Juhamatti Aaltonen realisoi lahjakkuuttaan – mihin tie vie?

  • 755 119
  • 1 959

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Ehkäpä Aaltonen tarvii samanlaisen paikan kuin mitä Kivenmäellä on (tai oli mennä vuosina) Ässissä. Pieni seura, kova palkka ja joukkueen ehdoton stara, jota ei kyseenalaistettu. Tehoja tulee sitten kun on pelipäällä.
 

Reckless

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Sami Kapanen
Melkoiset perusteet. Eiköhän Kärpilläkin ole melkoiset vapaudet hyökkäyspäässä. Siitä kertoo jo yksin sekin, että jokainen ketju tekee oikeastaan mitä haluaa hyökkäyssinisen jälkeen.

Nostetta kannattaisi hakea, mikäli ei saisi peliaikaa. Nyt peliaikaa kuitenkin tulee, joten se on ihan täysin ukosta itsestään kiinni. Parempaa paikkaa ei tule saamaan pelillisesti, mitä tällä hetkellä on.

Joo-o, mutta montako vuotta Aaltonen on siellä pörrännyt ja monenako vuotena tulos on ollut sama? Sääli hukata tuommoinen lahjakkuus.
 
Joo-o, mutta montako vuotta Aaltonen on siellä pörrännyt ja monenako vuotena tulos on ollut sama? Sääli hukata tuommoinen lahjakkuus.

Miten peli muuttuu, mikäli hän siirtyy johonkin toiseen joukkueeseen 2-3 ketjuun? Noilla esityksillä ei ole asiaa edes Kalpan ykköseen. Isoneeko peliaika? Saako paremmat ketjukaverit opettajikseen?

Ei parane Aaltosen peli seuraa vaihtamalla. Aaltosen peli paranee miehen ottaessa paikkansa liigaeliitistä. Kaikki eväät hän on siihen saanut, ja enää on itsestä kiinni.

Ymmärtäisin perusteet seuran vaihdolle, mikäli hän ei saisi peliaikaa, vastuuta tai vapauksia pelata luovasti luovana pelaajana. Ymmärtäisin myös, jos joku kertoisi selkeän valmentajan kenen alaisuuteen olisi menossa ja joku sen perustelisi valmentajan tyylillä ja ominaisuuksilla.

Itse olen kuitenkin zambonimiehen kannalla. Itseluottamus on heikolla hapella, ja kaveri tiedostaa tekevänsä virheitä kentällä. Se on ensimmäinen askel parantamaan peliä. Uskon, että Aaltonen tuosta parantaa vaihtamatta seuraa mihinkään.
 
Ei näytä siltä, että Aaltonen olisi parantamassa asennettaan. Tai siinä mielessä kyllä, että pelaa jo ensimmäiset erät aivan kelpo kiekkoa hyvällä touchilla.

Kuitenkin itseluottamuksesta ei tunnu olevan kuin rippeet jäljellä. Epäonnistumisen tullessa alkaa selkä suoristua viimeistään toisessa erässä, jonka jälkeen hän itse penkittää itsensä. Hän kulkee penkin päähän heittelemään mailaansa. Ei voi olla vaikuttamatta muihin pelaajiin yhden tuollainen tuittuilu.

Alatalon pitäisi kysyä Aaltoselta, haluaako hän pelata SM-liigaa. Liiga ei kuitenkaan ole mikään harrastesarja, missä yksi pelaaja saa tehdä mitä haluaa. Ei etenkään, ellei ole potentiaalin lisäksi muuta.

Kohta joku sanoo, että Aaltosen tulisi mennä johonkin muuhun seuraan. Aaltonen ei pääsisi mihinkään muuhun seuraan. Kuka helvetti tuollaista ottaisi? No ehkä jos maksettaisiin vähän. Tyyli ei tuosta muutu millään seuranvaihdolla. Tyyli muuttuu vain Aaltosen itse nöyrtyessä.

NHL taitaa jäädä tältä kaverilta unelmaksi, joka oli niiiin lähellä.
 

MDK

Jäsen
En tajua miksei Aaltosta ole farmitettu vielä? Ties vaikka Hokista löytäisi vähän asennetta tuohon touhuun. Tällä hetkellä turha jätkä kokoonpanossa, mieluummin katselen vaikka Aarniota koohottamassa tämän "taiteilijan" tilalla.
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
En nyt näkisi, että Aaltonen pitäisi ihan Hokkiin lähettää, mutta kyllähän se niin on, että muutama ottelu katsomossa/ viltissä voisi tehdä hyvää. Nöyryyttä pojan pitäisi saada - on vaan niin pirun turhauttavaa katsoa sitä kiekon leipomista ja kikkoja ja harhautuksia aina siihen saakka kunnes poika menettää kiekon vastustajalle. Näitä sattuu ottelussa suhteellisen useasti. Toki tällaista sattuu myös esim. Anderssonille, mutta mies sentään tekee siellä kentällä pisteitä/ maaleja toisin kuin Juhis. Yrittäisi edes yhden ottelun pelata yksinkertaista peliä ja ennen kaikkea pelaisi joukkueelle, eikä itselleen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onko joku joskus nähnyt erilaisen Aaltosen? Samanlainen hän on ollut junnusta lähtien, kiekkoa rakastava taituri. Valmentajat ovat ihan ymmärrettävästi kannustaneet tekemään omia ratkaisuja luottaen siihen, että se ajattelu pelaamisesta joukkueen eteen tulee sieltä iän myötä.
Ei ole tullut, Aaltonen ei tunne kuin yhden tavan pelata, sen mitä hän on aina pelannut.
Lähetetään Hokkiin? Kajaanissa mies sitten olisikin yhtäkkiä joukkuepeluri, syötöt napsahtelisivat ketjukaverien lapaan? Olisipa se niin helppoa!
Kajaanissakin on kaukalossa kulmat, siellä meidän Juhamatti pyörittelisi hieman taitamattomanpia vastustavia vielä pitempään kunnes viimein joku ottaisi kiekon pois ja mies paiskoisi taas mailaansa vaihtoaitiossa.
Mitä sen jälkeen.... lähetetään Suomussalmelle?
Pallo on nyt valmentajilla, tehdään selväksi vaikka rautalangasta vääntämällä se, miten hänen pitää menetellä eri tilanteissa.
Jos ohjeet ei näy pelissä, niin katsotaan peliä hieman eri sektorista, vaikka riviltä kuusi. Jos se ahaa-elämys syntyisi siellä.
Mikäli mikään ei muutu, niin mielestäni mies voi etsiä itselleen uuden seuran.
Yksikään pelaaja ei ole seuraa nimeltä Kärpät suurempi, kukaan ei voi kiistää etteikö Aaltonen olisi saanut mahdollisuutta.
 
Niin sikäli aivan sama itselleni, mitä mies tekee kiekon kanssa. Ajan kanssa niistä kehkeytyy yleensä pelaajille hyviä ratkaisuja, kun huomaa ettei homma toimi.

Tuo vain ei ole mahdollista, koska hän ei jaksa yhtä kokonaista peliä yrittää. Se itsensä penkittäminen, mailan viskominen ja hanskojen heittely ensin pois ja sitten voitaisiin edes alkaa kuvittelemaan pelityylin viilausta. Ennen sitä ei mitenkään.
 
Asenne on ollut jo pari peliä kaverilla kohdallaan. Hirmuinen apina on vielä selässä, mutta se alkaa jo vähän horjua. Liekkö kohta tipahtaa?

Aaltonen on tehnyt töitä tosiaan nyt hyvällä moraalilla sekä järjestellyt paikkoja niin itselleen kuin muillekin. Kyllä sieltä kohta rävähtää. Kunhan vain jatkaa samaan malliin niin hyvä tulee.

Nyt oli nimittäin jo niitä Aaltosmaisia rentoja kiemuroita ja haastoja. On kuitenkin osannut luopua kiekostakin. Tekee mielestäni nyt oikeita ratkaisuja jäällä.
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tilastoja, kun vilkaisi niin Aaltonen voi viime aikojen otteillaan tehdä helposti myös oman piste-ennätyksensä SM-liigassa. Kunhan nyt vain ne vedot alkaisivat mennä sisään. Tietysti se on turhauttavaa, kun noin taitava pelaaja ei saa helposti 40p rajapyykkiä rikki, mutta hitaasti kiiruhtaen se Aaltosenkin ura etenee ja edelleen on mahdollisuuksia olla joku päivä jopa maajoukkueenkin kantavia voimia NHL:stä puhumattakaan. En todellakaan toivo, että Aaltonen hakisi vauhtia jostain muusta liigaporukasta.
 

Rike # 77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heinäpään Kiekko, Oulun Kärpät, Kiekko-Laser
Eräiden huhujen mukaan Aaltosella olisi eilen ollut viimeinen peli Kärpissä ainakin tällä kaudella. Huhut viemässä miestä Ruotsiin.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
JA toki voisi mainita, että _mistä_ nämä _eräät huhut_ tulevat? Jotain lähdettä kyllä kaipaisin ennenkuin jaksan uskoa mitenkään.
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
JA toki voisi mainita, että _mistä_ nämä _eräät huhut_ tulevat? Jotain lähdettä kyllä kaipaisin ennenkuin jaksan uskoa mitenkään.

Itse kuulin saman viime viikolla. Lähteenä sama, joka 'tiesi' Bumen sopparin pari päivää ennenkuin se julkistettiin.

Itse en silti oikein usko tätä enkä halua edes tällaista siirtoa tapahtuvan.
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Itse kuulin saman viime viikolla. Lähteenä sama, joka 'tiesi' Bumen sopparin pari päivää ennenkuin se julkistettiin.

Itse en silti oikein usko tätä enkä halua edes tällaista siirtoa tapahtuvan.

Aaltonen lähdöstä on huhuiltu jo vuodenvaihteesta lähtien, Kärpät ei halua antaa miestä muuhun Sm-Liigan seuraan, vaikka ottajia olisikin. Itse en tähän nyt tämän kauden osalta välttämättä usko, mutta jos näin käy, tilalle saa kyllä tulla pelaaja, ja mielellään Hentusen Jukan tasoa.
 
Kylläpä vain vituttaisi ihan vietävästi, mikäli tuo pitää paikkaansa. Nythän sitä huudellaan jo joka puolella. Liekkö yksi viesti jatkoaikaan tai KFC:lle voinut laukaista tällaista turhaa huhua?

Saa olla koko paska, mikäli toteutuu.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaha, toivotaan ettei pidä paikkaansa, juuri kun miestä alkoi taas pelaaminen kiinnostaa..
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
No ei kyllä varmasti lähde. Jos jostain ihmeen syystä tämä huhu sattuisi pitämään paikkansa, niin sitten suket on menneet Alatalon kanssa todella pahasti ristiin. Mutta tosiaan, en usko itse pätkääkään tähän huhuun.
 

Härskiolof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät,Tolpanniemen pallopaijjat,Utran kaira
Jukka Hentunen vs Juha-Matti Aaltonen.. Just sama kuin laittaisi mies vastaa poika ja kiekon kulmaan.. Aaltonen kynäilee, Hentunen taklaa ilmatpihalle ja vie kiekon..

Turha sitä on yrittää enään, varmasti on molemmille osapuolille parempi että Aaltonen lähtee käveleen. Jos kaveri ei tajua sitä mikä mahdollisuus hänellä on omissa käsissään niin ei mahda mitään. Odottelemalla ei mitään tapahdu.
Ehkä vaihdos muualle vois parantaa asiaa.. Raumalle vaan, Lukossahan ne on muutkin Kärppien kakkos rivin kaverit nostaneet profiiliaan.

Ja sanotaanko vielä se että Alatalo jos kuka osaa nuoria pelaajia kehittää.. Jos hänkään ei saa miehestä irti enempää niin kukas sitten ? Ehkä Summanen olis niin kova auktoriteetti että Juhis keskittyis oleelliseen.
 

JenniEmilia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, kanadalainen jääkiekko
Ei kai tämmöisiä huhuja voi tosissaan ottaa, eikös Aaltosella ole sopimusta vielä ensi kaudeksikin (ja vastahommattuna wingsejä ja virvokkeita). En usko.

Joku tämmöinen huhu voisi tietenkin Aaltosen pahimpien oikuttelukausien aikana toimia pelotteena: Junno supattelemassa kulmilla "jos ei otteet parane, niin se lähtee kuukaudeksi Ruottiin". Tai ainakin luulen, että herran ruotuunpalauttamiseksi on ollut kaikki keinot käytössä täläkin kaudella, mutta muuten mikään ei mielestäni viittaa kauppoihin.

Yleensähän nämä siirtoajan kynnyksellä tehtävät siirrot tähtäävät joukkueen vahvistamiseen mestaruudetavoittelua silmälläpitäen, eikä kroonisen mielialapelaajan maineessa olevan taitavan, mutta pehmeän pelaajan uskoisi olevan halutuimpien kauppatavaroiden joukossa. Sellaiset pelaajat hakevat vehreämpiä laidunmaita kausien välissä tai saavat kylmästi kenkää kuukauden koeajan jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Yleensähän nämä siirtoajan kynnyksellä tehtävät siirrot tähtäävät joukkueen vahvistamiseen mestaruudetavoittelua silmälläpitäen, eikä kroonisen mielialapelaajan maineessa olevan taitavan, mutta pehmeän pelaajan uskoisi olevan halutuimpien kauppatavaroiden joukossa. Sellaiset pelaajat hakevat vehreämpiä laidunmaita kausien välissä tai saavat kylmästi kenkää kuukauden koeajan jälkeen.

JenniEmilian kanssa samaa mieltä, tosin sillä lisäyksellä, että Aaltonen on kyllä pelannut esim. viime kaudella pleijareissa todella hyvin, eritoten fyysisellä puolella. Se saikin odottamaan tälle kaudelle melkoisia ihmeitä.

Jos loogisesti ajattelee, niin ainoa jolla voisi olla käyttöä Suomessa olisi Lukko, joka kaipaa Tukosen korvaajaa. Ja tuskin kukaan Ruotsin eliittiseuroista kaipaa "vahvistukseen" oikuttelevaa diivaa, jonka suurin taito on menettää kiekko.

Jos asiaa ajattelisi Juhiksen kannalta, niin maisemanvaihto voisi tehdä hyvää, mutta baarikuviot ja emäntä Oulussa, joka pyörittää yhteistä firmaa. No rahan takiahan sitä voisi varmaan loppukauden pyöriä Ruotsissakin.
 

Conroy#22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tärpätti, Southeast Division Champions
Eräiden huhujen mukaan Aaltosella olisi eilen ollut viimeinen peli Kärpissä ainakin tällä kaudella. Huhut viemässä miestä Ruotsiin.
Ainakin Juhamatti on joukkueen mukana Tampereella, jossa tänään vastassa Tappara. Tuskin Juhi sinne pelkästään lähti mustaamakkaraa syömään.

Joten tämän huhun voimme ainakin haudata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös