"Nyt jo mohti puoltapäivää ( 11.20 ) edelleen Turun Kuusamakujalla!! Kevät on eri kutsujen, koulutusten , juhlien etc.. todellinen momentum, joten koko aamu menee kalenterin , mailen, textarien, etc .. viidakossa , jossa onneksi ei tällä kertaa ole viidakon lait, vaan perinteisellä Team Finland laki & pelikirjalla mennään!! Erityisesti kotikisat Tampereella tuokokuun lopulla työllistävät mukavasti ja osuu ko. ajankohtaan myös muutama hieno VIP kutsu niin kansallisen kuin kansaivälisen kiekkomaailman ja verkoston toimesta!! Joten nyt puvut , paidat , smokit , etc.. vaatturilleni Annelle ( Ompelimo Sik & Sak) , Turun Humalistonkadulla - suosittelen ; osoite Humalistonkatu #, 20100 Turku!! Anne on kova ammattilainen, jonka käsissä niin puvut kui n paidat, farkut etc.. heräävät uuteen eloon - tiedän kokemuksesta!! Ammattikiekkoilijan ( ex ) reidet .. etc.. eivät ole mitoitettu Pariisin muotitalojen ( Pierre Cardin, Dior .. etc.. ) pelikirjalla!! Tämän tiedän henkilökohtaisesti, koska ko. salongit tulivat tutuksi omana ; ns " Pariisin " aikana - take my word!! Joten siinä ranskalaisen tyylin hengessä: " Cest Chic Mon Ami" !! , Keep rocking & have A Great Day ; Br Tami, Lion # 79, CEO Eurotam OY, lisää : www.eurotam.com"
Onko sillä darra, ku vieläkin kotona?
Nää päivitykset on kyllä hyviä, kun eri alojen yritykset saavat ilmaista mainosta. My GOD. Arvostan.
Tänään vuorossa Sik & Sak ja Anne.
Saarnassaan Tamminen mainitsee että ammattilaisen reidet mm. To name a few kasvavat uran myötä.
I assume että uran loputtua, since 30 v sitten, nyk. Ex-ammattilaisen timanttisestakin tiimalasivartalosta voi tulla vähemmän timanttinen... I assume.
Siinä kun six-pack alkaa muuttumaan "pullataikinaksi", tarvitaan vähän enemmän pinta-alaa smokkiin.
P.S en tarkoita, että Tammisella olisi siitä kyse.
Onko sillä darra, ku vieläkin kotona?
Nää päivitykset on kyllä hyviä, kun eri alojen yritykset saavat ilmaista mainosta. My GOD. Arvostan.
Tänään vuorossa Sik & Sak ja Anne.
Saarnassaan Tamminen mainitsee että ammattilaisen reidet mm. To name a few kasvavat uran myötä.
I assume että uran loputtua, since 30 v sitten, nyk. Ex-ammattilaisen timanttisestakin tiimalasivartalosta voi tulla vähemmän timanttinen... I assume.
Siinä kun six-pack alkaa muuttumaan "pullataikinaksi", tarvitaan vähän enemmän pinta-alaa smokkiin.
P.S en tarkoita, että Tammisella olisi siitä kyse.