bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onnittelut Lahteen. Sellainen on kutina, että tämä siirto oli Pelicansille ja Aaltoselle lottovoitto. Ei teiltä Lahdessa ainakaan käsiä puutu.
 

retiisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä, että Juhis pääsee nyt pelaamaan! Toki harmittaa tuon taitotason jätkän lähtevän, mutta ei haittaa yhtään, että meni Pelsuihin. Toivottavasti nakuttelee vihdoin komeat tehot. Kärpissä se ei onnistunut, mutta viihdyttävä pelityyli on sekin omiin silmiin mukava. Tsemiä Aaltoselle!
 
Pure mua.

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Lahteen! Olisi kelvannut JM Helsinkiin HIFK:n(olisi selvittänyt monta meidän ongelmaa...) riveihinkin, olisi ollut paikka pedattuna 1. ketjuun, mutta näin tällä kertaa. Uskon Aaltosen uran nousevan uusiin sfääreihin maiseman vaihdon myötä.
 

Bergfors

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kousa
Kateelliset onnittelut Lahteen. Olisi kelvannut IFK:hon ja tulee varmasti tekemään kovat tehot ensi kaudella ja sen jälkeen rapakon taakse?

Olisi kiva tietää millä hinnalla Aaltonen mahtoi Lahteen matkata, tietääkseni ainakin Ruotsista Djurgården oli miehen perässä?
 

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei teiltä Lahdessa ainakaan käsiä puutu.
Ei puutu, jotain muuta voi sitten puuttuakkin..

Ei vaan, todella kova ja yllättävä hankinta tähän kohtaan, tuli aika puskista.. Ei ehkä juuri sitä tyyppiä jota eniten olisin kaivannut, mutta hyvä näin. Jos tämän tason peluriin on mahdollisuus, niin aina kannattaa iskeä kiinni. Viekö Jarnalta kultapotan tällä kaudella?

Saa nähdä miten lähtee rullaamaan, joukkue ei(onneksi) näytä miltään Toivolan Lukko-ajan kopiolta, hankinnatkin ovat olleet muuta kuin etukäteen pelätyt Porin Valkoinen Intiaani etc. Ei muuta, kun kauhea draivi päälle heti alusta lähtien niin hyvä siitä tulee..
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Helvetin hyvä hankinta. Aaltosen ura on junnanut paikoillaan pari vuotta...nyt sitten nähdän mitä saa aikaan maisemanvaihdos. Sellainen kutina on, että tästähän voisi tullakin jotain.

Pelicansin joukkueesta ei nyt puutu ainakaan kiekollista osaamista. Tuleva kausi näyttää mihin asti sillä päästään. Myöskin Mika Toivolalla on käsissään sen tyyppinen jota hänellä ei ennen ole ollut. Ainekset on valmiina, keitosta voi tulla ihan mitä vain.
 

lade

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kova hankinta, onnittelut siitä Pelicansille! Uskoisin, ja oikeastaan miehen kehityksen kannalta toivonkin, että Aaltonen paukauttaa tällä kertaa yli 40 pistettä runkosarjassa. Potentiaalia on toki vaikka mihin pisteisiin. Tärkeintä lienee kuitenkin, että Aaltosen kanssa Pelicansilla on joukkueena paremmat mahdollisuudet menestyä. Kärpissä pelatessa ei tainnut olla ihan joka ilta hereillä runkosarjaotteluissa, siinä ehkä selitys pistevaisuuteen. Uudessa ympäristössä luulisi olevan näyttämisenhalua enemmän, kuin vanhassa ja tutuksi tulleessa.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvä hankinta, ja kyllä kelpaa minulle. Mutta täytyy perisuomalaiseen tyyliin kaivaa negatiivisia asioita esiin. Mikä on Aaltosen kunto, kun ei ole harjoitellut Kärppien kanssa koko kesänä? Onkohan treenannut itsekseen Eetu Holman tyylillä?
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Jumalauta! Jos joskus on Kaarnaa tullut kritisoitua, niin nyt joutuu kumartamaan syvään. Loisto hankinta kun katselee ja vertaa muutaman viime vuoden hankintoihin. Nyt alkaa näkyä jo seuran taloudelliset resurssit, kun saadaan jopa oikein kovemman luokan kaveri Lahteen. Jotain on tehty oikein.

Itsellä on todella kovat odotukset Aaltoselle. Oikeastaan jo ensimmäisistä huhuista lähtien olen toivonut miestä meille. On aina osunut Kärpistä silmään kun olen pelejä nähnyt.

Toivola on kyllä saanut hyvät pelimerkit millä pääsee rakentamaan tulevaa kautta. Odotukset kaudelle kasvoivat juuri pari pykälää.
 
What ho said the thing with the three "bonce", do not meddle with things you don't understand...
Onnittelut Lahteen niin Aaltosesta kuin Paakkolanvaarastakin. Teillä on nyt kaksi Oululaista "alisuorittajaa" jengissä, molemmat kovan luokan lupauksia jotka A-junnuissa tekivät yhdessä tuhojaan mutta miesten sarjoissa 1-ketjuun pääseminen on ollut vaikeampaa. Toki Paakkolanvaaran tehtävä on ollut lähes mahdoton Kärppien huippukovissa rostereissa mutta näyttöpaikkoja hänkin on saanut ylemäpänä kuin kolmosessa. Aaltonen on saanut näyttöpaikkoja vieläkin enemmän, mutta "se jokin" on huimaavasta taitotasosta huolimatta jäänyt puuttumaan. Aaltosen kohdalla kyse on lähinnä asenteesta ja joukkuepelaamiseen kykenemisestä kun taas Paakkolanvaaran kohdalla puutteita on lähinnä pelisilmättömyydessä.

Toivotaaan että pojat onnistuvat vieraalla maalla paremmin samaan tyyliin kuin Haataja ja Saarenheimo.
 

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
En olisi uskonut, että jää kotoiseen liigaan pelaamaan, mutta näin siinä sitten kävi. Ei muuta kuin onnea vain Pelicanseille ja toivottavasti Aaltonen saa sielä teillä uutta nostetta uralleen!

Varmasti, jos asenne ja motivaatio on kohdallaan, niin tulee varmasti olemaan paljon iloa Pelicansin joukkueelle. Jotenkin tuntuu, että Aaltonen tulee Pelicanseissa onnistumaan hyvin.

Mut hyvä näin, että Aaltoselle löytyi seura ja pääsee pelamaan.
 
" Don´t drink and drive. But if you do, call me."

- Saul

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Hyvä hankinta, ja kyllä kelpaa minulle. Mutta täytyy perisuomalaiseen tyyliin kaivaa negatiivisia asioita esiin. Mikä on Aaltosen kunto, kun ei ole harjoitellut Kärppien kanssa koko kesänä? Onkohan treenannut itsekseen Eetu Holman tyylillä?
Kuntoansa on reenannut Oululaisen Kiekko-laaserin kanssa (mestikseen tähyävä suomi-sarjan joukkue) ja uskoisin olevan hyvässä PERUSkunnossa.

Onnea JMA:lle matkaan. Toivottavasti häntä osataan käsitellä Lahdessa oikein, ettei sukset ole ensimmäisenä ristissä Toivolan kanssa. Kenellekkään ei varmaan ole yllätys, että hieman taitelija/sooloilija tyyppisyyttä löytyy, taikuri kun on.

Veikkaan 40+ pistettä runkosarjassa. Mahdollisissa pudotuspeleissä parantanee entisestää.
 
81-04-05-07-08-14-15-18

Telaketju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aaltosella lienee pelituntuma hukassa muutaman kuukauden, mutta viimeistään keväällä miehen luulisi olevan kovassa iskussa. Tuli pisteitä tai ei - SM-liigan taitavin kikkailija on joka tapauksessa yksi hyvä syy lisää lähteä hallille. Osaisikohan Jarna auktoriteetillaan kouluttaa Juhiksesta myös hieman paremman joukkuepelaajan, jotta henkilökohtainen loisto realisoituisi myös joukkueen menestyksenä? Tässä suhteessa en odottelisi Kärppä-kokemuksen perusteella liikoja, mutta toivon/toivotan parasta.
 
"The Flat Earth Society has members all around the globe" – A tweet by the Flat Earth Society
"Say that again, but slowly" - Friendly Atheist responding

LaCew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ohhoh! Hienoa että ei lähdetty paikkaamaan Komarovin lähtöä kellään puukätisellä koohottajalla, vaan hommattiin todella kovan potentiaalin pelaaja, jolla on jo näyttöjäkin. Vaikka rahaa varmasti paloi, ei tässä ainakaan pahemmin metsään voida mennä kuin viime kauden Kärppätaustaisen kaksikon kanssa.
 
"En kuullut, kun rupesin miettimään pyramideja. Miten ovatkin sen aikasilla välineillä saaneet ne aikaseksi - minulla on nykyaikaset välineet, enkä saa mitään aikaseksi." - Pekka Routalempi

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Erittäin mielenkiintoinen sainaus. Aaltosella tunnetusti paljon potentiaalia, jota ei ole päässyt Kärpissä kapitalisoimaan. Oletusarvoisesti Pelicanseissa jääaikaa ja isoa roolia on tarjolla, joten tässä saattaa olla todella ison sainauksen ainekset koossa.
 
Yeah, baby!

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Toivottavasti Aaltonen saa pelinsä kulkemaan paremmin Pelicanssissa. JM peli on parhaillaan erittäin näyttävää ja lisäksi fyysinen pelitapa luonnistuu myös paikan sitä vaatiessa. Pisteitä varmasti tekee yli kolmenkymmenen.
 

lommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New England Patriots
Hyvä, hyvä!

Olin jo duunissa kirjoittamassa tuonne toiseen ketjuun, että kovin olen edelleen skeptinen tämän "huhun" toteutumisen suhteen, mutta ilomielin edelleen Aaltosen näkisin mastojen alla.

Noh, en sitten kirjoittanut ja lähdin kotimatkalle. Kotiin tultuani laitoin töllöstä Formulaa Maxilta ja tekstarista päivän uutiset, niin seillähän se siirto oli sillä aikaa vahvistettu.

Loistava hankinta. Ja tuo mukanaan hyvää kilpailua kärkeen

Peukut toimistolle!
 
“Play fucking hard. Play for each other, support each other. Come back to the bench fucking dripping tired with fucking sweat and exhaustion” -Peter Laviolette

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Voisin lyödä vaikka vetoa, että JMA tekee oman piste-ennätyksensä tulevalla kaudella. Nyt on pakko onnistua, sen tietää mies itsekin ja silloin kaveri myös tekee töitä.

Onnittelut Lahteen varmasti hyvästä vahvistuksesta. Toivottavasti onnistuvat Paakkiksen kanssa samassa kentässä.
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
Onnittelut Lahteen

Onnittelut Lahteen. Pidän peukkuja että saatte Aaltosen potentiaalin esiin. Kärpistä ei siihen tietotaitoa löytynyt.

Pidän Aaltosen tyylistä pelata ja odotin kuin kuuta nousevaa että hänelle kokemuksen myötä tulisi järkeä jättää se viimeinen kikka tekemättä ja joko syöttää tai tehdä maali.

Jokatapauksessa, viihdyttävän pelaajan saitte ja toivottavasti tehotkin löytyvät etelässä.
 
Sukkasaippua! Kun haluat viestin menevän perille.

Päätykiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki vakavasti otettavat organisaatiot.
Niin. Ainoa vähän sellainen kysymysmerkki sitten on tuo kuntopuoli. Miten on sitten kesän aikana pitänyt kunnostaan huolta? Tuntuisi, että varmaan ammattilainen on osannut yksinkin treenata ja pitää kunnon sillä tasolla, että on valmis sitten hyppäämään uuden seuran mukaan, kun sellainen löytyy.
 
" Don´t drink and drive. But if you do, call me."

- Saul

JJLehto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Canes
No ohhoh, kateellisen onnittelut Lahteen.

Gnnnh, Aaltonen olis kyllä kelvannut vaikka Jyväskylään. Seppänen olitko hereillä!
 
"Ei tarvitse olla hyvä, kunhan on paras paikallaolijoista" - RD
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy