän videon uudelleenkatsomisen hengessä; " Have A Great Tribute Night!!" Br, AB, maakunnan veli, tributeketjun founder, ehdokas ( candidate) Vuoden JA:lainen A. D. 2023 vaalissa nimimerkillä " aurora borealis" -be there and vote there!!
:D Eli oli tosiaan jo täällä. Taas se nähtiin multa, että 95 prosentin keskittyminen tuo 50 prosentin lopputuloksen.
 

ColCbj

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC Sierre
:D Eli oli tosiaan jo täällä. Taas se nähtiin multa, että 95 prosentin keskittyminen tuo 50 prosentin lopputuloksen.
Terve " veli" Blackie!! Nyt onkin ensiarvoisen tärkeää, miten tästä eteenpäin!! Ohjeeni Sinulle on yksinkertainen; " Learn from the past, don't live in the past" -simple as that!! Joten; 1. Pysähdy 2. Analysoi 3. Tee johtopäätös 4. Jatka matkaa -simply great sanon minä!! CC
 

McBean

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
Joten siinä- digitaalisen " veli" ChatGPT: N yritystä vastata Tami -visaan Otsikolla " Onneton" seuratessa remember: Äänestä Aitoa Tami-entusiastia Vuoden JA:lainen 2023 -vaalissa -Simple as that!! Sitä ( expertiisi) ei digitaalinen " veli" pysty korvaamaan millään tämän ajan mittarilla -take my word!! AB

Damn right , my friend!! Tämä " digiveli" veti vielä pahemmin vihkoon kuin " sylikoira" Fasel tai pillipiipari Dombrovski - take my word!!!

Silti " Chat GPT:n" mainitsemalla fanien suosimalla Tamin Twistillä voisi olla buumin aineksia. Näin " Tami -entusiastina" I assume , että jokainen ketjun veli ja sisar voi suorittaa pienet twistit oman Yocophonen tai MikroMikkonsa ( 286) ääressä - tahdin ollessa Maestron " partituurien" mukaisesti " backhand forehand boom boom boom". Simply great , sanon minä!!!

Siinä kyydissä USA :n " twistiveli" par excellence Chubby Checkerkin nyökkäilisi hyväksyvästi Lion#79 : n suuntaan todeten " Twistin' time is here , my friend!!!".
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tamista mitään havaintoa jouluaaton facebook-päivityksen jälkeen?

Onko syytä olla huolissaan?
 

WarWas

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÅIFK. Kaikki Fin maajoukkueet. 99+
Tamista mitään havaintoa jouluaaton facebook-päivityksen jälkeen?

Onko syytä olla huolissaan?
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno , rauhallinen perjantaiaamu ( 1.03.2024) kääntynyt jo iltapäivään Maakunnan veljen residenssissä!! Päivän agendalla Vuoden JA:lainen -vaalin innoittamana vastauksen kysymykseen Otsikolla; " Mikä faselilaisuudessa houkuttaa?" etsimistä!! Tässä vaalissa ( Vuoden JA:lainen A. D. 2O23) -faselilainen ehdokas EI lopulta voittanut , mutta onnistui jälleen keräämään paljon ääniä -take my word!! Vaikka digitaalinen veli " ChatGPT" tapaakin turhan usein vetää vastauksiaan ns. " vihkoon" ( kts. aiemmat viestit -siellä lisää!!) -päätin kuitenkin antaa em . veljelle ( digitaalinen) vielä mahdollisuuden;

Mikä ihmisiä houkuttaa faselilaisuudessa?

Faselilaisuus on uskonnollinen liike, joka perustuu Faselin opetuksiin ja ajatuksiin. Se voi tarjota yhteisön ja hengellisen kodin niille, jotka jakavat saman näkemyksen maailmasta ja elämästä.

Faselilaisuus voi houkuttaa ihmisiä monista syistä riippuen yksilön taustoista, arvoista ja tarpeista. Jotkut saattavat löytää faselilaisuudesta yhteisön, johon kuulua ja jossa heidän näkemyksensä ja arvonsa tunnustetaan ja jaetaan muiden kanssa. Toiset voivat kokea saavansa faselilaisuudesta tukea ja ohjausta elämän haasteisiin sekä lohdutusta ja voimaa vaikeina hetkinä. Joillekin faselilaisuus voi tarjota järjestelmän tai filosofian, jonka avulla ymmärtää maailmaa ja löytää merkitystä elämään. Lisäksi faselilaisuus voi tarjota mahdollisuuden kasvuun, henkilökohtaiseen kehitykseen ja itsetuntemukseen.

On tärkeää huomata, että sekä tamilaisuus että faselilaisuus ovat kaksi erilaista uskonnollista tai kulttuurista traditiota, ja niitä ei voida suoraan verrata keskenään "paremmuuden" näkökulmasta. Jokainen yksilö voi kokea erilaiset uskomukset ja traditiot merkityksellisinä omalla tavallaan, ja molemmilla voi olla oma ainutlaatuinen arvonsa ja merkityksensä eri ihmisille.

Kysymys siitä, kumpi on "parempi", riippuu yksilön henkilökohtaisista arvoista, uskomuksista ja kokemuksista. Jokaisella uskonnolla ja kulttuurilla on omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja haasteensa, ja ne voivat molemmat tarjota arvoa ja merkitystä niille, jotka ovat niihin syventyneet.

Br, AB
 

SteelGate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ilves, Bruins, HC Davos, Tunturi-Kiekko
Tamista mitään havaintoa jouluaaton facebook-päivityksen jälkeen?

Onko syytä olla huolissaan?
Jos leijonalla on mennyt koko aika tehdessä valituksia kaupungin rakennusvalvontaan naapuritontin louhintatöistä, jotka tärisyttää koko taloa? Ja näistä kirjoitteluun Facebookissa.

Naapurinsa kävi meinaan tässä asioilla ja tuli puhetta, että on joutunut tekemään ylimääräisiä selvittelyjä rakennusvalvontaan tonttinsa louhintatöistä..
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hieno, rauhallinen sunnuntai ( 03.03.2024) kääntynyt jo iltaan!! Päivän agendalla oli shoppailua aidoissa " kivijalkamyymälöissä"; tapahtumapaikkana kauppakeskus Zeppelinin huikeat puitteet!! Hyvien fasiliteettien lisäksi ,arvostan laadukasta face to face asiakaspalvelua ja aitoja asiakaskohtaamisia , munkkilatinaa vältellen -ja niitä em kauppakeskuksen liikkeiden asiantunteva staffi hymyillen tarjosi -take my word!! Bravo Team Zeppelinin VALOVOIMAISET yrittäjät -Simply Great sanon minä!! Toisaalta kun tuntee em. kauppakeskuksen historian; palvelun korkea taso edelleen A. D. 2024 ei yllätä -Simple as that!! In case epäselvää , Oulun Kärpät ei ollut ainoa taho; joka pääsi nauttimaan " Aurinkokuninkaan" kiistattomasta expertiisistä 90 - luvun loppupuoliskolla ( kts. liite -siellä lisää!!) Joten kaikille ystäville, asiakkaille etc..: Have A Great Tribute Evening!! Lissää: See: " Juhani Tamminen - tribuuttiketju" -be there!! PS. Nyt kun Vuoden JA:lainen vaali on ohi , ei em. ketjussa ole pelkoa brändin päälle suhauttelustakaan faselilaisten toimijoiden toimesta -take my word!! AB
 

Liitteet

  • Zeppelin.png
    Zeppelin.png
    2 MB · kertaa luettu: 93
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pieni lisäys yo. textiin; iltaani piristi myös kummasti kun huomasin " Tamin" aktivoituneen viisi ( 5) päivää sitten FB: ssä , vastaten FB-käyttäjän uuden vuoden toivotteluihin " Kiitos samoin, Br Tami" !! Ronald Reaganin sanoin: " Style is never out of fashion" ja FB -käyttäjän päivä & vuosi on varmasti saanut RATKAISEVAN buustin kohti mestariteosta elävän LEGENDAN kohteliaiden sanojen myötä -you cant beat that!! AB
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös