Joukkueen rakennus kaudelle 2023–2024

  • 229 111
  • 1 159

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Tuli sellainen mieleen, että olisiko ne Laineen mainitsemat pakki ja hyökkääjä juurikin Karlsson ja Kantner?
Itse uskoisin että enemmän Görtzin ja Puution korvaavat pelaajat olisi tulossa sisään.
 

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa julkaissut Facebookiin videon yhteistyössä Bauerin kanssa. Videon kohdassa 1:22 näkyy seinässä pelaajalista, jossa pakkilistassa Karlsson ja hyökkääjälistassa Kantner. Ton perusteella voisi päätellä ukkojen jatkavan täällä myös ensi kaudella, tuskin nimet muuten enää seinässä olisi. Todella tärkeitä palasia ensi kauden joukkueeseen.
Itse haluaisin myös uskoa että herrat jatkavat. Mutta samalla vaikea uskoa että oltaisiin munattu tuolla tavalla että oltaisiin paljastettu Karlssonin ja Kantnerin jatkot jollain Bauerin varuste videolla. Mutta tietenkin enemmän kuin mitään muuta toivoisin Antonin ja Matyaksen jatkavan! Aivan vitun mahtavaa jos jatkot tosiaan tehty! :D
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Ihan samalla tavallahan on mm. Ässät "vuotanut" tiedon M. Davidssonista ja Tappara muutamien pelaajien toistaiseksi tiedottamattomista jatkoista. Saa vähän pöhinää aikaan.

Jos ja kun Kantnerin perässä oltiin jopa pidempään, niin olisi hullua päästää nyt irti kun ukko on saatu Niiralaan naarattua. Ei ole KalPassa hetkeen ollut vastaavaa isokokoista härkää, joka suojaa kiekkoa varsin Härskimäiseen tyyliin, omaa pisteidentekopotentiaalia ja liikkuukin kokoisekseen ihan mukavasti.

Mutta toki näitä hommia hoitelee Anssi "Ulkomaanoptio" Laine, joten kaikki on mahdollista.
 
Viimeksi muokattu:

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei niitä jatkosopimuksia välttämättä kannata vielä julkaista ihan taloudellisista ja veroteknisistä syistä. Useissa Euroopan maissa jääkiekoilijatkin saavat ”sopimuksettomassa” tilassa työttömyyskorvausta.
KalPan kaltaisten pikkuseurojen täytyy vaan käyttää kaikki keinot hyväkseen.
 

Pande30

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Jos ja toivottavasti kun Savon Sanomien uutinen pitää paikkansa ja Kanter ja Karlsson jatkavat KalPassa, niin olenko ymmärtänyt oikein, että sen lisäksi olisi tulossa vielä yksi laituri ja pakki?
Jos kerran pelaajabudjetti pysyy suunnilleen samana ja vaikka jotkut sopimukset ovat toki kalliimpia kuin viime kaudella, niin pois lähteneistä ainakin Götz ja Könönen lienevät olleet ihan hyvällä soppareilla, niin luulisi että budjetissa on vielä varaa näille kahdelle uudelle pelaajalle?
Kuten aikaisemmin olen kirjoittanut, niin keskikaista ja maalivahtipeli lienee KalPalla liigan eliittiä, jos Jatkola onnistuu kuten viime kaudella, sekä pysyy ehjänä. Pakisto on ok tasoa. Lappalainen ja Sissons pakistossa kärkinimet ja muutenkin ihan ok pakisto, jos vielä yksi tekijämies tulee. Mutta kun katsoo minkälaisia vahvistuksia kilpailevat seurat naaraavat, niin pitää näiden kahden pelaajan melkoisia tekijämiehiä olla, jos halutaan realistisesti puhua tavoitteena olevan mitalipelit tai sitten Karjalainen on melkoinen poppaukko.
 

Saaaakuu!

Jäsen
Suosikkijoukkue
SikaKalPa
Mutta kun katsoo minkälaisia vahvistuksia kilpailevat seurat naaraavat, niin pitää näiden kahden pelaajan melkoisia tekijämiehiä olla, jos halutaan realistisesti puhua tavoitteena olevan mitalipelit tai sitten Karjalainen on melkoinen poppaukko.
Kilpailevien seurojen osalta on hyvä huomioida myös poislähtijät, jotka ainakin Tapparassa, Kärpissä ja Ilveksessä ovat olleet selkeästi kovempia kuin uudet tilalle tulleet pelaajat. Toki varmasti heillekin vielä vahvistuksia on tulossa, mutta rungot lienee pitkälti olevan kaikilla tuossa mitä nyt julkaistu. Vaihtuvuus näissä seuroissa on todella suurta.

Nyt kun Savari julkaisi Kantnerin ja Karlssonin jatkot ja siihen kun saadaan vielä pari täsmähankintaa lisäksi, on meillä loistava nippu ensi kaudeksi. Kaikista arvokkainta ensi kauden KalPassa on jatkuvuus, kun samalla rungolla saatu jauhaa monta vuotta. Sitä ei monesti osata arvostaa joukkueurheilussa tarpeeksi.
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Erittäin kova hankinta Kalpalle. Isokokoinen ja laadukas pakki, voittamisen kokemusta Tapparasta ja Ranskasta. Juuri sitä mitä tarvitaan
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Meillä on 0rightin pakkia ensi kaudelle, tuo ei voi olla vaikuttamatta avauspelaamiseen. Toki Elorinne on täysin muuten mitä KalPa tarvitsee.
 

A.P.Järvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jyväskylän Lohi
En nyt jaksa kaivella, mutta taisi olla taas muutama hätäinen "asiantuntija" täällä huutelemassa joskus huhtikuussa, ettei ketään ole tulossa ennen elokuuta.
Voin helpottaa kaivelua ja sanoa, että minähän se olin. Harmittaa kyllä, sillä saatoin jo tuntea suussani nimim. Brentin(?) elokuulle lupaamien Montun keitettyjen höyrymakkaroiden auvoisen ihanuuden. Painekattila kasvoi seurassa ilmeisesti liian kovaksi ja sen vuoksi päädyttiin hommaamaan 33-vuotias uransa ehtoopuolen pelaaja Ranskasta. Toivotaan toki kilpisydämiemme pohjasta, että "Ellu" onnistuu yli kaikkien odotusten.
 

Pelinappula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Minkäslainen pakki tämä Elorinne on? Kokoa on ainakii mutta onko fyysinen? Kiekollinen? Vai perinteinen että ei oo oikein missään hyvä. Ei oo herrasta oikein jääny selkeetä kuvaa.
 

Brentti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon keltamustat
Käsittääkseni hyvä molempiin suuntiin. Tuttuni kannustaa Tapparaa ja kysyin häneltä asiasta, olisi kuulemma halunnut seiskapakiksi Tampereelle. Tuskin mikään turhake, luistelu taitaa olla heikkouksia mutta varmaan ihan hyvä pääosin oman pään pakki.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös