Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016 klo 13.07.

 1. Paha Elvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  JMA ei ole johtava pelaaja. Hän voi olla ratkaisija, mutta ei sellainen, joka nostaa ketjukaveriensa tai koko viisikon tasoa. Viime kauden Ramu nosti koko ketjun tasoa kentällä. Ero Juhiksen ja Ramun ylivoimapelaamisessa on järkyttävän iso. Yksi suurimmista syistä IFK:n surkealle ylivoimalle on se, että kukaan ei ole pystynyt korvaamaan Ramun neroutta syöttelijänä.

  Näitä kahta erilaista pelaajaa ei pitäisi ehkä verrata, mutta Juhis hankittiin suurimmaksi tähdeksi ja sikäli Ramstedin saappaisiin. JMA ei kerta kaikkiaan ole yhtä hyvä pelaaja. Ramstedt on aliarvostettu ja JMA yliarvostettu.
   
 2. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  JMA on tosiaan hyvä täsmäase tälläisen Ramstedt tyylisen johtavan kiekollisen pelin taustalle eli Ramu johtaa jengin hyökkäystä ykköskentässä ja sitten Aaltonen tuo sitä taustatukea kakkoskenttään.
  Okei, onhan Aaltonen nytkin ollut meidän kakkoskentässä ja Hintzin johtaman ykköskentän "taustatukena", mutta ei Hintz ole sellainen johtava kiekollinen liideri. Enemmänkin vauhtikone.
  Kiekollinen liideri tästä jengistä tosiaan puuttuu.
   
 3. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Aaltonen tekee usein niitä näyttäviä veivejä tilanteissa jotka eivät edistä peliä ollenkaan. Siis keskialueella, kulmissa jne.

  Tänään KHL peliä katsoessani taas tajusin että todelliset taikurit tekevät ne veivit 1:1 tilanteissa, saavat pakin kahville ja itse rymistelevät kiekon kanssa maalille.

  Jos / kun Juhis tänä keväänä ei tee maalia play-offeissa niin ne puheet kevään miehestä voidaan ainakin stadissa todeta urbaani legendoiksi.
   
 4. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Vieläkö muistat missä olit, mitä teit ja kuka olit 17.02. vuonna 2017?
  - Puolustusselonteon mukaan Suomen lähialueen turvallisuustilanne oli heikentynyt – Sodanajan joukkojen määrää halutiin nostaa yli 20 prosentilla. (HS)
  - Ensimmäiset Suomessa tehdyt katumaasturit valmistuivat Uudessakaupungissa (HS)
  - Professori Markku Poutanen: Euroopan Galileo-satelliitit paikantavat pian liikennettä ja ihmisiä (HS)
  - Juha-Matti Aaltonen teki viimeksi maalin Liigassa.
  - Helsingin kokoomuksen piirikokous valitsi Jan Vapaavuoren pormestariehdokkaaksi. (HS)
   
 5. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olen kritisoinut niitä valtavia odotuksia, mitä Aaltoseen on liitetty, kun ei hän missään ole ollut ykköskentän "caloun", vaan kakkos-kolmoskentän laituri 0,7 pisteen keskiarvolla. Mutta kun ei hän ole sitäkään. Nyt menee rajuksi Aaltosen tönimiseksi, mutta onhan hän yksiselitteisen huono pelaaja. Just tossa matsissa mietin, että kun aina sanotaan, että kyllä se Aaltosen maali sitten kelpaa, kun sillä ratkaisee finaalin ja mestaruuden. No - jos sinne asti jollain ihmeellä päästäisiin, niin todellakin toivon, että Aaltonen ei ole siinä kohtaa enää kokoonpanossa ja jos on ja ratkaisee sitten todellakin sen pelin, niin se mestaruus on arvoton mestaruus, eikä sitä olisi pitänyt voittaa. Meillä on sentään kaikki mestaruusmaalin tehneet pelaajat olleet legendaarisia omalla hyvällä tavallaan, Aaltonen on sitä White ja Guolla -tavalla.
   
 6. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tämä. Miksei Aaltonen käyttänyt käsiään ja rytminvaihdoskykyään tilanteissa, joissa nousi laidalta? Aina kulmaan, josta toivoton veto logoon.
   
 7. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Näin ulkopuolisena pakko ihmetellä miksei Törmänen ole penkittänyt Aaltosta? Vai onko? Eihän tuollainen johtavaksi pelaajaksi hankitun ukon jatkuva laamailu, ja suoraan sanottuna omien päälle kuseminen, voi tehdä mitään hyvää joukkueelle.
   
 8. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Jinxasin tämän. Tänään Aaltonen näytti ensimmäistä kertaa sille, että itseluottamus on lopullisesti romukopassa. Pariin otteeseen paskasta paikasta vielä paskempi veto, logoa koeteltiin urakalla. Kiekollisista ratkaisuista puuttui kaikki itseluottamus. Toisilla se itseluottamuksen puute näkyy liian nopeana kiekon roiskimisena, Aaltosen tyylisillä pelaajilla pakkona tehdä jotain ratkaisevaa. Tänään sitten Aaltonen näytti tuon puolen ja yritti väkisin yksin rikkoa koko Tapparan viisikon. Sellainen pieni välinootti, että Liigan parhaiten organisoitua puolustusta ei kannata yksin lähteä repimään.

  Toki siellä oli tänäänkin jokunen muukin pelaaja kentällä, mutta kaksikko Malinen-Aaltonen ratkaisivat pelin Tapparalle. Aaltonen jatkuvilla luokattomilla suorituksillaan kiekollisena ja Malinen sillä, että pystyi tekemään kolme virhettä omalla puolustusalueella ennen Tapparan maalia. Yksi luokaton roiskaisu, yksi huolimaton kiekon siivoaminen ja oman kaksinkamppailun häviäminen. Kun HIFK tästä sarjasta tippuu, omat katseet kääntyvät kyllä nopeasti tutkapariin Aaltonen - Malinen sekä Törmäseen, joka on pakkosyöttänyt tätä ketjua, vaikka 5-5-pelissä tulos on ollut käytännössä nolla koko pudotuspelien ajan. Tänäänkin ensimmäisen erän lopussa oli kentällä kolmikko Kantola - Elkins - Aaltonen, joka pystyi oikeasti pelaamaan hyökkäyskolmanneksella. Tästä ei puutu enää kuin se, että tuohon Malisen ja Aaltosen vasempaan laitaan kaivetaan Johansson, niin voidaankin valmistautua totaaliseen raiskaukseen viidennessä ottelussa.
   
 9. king of the jungle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, #87
  Lainaus:
  Pari kuukautta sitten vieraspelissä Hämeenlinnassa taisi penkittää, koska Aaltonen istui koko vikan verän penkin päässä. Sekin oli ihan ansaittu penkitys sen illan otteista.
  Muuten en ole penkitystä havainnut. Eipä se aiempakaan mitään tuntunut muuttavan. Paska tilanne.
   
 10. Sonic Empire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Koodi:
  32.  Aaltonen, Juhamatti  HIFK  OH  12  0  5  5  2  4  12  -8  0  0  0  46  0,0  0  -  18:21
  
  Kertonee kaiken oleellisen kultakypärästämme. Vieläkö arvon palstaveljillä riittää uskoa Juhiksen nousuun?

  Eilen taas luokattomia ratkaisuja sekä kiekollisenä että kiekottomana. Ainoa kikka taitaa olla se, että laitetaan itselle pieni eteen ja yritetään vastustajasta ohi. Mitään muuta ei saa aikaiseksi. Selkä nousee pystyyn heti kun menettää kiekon.
   
 11. Driver#66 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Näin se vaan valitettavasti on. Ja jos verrataan esimerkiksi vastustajan Haapalaan, on ero aivan mieletön. Haapala osaa tulla laidalta pois hakeutuen parempaan vetosektoriin, kun taas Aaltosen ainoa kikka tosiaan on antaa itselle pieni näpy eteen ja polkea laitaa pitkin lähes nollakulmaan ja sieltä veto veskarin logoon. Eipä ole ihme että maaliton putki on tuota luokkaa.

  Erikoisia nuo Aaltosta puolustelevat kommentit kun kysytään että miksi ette kristisoi samalla tavalla tuota tai tuota pelaajaa. Yksinkertaisesti kukaan muu pelaaja ei saa (oletettavasti) samanlaista liksaa. Mitä järkeä on maksaa jollekin pelaajalle enemmän jos hänestä ei saa enempää irti? Uskoisin että lätkäpelaajatkin osaavat olla katellisia kuten kaikki muutkin ihmiset. Ihmettelisin itsekin jos kollegalle maksetaan tuplaliksaa omaani nähden, eikä hänen tarvitse tehdä puoliakaan omasta työmäärästäni. Elkinsin liksa on varmaan lähimpänä juhista, mutta myös hyöty on moninkertainen.
   
 12. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Fat Freddy´s Cat (suomennettuna ehkä Läski-Veikon kissa) oli paitsi Gilbert Sheldonin maineikkaan Friikkilän pojat -sarjakuvan offspring, on myös sopiva lempinimi Aaltoselle. Aaltonen, Aaltonen, Aaltonen. Miksi vain surffailet kun allasi olisi kelpo jalat, päässäsi kelpo silmät ja torsoosi kiinnitettynä kaksi hyvää kättä? Mikäli kysymys on vain siitä, että suippoleukavalmentaja ei ole onnistunut hankkimaan huippusentteriä, joka tarjoaa sinulle maalitilanteita 5-6 kappaletta kuin tarjottimelle, ala vetää! Velttous ja mitääntekemättömyys eivät kuulu IFK:n parhaimmin ansaitsevalle pelaajalle.
   
 13. sirtyg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK - jäällä ja nurmella
  Joskus marras-joulukuussa sai puolustustella Juhista, kun palstaveljet kertoivat, että JMA fleguilee. Olin vahvasti eri mieltä enkä vieläkään nää minkäänlaista asennevammaa, mutta homma ei vaan yksinkertaisesti toimi. Viimeiset pari kuukautta olen ollut sitä mieltä, että ei oikein löydy mitään käyttöä ja että miehestä on enemmän haittaa kuin hyötyä ja olen sitä mieltä edelleen. Mielestäni asia korostuu juuri nyt kun vastassa on yksi maailman organisoiduimmista puolustuksista. Mikäli tuosta puolustuksesta mielisi ohi, niin vaadittaisiin siihen sitä maagisinta Juhamattia, mutta kun sitä ei ole näköpiirissä niin laittaisin kylmästi katsomoon ja Partanen stunttaamaan ihan vaan sen takia, että nyt olisi tarvetta rouhinnalle ja suoraviivaisuudelle. Siitä toki täytyy antaa kiitosta, että ei JMA:n touhu aivan niin perseestä ole kuin runkosarjan viimeiset 10 kierrosta, mutta se nyt ei tietystikään ole mikään meriitti kun nyt pitäisi olla parhaimmillaan ja valmiina pellaillemmaa.
   
 14. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se on totta että pelaajat varmasti suurinpiirtein tietävät mitä kukakin tienaa ja iso palkka tarkoittaa muiden silmissä isoa esimerkkiä ja johtajuutta. Jos taas ison palkan pelaaja on ns. taiteilija ja hyöty joukkueelle perustuu puhtaasti pisteiden tekoon, niin kokonaisvaltaista johtajuutta ei varmaankaan samalla lailla odoteta, mutta sitten niitä pisteitä on kanssa tultava.

  Nythän tilanne on jo pitkään ollut se että Aaltosen anti hyökkäyspäähän on ollut perin vaatimatonta. Joskus tulee joku hyvä nousu ja antaa hienon syötön, joka ilmeisesti sokaisee osan faneista ja Törmäsen odottamaan, että se maaginen taito on ihan just realisoitumassa. Puolustuksessa ja kiekottomana Juhiksella ei ole odotetusti mitään annettavaa ja sotkee ylivoimat ja oman ketjun ja osittain koko joukkueen pelin yksinyrittämisellä ja ylipitkillä vaihdoilla. Silti saa mielettömästi vastuuta pelistä toiseen. Ei voi olla vaikuttamatta negatiivisesti joukkuehenkeen tällainen, vaikka olisi kopissa miten symppis ja luonnonlapsi.

  Törmänen on epäonnistunut pahasti siinä että on sokeasti luottanut Aaltoseen. Kun nähtävissä oli että hommasta ei tule hevon helvettiä, niin olisi kannattanut kokeilla ykkösylivoima- ja kakkosketjukokoonpanoja ilman Aaltosta. Tiedä vaikka olisi löydetty miten toimivia ratkaisuja.
   
 15. R.P.M. 12 000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Menestymättömyyden sitominen yhteen pelaajaan on yleensä banaalia, mutta joskus kuitenkin perusteltua. Joukkueessa on joitain pelipaikkoja, jottka ovat nimenomaan tiukoissa, ns. finaalipeleissä, tärkeämpiä, kuten esimerkiksi lakkokaudella Vokounin, joka yksinään tiputti meidät jatkosta - toki vain liki, sillä maaleja ei niitäkään tullut.

  No - nytkin voi sanoa, että ykkösmaalintekijäksi hankitun ja niitää maaleja joukkueensa vaille jättänyt Aaltonen on liki yksinään tehnyt tästä kaudesta niin vaikean, yhdessä Törmäsen kanssa, joka sitkeästi on peluuttanut Aaltosta rajattomalla peliajalla. Historiasta olisi löytynyt vaihtoehtoiseen toimintatapaan onnistunut ratkaisumalli, eli vuonna 11 tapahtunut ykköskeskushyökkääjä Ramstedtin viimeistään pudotuspeleissä tapahtunut penkitys. Silloin koutsi katsoi, että jengi on vahvempi, vaikka se jäisi ilman sitä huippupotentiaalia, mahdollisesti koskaan ralisoitumatonta. Ehkä tulevaisuudessa Törmänen on vahvempi ja viisaampi valmentaja.
   
 16. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Lainaus:
  Tähän pakko tarttua sen verran että Ramstedt ei todellakaan ollut ykkössentteri tuona vuonna HIFK:ssa. Taisi olla peräti 3. sentteri Granlundin (?) ja Wirtasen takana. Voi olla että muistan väärin..

  Aaltosen penkittäisin, ei mitään hyötyä tällä hetkellä HIFK:lle. Laukaukset umpipaskoja nollakulmasta suoraan logoon. Laukoisi edes niin että niistä tulisi reboundeja.
   
 17. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Kyllähän Ramu vähintään kakkossentteriksi oli kaavailtu, riippuen Granlundin otteista. Putosi sitten kolmoseksi pleijareissa ja lopulta Jalonen istutti penkille Töykkälän ottaessa kolmosen roolin. Näin se muistaakseni meni.

  Enivei, Aaltosen kipsi on niin syvää luokkaa, että tuskin se enää pakon edessä murtuu. Tai jos murtuu, niin aika velho on. Jatkanee ensi kaudella Törmäsen alaisuudessa, jos huomenna ei ole penkillä, näin kai se on tulkittava. Hemmetin turhauttavaa katsoa tuollaista taitoa, jolla oikeasti voitaisiin edistää joukkueen peliä merkittävällä tavalla ja tehdä kovaa tuhoa, jos se vaan olisi jotenkin linjassa joukkueen muun tekemisen kanssa.
   
 18. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  näin viime yönä unta että Aaltonen tekee tänään maalin, olisikohan tänään sen aika jo?
   
 19. Korkin Torpedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Eipä taida maalia tehdä, poppariosastolta hankalaa osua.
   
 20. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Ei ole mennyt eikä mene ihan niinkuin piti, odotettu kevvään mies ja istuu välieräsarjan ollessa katkolla katsomossa syömässä IFK-pähkinöitä.

  Nyt jos kausi päättyy ja kuka tietää jos Juhiksen aika IFK:ssa päättyy, niin surkea oli loppu vaikka piti olla jotain ihan muuta.
   
 21. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Vihdoin löytyi valmennukselta rohkeutta tehdä tämä ainoa oikea ratkaisu. Koska Aaltonen on viimeksi tehnyt maalin? Meneekö viime vuoden puolelle?
   
 22. Sanchez Jäsen

  Lainaus:
  17.2 TPS:ää vastaan vieraissa.
   
 23. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Siis mitä onko Törmis jo luovuttanut? MVP-Nuhamatti sitten katsomoon, ei tsiisus.. Miehen taikuruutta ja koukeroita olisitte ehdottomasti tarvinneet siinä Kahvaran sumpussa...
   
 24. Paha Elvis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Nyt voi jo sanoa. Paskan myivät. 30k vuosipalkalla olisi ollut hyvä kauppa. Nybarilta overkill, media-arvoa ehkä vaikea mitata ja vaikutusta kausamyyntiin, mutta ehkä kannattaisi hankkia kolmosketju Juhiksen liksalla.
   
 25. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Puhutko nyt Aaltosesta vai jostain ihan toisesta pelaajasta? Hyvin on taikuruus toiminut playoffeissa Aaltosella. Isoja seteleitä se kyllä osaa taikoa kiitettävästi, koska taso ei ole lähelläkään siitä maksettavaa laskua.