Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 06.11.2017 klo 12.45.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Enemmän kuin huikea. Toivottavasti Ville Lajusta ei nähdä Jokereissa. Ville voi vapaasti juuttua maaliverkkoihin jossain muussa seurassa, kuin Jokereissa. Mielellään Jokereita vastaan. Jaakola-Lajunen -pakkiparista on jäänyt syvät traumat.

  Jani Lajunen voisi olla hyvä 4-ketjun keskelle, mikäli sille osastolle haetaan parannusta Niemeen, mutta hänelläkin on soppari ensi kaudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2018 klo 14.45
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hyvä listaus, sen verran viilaan, että Pulkkinen tuskin pelaa sentterinä ;)

  Jensen - X - Pulkkinen voisi kyllä olla paranneltu versio LKP:sta.

  Hahmottelen vähän sinun listaustasi mukaillen:

  Osala/Pakarinen - Regin - Moses
  Jensen - O'Neill - Pulkkinen
  Joensuu - M.Aaltonen - Griffith
  Pihlstöm - Niemi - Anttila
  Ikonen - Wirtanen - Jormakka
  +
  "Vesalainen/Tolvanen/Borgstöm/Nyman"
  +
  "Mäki"

  Lainausmerkeissä olevalla pelaajalla olisi kahden suunnan soppari, joten hyökkääjiä olisi 15/25.

  Siihen päälle veskarit:

  Rämö
  Zapo
  +
  "Ratilainen"

  Tilanne: 17/25

  Näinollen tilaa jää kahdeksalle pakille:

  Lepistö - Lundin
  Kivistö - Gilroy
  Lauridsen - Jensen
  Andersen - Lindbohm
  +
  "Jokiharju"

  Näin rosterissa olisi 25/25 yhden suunnan soppareita. Tähän päälle 2-suuntaisina soppareina yksi KHL-tason hyökkääjää eli "Tolvasen korvaaja", sekä yksi KHL-tason pakki, eli "Jokiharju". Kolmas maalivahti on myös pakollinen ja tähän voi laittaa kenet tahansa.

  Bonuksena Tomi Mäki voi olla stunttien stuntti, mikäli suostuu 2-suunnan soppariin.
   
 3. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sanoinko, että olisivat kärkiketjujen nimiä? Toisaalta, ellei pelaajabudjettia lähdetä nostamaan radikaalisti, odotukset hankintojen suhteen on pidettävä aika maltillisena ja yritettävä löytää pelaajia, jotka ovat valmiita ottamaan seuraavan stepin urallaan (Tolvanen, Jere Sallinen, Huhtala jne.). Suomelan osalta sentterin tontti KHL:ssä voi olla vielä liian tiukka paikka, mutta laiturin roolissa voisi lähteä kehittymään kansainvälisen tason pelaajaksi. Urakehitys on ollut aika rakettimainen, joten miksei voisi jatkua edelleen?
   
 4. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Sanoinko minä että sinä sanoit niin?
  Totesin vain että täytemiehiä - ei tulosketjuihin asiaa jos tavoite on neljän joukossa.
   
 5. liigajyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuosimallia 1983
  Griffith olisi hakuna älyttömän kova. Ruotsista kantautuneet tiedot kertovat että Tim Erixon olisi myös vihdoin palaamassa Eurooppaan .
  Gilroy, Lepistö , Jensen ja Rämö isoja paloja henkisesti ... niin kentällä kuin kopissa ...samoin Andersen joka on todella pidetty .


  Lyhyesti voisi mennä niin että Pakeista Rissanen ja Lundin jos ei kykene pelaamaan korvataan ja yläkerrasta Palola, Mäki , Tolvanen ...Norman lienee nostamassa kytkintä .
  Rasmus Dahlin kuten muutama muu pelaa jo äijien pelejä mutta olisihan noita talentteja olemassa....keitä voisi houkutella.
  Samoin loppuuhan Koskis Mikolla soppari ja hänen nuoruuden haaveensa oli ” pelata joskus Jokereissa ”.
   
 6. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Hyviä pohdintoja. Jos Rämö menee, niin Koskinen tilalle. Komarovilla loppuu myös soppari ja eikö tämä ole sanonit että haluaisi pelata Jokereissa.. (hymiö tähän, ettei kukaan astu miinaan)
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Juhlakaudeksi piti pistää enemmän hilloa jokuueseen, toivottavasti pelaajabudjetissa ei tule takapakkia.

  Rämö olisi ehkä tärkein pidettävä ja mulle sopisi maniosti, että joukkue ei muuttuisi lainkaan. Toki muutaman pelaajan kohdalla toivon parempaa tilalle.
   
 8. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Zapo on parhaimmillaan, ku saa pelata paljon. Tasaisella peluutuksella ei loista. Jos ei saada Rämöä pidettyä, niin mennään Zapolla ja kakkoseksi joku suht luotettava. Luotan, et Zapo kyllä loistaa, kunhan vaan saa pelejä koko ajan. Toki jonkun Koskisen otan mielelläni ykköseksi.

  Luotan, että K&V saavat raavittua taas hyvän jengin kasaan. Jokereihin halutaan. Toivottavasti mahdollisimman moni jatkaa viime kauden jengistä.
   
 9. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Pulkkinen, Kontiola, Pirri, Griffith ja Pokka ovat omalla toivelistallani. Rissanen joutaa pakistosta ulos ja hyökkäyksessä pitäisi tehdä Palolan ja Tolvasen lisäksi vielä tilaa, jotta sinne saataisiin kunnon tekijämiehiä. N. Jensen ei vakuuttanut pleijareissa, mutta antaisin toisen mahdollisuuden vielä.

  Suostuisikohan Alex Lintuniemi kaksisuuntaiseen soppariin? Siinä olisi nuori ja lupaava rotaatiopakki.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tää oli muuten hyvä. Lintuniemi olisi oikein loistava hankinta, ja jos ei parempaa 2-suuntaista diiliä (=nuorempaa pelaajaa) saada, niin tähän kiinni ehdottomasti! Käytännössä oma kasvatti vielä.
   
 11. Shakermaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  On miltei mahdotonta löytää Tolvasen kaltaista täysosumaa meille, mutta meillä voisi ihan hyvin olla jo nyt hänen korvaaja joukkueessa. Hän on tehnyt muutama vuosi sitten KHL:ssä liki tuplamäärän maaleja kaudessa Eeliin verrattuna.
  Eelin tilalle kannattaisi hankkia siis Omarkin kaltainen pelaaja, joka pystyy nostamaan Steve Mosesin sille tasolle, millä hän pelasi itsensä KHL:n maalikuninkaaksi kaudella 2014-2015.
  Potentiaalia Mosesilla tähän on, mutta nyt on nähty, että hän tarvitsee syöttelijävirtuoosin rinnalleen. Tähän kannattaisi mielestäni panostaa. Muuten menee Moses hukkaan.

  Tälle kaudelle Steve tuli kesken leikin mukaan ja on aina vaikeaa päästä juoneen mukaan, kun ei ole itse ollut mukana luomassa tuon juonen juuria. Nyt kun Moses saa "ehjän" kauden joukkueen mukana, ja mahdollisesti potentiaalisessa tulosketjussa erinomaisen playmakerin kanssa, on mahdollisuus päästä siihen flow-tilaan millä hän on ollut kohelon ykköspyssy.

  Tämän lisäksi jos saataisiin Pulkkinen täsmäaseeksi, tilanne maalintekopotentiaalin suhteen olisi jo kiitettävä.

  Esimerkiksi tällaiset kärkiketjut eivät vaikuttaisi pahoilta:
  "Omark"-Regin-Moses
  Jensen-O'Neill-Pulkkinen

  Tai vaihtoehtoisesti sentterit toisin päin, riippuen kemioista.
   
 12. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Se mitä mä en tällä palstalla ymmärrä on tuo jatkuva Liigassa loistaneiden pelaajien mollaaminen. Joo Liiga ei ole enää sitä mitä se aikanaan oli mutta jos kerran 60 pinnaa liigassa mättäny pelaaja on "enintään kolmoskentän jätkä" niin mistä Jokereiden sitten pitäisi pelaajia hommata? Ei koko joukkuetta VOI rakentaa NHL/AHL-dropouttien varaan. Siinä loppuu pelimerkit todella nopeasti ja pahimmassa tapauksessa joukkue on täynnä ulkomaalasia palkkasotureita. Jokaista Nelliä ja Reginiä kohden on yksi/kaksi Hishonia/Kozunia/Koukalia jotka joko floppaa tai pelaa sen yhden kauden ja siirtyy muualle.
  Fyysisyyden puute on ongelma liigapelureissa joo. Mutta se ratkeaa yleensä viim. tokalla kaudella (tapaus Niemi) ja jos fysiikka on ainoa este kohelossa pärjäämiseen, sen voi paikata. Mistä sitä tietää vaikka Suomela (käytän nyt Suomelaa esimerkkinä koska viimesin) olisi seuraava Miro Aaltonen tai Jori Lehterä tai Sakari Salminen (eka KHL visiitti) tai Jonas Enlund eli nuorehko Liigapeluri joka lähtee Koheloon suoraan liigasta ja tehoilee kiitettävällä tasolla (kaikki yllämainitut ovat nakuttaneet 40p ennen ennen/ilman NHL-visiittiä)?
  Joo, käteen voi myös jäädä luu, mutta A) Liigapelurit ovat halvempia (Enemmän vähemmällä on ainoa tapa jolla Jokerit voivat tosissaan pärjätä) ja B) Todennäköisemmin jäävät joukkueeseen herkemmin/suostuvat pidempiin lappuihin kuin saman ikäluokan Pohjois-Amerikkalaiset
  EDIT: Lisätään tähän vielä että mielummin signaa jätkät suoraan Liigasta että saadaan rosteriin nuor(ehko)i näyttöhaluja uhkuva potentiaalinen tähti (M. Aaltonen, Salmisen ensimmäinen KHL visiitti) eikä maitojunalla palannutta motivaatio-ongelmaista arpaa (Keränen, Salminen Jokereissa)

  /rant over
  Disclaimer: Ylläoleva on kirjoitettu ajatuksenvirtana. Siellä on pointti, mutta se saattaa olla hankala löytää, pahoittelut siitä
   
  Viimeksi muokattu: 29.03.2018 klo 13.11
 13. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Omalta osaltani tarkoitus ei ole liigajätkiä sen enempää mollata. Varmasti hyviä pelaajia mutta edelleen jos tavoite on siellä top4 Jokereilla niin keskimäärin nuo liigajätkät ei riitä kärkirooleihin.

  Kuusela,Ramstedt,Myttynen,Taimi,Mankinen, Savinainen,Järvinen,Zaborsky,Löfqvist,Heshka, Sallinen,Sallinen,Jormakka, Palola, Huhtala, Anttila, Niemi..Tuossa muutama nimi jotka ovat kaikki pelanneet enemmän tai vähemmän kärkirooleissa liigassa. Hyviä pelaajia ei mitään heiltä pois. Mutta ei top6 kamaa kärkijengieihin KHL:ssä. En kiistä sitä että sieltä voi se yksittäinen miroaaltonen löytyä mutta väitän että on enemmän poikkeus kuin sääntö.
   
 14. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Liigassa dominoi edelleen Tomi Kallio ja Eric Perrin. Kertaalleen keskinkertaisesti KHL:ssä esiintynyt Filppulakin painelee 36-vuotiaana helposti yli pinnaa per peli. Tarvitsee olla joko nuori pelaaja käyttämättömällä potentiaalilla tai sitten muitakin kuin offensiivisia vahvuuksia osoittanut tekijä, että on mitään asiaa KHL:n huippujoukkueen kärkiketjuihin.

  Ei tuolla vaan ole kovin varmoja kortteja. Sarjat ovat niin erilaisia, ettei joku Suomelakaan välttämättä ole käyttökelpoinen hyökkäävässä roolissa. Vesalainen ja Koivisto Kärpistä voisivat tulla kyseeseen. Sitten on ulkkareita Maionen, Matushkinin ja Bertrandin tapaan, jotka ovat ihan samanlaisia arpoja kuin AHL-tähdetkin.

  Alempiin kenttiin ja kolmospariin/rotaatioon pakistossa onkin sitten jo useita aivan riittäviä liigapelaajia. Maajoukkuetasoa täytyy sinnekin kuitenkin hätyytellä. Jos oikeasti pysähtyy ajattelemaan, niin Jokereiden päättyneen kauden kokoonpano oli aika hurja, vaikka ei kaikista suurimmille paperilla pärjääkään.
   
 15. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Se nyt on aivan se ja sama ketä tänne tulee, kun ne taitavimmat pelaa kuitenkin muualla. Tässä on nyt neljä kautta pelattu koheloa ja on tullut hyvin selväksi se, että konservatiivisella jääkiekolla Jokerit ei pärjää. Nyt olisi aika muuttaa rohkeasti suuntaa, sillä ei meillä ole mitään hävittävää. Nelosketju rohkeasti muotoon walt slade- morgan kane- nick carter. Kolme vähähampaista kanukkia yhteishintaan 200000e. Se kuka tiputtaa hanskat tosta kolmikosta nopeiten saa olla sentteri. Ketjun lempinimi olisi trio niskalaukaus. Tosta jäisi sitten hyvin pelimerkkejä palkata niitä maalintekijöitä ylempiin ketjuihin. Ja Mäet ynnä muut kaksisuuntaisilla sopimuksilla paikkaamaan pelikieltoja. Yleisöä tulisi taatusti paikalle ja kuten sanottu, ei se menestys ainakaan huonompaa olisi. Tavoitteena joko mestaruus tai sarjasta sulkeminen. Kummassakin tapauksessa Jokerit olisi voittaja. Eikä haittaa vaikka olen yksin ajatukseni kanssa, sillä tiedän olevani oikeassa.
   
 16. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  @massaonvoimaa Onhan niitä flopanneita paljon. Mutta mikä järki on tuomita joku etukäteen "koska liiga"? Raaka fakta on siinä että Jokereiden budjetilla (muihin kohelojengeihin suhteutettuna siis" pärjääminen vaatii sen että rosterista löytyy pelaajia joiden palkka talenttiin suhteutettuna on vähemmän mitä muut kohelojengit samantasoiselle maksavat. Ja Liigasta niitä löytää helpoiten. Joo aina välillä löytyy N.Jenseneitä joille tuskin mottipäisiä maksellaan ja Tolvasen tasoista tuskin toistamiseen löytyy mutta Liigassa on yllättävän paljon "liian hyvä liigaan, liian huono Änäriin" tasoisia pelaajia jotka pitäisi napata ennenkuin lähtevät P-Amerikkaan tuhoamaan motivaatiotaan ja/tai korottamaan palkkapyyntöään.
  Tästä syystä Liigajätkien tyrmääminen etukäteen on äärimmäisen typerää ja toivon ettei K&V ajattele samalla tavalla kuin niin moni tällä palstalla.
   
 17. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  En usko että K&V dumaa Liigapelureita, eikä täälläkään (kovin moni) dumaa vain siksi että Liiga. Itse näkisin a-luokan Liigapelureiden ongelmaksi hinta/laatusuhteen. Ellei kyse ole aivan jäätävästä talentista tyyliin Tolvanen niin ykköskorin Liigapelaaja on menestyvässä KHL joukkueessa 3.-4. kentällisen mies. Koska tällaisia kundeja on kuitekin liigassa vähän, Liigajoukkueita on paljon ja vielä Liigassa on ulkomaalaiskiintiö seuraa siitä että usealla Liigajoukkueella on rahaa lyödä ykköskentän suomalaiselle hyvä tarjous tiskiin. Tämä taas nostaa näiden pelaajien hintaa, jolloin hinta/laatu ei minun mielestäni kohtaa.

  Olen sitä mieltä että Jokerijoukkue pitäisi rakentaa siten että 3.-5. kenttä olisi rakennettu nuorista, isoista, nopeista ja semitaitavista "IkosHuhtaloista". Työmyyristä, jotka hyvänä iltana pystyvät secondary scoringiin, tappavat alivoimat ja muuten tsemppaavat hulluna. Nopeus, koko ja voima ovat tässä avainsanat. Toki pitää olla taitoa sen verran että pärjää KHLlässä. Näitä kolme kenttää nuorista ja hissillä KiVan väliä ylös onnistujat ja alas treeniä tarvitsevat. Kaikki kunnia maajoukkueen 4. kentän äijille, mutta nyt liian suuri osa budjetista menee Pihlström/Jormakka/Palola -tasoisille pelaajille. Olivat todella hyviä tällä kaudella, mutta se "hyvyys" oli pois ykköskentästä jossa Joensuu EI ole ykköskentän KHL laituri.

  Kun alemmat kentät rakennetaan fiksusti ostetaan säästyneillä pelimerkeillä ykköseen ja kakkoseen Omarkkeja ja maaliin Koskisia.

  Näin minä sen rakentaisin.
   
 18. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Olenko jossain tyrmännyt liigapelaajat kokonaan sen takia että pelaavat liigaa? Tuskin myöskään K&V. Fakta kuitenkin on, että harvoin liigasta noustaan KHL:ssä kärkirooliin.

  @Mordjinn kanssa samoilla linjoilla joukkueen rakentamisesta. @DonTirri ketä sinä haluaisit tämän kauden liigasta Jokereiden kahteen ekaan ketjuun tai pakkipariin? Itselle ei Vesalaisen,Revon ja Haapalan lisäksi kovin montaa muuta pelaaja tule mieleen. Pakeista Sulak tai varauksin Lehtonen.

  Ja vielä sen verran että itselle ei kovin montaa pelaajaa tule mieleen jotka ovat liian hyviä liigaan mutta huonoja NHL:ään.
   
 19. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Eihän tuolla Suomelalla tee yhtään mitään edes Liigan pleijareissa. Herätkää nyt tähän päivään tuon Liigan nykyisen tason kanssa. Palola ja Jormakka esim. dominoivat monta kevättä putkeen Liigaa, joka oli vielä pari kautta takaperin paljon tasokkaampi kuin nykyään. Kummallakaan ei valitettavasti ole mitään asiaa KHLn ratkaisurooleihin.

  Joku Suomela tai Junttila olisi niin käsittämätön haku, että ihan oksettaa jo valmiiksi.
   
 20. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  En tarkoittanut teikäläistä spesifisesti, satuit vaan olemaan ensimmäinen vastaaja.
  Eikä myöskään avautumiseni johtunu Suomelasta, vaan käytin häntä vain viimeisimpänä esimerkkinä.
  Pointti oli kiteytettynä: Älkää nyt vittu dumatko jotain sen takia ettei näyttöjä ole muualta kuin liigasta. Koska sieltä niitä hiomattomia timantteja pitää kuitenkin kaivaa jotta voidaan kilpailla rikkaampien seurojen kanssa.
  Ja painotan nyt vielä kerran: EN väitä että Suomela sellainen olisi, sattui vaan olemaan viimeisin liigan pistepörssin voittanut nuorehko hyökkääjä.
   
 21. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Jormakan liigauran kutsuminen dominoinniksi on kyllä vähän liiottelua. Ensimmäinen KHL-kausi oli tehojen puolesta parempi kuin viimeinen liigakausi.

  Se, että Liigan taso ei KHL:n verrattuna ole kummoinen, ei tarkoita etteikö siellä voisi olla yksittäisiä hyviä pelaajia. Kyllä mä luulen että Junttilalla olisi sauma pärjätä KHL:ssäkin, mikäli pystyy nopeudellaan tuottamaan tilaisuuksia. En välttämättä toivoisi Jokereihin, mutten yllättyisi jos tekisi miroaaltoset.
   
 22. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Liigapelaajien (ja suomalaisten muutenkin) suurin helmasynti on laukauksen heikkous. Kaikille pitäisi syöttää LaineTolvanen(tm) muropuuroa että saataisiin tuo osa alue kuntoon. KHLlässä veskarit ovat sen pari napsua parempia ja isompia kuin Liigassa, jolloin kudin täytyy lähteä nopeasti, kovaa ja tarkasti. Tällä kaudella Jensenillä, Moseksella ja Tolvasella (ja suonenvedonomaisesti Anttilalla ja Palolalla) oli laukaukset joilla sai aikaan maaleja. Minkämoinen on Junttilan kuti?
   
 23. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Junttilan kuti on kuulemma niin surkea, että kuljettamalla suurempi mahdollisuus saada kiekko maaliin. Sen kyllä huomaa kauden pistesaldosta 13+39=52
  Tosin eipä Junttila koskaan käsittääkseni mikään maalitykki ollutkaan. Lähinnä peliätekevä syöttökone
   
 24. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Syöttökone on paljon sanottu pelaajasta joka on kerran aikuisten sarjoissa antanut 39 syöttöä. Elää täysin nopeudestaan joka avaa paikkoja. Ei mikään luontainen playmaker. Lisäarvo puhtaasti luistelussa joka ei sekään kv-tasolle täysin poikkeuksellista tasoa. Hyvää toki.
   
 25. BigRedKoff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tätä ei IFK fanina pitäisi kirjoittaa (koska Kurri lukee jatkoaikaa) mutta kyllä mä liigapelaajista näkisin just Suomelan Jokereille mahdollisena hakuna. Kyseessä on kuitenkin pelaaja jolla on ollut hyvä tasaisesti nouseva kehityskäyrä jonka jatkuessa vois kärkiketjussakin tulla tulosta ja ikääkin vielä sen verran vähän, että ainakin jonkintasoinen kehittyminen on jopa todennäköistä. Nykyinenkin taso on kuitenkin sellainen, että monta huonompaakin sarjassa pelaa ja jos seuraava steppi tasossa tehdään liigassa niin seuraava liiga on N/AHL. Eli johonkin Jormakoihin, Junttiloihin tai Paloloihin verrattuna enemmän tai vähemmän "same risk, higher reward" pelaaja.

  Vesalaista kokeilisin vielä ennemmin "Tolvasen paikkaajaksi" (ei siis luultavasti ihan niitä saappaita täyttäisi mutta tuskin sellaista löytyy muutenkaan) mutta saattaa olla ettei ko. herraa nähdä tällä mantereella ens talvena.

  Anyway, Jokereiden budjetin vuoksi tollasia mahdollisia täysosumia on pakko kokeilla jos elättää toiveita menestyksestä ja sellasia ovat nuoret kehittyvässä iässä olevat pelaajat jotka on liiga/SHL/AHL tasolla sen verran esittäneet että ovat miltei NHL kamaa. Periaatteessa ton tasaiselle pelaajallekin luulis olevan mielenkiintoinen mahdollisuus ottaa 1-2 kautta varmaa kunnollista liksaa kaksisuuntaisen sopparin tilalle.