Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
osallistuminen ja tyhjentyminen
Meni sitten Aaltonen heittämään joukkuekaverinsa bussin alle. Vaikka olisi ollut millainen törkyily tai sikailu niin en kyllä hemmetti ymmärrä tuollaista.
Kyllä. Hämmästytti lukea Juhiksen ulostulo Vartiaisen asiassa (keltaisen) median kautta. En ymmärrä, mitä Juhis tuolla kannanottamisellaan saavutti/ tavoitteli. Totesi vielä Vartiaisen taklauksen kohteen olleen kiekoton pelaaja, vaikka oli tosiasiassa kiekollinen.

Media toki takertuu kynsin, hampain näihin joukkueen sisäisiin asioihin kuuluviin ulostuloihin.
 
Olipa kerran potentiaali ...

Sniper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Timo Suden kääntölämäri
Vaikka oli hieman yllättävä ulostulo, niin itse pistän Juhikselle bonuspisteet kun sanoo mitä ajattelee. Vaikka ymmärrän että menee ohi siitä, miten pitäis normaalisti sanoa ja samalla saattaa kusea toisten muroihin.
 
Standardinmukainen allekirjoitus

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Taitaa Juhi olla sitten kuitenkin lähdössä. Ei yltänyt tavoitteeseensa, pelata yksi kausi samassa joukkueessa. Hyvää työtä tähän asti, sitä ei käy kieltäminen.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, turkoosi ja NHL
Vaikka oli hieman yllättävä ulostulo, niin itse pistän Juhikselle bonuspisteet kun sanoo mitä ajattelee. Vaikka ymmärrän että menee ohi siitä, miten pitäis normaalisti sanoa ja samalla saattaa kusea toisten muroihin.
No sanokoo perkele päin naamaa, eikä kitise minkää paskalehden kautta noita. Varsinkaan ku pelaajat ovat asian sopineet jo ja Vartiainen asiasta oli oikeasti pahoillaan. Mitä toisen kivittäminen lehdissä hyödyttää? Varsinkaa ku ei tunnu Juhiksella ittelläkään olevan hajua kuka oli kiekoton ja kuka ei.
 

surfa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joku UlmilaisTamperelaisLahtelaisBerliiniläinen
No. Niin.

Tuskin noista kommenteista kuitenkaan kukaan tämän palstan ulkopuolella on mieltään pahoittanut, että eteenpäin vaan.
 

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Juuri näin. Kylläpä täällä loukkaannutaan taas...
Tässä mistään loukkaantumisesta ole kysymys! Kysymys on siitä miten toimitaan joukkueessa. Jokainen, joka on ollut mukana joukkueurheilussa, tietää että näin ei toimita. Tai ainakin pitäisi tietää! Kaikkihan eivät tietysti edes voi tietää, jos elämä on tullut vietettyä pleikkarihuoneessa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juhamatti voisi itsekin tehdä taas välillä niitä omia hommiaan. Nyt on menty viimeajat kiikareilla ja oma reppu helisee. Niin tyylipuhdasta joukkueelta varastamista, että hävettää katsoa. Sitten kustaan vielä omiin muroihin.

Voi painua helvettiin, jos oma pesä ei enää kiinnosta.
 
“If you want to be safe, then don’t play". - Shane Doan

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
No ei tuossa kyllä ihan kauhean kovin olla ketään bussin alle heitetty!

– En ikinä haluaisi nähdä tuollaisia tilanteita jääkiekkokaukalossa, vaikka olisi kovin vihamies. Nää on vakavia, vaikka tää on vaan lätkää. Ei tässä tarvitse ketään tappaa, Aaltonen kommentoi.
Aaltonen arvioi, ettei taklaus ollut puhdas.
– Tuukalla ei ollut kiekkoa ja hän oli huonossa asennossa. Taavi on taklaaja, mutta sitten tietenkin välillä pitäisi miettiä. En syytä, se tekee oman hommansa, mutta tietenkin ikävä tapahtuma.
Tietenkin virhearviointi ettei ollut kiekollinen, koska oli juuri luopunut kiekosta, mutta tuskin Juhis on tätä tapahtumaan nauhalta kelaillut.
 
Support Your Local

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Jos tuon jutun lukee huolella läpi ja jättää pois Vartiaista koskevat kommentit, niin Nemo sai lähteä huomattavasti pehmeimpien kommenttien pohjalta (no tottakai tulos tai ulos). Jutussa annetaan suoraan ymmärtää arvostus valmennusta kohtaa, joka on tietysti vähän no-no, oli Welling kuinka kevyt valmentaja tahansa. Eli vaikka seurassa on nyt kaikki asiat päin helvettiä ja kunnon sekoilu päällä, olisi kohtuullista pitää keskustelu ihan omassa piirissä kopissa.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.
Suosikkijoukkue
Se turkoosi lahtelainen & Dallas Stars
Juhis mä rakastan sua (no homo)
 
There's a reason love is called universal. We wouldn't even be here without it existing.

The way karma works it is almost like a boomerang; whatever you do, always returns to you when you least expect it.

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kiitos JMA, teethän vielä yhden paluun ja toivottavasti lopetat urasi meillä, lupaan tulla siihen peliin kiittämään sinua.
 

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans/ New York Rangers
Juhis breikkas aikanaan Lahessa, Juhis palasi parrasvaloihin Lahessa myös tänä kautena, tällä kertaa Juhis ei vain ollut taiteilija, vaan monipuolinen kahteen suuntaan pelaava hyökkääjä, joka piti tehoillaan Pelicansia pystyssä monissa sellaisissa otteluissa, kun kukaan muu ei sitä voinut tehdä.
Juhis ei välttämättä pyytänyt olla roolimalli, mutta hänestä tuli sekin ja ei huono suoritus.

Kiitos Juhi, toivottavasti uras on yhtä kaunis, ku sun kausi oli mun silmis.

Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy