Ilmoitukset

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki VilleLeino on kirjoittanut viime aikoina useita huonoja viestejä ja kärsivällisyytemme loppui tällä erää Real Madridin ketjuun kirjoitettuun provosointiin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki on asetettu kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudelle 2018–2019

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana powerplaymaker, 06.11.2017 klo 12.45.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Nyt kun on päävalmentaja julkaistu, niin tarkastellaanpa missä mennään hänen jengins suhteen tässä vaiheessa:

  Tolvanen (optio) - Regin - N.Jensen (optio)
  Joensuu - X - Jormakka
  H.Ikonen - X - Anttila
  X - X - X

  Lepistö (optio) - Lundin
  Kivistö - X
  Jensen - X

  Rämö (optio)
  Ratilainen (optio)

  Valmennus:

  Marjamäki - X - X - X - X

  Jatkosopparin soisin seuraaville pelaajille:
  Huhtala, Pihlström, O'Neill, (Mäki, aina), Niemi (varauksin), Norman ja Wirtanen (varauksin). Pakeista Gilroy ja Lauridsen saisivat jatkaa, ja miksei myös Rautanen.

  Optioista veikkaan, että Rämö jatkaa seurassa. Zapo taitaa lähteä koittamaan siipiään NHL:ään. Samoiten Tolvanen ja N.Jensen. Lepistö on 50/50, mutta toivon sydämmestäni, että pelaa uransa loppuun Jokereissa.

  Katsomatta pelipaikkaan, niin ketä meille voisi sitten hommata:

  Jani Hakanpää - sopparia toki vielä ensi kausi jäljellä. Jos agenttilla on yhtän järkeä päässä, sisältyy siihen KHL-pykälä. Oikeudet Amurilla.
  Ville Pokka - Soppari loppuu tähän kauteen, eikä NHL-vastuuta ole juuri liiemmin irronnut. Pelaajaoikeudet ikävästi Omskilla.
  Markus Hännikäinen - Jokeri isolla sydämmellä. Pelannut kivasti NHL:ssä, mutta saako jatkon? EI varattu KHL:ään.
  Seth Griffith - Oli jo hyvin lähellä tälle kaudelle, KHL-oikeudet Jokereilla.
  Teemu Pulkkinen - dominoi AHL;ää, ylhäällä ei vastuuta ole irronnut. Oikeudet Minksillä. Jos menetetään Tolvanen, niin ns. pakko hankinta!
  Valtteri Filppula - vähän villiä korttia ja unelmointia kehiin. 1% mahdollisuus on silti mahdollisuus.
  Kari Lehtonen - pelimäärässä jäänyt Bishopin varjoon, tilastoissa ei. Menee kuitenkin Vallen kanssa samaan kategoriaan fantasiaosastolle.
  Petri Kontiiola - Griffithin tavoin oli hyvin lähellä. Antaisi hyvää tukea Reginille.
  Oskar Osala - Jonkinlaista keskusteluyhteyttä on ollutkin jo pidempään.
  Linus Omark - Soppari loppuu, on puhunut paluusta Ruotsiin, mutta josko ottaisi vielä yhden pysähdyksen Stadissa?
  Steve Moses - Ei tarvitse sanoa mitään.
   
 2. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Hakanpää olisi kyllä isona ja hyvin liikkuvana pakkina hyvä hankinta Jokereihin. Tälle kaudelle 22 peliin 5+6 tehot jo iskenyt ja pisteen päässä omasta piste-ennätyksestä. Oikeudet on Amurilla, mutta onko Amur niiden joukkueiden joukossa jotka olisi saamassa lähtöpassit KHL:stä? Saisi isoksi mieheksi olla vähän "ilkeämpi".

  Ville Pokka olisi varmaan irrotettavissa Omskista, jos niillä ei vaan kiinnostusta Pokkaan ole.

  Pulkkinen olisi mielenkiintoinen nimi, mutta vähän askarruttaa miten sopeutuu suomalaiseen pelityyliin? Lämsän aikana oli vähän vaikeuksia joukkuepelissä, mutta eiköhän Pulukin siitä ole vähän viisastunut.

  Liigan pistepörssikärki Julius Junttila varmaan myös Laten pelitavan tuntevana pelaajana mukana kaavailuissa. Taisi sopimus Kärppiin olla vain tämä vuosi, kuten myös ketjukaveri Ruohomaalla.
   
 3. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Jotain mitä Jokerien kannattaisi yrittää on keskusteluyhteyden avaaminen Änäriin koskien Suomijunnuja. Operaatio Tolvasen onnistuttua sitä voisi käyttää esimerkkinä ja tarjota yhteistyötä. Lainatkaa lupaava muttei Änärivalmis junnu meille niin saatte hyvää dataa miehen potentiaalista kovemmissa sarjoissa.

  Esim jos Heiskanen ei Dallasin pakistoon breikkaa, olisi vuosi Kohelossa tuottavampi kuin vuosi AHL:ssä tai Liigassa.

  Myös Puljujärveä voisi kysäistä jossri mies ylös breikkaa, tuttu valmentaja yms saattaisi toimia houkuttimena.

  Jatkosoppareista Nelli, Leppä ja toinen kassareista pitäisi saada pidettyä, varsinkin Nelli lähes hinnalla millä hyvänsä. Niemi ja Pillu olisivat myös hyviä, nelosen rooleissaan.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2017 klo 13.32
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  KHL on NHL:n kilpailija. Vaatii paljon, jotta yhteistyötä tulee. Ja tuskin moskovalle sopii farmiseuran kaltainen meininki...
   
 5. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Voi olla vaikea pitää pelaajista kiinni uuden päävalmentajan myötä. Epäilen vahvasti että muutama sopimuksenalainen pelaajakin katoaa Marjamäen takia.
   
 6. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Rautasen kohdalla pitää toki muistaa että ensi kaudella hän ei enää mene junnustatuksella, joten tämä varmasti laittaa suuren kysymysmerkin Rautasen jatkon suhteen. Onko Jokereilla tarvetta ja haluja käyttää yhtä yhdensuunnan pahvia Rautaseen ja taas pelaajan puolelta varmasti mietitään sitä että olisiko vastuuta KHL-Jokereissa tiedossa. Hyvin todennäköistä on että Rautanen hakee ensi kaudeksi varmempaa pelipaikkaa muualta.
   
 7. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Rautanen on hyvä esimerkki siitä miten junnu voi jokereissa nousta kokoonpanoon ja pelaa muuten nyt hyvin kun saa vastuuta. Jos rautanen heitetään ulos tämä viimeistään näyttää kaikille junnuille että annetaan mahdollisuus ylhäällä säälistä ja kun pärjäät niin ulos ja joku 'hakanpää' tilalle. Mielestäni rautasella on mahdollisuus vielä kehittyä paljon ja olisi loistavaa jokereille, junnuille ja rautaselle että saisi ensi kaudelle 7-8 pakin tontin.
   
 8. One#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos noita Marjamäen luottopelaajia kartoitetaan, niin kyllä sieltä muutama ihan potentiaalinen löytyy:

  Ville Pokka, suuntaa aika varmasti jo Eurooppaan. Aika luontainen vaihtoehto olisi, että siirtyisi meille. Toki Omsk omistaa oikeudet. Kelpaisi hyvin 8 pakin rotaatioon.

  Miro Aaltonen, sentterilaituri 1-3 kenttiin. Oli viime kaudella huippuiskussa, mutta ei ole oikein kuitenkaan liitoon peli lähtenyt Torontossa. Jatkaako siellä, vai suuntaako takaisin KHL:ään?

  Julius Junttila, Tämän kauden näytöillä liikkunee isompaan liigaan. Jopa Änäriin? Tuntee Marjamäen hyvin ja Jokerit on ilmeisen selvästi ollut ennekin kiinnostunut pelaajasta.

  Atte Ohtamaa, soppari loppuu Kazanissa. Voi hyvinkin jatkaa siellä. Marjamäen luottopakki ja tuttu pelaaja organisaatiossa. Ehkä ei kuitenkaan Aten tyylistä pelaajaa tarvita.

  Saku Mäenalainen, nuori nouseva maalintekijä. Onko oikeudet jollain, en tsekannut? Toki tokkopa mikään jengi ulkkaripaikkaa käytä Sakuun. Toki voi lähteä Nashvilleenkin. Pelaa parasta peliään tällä hetkellä. Lähtisikö rotaatiopelaajaksi?

  Näitä en halua nähdä meillä: Pyörälä (riittääkö taso?), Pesonen ( hyi saataana!), JMAaltonen ( kerran nähty ja todettu ei).

  Toki pelaajat Pulkkinen, Moses, Lindbohm etc. kiinnostavat eniten.
   
 9. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Mun listalla Rautanen on noussut jo tanskalaisten rinnalle ja ohikin. Asiallisella peliajalla kuoriutui pelimies.
   
 10. Vastuunpakoilija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kunhan Lauri ei tuo mukanaan kaiken maailman Juhamatti Aaltosia ja Lasse Kukkosia niin asiat on hyvin.
   
 11. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Eiköhän näille tuonneille pidä saada hyväksyntä toimiston puolelta. Tuskin se marjamäki saa ottaa mukaansa ihan kenet haluaa. Uskon, että miehet toimistolla osaa katsoa, että minkälaiset pelaajat ansaitsevat vetää meidän niin rakkaan Jokeripaidan päällensä. Eli. Marjamäki ei saa tuoda yhtään pohjoisen turhaketta meidän jengiin.
   
 12. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Mistä helvetistä nyt tuo Kukkonen-skitsoilu on tullut? Ei tasan tarkkaan taso enää riitä KHL:ssä pelaamiseen, joten se siitä.
   
 13. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  Lähinnä seurausta Marjamäen pakonomaisesta tarpeesta peluuttaa Kukkosta Leijonissa vaikkei sinnekkään taso enää riitä.
   
 14. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Onneksi Jokereissa Marjamäki ei yksin vastaa pelaajien hankinnasta vaikka maajoukkueessa näin on saattanutkin olla.
   
 15. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Onko Marjamäellä tosiaan niin huono maine? Sen tiedän, ettei ole suosittu änäripelaajien keskuudessa, mutta yltääkö epäsuosio myös euroopassa pelaaviin suomalaisiin? Toki kiekkopiirit ovat pienet, mutta silti.
   
 16. Perreault85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat, Jokerit, Maple Leafs, Liiga
  Lainaus:
  En tiedä itse ainakaan NHL pelaajien epäsuosiosta mitään. Ainakin esim. Barkov, Aho, Donskoi ja Filppula enemmänkin kehuneet Latea. Late on tietyn median hampaissa ollut aika tiukasti, joten nuo jutut voi olla sitä IS-tasoa.
   
 17. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
 18. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä oli jumalauta hieno uutinen tähän synkkään marraskuun aamuun!

  Liike näytti eilen jopa todella hyvältä ja hanskat tippuu tarvittaessa AINA.
   
 19. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Pelaaja, jollaista jokainen joukkue tarvitsee. Kokonsa ja pelotteensa lisäksi pysyy myös KHL-vauhdissa mukana, ja antaa aina kaiken joukkueelle.

  Hieno uutinen.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tuli katottua pari hanskojen tiputusta tuubista. Pitäis mennä Rudille oppiin, sanon mä.
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Jos leikitään, että Tolvasta lukuunottamatta muut optiopelaajat (Lepistö, Rämö, N. Jensen, [Ratilainen]) käyttävät optionsa, niin ensi kauden joukkue näyttää tältä.

  X - Regin - Jensen
  Joensuu - O'Neill - X
  Ikonen - X - Jormakka
  X - X - Anttila

  Lepistö - Lundin
  Kivistö - X
  Jensen - Lauridsen

  Rämö
  X

  Hyökkäykseen toivoisin vielä jatkot seuraaville kavereille: Huhtala, Norman, Pihlström ja varauksin Palola.
  Puolustuksen jatkot: Gilroy (ellei löydy nuorempaa paikkaajaa) ja varauksin Andersén.
  Ja molareista Zapolle ilman muuta jatkot, ellei ole jo muuta jengiä löytänyt ensi kaudelle. Ratilaisen virkaa pystyy hoitamaan lähes kuka tahansa.

  Viimeisimmästä KHL-draftista napattiin NHL/AHL väliä sahanneet pelaajat Vincent Hinostroza ja Seth Griffith. Näistä ensin mainittu on viettänyt koko kauden AHL:ssä ja Griffith lähetettiin myös AHL:n puolelle jokin aika sitten. Olisi kyllä kova naaraus saada edes toinen näistä kavereista.

  Linkit pelaajaprofiileihin eliteprospectsiin.
   
 22. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Ensivuoden veskatilanteesta.
  Jos ei saada molempia pidettyä niin kakkosvahdin vois hakea Nordikselta.
  Engrenille ollaan huhujen mukaan sorvaamassa pitkää jatkoa joten Lankinen todennäköisesti olisi saatavissa, jämäminuutit Kohelossa varmaan kiinnostavat enemmän kuin jämäminuutit liigassa. Keke olis kuitenki oma kasvatti joka viimevuonna näytti pystyvänsä kantamaan joukkuetta vaikka yksikseen ja vielä suht nuoriki eli tuskin ainakaan taso laskee.
  Pienenä kysymysmerkkinä tosin tuo loukki.
   
 23. Jeffrey Jäsen

  Mielestäni nykyisestä joukkueesta ei lähtökohtaisesti tarvitse potkia ketään pois. Tietysti lähtijöille pitää korvaajat hakea ja miettiä miten mahdollinen nuorten poistuminen vaikuttaa meidän rosteriin.

  Nykyisistä pelaajista mielestäni Wirtanen ja Marjamäki pitäisi olla lähimpänä lankkukävelyä. Tuskin kumpikaan meillä pelaisi mikäli ei kotimainen olisi. Mielestäni myös tuo kotimaisuus on vähän turhan ylihypetetty arvo ollut meillä. Hampaattomia kanukkeja molemmat paikat huutaisi.

  Toki joukkueen kasauksessa on jällein mentävä joukkue ensin -asenteella. Ainakaan minulla ei ole suurempaa tietämystä pukukoppielämään vaikuttavista tekijöistä, mutta meillä sen on oltava edelleen se suurin tekijä.
   
 24. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tähän pieni eri tuon ulkomaalaisuuden johdosta. Itse en ainakaan halua Jokereista Saksan DEL-sarjan tyylistä jengiä missä samassa joukkueessa pelaa joku 15 ulkomaalaista. Omaan makuun tämä nykyinen kymmenenkin on jo todella paljon vaikka tällä kaudella oikeastaan kaikki ulkkarit ovat paikkansa täyttäneet hyvin (mitä nyt Regin alkaa vasta heräillä tässä vaiheessa).
   
 25. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Itseäni mietityttää ukot joilla ei ole kärkiosaamista KHL-tasolle, mutta eivät myöskään omaa mitään erityistä defensiivistä roolia tai ole rotaation tyyppejä. Jokereillahan on tällä hetkellä mainio kärki (maalivahdit, Lepistö, Oneill, Tolvanen, varauksin Regin ja Jensen), nelosketjun laiturit (Anttila, Pihlström) sekä puolustuksen erikoismiehet (Gilroy, Lauridsen), mutta välitasosta moni on polkenut jo aika kauan paikallaan.

  Esim. Joensuu, Jormakka, Huhtala ja Niemi ovat "ihan hyvä"-tason miehiä, mutta välillä tuntuu että Jokereiden hyökkäys ei kärjen takana vastaa muiden huippujengien vastaavia. Esim. Joensuu on varmasti hieno mies, muttei tule heikkouksistaan ja jäähyilystään mihinkään pääsemään. Onko liksa/tulos riittävää tasoa kärkiketjuihin KHL:ssä? Jormakka ei tule pelaamaan pitkiä jaksoja tasaisesti jne. Toki osalla on jo sopimus ja ovat suosittuja, mutta tämä on tuloslaji ja näitä kysymyksiä pitää pohtia.

  Rotaatioukot ovat ihan ok roolissaan jos haluavat jatkaa. Mäki ja Marjamäki hoitavat oman hommansa ihan tarpeeksi hyvin.
   
 26. Jeffrey Jäsen

  Lainaus:
  Hyväksyn toki tämän mielipiteen ihan ehdoitta. Omaan muistiin vain on syöpynyt ne ulkomaiset väriläiskät: Clarke Wilm, Alex Brooks, Sean Gagnon tai vaikkapa Terran Paahtoleipä. Mielestäni tämän tyypin pelaajat ovat pelaajia joita edelleen haluaisin Jokereissa nähdä. Hyväksyn toki sen, että moisten kulttipelaajien hankinta on vähintäänkin hankalaa. Ja onnistuneen rekryn vierellä voidaan helposti heittää muutama epäonnistunut. Silti olen sitä mieltä, että jos pelaajalla ei erikoisosaamista ole, niin mieluummin hankitaan joku kulttipotentiaalia omaava arpa. Tämä nyt koskee etenkin Marjamäkeä.