Juhamatti Aaltonen Pelicansiin

  • 215 526
  • 525

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, NHL, 49's ja Lorna Shore
Vaikka oli hieman yllättävä ulostulo, niin itse pistän Juhikselle bonuspisteet kun sanoo mitä ajattelee. Vaikka ymmärrän että menee ohi siitä, miten pitäis normaalisti sanoa ja samalla saattaa kusea toisten muroihin.
No sanokoo perkele päin naamaa, eikä kitise minkää paskalehden kautta noita. Varsinkaan ku pelaajat ovat asian sopineet jo ja Vartiainen asiasta oli oikeasti pahoillaan. Mitä toisen kivittäminen lehdissä hyödyttää? Varsinkaa ku ei tunnu Juhiksella ittelläkään olevan hajua kuka oli kiekoton ja kuka ei.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisikohan tuossa Aaltonen -> Sopanen vaihtokaupassa sitten perää. Pelsun kannalta ei mitään järkeä olisi, kun molemmat nauttivat suunnilleen samaa liksaa pomminvarmasti. Mutta mikään ei tosiaan yllättä enään.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Juuri näin. Kylläpä täällä loukkaannutaan taas...

Tässä mistään loukkaantumisesta ole kysymys! Kysymys on siitä miten toimitaan joukkueessa. Jokainen, joka on ollut mukana joukkueurheilussa, tietää että näin ei toimita. Tai ainakin pitäisi tietää! Kaikkihan eivät tietysti edes voi tietää, jos elämä on tullut vietettyä pleikkarihuoneessa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juhamatti voisi itsekin tehdä taas välillä niitä omia hommiaan. Nyt on menty viimeajat kiikareilla ja oma reppu helisee. Niin tyylipuhdasta joukkueelta varastamista, että hävettää katsoa. Sitten kustaan vielä omiin muroihin.

Voi painua helvettiin, jos oma pesä ei enää kiinnosta.
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
No ei tuossa kyllä ihan kauhean kovin olla ketään bussin alle heitetty!

– En ikinä haluaisi nähdä tuollaisia tilanteita jääkiekkokaukalossa, vaikka olisi kovin vihamies. Nää on vakavia, vaikka tää on vaan lätkää. Ei tässä tarvitse ketään tappaa, Aaltonen kommentoi.
Aaltonen arvioi, ettei taklaus ollut puhdas.
– Tuukalla ei ollut kiekkoa ja hän oli huonossa asennossa. Taavi on taklaaja, mutta sitten tietenkin välillä pitäisi miettiä. En syytä, se tekee oman hommansa, mutta tietenkin ikävä tapahtuma.

Tietenkin virhearviointi ettei ollut kiekollinen, koska oli juuri luopunut kiekosta, mutta tuskin Juhis on tätä tapahtumaan nauhalta kelaillut.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Jos tuon jutun lukee huolella läpi ja jättää pois Vartiaista koskevat kommentit, niin Nemo sai lähteä huomattavasti pehmeimpien kommenttien pohjalta (no tottakai tulos tai ulos). Jutussa annetaan suoraan ymmärtää arvostus valmennusta kohtaa, joka on tietysti vähän no-no, oli Welling kuinka kevyt valmentaja tahansa. Eli vaikka seurassa on nyt kaikki asiat päin helvettiä ja kunnon sekoilu päällä, olisi kohtuullista pitää keskustelu ihan omassa piirissä kopissa.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kiitos JMA, teethän vielä yhden paluun ja toivottavasti lopetat urasi meillä, lupaan tulla siihen peliin kiittämään sinua.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juhis breikkas aikanaan Lahessa, Juhis palasi parrasvaloihin Lahessa myös tänä kautena, tällä kertaa Juhis ei vain ollut taiteilija, vaan monipuolinen kahteen suuntaan pelaava hyökkääjä, joka piti tehoillaan Pelicansia pystyssä monissa sellaisissa otteluissa, kun kukaan muu ei sitä voinut tehdä.
Juhis ei välttämättä pyytänyt olla roolimalli, mutta hänestä tuli sekin ja ei huono suoritus.

Kiitos Juhi, toivottavasti uras on yhtä kaunis, ku sun kausi oli mun silmis.

Kiitos.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Tässä sopimusta odotellessa voi vaikka katsella Juhiksen suorituksia tuolta ensimmäiseltä Pelicans-kaudelta. Askartelin silloin aikoinaan tällaisen koosteen herran maaleista ja syötöistä.

Tuota kun katselee, niin on kyllä mies aika paljon muuttunut ja tuollaista Juhista ei olla liigassa tuon läpimurtokauden jälkeen nähty. Mieletön maalinälkä ja ratkaisun halu yhdistettynä taitoon ja nopeuteen. Tilastoja katsoessa jopa vähän yllätti, että tuo kausi 09-10 on edelleen Juhiksen selvästi paras sekä pisteiden, että maalien muodossa koko ammattilaisuralla. Toki siinä on oltu eri sarjoissa ja sillälailla kaudet eivät ole ihan vertailukelpoisia, mutta kuitenkin. Aika monta kautta hän on liigaakin sen jälkeen pelannut.



 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Olihan noi Juhiksen viivalämärit pirun seksikkäitä tuolloin. Toivottavasti saataisiin edes jotain samankaltaista vielä tällä kaudella.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Olikos tälle pellaajalle jokin sopiva numero vappaana paidan selkään laitettavaksi? Tukiaisella on tuo #71.

Nyt en muista että millä numerolla Juhis viimeksi meillä pelasi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös