Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Pannaan nyt vaikka tähän ketjuun, kun asia liittyy kiinteästi alkavan kauden joukkueen rakentamiseen..

Tuli tuossa mieleen, että eikös Kivenmäen ja Killisen pitäisi olla juuri nyt parhaillaan intissä? Eivät ainakaan tuossa kevättalvella viime kauden lopulla olleet, eivätkä ole nyt heinäkuussakaan menneet. Eikä missään ole mielestäni ainakaan puhuttu, että olisivat myöskään menossa nyt alkavan kauden mittaan.. ei muuten, mutta kun pojjaat ovat vain suhteellisen keskeisiä pelaajia, niin sikäli kiinnostaa

Vai onko siellä pantu lykkäyspaperit vetämään aluetoimistoon?
Onhan jätkillä sellaset 8 vuotta aikaa suorittaa tuo intti. Siitä olisi kyllä tiedotettu jos pojat olisivat menossa armeijaan.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Ootko vuoden liian aikaisessa? Suurin osa nyt inttiin menneistä taitaa olla 99-syntyneitä. Ainakin meikäläisen jälkikasvun kavereita on siellä enemmän kuin aikaisemmissa erissä.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Ootko vuoden liian aikaisessa? Suurin osa nyt inttiin menneistä taitaa olla 99-syntyneitä. Ainakin meikäläisen jälkikasvun kavereita on siellä enemmän kuin aikaisemmissa erissä.
Jep, yleensä intissä 20 vuotta täyttävät ovat suurin joukko. Muistan omana aikanani, kun muutama oli 19-vuotiaita ja vain kolme juuri täysi-ikäisiä.
 
Porin Ässät - SM-liigan viimeinen voittaja! | 7 vuotta vs 57 vuotta
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
Aika köykäset ensihavainnot... Kivelä vaikuttaa aika laiskalle pelaajalle... Hirvonen tulee olemaan vahvistus jo ekalla kaudella, luisteluvoimainen, kova karvaamaan, pelirohkea ja ei kaihda kamppailuja.

E: Ja sanottakoon vielä sen verran, että mulla on tällä hetkellä aika kova luotto tohon hyökkäykseen, vaikka siinä paljon oli myös sitä säheltämistä. Pakiston kanssa ehkä vähän enemmän kysymysmerkkejä, mutta taidan olla tän ajatuksen kanssa aika yksin? Tai sanotaanko, että oman alueen hyökkäys ja puolustuspelaaminen... Mua ei toi Stenqvist oo vielä onnistunut vakuuttamaan ja Åkerström vielä vähemmän...Åkerström on tosi hidas, mutta on kyllä myös tosi näkymätön, että ehkä siellä jotain hyvääkin on.

Tai noh, kait oman alueen hyökkäyspelissä on pakistolla hyvääkin, kun monta kertaa ollaan päästy hyökkäämään hyvällä vauhdilla...mutta kun niitä virheitä tulee kans melkosesti...Noh kello näyttää vasta elokuuta, että ei tästä kait huolestua tarvitse... Kuitenkin jotenkin tuntuu, että Taimi tulee olemaan parempi kuin viime kaudella... Jyssy on jyssy ja Niemeläinen on vahvistus... on kait tuokin aika hyvä pohja.
 
Viimeksi muokattu:

Nigi

Jäsen
Itse olen diggaillut Åkeströmin pelaamisesta. Pari hyvää pitkää avausta ollaan harkkakaudella nähty, joista on seurannut läpiajo ja lämäri on hyvä. Tulee olemaan vahvistus.
 
Mennää minne vaa
- Timo J

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Huhuketjussa on viime aikoina poristu paljon siitä, pitäisikö Ässien vahvistaa hyökkäystään ennen kauden alkua vaiko ei. Kerttula totesi joskus aiemmin kesällä, että markkinoilla ollaan silmä tarkkana mahdollisten hankintojen varalta.

Ässien hyökkäys on onnistunut luomaan peleissä paikkoja runsaastikin, mutta viimeistely on ontunut. Vaikka tämä onkin hyvä peruste täydentää hyökkäystä, en koe että se on täysin välttämätöntä. Pelaajat tarvitsevat vielä aikaa sekä enemmän tuuria ja onnistumisia osuakseen paremmin maaliin. Hankintaa ei kannata palkata, ellei se ole välttämätöntä.

Joku/Jotkut taisivat kertoa, kuinka Ässillä ei ole varaa menettää pisteitä turhan paljon alkukaudella, ja siksi olisi hyvä saada lisää verta arsenaaliin. Eihän sitä voi sanoa varmaksi, että tämä uusi hankinta olisi kunnon ratkaisu tehokkaampaan viimeistelyyn. Riskinotto on osa lajia, mutta mikäli Kerttula ja kumppanit eivät vaan löydä tarpeeksi lupaavanoloista vahvistusta, mitä sellaista suotta tekemäänkään. Nykyiselle arsenaalille on annettava mahdollisuus näyttää osaamistaan.

Tässä tämä. Halusin vaan pyöritellä käytyä keskustelua omalta osaltani paremmin sille sopivassa ketjussa.
 
Man in the Mirror - Michael Jackson

MJ - Popin kuningas.
Suosikkijoukkue
Ässät, Hurricanes
270 000 € oli siis vielä varattu tähän kauteen. En usko, että Hedberg tuota koko budjettia vie. Ehkä joku 150000€ voisi olla lähellä totuutta? Vai voisiko jopa mennä 200000€?

Jos reilu satku olisi jäljellä, niin sillä rahalla varmaankin saisi vuoden vaihteessa erittäin laadukkaan pakin...jos sellaiselle on tarvetta.
 

Pratu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pitää ottaa huomioon että Hedberg on saanut Skellefteålta palkkaa jo neljä kuukautta tällä kaudella. Jos palkan arvellaan olevan vaikka jotain 150-200k€, niin Ässien maksettavaksi siitä jäisi 2/3 osa eli 99-132k€.
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Laitetaanpas ajatuksia tähän ketjuun, koska kyse viestissäni on nimenomaan joukkueen rakentumisesta. Olen nähnyt tietenkin viime kausien pelejä ja tämän kauden kaikki harkkapelit. Mielestäni Kerttulan ja valmennusporukan tulee vielä muokata joukkuetta. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä että kaikki pelaajat eivät ole riittävää taso ja osa ei edes liigatasoa. Haluaisin nähdä seuraavat muutokset joukkueessa, varmaan sitten kesken kautta tehtynä, kun ei tässä nyt ole enää aikaa paljon.

Pakistossa on 5 pakkia joiden paikka on sementoitu. Marttinen, Taimi, Stenqvist, Åkerström ja Niemeläinen. Näistä Taimi ja Åkerström saaneet paljon kuraa täällä, mutta omasta mielestäni molemmat ovat aivan riittävän hyviä pakkeja liigajoukkueeseen.
Puolustuksessa on yksi todella iso mysteeri minulle ja mysteerin nimi on Saku Salmela. Mitä tämä mies tekee liigajoukkueessa? Häviää kaksinkamppailut maalinedessä, syöttää hasardeja ja ei pelaa kiekon saadessaa itseään liikkeesee vaan vauhti loppuu ja vastustaja on taas iholla ja nappaa kiekon pois. Hänen pitäisi ilmeisesti osata kiekollisesti jotain esimerkiksi ylivoimalla? Mitä on esittänyt? Ei mitään muuta kuin silkkaa paskaa. Minä en miestä tunne, mutta jotain hyvää oltava persoonassa että roikkuu liigajoukkueen mukana. Ikää on sen verran että tässä tuskin on kyse mistään että seura odottaa kaverin ottavan huikeita askelia eteenpäin ja peluutetaan sen takia. Tämä mies kuuluu mestikseen ja siellä pystyisi ehkä nauttimaan peleistä. Nyt on liian kovassa paikassa. Habitus ei kyllä hivele minun silmää myöskään, mutta sillä ei nyt ole niin väliä jos osaisi pelata.
Lisäksi olen huolissani kaikista nuorista pakeista. Kukaan ei ole mennyt eteenpäin riittävästi(verrattuna esimerkiksi Killiseen, josta oikein huokuu että etiäpäin on taas menty yksilötasolla) Ketola sai jo lähteä mestikseen, eikä ole siellä rivipeluria ihmeellisempi. Peltomäki, Varttinen ja Vuorisalo joilta odotetaan seuraavaa steppiä eivät todellakaan ole sitä ottaneet ja nyt joku noista pitäisi heittää askiin 6 pakkina. Kaksi näistä mestikseen ja yksi voi jäädä rotaatioon.
Mielestäni olisi hyvä aika kokeilla Matinmikkoa seuraavaksi ja hankkia yksi pakki lisää. Varttinen 3 pariin kunnes uusi pakki löytyy ja sen jälkeen Varttinen Matinmikko rotaatiossa, tokihan Matinmikko voi kokoajan pelata junnuissa kunnes käsky käy.

Hyökkäyksessä on 2 kaveria jotka saisivat etsiä itselleen uuden seuran. Lauri Kulmala ei ole edes lähellekään liigatasoa. Ei missään ominaisuuksissa. Epäilen että olisi mestiksessäkään mikää tekijämies. Pitkä projekti sanoi Kerttula. No olkoon sitten mutta kehittyköön jossain muualla kuin Ässien liigajoukkueessa. Ei mitään käyttöä.
Rekonen tuli melko hyvällä sopimuksella Ässiin. Olin ihan tyytyväinen hankintaan. Pelasi hyviä pelejä Pelicansissa, mutta pikkuisen ihmettelin miten miestä riepotellaan kokoajan siellä. Välillä kärkikentissä, välillä nelosessa ja siitä katsomoon tai johonkin peliin pakiksi. Uskoisin että Rekosella ongelmat ovat yläkerrassa. Joku asia ei nyt ole hyvin ja se näkyy kentällä rumasti. Miehestä ei yksinkertaisesti ole pelaamaan liigakiekkoa juuri nyt. Toivottavasti Kerttula saa hänet kaupattua jonnekin ulkomaille vaikkapa. Jos se vaatii sen että peluutetaan liigan alussa näytillä niin hyväksyn mutta sen 10 peliä mutta sitten on aika saada uusi ukko tilalle.
Kaikki muut ovat paikkansa joukkueessa ansainneet(. Kivelä, Juhola ja Mäkinen ovat täällä saaneet kehuja, mutta omaan silmään ei mitään ihmeellistä yleispelaamisessa. Mäkinen varsinki kyllä yrittää ja tsemppaa upeasti. Kivelä vaikuttaa kyllä hieman laiskalta ajoittain. Näistä Mäkinen ansainnut nelosessa paikan kunnes Rekosen tilalle löytyy uusi mies. Toivoisin uuden vahvistuksen olevan kaveri joka voisi tiputtaa esim. Salmion Mäkisen paikalle, jolloin meillä olisi kyllä oivat 4 ketjua.

Spink-Spink-Lähteenmäki
Hirvonen-Kivenmäki-Killinen
Salmio-Tiivola-Hedberg
Pihlajamäki-Appelgren-Mäkinen
(rotaatiossa Juhola ja Kivelä)

Stenqvist-Niemeläinen
Taimi- Åkerström
Marttinen - Varttinen
(rotaatiossa Matinmikko)
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Hirvonen-Kivenmäki-Killinen
Muuten olen pitkästä viestistäsi hyvin pitkälle samoilla linjoilla. Tämä ketju ei kuitenkaan mielestäni ole optimaalinen, siinä on kolme nuorta kokematonta ja hyökkäysorientoitunutta pelaajaa samassa vitjassa. Jos Kivenmäki-Killinen pidetään yhdessä niin kolmas lenkki pitää olla joku kokeneempi kaveri (vaikkapa Salmio), jolla on myös silmää puolustuspelaamiselle. Muuten omissa kolisee.
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Puolustuksessa on yksi todella iso mysteeri minulle ja mysteerin nimi on Saku Salmela. Mitä tämä mies tekee liigajoukkueessa? Häviää kaksinkamppailut maalinedessä, syöttää hasardeja ja ei pelaa kiekon saadessaa itseään liikkeesee vaan vauhti loppuu ja vastustaja on taas iholla ja nappaa kiekon pois. Hänen pitäisi ilmeisesti osata kiekollisesti jotain esimerkiksi ylivoimalla? Mitä on esittänyt? Ei mitään muuta kuin silkkaa paskaa. Minä en miestä tunne, mutta jotain hyvää oltava persoonassa että roikkuu liigajoukkueen mukana. Ikää on sen verran että tässä tuskin on kyse mistään että seura odottaa kaverin ottavan huikeita askelia eteenpäin ja peluutetaan sen takia. Tämä mies kuuluu mestikseen ja siellä pystyisi ehkä nauttimaan peleistä. Nyt on liian kovassa paikassa. Habitus ei kyllä hivele minun silmää myöskään, mutta sillä ei nyt ole niin väliä jos osaisi pelata.
Lisäksi olen huolissani kaikista nuorista pakeista. Kukaan ei ole mennyt eteenpäin riittävästi(verrattuna esimerkiksi Killiseen, josta oikein huokuu että etiäpäin on taas menty yksilötasolla) Ketola sai jo lähteä mestikseen, eikä ole siellä rivipeluria ihmeellisempi. Peltomäki, Varttinen ja Vuorisalo joilta odotetaan seuraavaa steppiä eivät todellakaan ole sitä ottaneet ja nyt joku noista pitäisi heittää askiin 6 pakkina. Kaksi näistä mestikseen ja yksi voi jäädä rotaatioon.
Mielestäni olisi hyvä aika kokeilla Matinmikkoa seuraavaksi ja hankkia yksi pakki lisää. Varttinen 3 pariin kunnes uusi pakki löytyy ja sen jälkeen Varttinen Matinmikko rotaatiossa, tokihan Matinmikko voi kokoajan pelata junnuissa kunnes käsky käy.
Atu sanoi podcastin haastattelussa, että pakistoa olisi tarkoitus karsia kahdeksaan, ja tällä suunnitelmalla Matinmikko on jo mennyt junnuihin ja Ketola sinne Kokkolaan. Eli näin ollen yksi pakki siis karsittaisiin vielä muualle, mutta se onkin sitten kysymys jotta kuka. Salmelaa on "turha" lähettää Mestikseen, joten hän se karsittava ei varmasti ole. Hän nyt on mikä on, ja roikkuu tuossa mukana varmaan aika paljon pelaten. Jos hänestä ei tykätä, niin pitäisi sitten rehellisemmin pyrkiä vaikka sopimuksen purkuun. Järkevintä ja tarkoituksenmukaisinta olisi lähettää Peltomäki pelaamaan Mestikseen, koska hän on edelleen niin pahasti puolivalmis. Mutta hänen potentiaalinen maksimitasonsa on kuitenkin näkemykseni mukaan korkeampi kuin vaikkapa Varttisen, joten sikälikin lähettäisin Mestikseen juuri hänet.. Vuorisalo taas ei ole enää mikään juniori, ja vaikka sitä hänen hasardiuttaan omalla alueella tuossa nyt on vuosikausia katseltu, niin silti hänellä tietysti on omat etunsa, joita on nyt harkkapeleissäkin nähty. Eli en näe hänenkään lähettämistään Mestikseen sillä tavalla järkevänä..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Mitä me tehdään Rekoselle? Oliskohan Pelicans halukas antamaan kaverille uuden alun kun Ässissä ei vaan nyt ole lähtenyt. Ei se vaan aina suju vaikka pelaajan taidot olis hyvät. Kärkikin varmaan voi kertoa esimerkin Tampereelta.

Ja kyllä mä hiukan vielä ihmettelen tuota Kärjenkin tilannetta, harva noin kovilla statsella oleva parhaassa peli-iässään oleva ehjä pelaaja on vapaana tässä vaiheessa. Mistä sitten kiikastaa, rahastako? Kyllä mä epäilen että jos syyskuussa ei ala pelipaikkaa kuulumaan ja Ässillä ei verkko heilu tarpeeksi tulee puhelin soimaan Japin taskussa.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä me tehdään Rekoselle? Oliskohan Pelicans halukas antamaan kaverille uuden alun kun Ässissä ei vaan nyt ole lähtenyt. Ei se vaan aina suju vaikka pelaajan taidot olis hyvät. Kärkikin varmaan voi kertoa esimerkin Tampereelta.

Ja kyllä mä hiukan vielä ihmettelen tuota Kärjenkin tilannetta, harva noin kovilla statsella oleva parhaassa peli-iässään oleva ehjä pelaaja on vapaana tässä vaiheessa. Mistä sitten kiikastaa, rahastako? Kyllä mä epäilen että jos syyskuussa ei ala pelipaikkaa kuulumaan ja Ässillä ei verkko heilu tarpeeksi tulee puhelin soimaan Japin taskussa.
En ymmärrä, miksi Pelicans värväisi Rekosen tällä hetkellä. Ehkä joku huonommalla hyökkäysmateriaalilla oleva joukkue?


Kärjen kovat statsit kun otit puheeksi:

17-18: Liiga 58 ottelua 14+15=29
18-19: Liiga 41 ottelua 17+13=30, NLA 9 ottelua 3+1=4
Jos katsoo tilastojen taakse (Tappara jakso ja viime kauden sysipaska Ässät), niin ihan hyvät pisteet siihen nähden tosiaan, että edelleen ilman sopimusta.
Tuskin itsekään silti uskot, että Kärkeä tosissaan koskiskellaan tämän hetken Ässiin?
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Mitä me tehdään Rekoselle? Oliskohan Pelicans halukas antamaan kaverille uuden alun kun Ässissä ei vaan nyt ole lähtenyt. Ei se vaan aina suju vaikka pelaajan taidot olis hyvät. Kärkikin varmaan voi kertoa esimerkin Tampereelta.
Rekonen pelaa Ässissä, hintalappu on varmaan nyt sellainen (kun kerran oikein kaapattiin Pelsuista), että ei häntä nyt syksyllä mihinkään saa. Täytyy vain toivoa, että mies löytää taas kipinän ja alkaa tehoilemaan jotta hänestäkin saadaan jotain hyötyä irti. Jatkoa ei varmasti tule jossei lunasta paikkaansa kokoonpanoissa ja tehoile tasaiseen tahtiin
 
******************************************** The only card I need is the Ace of Spades *********************************************

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Ja kyllä mä hiukan vielä ihmettelen tuota Kärjenkin tilannetta, harva noin kovilla statsella oleva parhaassa peli-iässään oleva ehjä pelaaja on vapaana tässä vaiheessa. Mistä sitten kiikastaa, rahastako? Kyllä mä epäilen että jos syyskuussa ei ala pelipaikkaa kuulumaan ja Ässillä ei verkko heilu tarpeeksi tulee puhelin soimaan Japin taskussa.
Niin siis täällähän paikalliset syväkurkut tiesivät sanoa, että Kärjen hintapyyntö on KHL-pelaajan tasoa, ja sen arvoinen Kärki ei tietenkään ole. Ässät siis varmastikin tuossa loppukesällä ainakin nyt kartoitti hänen tilanteensa..
 
"siis ymmärrän syvällisesti hyvän taiteen määrittelemisen ikiaikaisen dilemman, mutta kyllä paskan aina tunnistaa"
(Kyösti Pöysti)

reaper78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HIFK
Mahtaakohan Kärjellä vaan jalka riittää nykyjoukkueeseen? Se kuitenkin on yksi perusvaatimus Ässäjoukkueeseen. (Ok, Kerttula sanoi että yhdestä vaatimuksesta voidaan joustaa jos muut on kunnossa..) Mutta onko edes muut osa-alueet kunnossa? Halu kehitttyä, peliäly jne.. mitäs niitä Kerttulan listassa nyt olikaan?
 
"….I am the light that shall lead you to darkness…"

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
FBT Karhut ja Nicefutis
Niin siis täällähän paikalliset syväkurkut tiesivät sanoa, että Kärjen hintapyyntö on KHL-pelaajan tasoa, ja sen arvoinen Kärki ei tietenkään ole. Ässät siis varmastikin tuossa loppukesällä ainakin nyt kartoitti hänen tilanteensa..
Juu ja onhan se nyt liian kova pelaajalle joka ei ole onnistunut kuin Ässissä. Eiköhän se hintapyyntö siitä alas tule jos meinaa jossain pelata, tässä vaiheessa uraa ei mitään välivuosia pidetä. Toisaalta, nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa, siinä mielessä ymmärrän hintapyynnön.

Ja @1stApril, ei ehkä vielä kosiskella mutta mitä pidemmälle kausi etenee ilman pelipaikkaa tulee oikeasti tilanne eteen että Kärjen on saatava se pelipaikka jostain. Jos ei Ässistä niin ehkäpä lukosta tai Vaasasta.

Mahtaakohan Kärjellä vaan jalka riittää nykyjoukkueeseen? Se kuitenkin on yksi perusvaatimus Ässäjoukkueeseen. (Ok, Kerttula sanoi että yhdestä vaatimuksesta voidaan joustaa jos muut on kunnossa..) Mutta onko edes muut osa-alueet kunnossa? Halu kehitttyä, peliäly jne.. mitäs niitä Kerttulan listassa nyt olikaan?
Tavallaan ymmärrän tämänkin, mutta saatanan nopea kaveri joka tekee 2+0 on kyllä mun silmissäni hitaahkoa maalintekijää huonompi. Eikä Kärki mikään tuhottoman hidas ole vaan varmaan nykyjoukkueestakin kolmasosa jää nopeudessa taakse.
 
"paskin kaikista on tietenkin kannattamani SaiPa. Sairaan Paska, siitä se nimikin tulee. " - FASlapsi 27.11.13

Työmyyrä58

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Boston Bruins
Juu ja onhan se nyt liian kova pelaajalle joka ei ole onnistunut kuin Ässissä. Eiköhän se hintapyyntö siitä alas tule jos meinaa jossain pelata, tässä vaiheessa uraa ei mitään välivuosia pidetä. Toisaalta, nyt pitäisi takoa kun rauta on kuumaa, siinä mielessä ymmärrän hintapyynnön.

Ja @1stApril, ei ehkä vielä kosiskella mutta mitä pidemmälle kausi etenee ilman pelipaikkaa tulee oikeasti tilanne eteen että Kärjen on saatava se pelipaikka jostain. Jos ei Ässistä niin ehkäpä lukosta tai Vaasasta.


Tavallaan ymmärrän tämänkin, mutta saatanan nopea kaveri joka tekee 2+0 on kyllä mun silmissäni hitaahkoa maalintekijää huonompi. Eikä Kärki mikään tuhottoman hidas ole vaan varmaan nykyjoukkueestakin kolmasosa jää nopeudessa taakse.
Niin, onhan Salmiokin hitaampi kuin Kärki, ja Tiivola aikalailla tasoissa.
 
"Olkapään yläpuolella oleva kenkälaatikko, todennäköisesti uudet Sebagon kengät, ja viuh, mitä tapahtuu? Game over."

Phaneuf#3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Tampa Bay Lightning
En nyt lähtisi Rekosta mollaamaan harjoituspelien perusteella. Viime vuonna teki ol pinnoja niissä ja kaudella oli todella huono. Jospa nyt menisi vaikka toisinpäin?! Uskon, että jos pelaa Tiivolan ja Hedbergin kanssa niin pinnoja tulee. Liike ja fysiikka hyvällä tasolla.
 
"Isomäen seisomakatsomo huusi meille tämän mestaruuden" -Ässien hyökkääjä mestaruusjuhlissa 2013

Jeppe_68

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Rekosen näytöt ovat surkeat koko viime kaudelta. Ny harjoituspelit ovat menneet vielä huonommin kuin umpisurkea viime kausi. Näillä näytöillä ei pitäisi olla asiaa pelaavaan kokoonpanoon muuten kuin loukkaantuneita tuuraamaan. Toivottavasti Ässät ja Rekonen saavat tämän ratkaistua niin, että molemmat hyötyvät, ei Rekosen kyllä kannattais jäädä Poriin uraansa hautaamaan tuolla iällä.
 

TwistedKites

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Rekosen tehoiksi harjoituskaudella jäi 1+0=1 kun viime kaudella paukutteli harjoituksissa 3+3=6. Runkosarjassa sitten vaatimattomasti 5+8=13. Mutta luulen että siinä se oikea taso on: sellainen vajaan 20 pisteen mies runkosarjassa.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Helsingin Jokerit
Rekosen tehoiksi harjoituskaudella jäi 1+0=1 kun viime kaudella paukutteli harjoituksissa 3+3=6. Runkosarjassa sitten vaatimattomasti 5+8=13. Mutta luulen että siinä se oikea taso on: sellainen vajaan 20 pisteen mies runkosarjassa.
Ei se vaan jostain syystä näytä toimivan Ässissä. Luoja tietää miksi ei, mutta Rekonen on siinä iässä, että toivottavasti saa uuden tilaisuuden muualla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy