Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 23.10.2018 klo 15.11.

 1. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Lainaus:
  No ei nyt kuuluteta varmaan kirkossa, mutta 5 peliä putkeen ylhäällä ja varmaan lisää tulossa. Tuskin ottaa steppiä taaksepäin, jos mahkuja on jatkaa NHL:n puolella.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 2. teba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Onko Vauhkosta huhuttu Jokereihin vai onko puhtaasti omaa hakua, ois kyllä kova ja kookas pelimies teille. Sportin jatkoistakaan hänen kanssa ei ole ollut mitään huhuja, vaikka mielellään hänet pitäis Vaasaskin..
   
 3. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tää on ihan oma haku. Olen toisaalta antanut itseni ymmärtää, että Jokerit on ollut kiinnostunut Vauhkosesta aikaisemmin, mutta 2015-16 kauden loukkaantuminen vesitti niitä suunnitelmia.
   
 4. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Onko tietoa, että onko Mika Niemellä sopimus Jokereihin ensi kaudeksi? Ässien palstalla joku huhuili jonkin aikaa sitten, että olisi tulossa Poriin ensi kaudeksi. Nyt taas huhuillaan samalla palstalla, että olisi tehnyt jatkon Jokereihin. Ota tästä nyt selvää.
   
 5. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sopimus loppuu tähän kauteen.
   
  Nadchal tykkää tästä.
 6. Tattari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kanta- ja Päijät-Häme Länsi-Uudenmaalta käsin
  Miten tuo Jokereiden maalivahtiosasto valmentajaa myöden ei vakuuta? Liiga on joo enemmän pelaajien kehityssarja ja valmentajat veskareillakin puolessa Liiga-joukkueita ihan maailman huippuja ja uutta kovaa osaajaa on tulossa taas Liigaan ensi kaudelle. Ketterer, kuka on Ketterer? Huhujen mukaan Jokeritkin olleet nuorten/nuoren liigaveskan/veskojen perässä, mutta eivät tartu. Haluavat huippuvalmennusta? Liigan nuorisokaartin veskat pätkii Zapot ja Jänikset mennen tullen?
   
 7. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ihmettelen suuresti jos näillä maalivahdeilla lähdetään ensi kauteen. Laitettiinhan me Heleniuskin pellolle, miksi ei vois Zapoa myös laittaa. Kalnins ois täydellinen kakkosveska, ykköseks Ortio tai Säteri.
   
 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:

  Jes. Kyllä nyt meni rekryt pahasti perseelleen. Tähän asti meillä on ollut tässä osastolla jos ei nyt liigan parhaimmistoa, niin kuitenkin hyvää keskitasoa olevat kaverit tolppien välissä, mutta tämä kausi on ollut jotain ihan muuta. Zapolski on ottanut ok-tason statuksestaan kolme piirua taaksepäin, ja Kalnins näyttää just siltä miltä Unkarin sarjassa pelanneen kaverin kuvitteleekin näyttävän.
   
 9. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Kyllä mä luulen, että Jänö ja Z näyttäisivät aika paljon paremmalta edes hieman varmemmin puolustavan viisikon takana. Eiliseltä laittaisin vain avausmaalin Kalninsin piikkiin, noin pienestä kulmasta ei pitäisi längeistä lirahtaa kiekko.

  Tässä kun osa haikailee Rämön perään, niin täytyy muistaa loukkaantumishistoria. Nytkin koko kauden ollut sivussa, joten jokainen voi pohtia olisiko nähdyistä peleistä isompi pistesaalis kolmikolla Rämö-Zapo-Ratilainen (käytännössä siis vain Zapo ja Rati) vai Kalnins-Zapo-Ratilainen. Tämä siis kuvitteellisessa ja täysin mahdollisessa tilanteessa, että Rämö olisi myös meillä hajonnut taas yhtä pitkäksi aikaa.

  Tätähän fanit halusivat, raikasta hyökkäysvoittoista pelaamista. Moni pelkäsi, että nähdään Marjamäen ensimmäisten MM-kisojen tapaista passiivista shakin peluuta. Ei olla materiaalilta SKA tai TsSKA, niin jostain se on pois kun hyökätään rohkeasti. Odotan erittäin mielenkiinnolla lähteekö Jokerit edelleen hyökkäys edellä pudotuspeleihin, vai keskitytäänkö ensimmäistä kertaa omaan päähän.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2019 klo 08.58
 10. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Siirsin pleijariketjusta parempaan.

  Oon jo hetken aikaa liputtanu Kevin Lankisen kotiuttamisen puolesta ja ylläolevaan Keke sopisi lähes täydellisesti. Liigassa lähes suvereeni, käytännössä yksinään raahasi naapurit välieriin kahdesti peräkkäin, ilman alkukauden loukkia (ja Vehviläisen once in a century-kautta) olisi vienyt Urpo Ylösen heittämällä viimekaudella. Nyt Blackhawksin organisaatiossa näyttöpaika vähissä, välillä käynyt jopa farmin farmissa.
  Veikkaisin kaverin olevan top-5 ellei top-3 vahti Kohelossa, ainakin potentiaalia siihen on.
   
 11. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Aikamoista unelmointia sanon minä. Siihen on kuitenkin syynsä varmasti miksei kaveri ole NHL-organisaation TOP4-maalivahteja edes. Siitä on aika pitkä matka KHL:n TOP-3 tai edes TOP-5 maalivahti.

  Ja kyllä, ottaisin myös kaverin kirkuen takaisin kotiin, mutta vähän kovemmilla realiteeteilla. Vähän tuollainen suomalainen versio Kalninsista, mutta ei millään sitä tasoa, että Kevinillä voisi kauteen lähteä ykkösmaalivahtina suoraan.
   
 12. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Nyt kun noita pikku-ukkoja on katsellut tuolla maalilla niin toivon että ensi kauden ykkönen on vähintään 195cm iso maalivahti. Mielummin 200cm. KHLlässä hyökkääjillä on sen verran pehmeät kädet että pikkuruisilla reaktiotorjujilla ei tee sen enempää kun eivät kuitenkaan ehdi eteen. Iso veskari sentään peittää tsägällä vaikkei tietäisi missä kiekko on.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ei käy VuorisKurria kateeksi. Ainakin kolme kärkiketjun hyökkääjää on lähdössä rapakon taakse näillä näkymin.

  Korvaajat? Lehterä, Suomela ja Griffith (Pulkkinen)
   
 14. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Eikä siinä vielä kaikki. Pitäisi löytää pätevä maalivahti ja ulostaa toinen.
   
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Neftekhimikin pomo paljasti, että kolmikko Nättinen, Ruohomaa ja Puustinen eivät saa jatkodiilejä. Kyllähän noista jollekkin keksis ens kaudelle käyttöä.
   
 16. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  Ei välttämättä olisi pöllömpi idea hakea tuolta Puustinen ja vaikka nyt Ruohomaa siihen kylkeen. Kemiat valmiina, sarja tuttu ja toisivat laajuutta secondary scoringiin. Hinta vaan voi nousta liian korkeaksi 20 maalin miehelle, joka ei ainakaan omissa papereissani kuulu siihen ykköskoriin.
   
 17. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuka se kolmas on? N. Jensen ja Manninen käsittääkseni ilman sopparia mutta se kolmas?
   
 18. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Vesalainen varmaankin.
   
 19. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Savinainen tulossa sisään. Haluisin vielä myös Ruohomaan. Pygmit Jormakka ja Manninen lähtee, joten heidät on pakko korvata isommilla pelureilla.

  Kolmoskenttä

  Savinainen - Ruohomaa - x
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Näen Savimatissa paljon samaa kuin Hotsissa. Tervetuloa jos pitää paikkansa. On sitä mitä tällä hetkellä tarvittaisiin jäälle.
   
 21. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, näin on. Osaa pelata myös pikkusikaa ja maalinteko potentiaalia löytyy.
   
 22. iLUZ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Ehdoton yläpeukku Savimatille. On taistelija viimeiseen pisaraan asti ja niitä joukkueessa ei koskaan ole liikaa.

  Toivottavasti korvaa tai "korvaa" Jormakan. Jormakka on jo nähty tapaus.
   
 23. Mr Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Ottawa Senators, EK65, KHL-Jokerit
  Savinainen oli eilen arenalla katsomassa peliä ja jo silloin kävi mielessä et olisiko ensi kaudeksi tulossa jengiin? Hänen seurassa oli joku toinen pelimies, mutta en tunnistanut kuka se oli enkä myöskään kehdannut kysyä...
   
 24. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Hyvä, että kulisseissa tapahtuu koko ajan, vaikka kausi ei oo edes loppunut.

  Toisaalta. Muistaako joku tämän? "Iltalehden saamien tietojen mukaan Petri Kontiola siirtyy Jokereihin ensi kaudeksi" tai jotain tommosta.

  Lainaus:
  Toivottavasti ei Ville Lajunen. En halua nähdä sitä herraa edes katsomossa.
   
 25. spede1967 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ja espoolaisena Kiekko-Espoo
  Tervetuloa Vellu ehdoton peukku