Juhani Tamminen – Aurinkokuningas

  • 1 577 659
  • 7 287
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toisinaan ärsyttää kun Tammisen pitää näissä horinoissaan aina saada liitettyä mukaan oikeasti arvostettu legenda Veli-Pekka Ketola. Nyt kuitenkin minulle valkeni, että Tamihan puhuukin jostakin tuntemattomasta veli Pekka Ketolasta, eikä veli Veli-Pekka Ketolasta.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Syksyllä kun illat pimenevät ja yli 70-vuotiaat ovat karanteenissa, niin saataneen kuulla kuinka tasavertaisesti Obama ja Tami hoitivat presidentin tehtäviä
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Sinänsä sääli, että Tami on vaipunut/taantunut tälle tasolle millä nykyisin viipottaa. Kiekon puolella meriitit ovat pelaajana kuitenkin kovat, pitkä valmennusura ei sekään ihan paskin mahdollinen ollut ja TV:ssä parhaimmillaan Tami hoiti hommansa hyvin. Mutta nykyisellään jos heitetään vaikka nimet "Tami" ja hänen kanssaan mestaruuden voittanut "Hexi" rinnakkain, niin ero on aika merkittävä: molemmilla kovat näytöt kentiltä ja kentän ulkopuolella on tehty paljon duunia hokin eteen, mutta ei taidettaisi Hexistä saada 90+ sivun ketjua ja kaikkea vitsailua aikaan.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kyllä tämän tuoreimman Tammis-horinan paras kohta oli se kun hän kertoi olleensa maajoukkueen päävalmentajana tasapäin Rauno Korven kanssa. Voisiko joku kysyä Korvelta lausunnon tähän? Jatkoajan toimitus voisi kerrankin tehdä kunnon työtä ja kysellä vähän taustoja.

@Toimitus @Jani Mesikämmen
 
Mutta nykyisellään jos heitetään vaikka nimet "Tami" ja hänen kanssaan mestaruuden voittanut "Hexi" rinnakkain, niin ero on aika merkittävä: molemmilla kovat näytöt kentiltä ja kentän ulkopuolella on tehty paljon duunia hokin eteen, mutta ei taidettaisi Hexistä saada 90+ sivun ketjua ja kaikkea vitsailua aikaan.

Vaikka Tamminen ei olisi tätä loppua heittänyt ihan läskiksi niin joka tapauksessa Tamista olisi kirjoitettu kymmeniä kertoja enemmän kuin Hexistä.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Vuosi vuodelta ja päivä päivältä harhaisemmiksi käyvät veli-Tammisen höpinät. Edellinen ulostulo oli jo jotain käsittämätöntä vaikka aikaisemminkin jutuissa on ollut aimo annos lapin lisää. Mikä mahtaa muuten olla kirjaprojektin tilanne kun ei ole aikoihin sitä jaksanut mainostaa? Vai kävikö niin, ettei kustantajalle mennytkään läpi sama kirja uudelleen kirjoitettuna enää kolmanteen kertaan kun edellisestäkin "elämäkerrasta" on vasta muutama vuosi?

Kuva liittyy.
 
Vai kävikö niin, ettei kustantajalle mennytkään läpi sama kirja uudelleen kirjoitettuna enää kolmanteen kertaan kun edellisestäkin "elämäkerrasta" on vasta muutama vuosi?

Tämähän tosin vaikuttaa sieltä että tulee ihan tosissaan aina uusi elämänkerta, kolmannessa versiossa ollaan jo maajoukkueen päävalmentaja.
 

msg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sopimustekninen verovelka
Käätäisin tämän tamismin muotoon."Onhan se Tamminen ollut aikoinaan ihan kelpo pelimies, mutta nykyäähän se on ihan totaalinen vitsi"
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sinänsä sääli, että Tami on vaipunut/taantunut tälle tasolle millä nykyisin viipottaa.

Niin viihdyttävä kuin Tami some-päivityksineen välillä on, ehdottomasti näin.

Ulkopuolisen silmään Tamilla ei uransa, pestiensä ja saavutustensa osalta pitäisi olla mitään tarvetta värikynälle. Tuollainen heitto "olin päävalmentaja Korven rinnalla" -heitto on täysin tarpeeton – toki se voi olla ihan todenmukainen, en minä tiedä – mutta kun taustalla on useampia räikeitäkin omaan uraan liittyviä värityksiä, niin tuollaiseen tulee suhtauduttua sellaisella "okei, Tami taas horinoi" -ajatuksella. Ilmeinen taustalla oleva pyrkimys saada kunnioitusta ja tunnustusta kääntyy toteutustavan myötä itseään vastaan.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kun Tami on nyt itse nostanut itsensä Rane Korven rinnalle ja "pikkaisen" ohikin Leijonien valmentajana ilmeisenä viittauksena Kanada Cup 1987, niin otetaan tähän pieni vertailu näiden valmentajien saavutuksista seurajoukkueiden sijoitusten osalta samalla ajanjaksolla 85-88 kun Tami oli Tepsin valmentaja ja oli myös tuo mainittu maajoukkueen valmennus.

Tamminen/TPS 85-86 neljäs 86-87 neljäs 87-88 viides
Korpi/Tappara 85-86 mestari 86-87 mestari 87-88 mestari

Toki Tapparalla oli huikea joukkue tuolloin, mutta oli Tepsilläkin kovia nimiä...Davis, Keskinen, Javanainen, Virta, Vilander, Virtanen, Jali Wahlsten...olisi nyt ainakin edes yhden mitalin uskonut saavuttavan tuolloin...
 

mike owen

Jäsen
Suosikkijoukkue
tepsi, hjk ja kiisto
Ei sillä mitään väliä miten kansalla menee kunhan dikta... eipäs kun johtaja on kova kiekkomies.
Jos Pohjois-Korean veli-Jong-un olisi vitun kova kiekkomies, ja tiedä vaikka onkin, Tami ajaisi kisoja sinnekin. Syyrian veli-al-Assad saattaa kanssa olla kova tekijä luistimilla, Afrikastakin voi löytyä joku leopardihattu joka on ihan pitelemätön kun jäälle pääsee.

Ei voi kuin ihmetellä mitä Tami oikein yrittää sanoa. Värikynää on käytetty oikein kunnolla. Arvot ovat ainakin päin prinkkalaa. Lopettais jo horinansa.
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters
Vaikka Tamminen ei olisi tätä loppua heittänyt ihan läskiksi niin joka tapauksessa Tamista olisi kirjoitettu kymmeniä kertoja enemmän kuin Hexistä.
Epäilemättä. Onhan kyseessä kaksi aivan erilaista persoonaa. Toinen elänyt aina julkisuudesta ja esillä kaikkialla mihin vain pääsee. Toinen tehnyt kovaa duunia pelaajauralla ja sen jälkeen nostamatta itseään sen kummemmin esille.
 

Knox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers
Aika syvältä on saatu julkkislaaria penkoa, mutta lopulta on löytynyt joku Jama Jama tylyttämään Tamia. Mielenkiinnolla odotan Lion Kingin vastareaktiota. Juhani Tammisen Veli-Lukašenka-puheille täystyrmäys – ”Alkaa olla aika hukassa”

Ai ai. Tammista ei julkisesti arvostella. Varsinkaan, kun arvostelija Jama Jama ei ole lyönyt mustaa häkkiin Kupittaalla kansan hurratessa.

Vastaisku on tulossa. Ja näin Juhani saa jälleen paistatella mediassa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Veli Jama Jama leikkii tulella. Ei tule ala-divareiden potkupalloilija kertomaan kaksinkertaiselle nuorten Suomen mestarille, miten hommia hoidetaan. Br Lion 79
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Onko kellään aavistustakaan, että mistä tuo Leijonien päävalmentajuus on voinut uida Tammisen puheisiin? Oliko Tami mitenkään tekemisissä Leijonien kanssa Rauno Korven aikana? Eiks Tamminen ollut TPS:n head coach?
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko kellään aavistustakaan, että mistä tuo Leijonien päävalmentajuus on voinut uida Tammisen puheisiin? Oliko Tami mitenkään tekemisissä Leijonien kanssa Rauno Korven aikana? Eiks Tamminen ollut TPS:n head coach?

Kanada Cupissa 87 toimi Korven kakkosvalmentajana.

Saapa nähdä, onnistuiko IL:n toimittaja tavoitteesaan triggeröidä Tamin. Olin 100-varma, että jutun tekijä olisi ollut Santtu Silvennoinen, mutta ilmeisesti tällä kertaa joku muu kokeilemassa onneaan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Paahtava elokuinen perjantai-ilta Turun Kuusamakujalla, moonsamealley. Allekirjoittaneen, undersigned, 70v juhlat siirtyi yleisen fortunavirus tilanteen vuoksi, mutta arvon veljet, nyt on näkyvissä valoa tunnelin päässä myös tässä asiassa. Take my word. Siitä lisää tuonnempana, more to come after the break.

Kesällä kiireisenä on pitänyt - ei niinkään koulutus- ja coaching tilaisuudet - vaan kalastus ja joka keväinen metsästysaika. Helppoa saalista metsät pullollaan (hirvi, elk, Supi, Sup, Poro reindeer, jänis rabbit etc. etc... Simply great sanon minä. 70v juhla menyy valmistuu näissä merkeissä tarkempia tietoja juhlista tulossa lähiaikoina. Slow and steady gets you ready.

Mitä seuraaviin jääkiekon MM-kisoihin Valko-Venäjällä ja Latviassa tulee, niin täällä on kuulemma kaiken maailman Jama Jamat alkanut arvostelemaan allekirjoittanutta. Sanon vaan simply, 70v kokemus jääkiekon saralla, A) Ensin pelaajana laitoin kiekkoa häkkiin mm. täpötäydessä Kupittaan hallissa kansan hurratessa. B) Päävalmentajana maajoukkuueet Sveitsi, Ranska Leijonat, to name a few seurajoukkueissa mm. Kärpät, Ässät, TPS to name a few, C) kouluttajana mm. Juva, Ikaalinen, Kerava, Kouvola, eri tilaisuudet different happenings etc. etc., D) Kommentaattori (YLE MTV3, TV5) etc etc etc... kyllä näitä Jama Jamoja riittää huutelemaan mutta kun on tekojen aika niin ei näitä huutelijoita näy missään.

Allekirjoittanuthan laittoi itseään likoon mm. Globenissa 95 kun lyötiin Koivun ja Lehtisen kanssa Ruotsi heidän omalla maaperällä, J.Tamminen löi kolme häkkiä taululle, ja veli Jutila niittasi neljännen verkkoon ja maailmanmestaruus oli sinetöity.

Niin kuin olen aina näille Jama Jamoille sanonut; katsotaan kalenterista yhteinen aika ja käydään kahvilla toteamassa mikä on homman nimi. Hattrick Luzhniki, Hattrick Globen. Piste.

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille true Veljille. (Inc. Vellu, Hexi, Ike, #99, Kike) br. Lion #79 CEO Eurotam Oy
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös