Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Huomasitte varmaan pienen puutteen Tamin golfkitinässä, ei mainittu heinäkenkää kertaakaan. Ennen golfia pelasi vaan Heidekenilla syntyneet omat pojat, nyt siellä on kaikenlaista junantuomaa tasalakkia Tamin takana odottelemassa kun ukko on vetänyt pallon kaseikkoon kuudetta kertaa samalla väylällä. Vaan eikös golfhattu ole semmoinen tasalakki, skottiruutuinen mielellään?
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Espoon Palloseura
Nyt kun " kenttä on " täynnä" ja kaikki " gloryhunterit" ovat "löytäneet " golfin nerouden , on fiilinki kentällä lähes vihamielinen ja etiketin sijaan öykkäröinti on nyt peruspeliä - niin kentäälä, parkkipaikalla ja klubilla!- take my word!!
Eli suomeksi sanoen, Tamia ei varmaan ole moikattu parkkipaikalla eikä klubilla ole Tauno Tasalakit älynneet tulla ylistämään vanhaa legendaa. Missä kunnioitus, missä arvostus, MY GOD!!
 
Viimeksi muokattu:

Bat79

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Midnight Bats
Eli golfista innostuneet, jotka täyttävät kentän parempien ihmisten edestä, ovat gloryhuntereita, mutta vaaliteemana (ainoana?) oli, että pitää käännellä kylttejä puistoissa, että kaikki pääsee pelaamaan.
Eihän toi cäppäuccelin puheissa ole ollut mitään logiikkaa kymmeniin vuosiin. Säälittävää muuten tuokin että käskee kentän johtajien laskeutua norsunluutorneistaan ja samalla on itse nostamassa itseään jalustalle jokaisessa some-päivityksessä.

Se on raskasta kun joutuu olemaan "parempi" ihminen.

Winnerneverquitsquitterneverwins
BR BAT79 Heinäkenkä
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Rauhallinen keskiviikkoaamu ( 23.6.2021) nyt kääntynyt jo iltapäivään Suomen Oulussa!! Sitä vain tässä mietin, että kun tässäkin ketjussa on paljon sellaisia, joille Maestro on toivottanut henkilökohtaisesti " Have a Great Day" ja antanut käskyn " Keep Rocking" että kehtaisinko itse sellaisen toivotuksen vastaanottamisen jälkeen viettää koko loppuelämäni aikana enää yhtään huonoa ( Not Great) päivää saatika nousta ylös keinutuolista ( Rocking Chair)!! Siinä kaikkien voittajien / taistelijoiden ala MME Tamminen, Alakerran timanttinen ja ystävällinen Lady ( reception), Maestron tyttäret ( Anna-Maria, Katariina, Kukka), Maestron lapsenlapset ( Anni & Ella), Cissy etc.. hengessä: " Have A Great Day" , keep rocking, Br aurora borealis, Jatkoajan käyttäjä,Oulu
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Penguins
Äijä ei siedä yhtään kritiikkiä eikä taida olla edes huumorintajua.

Juhani täältä kentältä on hyvä huudella, mutta tuntuu siltä, että Jaggesi on aika usein, pajalla? Mikä tällä kertaa on paskana?
Oletko ajatellut vaihtavasi merkkiä?
Menestyvän businessmiehen hommat ei toimi jos kalusto on jatkuvasti rikki?
Helteistä loppuviikkoa ja mukavaa Juhannusta. Muista nauttia saariston ytimessä mökkeilystä, grillata, kalastaa ja pitää huolta nestetasapainosta.

B.R uninen Tasalakki maalta

Ja Tamin vastaus :
Oletko kuullut sanontaa ? " Please mind Your own business? JT
 

JKyykka

Jäsen
Tänään ( 23.6.202 ) selailin erästä FaceBook-ryhmää ( " ns .group of winners ") ja sitten luulin sen hetken , jota tässä on viikon verran odotettu , vihdoin koittaneen !! Nimittäin sivun alalaitaan ilmestyi " Kutsu kavereita ( friends) ryhmään !! Ja take a guess , kenen profiili ja kuva siinä oli ensimmäinenä !! Damn right my friend - itse "THE GREAT ONE" Manu Tamminen - Take my word !! Sydän ( well trained ) pomppasi lähes kurkkuun ( not cucumber) !! Siirryn " rapid fire " tyyliin Don Tamin profiiliin - take my word!! Kävin jo läpi mielessäni kuinka pääsen kertomaan jatkoaikaan, kavereille, naapureille, sukulaisille, to name a few että nyt olen päässyt voittajien joukkoon !! Mutta OMG!! Mitä ihmettä Zuckerberg ja muut veljet ovat oikein puuhanneet!?!? MÄ HÄPEÄN!! Edelleen kaveripyyntö ( asking for a friend..) oli odottaa tilassa !! Mitä ihmettä !? Jos jotain olen oppinut 60 vuoden aikana jääkiekko ja koulutubisnekksessä on tämä: PUHU AINA TOTTA ÄLÄKÄ LIIOTTELE ASIOITA SILLÄ VALHEILLA ON LYHYET JÄLJET !!! Joten Markilla ja veljillä olisi kyllä tarvetta pienellä käytöskoulutukselle - I assume !!! Ei muuta kuin viestiä Yokohphoneen ja laitetaan koulutuspäivä käyntiin - take my word !!
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Mitäs jos tässä golfkenttäkeississä ( PJ TJ, Captain , Lady Captain , caddiemaster etc.. sanoisi Tamille: Please mind Your own business. JUMALAUTA, RANGE ROVERIN KEULA OLISI VÄLITTÖMÄSTI KOHTI RUISSALON GOLFKENTTÄÄ JA ALKAISI TOIMISTOLLA LÄSKI TUMMUMAAN!

Noinkohan Range Rover kestää? On sentään Jaguarin kanssa samaa konsernia, kohta kojelauta vilkkuu kuin jouluvalot.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Mä mietin tota Tamin tapaa silminnähden liioitella saavutuksiaan. Ja onhan mukaan mahtunut myös ilmiselviä valheita, kuten Sportin nostaminen Liigaan. Tollainen omakehu ja pröystäily on hyvin epätyypillistä toimintaa suomalaiselle, joten mietin millaisia nuo päivitykset olisikaan, jos ex-kiekkovaikuttaja Juhani Tamminen olisikin ihan vain tavallinen suomalainen, eli omat saavutukset mainitaan jopa hieman vähätellen.

Rauhallinen aamu Turun Kuusamakujalla!! Aamuteeveet (YLE, MTV3) vuorotellen auki nauttien samalla perus brekkaria vaimoni kanssa!! Joskus kutsun häntä ihan madame Tammiseksi ja hassuttelen aamiaisen olevan maailmanluokkaa jokaisena aamuna!! Toistuvaan liioitteluun en kuitenkaan halua sortua - take my word!!

Aikani koko kansan valokeilassa on ohi - HYVÄKSYN ASIAN!! Onneksi perustin aikanaan oman yrityksen, jonka parissa on ihan hauska puuhailla kaikkea pientä näin vanhoilla päivilläkin!! Onhan se toki kaukana mistään miljoonaluokan bisneksestä (business), mutta ihan kiva käydä toimistolla hörppimässä kahvia ja toimia silloin tällöin kirjalähettinä lähialueilla (TURKU SOTHERN FINLAND, RAISIO, PORI) to name a few!! Aikana ennen koronaa koulutuskeikkaakin pukkasi jonkin verran, mutta uskoakseni yritykset palkkaavat minut esiintymään korkeintaan huumorimielessä!! Ja mitä sitten - OLEN AINA OSANNUT NAURAA ITSELLENIKIN!! Kerran ilmoitin meneväni vierailulle salolaiseen kouluun nimenomaan OPPIVAN roolissa!! Seuraavana aamuyönä pienessä kukkopöhnässä (too much cock) hahmottelin jo aamun päivitystä ja ilmeisesti Yokophonen (JOIN THE WINNERS) autocorrect muutti Salon vierailun tekstiä siten, että kyseessä olisi sittenkin ollut MINUN OMA KOULUTUSKEIKKA!! MY GOD!!

Yleensä saan olla kuppiloissa omissa oloissani ja minun periaatteisiin on AINA kuulunut kulkea jonon kautta!! Joskus kuitenkin joku tupakkapleksin takana oleva humalainen tunnistaa ex-kiekkovaikuttajan ja haluaa kuulla menneistä ajoista!! Kertailen ne nyt tässä, niin ei sitten tarvitse ikuisuuksiin asti toistella samoja vanhoja asioita!!

Joulukuussa 1971 pelailtiin silloista EHT-höntsää ja oli Neukkujen (soviet union) isännöimän Izvestija-turnauksen aika!! Oli vain ajan kysymys milloin Suomi päihittää NL:n ensimmäistä kertaa ja tällä kertaa itse satuin olemaan mukana tuossa historiallisen voiton napanneessa joukkueessa!! OK, MYÖNNETÄÄN - osaltani peli sujui kelvollisesti ja jokusen pisteenkin taisin tehdä mutta voiton takuuna oli JOUKKUE!! In case joku muuta väittää - en pysty sietämään tuollaista omahyväisyyttä!!

Jenkeissäkin kävin yrittämässä mutta voin myöntää - EI VAIN RIITTÄNYT!! Joskus joku pönttö on väittänyt Clevelandissa +18 000 hlöä heitti lakkia ilmaan Tamille, vaikka todellisuudessa yleisöä taisi peleissä käydä alle kymppitonnin - i assume!! Tuo 10 000 on muuten kilometreissä se määrä, jonka suurin piirtein ajan vuodessa liittyen pienyrittäjän arkeen (pankkikäynnit, alakerran lady, postitus, autohuollot - to name a few!!). Harri (Harry) tulethan kahville seuraavan kerran Turkuun saapuessasi!! Päädyin myös Helsingin IFK:n koppiin, jossa minunlaisilla " heinäkengillä" on aina ollut oma asemansa!! Kestin pienen naljailun, mutta tuolloin päätin etten IKINÄ omiin prinsiippeihini lisää kyseistä nurkkakuntaisuutta tai toisten kutsumista ikävässä valossa " HEINÄKENGIKSI" - TAKE MY WORD!! Maajoukkueessa pelaajana (player) tuli ihan mukava määrä tehopisteitä - tosin aikana jolloin maalivahdit suurin piirtein väistivät kohti tulevia kiekkoja ja kentällä oli tilaa kuin minun Turussani muualta tuleville!!

Peliurani jälkeen on tullut vähän valmennettua - menestys on ollut vaihtelevaa!! Kieltämättä Kärppien nosto Liigaan ja Ranskan puolivälieräpaikka antavat pienen ylpeyden aiheen jopa näin vaatimattomalle miehelle!! Tuosta Oulun menestyksestä sanottakoon - ja jo silloinkin sanoin enkä ole TIPPAAKAAN sen jälkeen ottanut nousua mitenkään omiin nimiin - että se oli PELAAJIEN ansiota!! Teimme ylivertaisella joukkueella sen minkä pitikin!! Ranskan kanssa mentiin pudotuspeleihin, mutta onhan tuo nyt lopulta aika yleistä, että FRANCE/KAZAKSTAN/BELARUS -tason vääntäjiä pääsee puolivälierään saakka ottaen köniin isommiltaan!! Puolentoistatunnin bussimatkan (Gävle to Stockholm) taakse olisi vähän huvittavaa mennä kun otat 5-0 käkättimeen tulevalta maailmanmestarilta!!

Sportin kanssa seiskapeliin (GAME 7) venyminen oli myös kelpo suoritus, mutta Ässät oli lopulta ratkaisevassa pelissä parempi - NO EXCUSES!! Pieni harmitus pelin jälkeen - EI PARKUMISTA - eteenpäin!! Filosofiaani on aina kuulunut: PYSÄHDY - TEE JOHTOPÄÄTÖS - JATKA KITISEMÄTTÄ ETEENPÄIN!! My maximum respect koko Ässien organisaatiolle aina Erik Rasmussenista Ässien läppärikoutsiin saakka!! Sporthan nousi joitain vuosia tuon jälkeen SM-Liigaan ja joskus ihan vain leikilläni heitin, että no minähän ne taisin siis nostaa!! Eihän tuollaista väitettä kukaan (A.D. 2021) ostaisi, joten tosissani en kehtaa väittää nostaneeni Vaasan Sportia liigakartalle!!

Kasikööt seitsemän (-87) minut pyydettiin Suomen vaihtoaitioon tsemppaamaan pelaajia, kun joku apukoutsi oli saanut ripulin ennen turnausta ja joku kaveri sinne tarvittiin heilumaan Rauno Korven seuraksi!! Oli kunnia-asia päästä penkin taakse ja kaikista huvittavin episodi tapahtui hotellilla erään pelin jälkeen, kun respasta (ystävällinen lady, alakerta) soitti huonepuhelimeen ja kertoi, että Suomesta kysellään olenko nykyään MAAJOUKKUEEN PÄÄVALMENTAJA - olihan minut nähty urheiluruudun ottelukoosteessa (YLE TV2 MAXIMUX RESPECT) penkin takana koutsaamassa!! " DAMN RIGHT MY FRIEND", olisi tehnyt mieli vastata, mutta en kyllä pysty kutsumaan itseäni edes väliaikaisesti Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi yhdessä R. Korven kanssa!! Got it??!

Kiekkoelämän jälkeen on arki rullaillut tosiaan yrityksen (kts. eurotam.com!!) tai tule käymään (alhaalla sakkopaikkoja joihin nyt voi varmaan hetkeksi jättää - i assume!!??) ja alakerran ystävällinen lady ohjaa sinut 4. krs jossa eurotam (kts. eurotam.com) kahvia tarjolla!! In case tulet käymään - PLEASE - soita etukäteen (!!) koska saatan parhaillaan selata yksinyrittäjän työarkea piristäviä sivustoja!! In case Yokophone tai Facebook on mennyt taas tukkoon jostain syystä - koputa hiljaa (slow and steady gets you in the office of EUROTAM) niin ehdin pukea (bisnes)housut jotenkin päin!! Harri - my MAXIMUM respect, kahvia tarjolla kun olet kaupungissa!!

Yrityksen ja lastenlasteni lisäksi aikaa jää vähän myös kalastukselle tai Parkin kentän ulkojäille!! Viime talvena kokeilin kiskaista tutkaan ja mitä silmäni näkikään - 160 km/h (kilometres per hour)!! Luisteltuani kuitenkin lähemmäs mittaria, huomasin pienen lumituiskun peittäneen pilkun sijainnin ja todellinen lukema taisi olla 16,0 km/h?? Lämin vielä pari kertaa ja hieman nolona mietin etten onneksi ehtinyt ilmoittaa kenellekään, että pappa lämää muuten sataa kuuttakymppiä edelleen!! Välillä on tullut myös kaahailtua hieman liian lujaa ja turhan usein, joten siniset veljet antoivat Turun omalle pojalle 2+10 boksin!! Pieni harmitus siitä meinasi iskeä ja harkitsin jopa elämän kovuudesta parkumista lehdistölle!! In case niin olisi käynyt, olisi minua pidetty aivan toopena - olenhan itse jokusen kerran puhunut tilanteen analysoinnista --> opikseen ottamisesta - Got it??!!

Siinä tuli jokunen saavutukseni mainittua kiekkoajoita ja vähän sen jälkeenkin!! In case epäselvää - PYSÄHDY - LUE UUDELLEEN - ANALYSOI!! Päivityksieni lopuksi en rupea uudelleen listaamaan saavutuksiani - TAKE MY WORD!! br Juhani!!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tollainen omakehu ja pröystäily on hyvin epätyypillistä toimintaa suomalaiselle, joten mietin millaisia nuo päivitykset olisikaan, jos ex-kiekkovaikuttaja Juhani Tamminen olisikin ihan vain tavallinen suomalainen, eli omat saavutukset mainitaan jopa hieman vähätellen.
Tavallinen suomalainen siinäkin mielessä, että koulunpenkiltä on jäänyt edes auttavasti sellainen asia kuin kappalejako mieleen!!
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Penguins
Mä mietin tota Tamin tapaa silminnähden liioitella saavutuksiaan. Ja onhan mukaan mahtunut myös ilmiselviä valheita, kuten Sportin nostaminen Liigaan. Tollainen omakehu ja pröystäily on hyvin epätyypillistä toimintaa suomalaiselle, joten mietin millaisia nuo päivitykset olisikaan, jos ex-kiekkovaikuttaja Juhani Tamminen olisikin ihan vain tavallinen suomalainen, eli omat saavutukset mainitaan jopa hieman vähätellen.

Rauhallinen aamu Turun Kuusamakujalla!! Aamuteeveet (YLE, MTV3) vuorotellen auki nauttien samalla perus brekkaria vaimoni kanssa!! Joskus kutsun häntä ihan madame Tammiseksi ja hassuttelen aamiaisen olevan maailmanluokkaa jokaisena aamuna!! Toistuvaan liioitteluun en kuitenkaan halua sortua - take my word!!

Aikani koko kansan valokeilassa on ohi - HYVÄKSYN ASIAN!! Onneksi perustin aikanaan oman yrityksen, jonka parissa on ihan hauska puuhailla kaikkea pientä näin vanhoilla päivilläkin!! Onhan se toki kaukana mistään miljoonaluokan bisneksestä (business), mutta ihan kiva käydä toimistolla hörppimässä kahvia ja toimia silloin tällöin kirjalähettinä lähialueilla (TURKU SOTHERN FINLAND, RAISIO, PORI) to name a few!! Aikana ennen koronaa koulutuskeikkaakin pukkasi jonkin verran, mutta uskoakseni yritykset palkkaavat minut esiintymään korkeintaan huumorimielessä!! Ja mitä sitten - OLEN AINA OSANNUT NAURAA ITSELLENIKIN!! Kerran ilmoitin meneväni vierailulle salolaiseen kouluun nimenomaan OPPIVAN roolissa!! Seuraavana aamuyönä pienessä kukkopöhnässä (too much cock) hahmottelin jo aamun päivitystä ja ilmeisesti Yokophonen (JOIN THE WINNERS) autocorrect muutti Salon vierailun tekstiä siten, että kyseessä olisi sittenkin ollut MINUN OMA KOULUTUSKEIKKA!! MY GOD!!

Yleensä saan olla kuppiloissa omissa oloissani ja minun periaatteisiin on AINA kuulunut kulkea jonon kautta!! Joskus kuitenkin joku tupakkapleksin takana oleva humalainen tunnistaa ex-kiekkovaikuttajan ja haluaa kuulla menneistä ajoista!! Kertailen ne nyt tässä, niin ei sitten tarvitse ikuisuuksiin asti toistella samoja vanhoja asioita!!

Joulukuussa 1971 pelailtiin silloista EHT-höntsää ja oli Neukkujen (soviet union) isännöimän Izvestija-turnauksen aika!! Oli vain ajan kysymys milloin Suomi päihittää NL:n ensimmäistä kertaa ja tällä kertaa itse satuin olemaan mukana tuossa historiallisen voiton napanneessa joukkueessa!! OK, MYÖNNETÄÄN - osaltani peli sujui kelvollisesti ja jokusen pisteenkin taisin tehdä mutta voiton takuuna oli JOUKKUE!! In case joku muuta väittää - en pysty sietämään tuollaista omahyväisyyttä!!

Jenkeissäkin kävin yrittämässä mutta voin myöntää - EI VAIN RIITTÄNYT!! Joskus joku pönttö on väittänyt Clevelandissa +18 000 hlöä heitti lakkia ilmaan Tamille, vaikka todellisuudessa yleisöä taisi peleissä käydä alle kymppitonnin - i assume!! Tuo 10 000 on muuten kilometreissä se määrä, jonka suurin piirtein ajan vuodessa liittyen pienyrittäjän arkeen (pankkikäynnit, alakerran lady, postitus, autohuollot - to name a few!!). Harri (Harry) tulethan kahville seuraavan kerran Turkuun saapuessasi!! Päädyin myös Helsingin IFK:n koppiin, jossa minunlaisilla " heinäkengillä" on aina ollut oma asemansa!! Kestin pienen naljailun, mutta tuolloin päätin etten IKINÄ omiin prinsiippeihini lisää kyseistä nurkkakuntaisuutta tai toisten kutsumista ikävässä valossa " HEINÄKENGIKSI" - TAKE MY WORD!! Maajoukkueessa pelaajana (player) tuli ihan mukava määrä tehopisteitä - tosin aikana jolloin maalivahdit suurin piirtein väistivät kohti tulevia kiekkoja ja kentällä oli tilaa kuin minun Turussani muualta tuleville!!

Peliurani jälkeen on tullut vähän valmennettua - menestys on ollut vaihtelevaa!! Kieltämättä Kärppien nosto Liigaan ja Ranskan puolivälieräpaikka antavat pienen ylpeyden aiheen jopa näin vaatimattomalle miehelle!! Tuosta Oulun menestyksestä sanottakoon - ja jo silloinkin sanoin enkä ole TIPPAAKAAN sen jälkeen ottanut nousua mitenkään omiin nimiin - että se oli PELAAJIEN ansiota!! Teimme ylivertaisella joukkueella sen minkä pitikin!! Ranskan kanssa mentiin pudotuspeleihin, mutta onhan tuo nyt lopulta aika yleistä, että FRANCE/KAZAKSTAN/BELARUS -tason vääntäjiä pääsee puolivälierään saakka ottaen köniin isommiltaan!! Puolentoistatunnin bussimatkan (Gävle to Stockholm) taakse olisi vähän huvittavaa mennä kun otat 5-0 käkättimeen tulevalta maailmanmestarilta!!

Sportin kanssa seiskapeliin (GAME 7) venyminen oli myös kelpo suoritus, mutta Ässät oli lopulta ratkaisevassa pelissä parempi - NO EXCUSES!! Pieni harmitus pelin jälkeen - EI PARKUMISTA - eteenpäin!! Filosofiaani on aina kuulunut: PYSÄHDY - TEE JOHTOPÄÄTÖS - JATKA KITISEMÄTTÄ ETEENPÄIN!! My maximum respect koko Ässien organisaatiolle aina Erik Rasmussenista Ässien läppärikoutsiin saakka!! Sporthan nousi joitain vuosia tuon jälkeen SM-Liigaan ja joskus ihan vain leikilläni heitin, että no minähän ne taisin siis nostaa!! Eihän tuollaista väitettä kukaan (A.D. 2021) ostaisi, joten tosissani en kehtaa väittää nostaneeni Vaasan Sportia liigakartalle!!

Kasikööt seitsemän (-87) minut pyydettiin Suomen vaihtoaitioon tsemppaamaan pelaajia, kun joku apukoutsi oli saanut ripulin ennen turnausta ja joku kaveri sinne tarvittiin heilumaan Rauno Korven seuraksi!! Oli kunnia-asia päästä penkin taakse ja kaikista huvittavin episodi tapahtui hotellilla erään pelin jälkeen, kun respasta (ystävällinen lady, alakerta) soitti huonepuhelimeen ja kertoi, että Suomesta kysellään olenko nykyään MAAJOUKKUEEN PÄÄVALMENTAJA - olihan minut nähty urheiluruudun ottelukoosteessa (YLE TV2 MAXIMUX RESPECT) penkin takana koutsaamassa!! " DAMN RIGHT MY FRIEND", olisi tehnyt mieli vastata, mutta en kyllä pysty kutsumaan itseäni edes väliaikaisesti Suomen maajoukkueen päävalmentajaksi yhdessä R. Korven kanssa!! Got it??!

Kiekkoelämän jälkeen on arki rullaillut tosiaan yrityksen (kts. eurotam.com!!) tai tule käymään (alhaalla sakkopaikkoja joihin nyt voi varmaan hetkeksi jättää - i assume!!??) ja alakerran ystävällinen lady ohjaa sinut 4. krs jossa eurotam (kts. eurotam.com) kahvia tarjolla!! In case tulet käymään - PLEASE - soita etukäteen (!!) koska saatan parhaillaan selata yksinyrittäjän työarkea piristäviä sivustoja!! In case Yokophone tai Facebook on mennyt taas tukkoon jostain syystä - koputa hiljaa (slow and steady gets you in the office of EUROTAM) niin ehdin pukea (bisnes)housut jotenkin päin!! Harri - my MAXIMUM respect, kahvia tarjolla kun olet kaupungissa!!

Yrityksen ja lastenlasteni lisäksi aikaa jää vähän myös kalastukselle tai Parkin kentän ulkojäille!! Viime talvena kokeilin kiskaista tutkaan ja mitä silmäni näkikään - 160 km/h (kilometres per hour)!! Luisteltuani kuitenkin lähemmäs mittaria, huomasin pienen lumituiskun peittäneen pilkun sijainnin ja todellinen lukema taisi olla 16,0 km/h?? Lämin vielä pari kertaa ja hieman nolona mietin etten onneksi ehtinyt ilmoittaa kenellekään, että pappa lämää muuten sataa kuuttakymppiä edelleen!! Välillä on tullut myös kaahailtua hieman liian lujaa ja turhan usein, joten siniset veljet antoivat Turun omalle pojalle 2+10 boksin!! Pieni harmitus siitä meinasi iskeä ja harkitsin jopa elämän kovuudesta parkumista lehdistölle!! In case niin olisi käynyt, olisi minua pidetty aivan toopena - olenhan itse jokusen kerran puhunut tilanteen analysoinnista --> opikseen ottamisesta - Got it??!!

Siinä tuli jokunen saavutukseni mainittua kiekkoajoita ja vähän sen jälkeenkin!! In case epäselvää - PYSÄHDY - LUE UUDELLEEN - ANALYSOI!! Päivityksieni lopuksi en rupea uudelleen listaamaan saavutuksiani - TAKE MY WORD!! br Juhani!!
Hyvä teksti ja normaali Suomalainen noin voisi postatakin muttei meidän takatukka. Sillä tuntuu olevan kiima päällä. Tulee mieleen eräs vanhempi tuttavani jolla alkoi demetia vaivata. Oli älytön vimma paiskoa vanhoja urotekoja maailmalle vähän niinkuin viimeisenä hätähuutona kun huomasi että mikään ei ole ikuista. Ihmisiä tulee ja menee - vanhoilla meriiteillä ei merkitystä kun uusia tekee uudet ihmiset. Pelottavinta on että alkaa itsekin uskoa suoltamaansa bullshittiä kuten tutulle kävi. Toivottavasti itse en tohon sorru vanhempana. Tosin, oma CV on hyvin mitätön mutta paikkansa pitävä...
 
Viimeksi muokattu:

Jara76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Tavallinen suomalainen siinäkin mielessä, että koulunpenkiltä on jäänyt edes auttavasti sellainen asia kuin kappalejako mieleen!!
Damn right my friend!!

Olisin halunnut toki laittaa autenttisesti kaiken yhteen pötköön, mutta ei sitä kukaan olisi pystynyt lukemaan. Tai no ilmeisesti olisi kun täällähän me sitä jatkuvasti harrastetaan sattuneesta syystä...
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tamin isoin muuvi saunatanssissa näyttää ennemminkin siltä että herra hakisi liukkaalla laiturilla tasapainoaan. Vaan mitäpä minä heinäkenkä näistä ymmärrän, veljet euroopassa varmasti ovat sitä mieltä että Tamin saunatanssissa on tanssin tulevaisuus.
Eikös Tamin raportit ulkomaisiin nettilehtiin ala aina tuolla saunatanssilla.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Golf-kenttiä pyörittävät yrittäjät tuskin ovat Maestron kanssa ihan samoilla linjoilla. Heille kelpaa kyllä Tasalakkienkin tuoma raha, siinä missä Tamin kaltaisten tyyppienkin. Lisäksi tuo Maestron peräänkuuluttama kulttuuri on juuri sitä miksi osa ihan potentiaalisistakin kolopallon hakkaajista karsastaa lajia. Kaikkia ei kiinnosta suht pinnallinen itsensä edustaminen sellaisen lajin parissa, jolla on ylellinen leima. Eiköhän se nyt vaan ole lajinkin etu että kentillä käy pelaamassa kaikenlaisia ihmisiä. Enkä silti tarkoita sitä etteikö kohtelias kuuluisi olla ja ihan fiksua on moikata muita pelaajia, varsinkin sellaisia jotka usein tulevat kentällä vastaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Onneksi Juhani ei varmastikaan tiedä tämän ketjun olemassaolosta, mahtaako tietää Jatkoajastakaan. Kaino pyyntöni on kuitenkin se, että Juhani saisi edes kivan nimipäivän, koska se on juhannuksena. Onnitellaan kaikki Juhania täällä. Juhani on tärkeä, koska kenestä me sitten jauhettaisiin, jos ei Juhanista? Niinpä.

Eli siis onnea Juhani! Kuusaalla syntynyt heinäkenkä onnittelee. Ja ehkä olen koskettanut edes etäisesti suuruutta, koska minulla on niistä sinun nimistäsi toinen. Tiedän että vanhempani antoivat sen juuri sinun takiasi.
 
Where were you while we were getting high?

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR ja COL
Onkohan veljeni saanut yhden nimistään Tamin mukaan. Isämme ainakin on Kupittaalla joskus matseja seurannut, hän joskus sai kunniateoistaan lahjaksi Tamin kirjankin.

Minäkin, Heidekenin heinäkenkä, annan nimpparionnittelun.
 
”Kuka toi värit Suomeen?”

-Vähemmän arvostettu FB-kirjoittelija

JormaV

Jäsen
Suosikkijoukkue
JyP
Hieno, lämmin maanantai (21.06.2021) Suomen Turussa!! Varhainen herätys Haapaluodon maisemissa ( 06.00 ) aamukahvi , pestyt matot ( 4 kpl ) veneeseen ( Buster XXL & Yamaha 150 hp) ja menoksi!! Bassettimme Cissy ihmetteli varhaista starttia , mutta " early bird gets the worm" sen Cissy tietää jo aikojen alusta!! Kuusamakujalla nopea suihku, lahjat mukaan ja suunta Turun Ruiskadulle, jossa päivän " juhlakalu" Heikki Suhonen ( tänään 70 v) asuu tänä päivänä!! Kirjoja lahjaksi pelimiehelle ; "Litmanen 10" kärkenä ja " Don Tami - My Story " täydennyksenä, onhan " Hese" Turun omana poikana pelannut luonnollisesti molempia lajeja menestyksellä!! Meidän rakkaassa Turussa molempien lajien hallinta kuuluu peruskulttuuriin, muuten et saa Turun passia - take my word!! Timo Nummelin, Jorma Valtonen , Jarmo Koivunen , Lion # 79 .. - to name a few!! Joten siinä - kahden lajin - hengessä : " Have a Great Day ja Hese - one more time onnittelut merrkipäivän ( 70 v) johdosta!! Br Tami, Lion # 79 , CEO Eurotam OY, lisää www.eurotam.com
Hese on selvästikin lukenut My Storyn rapid fire-tyylillä heti alkajaisiksi ja illalla vielä paremmin, kun tulee niin sakeaa juttua:


On nämä vanhat Heidekenin pojat olleet kovia jätkiä eivätkä mitään heinäkenkiä. Mitä siellä Turussa laitetaan aamiaismuroihin?
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Isämme ainakin on Kupittaalla joskus matseja seurannut, hän joskus sai kunniateoistaan lahjaksi Tamin kirjankin.
Damn right my friend!? Oliko teillä kotipuolessa pulaa päähineistä? Isäukkosi on meinaan joutunut kohtuullisen monta kertaa heittämään lakkia ilmaan Kupittaalla, take my word!!
 
" HIFK ei ole ymmärtänyt tai halunnut ymmärtää toimintansa vahingollista merkitystä koko Suomen jääkiekolle." Tamhockey 28.11.2009

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
On nämä vanhat Heidekenin pojat olleet kovia jätkiä eivätkä mitään heinäkenkiä. Mitä siellä Turussa laitetaan aamiaismuroihin?
Tuntuvat olevan. Hemmetti olisi varmaan raskasta ajella Tamin ja Super-Hessun kanssa Turusta Nuorgamiin, voi sitä erinomaisuuden määrää autossa.
 
Simo Saarinen on HIFK-historian kovin jätkä.

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR ja COL
Damn right my friend!? Oliko teillä kotipuolessa pulaa päähineistä? Isäukkosi on meinaan joutunut kohtuullisen monta kertaa heittämään lakkia ilmaan Kupittaalla, take my word!!
Tarkempia tietoja ei tällä heinäkenkä-tytöllä ole, miten on nuo lakin heitot ottanut. Tiedän vaan tuon nuoren miehenalun/pojanklopin hengailleen paljon Kupittaan urheiluympäristössä.

Olin sen verran kehitysvaiheissa tuolloin 2000 kun tuo Aurinkokuningas-kirja ilmestyi, etten ole vieläkään varma, oliko lahja isälleni pientä vittuilua vai arvostiko herra tuohon aikaan Tamia jotenkin edes melkein-tosissaan.

Nyt kun jostain syystä on liikaa aikaa, googletin huvikseni. Eurotamille Juhani ei liikaa halua näkyvyyttä, koska tuo sivusto ei googleen ilmesty kovin korkealle. Löytyy lähinnä Finderiä sun muuta. Ja Donin päivityksiä kun ei enää kaikki näe, mitenkäs löydät parhaan reitin kirjojen tilaukseen?! Mutta sitten tuo dontami.fi, siinä olisi edes hieman jotain kehityskelpoista.
 
”Kuka toi värit Suomeen?”

-Vähemmän arvostettu FB-kirjoittelija

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihaan sinua ihminen.
Näillä vanhoilla staroilla on vakaa usko siihen, että kyllä heidän kultakauden joukkueensa pärjäisi vielä tänäkin päivänä nykypäivän pelaajia vastaan. Onneksi mahdotonta todistaa, ihan vaan sen takia että lopputulos nolottaisi molempia osapuolia.

Aika kultaa muistot ja omat kyvyt, minäkin muistan että olen hypännyt korkeutta reilusti päälle kaksi metriä paljain jaloin ja hiekkakentällä, todellisuudessa nostettiin semmoinen puupönttö pystyyn, kiivettiin sen päälle ja leiskautettiin riman yli.
 
»Salkun kalkun, salkun kalkun
kuolema raapi persettä...»

CreaseMonkey

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Näillä vanhoilla staroilla on vakaa usko siihen, että kyllä heidän kultakauden joukkueensa pärjäisi vielä tänäkin päivänä nykypäivän pelaajia vastaan.
Tämäpä tämä. Super-Hessukin sanoi, että "Lisäksi pääpelitaitoni oli niin hyvä, että nykyisistä keskityksistä tekisin vähintään yhtä paljon maaleja kuin silloin ennen...".

Varmasti näin, koska nykykeskitykset ovat lähtökohtaisesti laadukaampia kuin 70- ja 80-luvun vastaavat. Tämä johtuu ihan välineiden (pallo ja kengät) kehityksestä. Nupin laittaminen väliin on kuitenkin pysynyt pitkälti samana. Jos taaa tähän yhtälöön lisätään nykyisellään yleiset yli 190 cm pitkät topparit ja maalivahdit, niin saattaisipa olla hiljaisempaa Super-Hessun pyrkimyksessa saavuttaa aiempi päämaalimääränsä.
 
Simo Saarinen on HIFK-historian kovin jätkä.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy