Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Juhamatti Aaltonen

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Nashpre, 10.06.2016 klo 13.07.

 1. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei, vaan nythän tässä nimenomaan kokeillaan jotain. Hyvä ja kohtuullisen odotettukin veto mitä olisi pitänyt kokeilla jo ajat sitten.
   
 2. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Odotettu? Kyllähän tuosta jo täällä pidempään huudeltiin, että mikään ei viittaa siihen, että JMA olisi keväällä jotenkin parempi. Paskaa tuli silloin päälle oikealta ja vasemmalta, mutta ikävä kyllä oikeassa oltiin.

  E: korjattu lainaus
   
 3. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  No eipä siihen kauan mennet, kun katsomo kutsui. Toisaalta oliko Törmäselle edes hirveästi mahdollisuuksi?
   
 4. Captain K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Lainaus:
  No mut kuka tosta jengistä pystyy ratkasee pelejä Kahvaran kaltaista puolustusta vastaan jossei Juhis..? Ainakin yksilötaitoa katos nyt jengistä, olkoon kuinka paska vaan ollut. En oo kyl tänä keväänä paljoa miehen otteita katsellut, et kai se sit ansaituisti on poppareilla. Vanhat meriitit on vaan niin kovat johonkin Liiga-tason kiekkoon =)
   
 5. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Kyllähän kevvään mies sulaa kevätauringon lämmössä tehokkaasti. En olisi uskonut näin käyvän. Loppuuko sopimus tähän kauteen, jos loppuu niin voi olla järkevintä hakea pari muuttolaatikkoa valmiiksi. Jos ei, niin vilpittömät osanotot.
  Kurkkasin vielä playoff maalit miesten sarjoista, matseja 117 maaleja 29. Eli 0,25 maalia/ ottelu. Todennäköisesti urbaani legenda tuo kevvään mies.
   
  Viimeksi muokattu: 12.04.2017 klo 14.17
 6. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Eiköhän se tässä pelejä katsomalla ole tullut selväksi, että jos joku IFK:n puolesta ratkaisee pelejä tänä keväänä, niin Juhis se ei ainakaan ole. Ellei sitten puhuta ratkaisemisesta Tapparan eduksi. Jopa Aaltosen viime vuosien tasoon verrattuna nyt on päällä totaalinen syväkyykkäys. Enkä tällä todellakaan yritä vinkata, että viime vuodet olisivat olleet millään muotoa hyviä Aaltoselta.
   
 7. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Jos IFK voittaa tänään, niin veikkaan, ettei Aaltonen pelaa tänä keväänä enää peliäkään.
   
 8. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Olisihan se surullista mikäli kevään miehen IFK ura päättyisi 19-20 ottelun maalittomaan putkeen.
   
 9. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Win win tilanne siis. Koska jos IFK häviää niin ei pelaa silloinkaan ja toivotaan ettei enää ikinä pelaa IFK-paidassa.
   
 10. Wiltord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Koko kauden katsoneena niin Aaltosesta on enemmän haittaa kuin hyötyä. Jos joku tuosta jengistä jotain ratkaisee niin se on käytännössä kuka tahansa ennen Aaltosta.

  Hän ei saa mitään aikaan varsinkaan jos vadtustajan joukkue vähänkään osaa puolustaa.

  Mitä yksilötaidolla tekee kun hän kuitenkin on taakkana oman ketjunsa pelille ja on eniten pakkasella koko joukkueesta. Toki kerrn kolmessa pelissä saa syöttöpisteen tehtyä. Vähän liiankin kauan annettiin aikaa, mutta kyllä Aaltosen pelit tällä kaudella on nyt pelattu.

  Meriitit Aaltosella liigasta on se, että kerran on runkosarjassa tehnyt yli 40p. Yhyä kautta lukuunottamatta keväällä pistetahti on laskenut runkosarjaan verrattuna.

  Samalla Aaltonen oli Jokereissa fanien sylkykuppi ja nyt IFK:ssa. Sattumaa varmaan. Harmi kun noita mainitsemiasi maagisia koukeroita ei ole näkynyt puoleen vuoteen.
   
 11. Punanekolme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joo kyllä se niin menee että jos juhis jotain ratkaisee niin se on mestaruuden Tapparalle, Ellei iske joku suonenveto.
   
 12. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Niin, itse ajattelin, että mikäli IFK häviää, niin Aaltonen saattaa kuitenkin vielä pelata "merkityksettömässä" pronssipelissä.
   
 13. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Suotakoon se hänelle, onhan hän sentään kevään mies. Pronssiottelu on se ainoa peli, jossa surffailu on lähes toivottavaa. Mutta siihen saisi sitten surffailut IFK.ssa loppua.
   
 14. chauron Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Barkov, Donskoi, Aho, Laine, Puljujärvi
 15. Punainen Paroni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, New York Rangers
  Onhan Aaltonen pelannut surkeasti varsinkin puolustussuuntaan. Onko ketjukaverit antaneet edes mahdollisuutta pelata hyvin hyökkäyssuuntaan. Useasti Aaltonen on ollut vauhdissa menossa hyökkäysalueelle, mutta varsinkin Eronen tai joku muu mieluummin hieroo kiekkoa kunnes menettää sen tai vetää hidastelun jälkeen päätyyn. Sillä välin Aaltosen on ollut pakko vetää liinat kiinni siniviivalle. Lähde siitä sitten taistelemaan päätykiekosta. Kun vaihtoehto olisi ollut syöttää Aaltoselle, joka olisi voinut päästä hyökkäysalueelle kiekon kanssa. Tai jos Aaltonen on kuljettanut kiekon alueelle, kukaan muu ei ole mukana, vaan kurvannut vaihtoon. Jokaisessa pelissä Aaltonen on kuitenkin luonut maalipaikan jollekin muulle, joka ei sitten ole viitsinyt vetää vaan tämä on mieluummin mennyt maalin taakse hieromaan kiekkoa. Tehotonhan Aaltonen on ollut, koska ei saa nyt mistään sisään - edes tyhjiin.

  Mutta onko Tuomisto ratkaisu ongelmaan, ei ammu mistään, ei taklaa, eikä ole edes nopea. Suuremmat mahdollisuudet HIFK:lla olisi Aaltosen kanssa kuin Tuomiston. Potentiaaliero on valtava.
   
 16. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Se on kylläkin niin päin että Aaltonen ei ole antanut ketjukavereilleen mahdollisuuksia olla hyviä. Ja niiden maalipaikkojen vastapainoksi mitä Aaltonen on luonut hän on aiheuttanut tuplamäärän maalipaikkoja omassa päässä.

  Tässä vaiheessa mitään ratkaisua ongelmaan tuskin on. Olisi pitänyt reagoida jo paljon aikaisemmin ja vastuuta olisi pitänyt antaa muille, niin ehkä hyvinkin vastuun kantajia olisi löytynyt. Toisaalta hyvissä ajoin viltitys, kun itseluottamusta ei vielä oltu tuhottu ja kun samalla olisi työskennelty Aaltosen kanssa, niin se olisi saattanut johtaa Juhiksen pelin tason nousuun. Nyt mentiin pitkän aikaa toivotaan toivotaan linjalla ja tulos on nähtävissä.

  Vaikka tässä kohtaa paljoa ei ole enää tehtävissä, niin viltitys on joukkuehengen ja valmennuksen uskottavuuden kannalta ainoa oikea ratkaisu. Ja nykytasoinen Tuomisto on joukkueelle hyödyllisempi kuin nykytasoinen Aaltonen, se on ainut mikä merkitsee. Sitä potentiaalin realisoitumista on odoteltu jo enemmän kuin tarpeeksi kauan.
   
 17. Erkka Lapanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Liverpool. Tool
  Lainaus:
  Potentiaali kun ei tuota mitään. Tarvitaan tekoja. Mahdollisuuksia on annettu ihan riittävästi. Mutta yhtä kaikki, pelkkää kosmetiikkaa nämä viltitykset enää on.
   
 18. kamrat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  urheiluseura HIFK
  Mua vähän ihmetyttää tää, että "muu valmennus" äänesti Aaltosen vilttiin. Kuka siellä oikein ohjaa laivaa? Musta ainoa oikea ratkaisu tässä tilanteessa olis se, että myös Törmänen laitettaisiin vilttiin ja TheSir kaivettaisiin jostain penkin taakse.
   
 19. KwutsNI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mä en tiedä, kannattaako uskoa ihan kaikkea, mitä Ilta-Sanomissa lukee.
   
 20. Dragan Dabic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei kannata purematta niellä, mutta jotenkin sopisi kuvaan. Siis se että Törmänen olisi sokeasti uskonut Aaltoseen loppuun saakka, mutta muu valmennus nousi lopulta kapinaan ja Stögön oli pakko nöyrtyä.
   
 21. Orava Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tuomisto on käsittääkseni kuitenkin kyennyt maalintekoon näissä pudotuspeleissä. Vähän ihmettelen silti näitä haluttomuusväitteitä. Kyllä se Aaltonen on ihan kaikkensa antanut jäällä. Se tulee ulos vaan eri tavalla. Silti oikea päätös, sillä Aaltosesta on ollut enemmän haittaa kuin hyötyä.
   
 22. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total FB/IH: Oranje -88 -10,IFK -98 -16,Hawks -13
  Lainaus:
  Kyllä nuo kaksi ovat sössineet aivan järkyttävän määrän paikkoja vastustajalle. Molemmat pois mun IFK:sta. Helvetin huonot diilit Nybarilta hankkia kumpikaan noista, ja niin sanoin jo heti kun ne värvättiin. Jos Nybondas on tehnyt Aaltoselle jatkon, se on tyhmempi kuin saapas ja vastuuton (hmm.. huono sana, vastuuta sillä pitäis olla, mutta sanotaan holtiton) pelaajabudjetin käyttäjä. Jos tämä tunari nyt saisi ensi kaudeksi purettua Erosen sopimuksen saa hän yhden pienen plussan miljoonan miinuksen seuraksi.

  Lainaus:
  Eikä olisi. Surullista olisi mikäli kevään miehen IFK-ura jatkuisi 19-20 ottelun maalittoman putken päätteeksi.

  Lainaus:
  Finaalipaikan ehkä, mutta ei se oikein semifinaalissa voi mestaruutta Tapparalle ratkaista.
   
 23. Silkkeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Pakko sanoa, että olen aika yllättynyt JMA:n penkityksestä. En siksi, etteikö se olisi ollut oikea päätös, vaan siksi, etten olisi ikimaailmassa uskonut valmennukselta löytyvän munaa näin radikaaliin temppuun. Kirjoitin aiemmin, että katsoisin Aaltos-kortin loppuun asti, mutten osaa kyllä olla yhtään eri mieltä tästäkään päätöksestä. Eiköhän sitä potentiaalin realisoitumista kuitenkin odotettu jo ihan tarpeeksi kauan. Jos sarja katkeaa tänään, pelatkoon sitten pronssipelissä vaikka palkintona joukkueen sisäisen pistepörssin voitosta runkosarjassa, tai ihan vaan jättääkseen hyvästit IFK:lle. Tai no, oikeastaan mieluummin siinäkin pelissä näkisin Juhin paikalla jonkun junnun, jolle mitaleista pelaaminen merkitsee enemmän. Jos sarja venyy, voittavaa kokoonpanoa ei ole syytä lähteä muuttamaan, joten eiköhän kevvään miehen pelit punapaidassa ole tässä. Kunhan sillä nyt ei vaan jatkosopimusta olisi.
   
 24. Slite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Yllättävän kauan tässäkin meni. Jonkun on ilmeisesti täytynyt saada jotain tyyydytystä pystyynpaskannettujen lapamatojen seuraamisesta liukkaalla pinnalla.
   
 25. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kova on kyllä Juhiksen alamäki. Jokereista ulos ajoittain näyttävien mutta tehottomuutta leimaavien esitysten jälkeen ja nyt sitten sama varmaankin hifk:sta.

  Kaverilla kun on palkka kohillaan niin vaihtoehdoksi jäänee ulkomaat jos meinaa saman tulo($)tason säilyttää.

  Eikös tosin jossain puhunut että stadissa haluaisi asua. Espoo United? Hirso ja Juhi... :-)