Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 23.10.2018 klo 15.11.

 1. Hapsiainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit & Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Tota listaa kun katsoo, niin kannattaa jo alkaa metskaamaan kaikki ensi vuoden vapaat agentit, joiden sukunimi alkaa G:llä! ;) Kyllä sieltä AHL:stä luulis jonkun löytyvän! Tosin jos oman mielipteensä saa ilmaista, niin pitäisin kyllä Grantin mieluusti ensi kaudellakin!
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Ruotsista vois käydä ton Jesse Virtasen puolustukseen ens kaudeks. Siihen vielä Hakanpää ja Lindbohm, niin pakisto on kuosissa.
   
 3. sporttipappa Jäsen

  Mielestäni aika hankala lyödä lukkoon koko pakettia ennen kuin ne ykköspyssyt on varmasti jengissä. Käytännössä Lepistön jatko on puolustukseen niin monella tasolla aivan keskeinen asia, että Lepälle voisi lyödä käteen melkeinpä avoimen shekin.

  Lepistö on hyökkäyssuuntaan kykenevä all around -pakki, joka on tehnyt kauden aikana kyllä jonkin verran virheitä, ja ohipelejä on ollut. Mutta kun muistellaan vaikka E.Karlssonin aikaa Jokereissa, niin eihän joka matsi ole "3+2". Mielestäni Lepän paras anti on, että on etenkin pudotuspeleissä kokenut laadukas pelaaja kentän joka osa-alueella.

  Lepistön lisäksi meillä tarvitsee olla yksi erittäin offensiivisesti kyvykäs "yv-pakki", kuten meillä on ollut jokaisella KHL-kaudella. Tai sitten kaksi melko kiekolliseen peliin pystyvää kahden suunnan puolustajaa, eli köyhän miehen Lepistöä. Kesällähän näistä vasta sitten tiedetään.


  Ja Ps. Pelaajavertailuna puolustuksen osalta ensi kautta varten muutama tuttu nimi: Stollery vs. Eronen. En keksi yhtäkään osa-aluetta pelistä, joka puoltaisi Erosen hankintaa Stolleryn jatkon edelle. Stolleryn kohdalla tiedetään mitä saadaan. Ja Erosen kohdalla tiedetään kaikki ne asiat mitä ei saataisi.
   
 4. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Unohtakaa nyt se Eronen. Mitä tehdään pieni kokoisella puolustajalla, joka on omassa päässä täysi lapanen ja joka ei hyökkäyspäässä ole jengin top2 pakki. Onnea Eroselle jos KHL:stä löytää ottajan. Mikään suurseura se ei ole.
   
 5. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tämä. Mä olen monta vuotta ihmetellyt ihmisten lyhyttä muistia hänen edesottamustensa suhteen. Ihan hyvä yv-pakki liigatasolle joo, mutta kaikessa muussa sakkaa. Paljon parjattu Ville Lajunen on esim. pykälää-kahta parempi ihan kaikessa kuin Eronen.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä en vaan voi sille mitään mutta jostain syystä vastenmielinen pelaaja, pelatkoon divaria nordiksella.

  Kenet Eronen Jokereissa korvaisi? Pieni, voimaton väkkärä.

  Pelkällä etunimellä ei KHL Jokereihin tulla :-)
   
 7. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tilannekatsaus:

  Niklas Jensen - Jatkoon, jos saadaan pidettyä. Tällä hetkellä näyttää siltä että kyllä saadaan. Ei ole ainakaan paremmin vetänyt kuin viime vuonna.
  Pekka Jormakka - Ulos. Mukava mies, kova pörräämään, mutta tasaisuus ja playoff-edge puuttuu. Uutta (kotimaista) verta sisään. Tämän tilalle esim Kärppien Leskinen.
  Sakari Manninen - Jatkoon, jos saadaan pidettyä. Positiivinen yllätys, joskin playoffit ovat vielä kysymysmerkki.
  Mika Niemi - Ulos. Hidas, mutta flegmaattinen. Ei oikein mitään vahvuutta. Joo "perusvarma", mutta Marjamäen jääkiekkoon tarvitaan joku nopeajalkaisempi pelaaja tämän paikalle. Yllättävän huono kaksinkamppailuissa.
  Geoff Platt - Jatkoon. Ei tarvinne perusteluja.
  Tomi Mäki - Jatkoon, jos haluaa.
  Max Wärn - Ulos. Ei vain riitä nopeus. Vielä julli kaiken lisäksi.

  S. Lepistö - Jatkoon.
  J. Jensen - Ulos. Ei ole osoittanut mitään kehittymisen merkkejä, päinvastoin. Menee koko ajan huonompaan suuntaan. Muutenkin tanskalaismafiaa olisi ihan hyvä vähän hajoittaa.
  K. Stollery - Ulos. Kotimainen vastaava tilalle.

  Eli Jokerit kaudella 19-20 nykyisistä pelaajista

  Kalnis
  Zapolski

  Grant
  Kivistö
  Lauridsen
  Lepistö
  Lööv
  Räsänen

  Anttila
  Ikonen
  Jensen
  Joensuu
  Manninen
  Moses
  Mäki
  Norman
  O'Neill
  Pihlström (miten tällä on soppari 20/21 asti????)
  Platt
  Regin

  Eli omien nopeiden laskujeni mukaan 20/25 paikkaa täynnä. Pihlström ulostukseen, jos mitenkään taloudellisesti mahdollista. Sama Zapolskiin, ellei jompi kumpi kaksikosta vedä aivan jumalmoodia keväällä. Nyt ei hyvältä näytä.
   
 8. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Niemi näyttää tällä hetkellä kyllä aivan avuttomalta ajokoiralta tuolla ilman Anttilaa. Muutenkin odotin lisää parannusta tähän kauteen, kun paransi paljon jo viime kauteen, mutta ei ole pystynyt ottamaan nyt sitä seuraavaa steppiä. On aivan liikaa Anttilan varassa, joten jos jutut ensi kaudesta (liigaan siirtyminen) pitää kutinsa, niin tervemenoa. Tonne ois hyvä saada pelaaja joka ei elä toisesta pelaajasta niin paljoa, niinkun Niemi elää Anttilasta.
   
 9. DTremens Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
  Tuli testattua Franchise Hockey Manager 5:lla josko "pienellä" boostilla Jokerit kaataa isot pahat SKA:t playoffeissa.

  Ekalle kaudelle 18-19 sisään Kari Lehtonen, Linus Omark, Juuso Hietanen, Miika Koivisto, Miro Aaltonen, Vyacheslav Voynov, Teemu Hartikainen, Philip Larsen ja U20 paikoille Kaapo Kakko, Rasmus Kupari, Jesper Boqvist ja Anttoni Honka. Ulos Platt, Pihlström, JB Jensen, Anttila, Norman, Wärn, Kalnins, Ikonen, Lauridsen ainakin. Tulos: 2. kierros, CSKA:lta turpaan 4-1.

  Toiselle kaudelle eli tämän ketjun mukaiselle 19-20 sisään Valtteri Filppula, Oskar Osala, Jacob Trouba ja Juuso Riikola sekä lisää euroopan parhaita junnuja Noel Gunler, Anton Lundell. Ulos lähti kesällä Voynov, Hietanen, Jormakka, Manninen, N.Jensen. Tulos: 2. Kierros. SKA:lta turpaan 4-1.

  Masentaa.
   
 10. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  ULOS
  Stollery
  J Jensen

  SISÄÄN
  Hakanpää
  Jokipakka
   
 11. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tuohon vielä sisään kunnossa oleva Lindbohm, niin hyvä tulee ensi kaudesta. (Jos Leppä jatkaa)
   
 12. Eram Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Minua hämmentää se, että näin moni palstalla olisi suoraan jättämässä Stolleryn pois ensi kaudelta. Mielestäni hän on kuitenkin ollut puolustuksen tasaisin ja luisteluvoimaisin puolustaja, joka tuntuu lähes poikkeuksetta ehtivän puolustuspään velvoitteisiin. Kaksinkamppailussa kokoaan selvästi isompi pelaaja, jota ei ihan helposti ole kierretty. Kiekollista taitoakin on, enkä usko että hintalappukaan on ollut kovin suuri. Ulkomaisuudesta huolimatta, minä en lähtisi korvaamaan Stolleryä kotimaisella arvalla, varsinkaan kun en usko että samalla hinnalla saisi mitän kovin kovaa hankintaa.
   
  Jara76 tykkää tästä.
 13. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ennemmin näkisin juuri esim. Hakanpään Stolleryn tilalla. Rehellisesti odotin Stollerilta enemmän kun se mitä nyt esittää, perus pakki, kauden alkukin lupaili enemmän. Hakanpää toisi kuitenkin rightin kätisyyden, fyysisyyden, kotimaisuuden ja yhden Yv-pakin lisää rosteriin. Palkoista en sano mitään, koska ei minkäänlaista tietoa. Stolleryn ensikauden mahdollinen jatko kuitenkin todennäköisesti nostaisi miehen tämän kauden palkkaa.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Stolleryn tekeminen about viimeiset 10 peliä on ollut ailahtelevaa ja virhealtista. Mies penkitettiin mm.alivoimasta Spartakia vastaan ja MD:a vastaan hänen todella kummallisesta keskialueen menetyksestä Dynamo iski maalin. Marjamäki huusi pää punaisena penkillä. Pointti oli mikä? No se, että on ihan ok peruspakki, mutta taidot ei riitä toteuttamaan asioita joita yrittää ja pelitapavalinnat ovat usein huonoja.

  Katsokaapa tänään monta pystysyöttöä Stollery antaa oikea-aikaisesti tai monta nopeaa pelin kääntöä mies tekee? Erityisesti kun pelaa Lauridsenin kanssa niin avaaminen on aivan kauheaa. Stollery valitsee usein hitaan lähdön,tuo itse siniselle, hidastaa ja hyökkääjät pysähtyy jonka jälkeen kiekko punaiselta rumpuun ja epätoivoinen karvaus.

  Ei ole katastrofi jos jatkaa mutta ei millään tasolla korvaamaton.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Yv-pakin? Metsään mennään jos Hakanpää hankitaan yv-pakiksi.
   
  massaonvoimaa ja Arturo tykkäävät tästä.
 16. HokiTero87 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Leppä ja Grant toki ensisijaisesti YV:llä, mutta sen jälkeen näkisin siellä mieluummin Hakanpään kuin esim JBJ tai Stolleryn. Myös kevään tosipelien alkaessa olisi huomattavasti inhottavampi kaverin hääriä meidän maalinedessä kun pakkipareissa olisi Grant, Lauridsen, Hakanpää.
   
 17. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  @massaonvoimaa miten kuvailisit koko joukkueen pelaamista viimeisen 10 pelin osalta? Väitän, että aika surkeaa kuraa se pelaaminen on ollut koko joukkueen osalta ihan yksittäistä ottelua tai eriä lukuunottamatta. Siinä on vaikea kiekon kanssa liikkuvan puolustajan todella vaikea tehdä ihmeitä, kun edessä olevat syöttösuunnat ovat kaikki laiskasta tekemisestä johtuen tukossa. Enemmän tässä on ollut koomassa viimeiset pari kuukautta puolustuksessa joukkueen virkaa tekevä kapteeni Lepistö. Lisäksi: Lauridsenin kanssa useimmat pelaajat joutuvat pelaamaan tiettyä epälätkää, aina joutuu varautumaan siihen, että tapahtuu jotain outoa.

  Sinänsä en väitä nyt valkoista mustaksi, kyllä minäkin olen nähnyt Stolleryn pelaamisessa lepsuilua, mutta korostaisin tässä koko joukkueen koomailua, jossa huomio kohdistuu liialti yhteen pelaajaan.

  Olen kirjoittaja @Eram linjoilla siitä, että pitäisin Stolleryn kokoonpanossa. Mielestäni Stollery hankittiin Lundinin korvaajaksi, ja tämä oli onnistunut täsmähankinta.

  Pitäisikö meidän hankkia Hakanpää? Mielestäni kyllä! Mutta ei Stolleryn paikalle, vaan Jesper Jensenin. Myönnän sen kyllä ihan suoraan, etten ole koskaan ollut vakuuttunut tanskalaisten kokonaisvaltaisesta pelin ymmärtämisestä, ja voi olla (tai niinhän se on) että se värittää huomioitani pelistä. Mutta jos joku on tulevan kauden joukkueessa turha pelaaja, on se Kivistön jatkosopimuksen myötä pakki-Jensen.
   
 18. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Stollerysta ei voi edes puhua samana päivänä Lundinin kanssa. Lundin vetänyt about 250 änäripeliä ja oli kellontarkka omassa päässä ja tuki loistavasti myös kiekollista peliä. Painanut myös 39 paunan sesongin KHL:ssä. On/oli joka osa-alueella kertaluokkaa kovempi tekijä kuin Stollery.

  En sano etteikö Jokereiden peli olisi myös ailahdellut, mutta siltikin lähtisin hakemaan Stolleryn tilalle jotain parempaa ensi kaudella. Jaahas ja sieltä se Stollery kuittasi omiin taas yhden Sibiriä vastaan.
   
  Clubittaja tykkää tästä.
 19. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Stolleryn itsekkin laittasin mäkeen. Ei oo osoittanut mitään jatkosopimuksen arvoista. Näitä pelaajia mahtuu 13 tusinaan. ---> Tilalle voisi koittaa hommata samankokoisen SHL:n puolustajien eliittiin kuuluvan Jesse Virtasen. Virtanen hoitaisi myös mahdolliset ylivoimien tuuraukset 130% paremmin kuin esimerkiksi J.Jensen.

  Pekka Jormakka ulos ---> Tilalle Marjamäen hyvin tuntema Julius Junttila. Junttila on päässyt hyvään vireeseen Ruotsissa vaikean alun jälkeen. Sibirissä oli paska, niinkuin oli koko joukkue alkukaudesta. Uskon Junttilan ja Marjiksen intressien kohtaavan, ja pidän jopa todennäköisenä Junttilan tuloa Jormakan tilalle.

  Kristian Vesalainen ei pelaa 100% varmasti meillä tämän kauden jälkeen -----> Tilalle Lehterän Jorsti. Jorstilla on hyvin todennäköisesti viimeinen kausi ameeriikoissa menossa. Miljoonat on jo vuoltu, joten tuskin lähtee Venäjälle ruplien perään. Tuskin myöskään lopettaa vielä uraansa = Jokerit.

  Jesper Jensen mäkeen ------> Petteri Lindbohm tilalle. Alkukausi ja EHT ei Lindbohmilta hurraahuutoja aiheuttanut, mutta se on täysin normaalia pitkän loukin jälkeen. Koko ajan kovaa vauhtia takasin huippukuntoon pääsevä Lindbohm olisi loistava pelaaja ensi kaudelle Jensenin paikalle. Iso ja osaa olla myös ilkeä, eikä jää jalalla jälkeen. Jokerit olisi muutenkin hyvä ponnahduslauta saamaan hyvän NHL-diilin. Tämän kauden jälkeen semmoista ei vielä Lindbohmille NHL:stä tarjota. Joten = Jokerit.

  Siinä muutama täysin realistinen vaihtoehto tälle budjetille ensi kaudeksi.
   
 20. sporttipappa Jäsen

  Lainaus:
  Paha sanoa nyt kovin muuta kuin että toisen kohtasi kanssa jopa ymmärrän mitä haet takaa, ja jopa saatat olla jollain tapaa asiasi kanssa oikeassa.

  Itse pohtisin tässä nyt ennen kaikkea maalivahtitilannetta uusiksi. Onhan tuo nykyinen kaksikko ennen kaikkea epäonnistunut siinä tärkeimmässä, eli olemaan virkaveljeä parempi isoissa peleissä. Kummallakin jatkosopimukset taskuissaan, joista näkemykseni kumpaakaan ei olisi pitänyt solmia. Selkeästi isoin miinus joukkueen kasaamisen suhteen, "jonka näki se kuuluisa naapurin Reettakin".
   
 21. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tätä varmasti pohtii moni muukin. Kyllähän johto on ajanut itsensä aika pahaan umpikujaan maalivahtiasiassa.

  Kalninsia nyt voidaan vielä pitää katsomattomana korttina. Playoffeissa jos vetää jonkun Rämö-moodin päälle, niin kukaan ei ole huolissaan enää.
  Kauden jälkeen olemme viisaampia tämän maalivahtiasian kanssa.

  Kyllähän tää vaikuttaa nyt huolestuttavalta, kun Zapolski pelaa elämänsä paskinta kautta. Mites tosta sopparista pääsis eroon kesällä? Järjetöntä oli muutenkin antaa pitkä pahvi noilla näytöillä.
   
 22. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Missä mennään ensi kauden osalta:

  Joensuu - Norman - O'Neill
  X - X - X
  X - Regin - Moses
  Pihlström - X - Anttila
  Ikonen

  Grant - Kivistö
  Lauridsen - Lööv
  Räsänen - X
  X - X

  Kalnins
  Zapolski

  Sopimuksettomat:
  Nicklas Jensen - Toivottavasti jatkaa, luultavasti katsoo NHL-kortin.
  Pekka Jormakka - Huhut vievät Jyväskylään.
  Sakari Manninen - Toivottavasti jatkaa, isot saattavat viedä.
  Tomi Mäki - Toivottavasti jatkaa ja tekee 2-suuntaisen sopparin!
  Mika Niemi - Huhut vievät Poriin.
  Geoff Platt - Toivottavasti jatkaa. Jäämässä suomeen joka tapauksessa.
  Kristian Vesalainen -> Winnipeg Jets
  Max Wärn - ?

  Jesper Jensen - Toivottavasti jatkaa, hyvä 3-4 parin pakki.
  Sami Lepistö - Jatkosopimus olisi kullan arvoinen, toivottavasti pääsee alkukauden tasolle.
  Karl Stollery - Hyvä pakki, mutta parempiakin lienee tarjolla kesällä.

  Ryan Zapolski - Toivottavasti saataisiin vaihdettua tämä kaveri päittäin vaikka siihen Säteriin.
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ensi kauden huhuja ei ole niin paljoa ollut liikkeellä. Mäenalanen on ehkä vahviten meille huhuttu kaveri tuon pelaajaoikeuskaupan vuoksi. Laitetaanpa silti pientä hahmotelmaa vielä miten ensi kauden jengi voisi rakentua. Tässä skenaariossa NHL ja isot vie Jensenin ja Mannisen:

  Hännikäinen - Filppula/Lehterä/Kemppainen/Kontiola - Pulkkinen
  Joensuu - Norman - O'Neill
  Mäenalanen - Regin - Moses
  Vauhkonen - Platt/Sallinen - Anttila
  Turunen/Leskinen
  Pihlstöm - Rekonen - Ikonen

  Lepistö - Lööv
  Grant - Kivistö
  Lauridsen - Lintuniemi/Jokipakka/Pokka
  Jensen - Lindbohm

  Säteri

  Kalnins
   
 24. 1000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha Barkov & Pate Laine
  Eiköhän ton Mäenalaisen voi pyyhkiä tolta listalta? Kuitenkaan mikään ihan poikanen enää (Vesalainen) ja nyt näyttäis, että saanut jalkaa oven väliin Canesissa.
   
 25. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  No jaa-a. Puhutaan kumminkin pelaajasta joka on tehnyt AHL:ssä 0.45 ppg. Nyt NHL:ssä 5 ottelua ja 2 pistettä. Noilla näytöillä en vielä sanois varmaks, että pelaa tuolla ensi kaudellakin.