Joukkueen rakennus kaudelle 2015–2016

  • 691 154
  • 3 856

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielestäni Ässien nykytilanteessa huomattavasti ensi kautta mielenkiintoisempi asia on vähän pidemmän tähtäimen sunnitelma. Mestaruus oli edellisen pidemmän tähtäimen suunnitelman tai ainakin pidemmän tähtäimen toimien lopputulema. Viimeksi nostettiin urheilullisuus keskiöön, ajettiin omia ”kultaisia” ikäluokkia liigaan, hankittiin ulkoa pitkän tähtäimen kehittyviä pelaajia, kaapattiin Raumalta pari timanttia, löydettiin Ässien mittakaavassa kovia ulkomaalaisia rakennettuun hyvään runkoon, ajettiin Kivi pitkän kaavan mukaan valmentajan paikalle ja tehtiinpä vallankaappauskin kulisseissa. Kaiken tämän päälle vielä roppakaupalla hyvää onnea ja lopputulos oli suuren unelman täyttymys.

Pienen budjetin seuran mestaruus tai yleensäkin hyvä menestys tarkoittaa vääjäämättä joukkueen hajoamista ja uuden rakentamisen aloittamista. Mestaruus pakkaa luomaan sidosryhmiin vääriä odotuksia tulevaisuuden suhteen ja ainoastaan seuran toimijoiden terävä analyysi ja sen perusteella tehty realistinen suunnitelma tulevaisuudesta takaa seuralle elinkelpoisuuden. Ikävä tosiasia on se, että kerran makeaa maistanut kannattaja ei kovin herkästi innostu alemman kastin väännöistä, jos taustalla ei ole nähtävissä selvää polkua miten tästä taas noustaan 3-5 vuodessa pelaamaan mitaleista. Toisaalta taas rahalla ei Ässien kaltainen seura voi ostaa menestystä edes siinä mittakaavassa, missä se on onnistunut vaikkapa Jokereilta tai Lukolta. Ikäviä esimerkkejä mestaruuskrapulan tuhoamista seuroista ovat HPK ja TPS, HPK:n kohdalla koko seuran tulevaisuus on vaakalaudalla ja TPS taas on ollut yleinen naurunaihe numero yksi jo vuosia. Tällä hetkellä, ikävä kyllä, vaikuttaa siltä, että Ässien tie saattaa hyvinkin olla HPK:n ja TPS:n kaltainen, varsinkin jos nykysuuntainen ajelehtiminen jatkuu.

Urheillulliselta kannalta Ässät on edelleen mestaruuden jälkeisessä välitilassa. Mestaruusjoukkueen avainpelaajista ensi kauden joukkueessa ovat edelleen Ude, Tapsa, Marttinen, Ryan ja Elo. Tästä viisikosta Elo lienee ensi kaudella koko liigankin mittakaavassa aivan kärkipelaaja, Marttinen saattaa olla liigan kärkipakkeja. Sen sijaan loppukolmikko on täysiä kysymysmerkkejä, todennäköisesti varsin kaukana liigan kärkitason pelaajista. Omista nuorista pelaajista Ojamäki, Kärki, Viljanen, Vuorisalo ja Saha ajettiin menneellä kaudella liigan sisään. Kysymys kuuluu, kenellä kehitys jatkuu kohti hyvää liigatasoa, kenellä kehitys hyytyy parin kauteen liigaringissä? Saako Saarela alleen ehjän kesän? Saarela on mielestäni eri kategoriassa kuin ns. omat pojat, koska lähtökohtaisesti hän tuli hakemaan Ässistä ponnistuslautaa isompiin peleihin. Jos ja kun ehjä kesä tulee, Saarela pelannee ensi kaudella Ässissä viimeisen kautensa, joten hän ei auta Ässiä pidemmällä tähtäimellä. Loput nykyisistä sopimuspelaajista ovat täytepelaajia, joita on aina joka joukkueessa.

Pelaajatilanteen ohella myös valmennus on enemmän tai vähemmän auki. Tiedetään toki, että Rocky jatkaa ensi kauden, mutta kuka lähtee luotsamaan Ässiä kohti seuraavaa oikeaa taistelua? Rockyn ruutu on ajaa nuoria sisään ja opettaa heitä urheilijanpolulle, mutta Rockya ei voi nähdä pidemmän tähtäimen ratkaisuna. Perusteena tietysti ikä ja toisaalta myös selkeät puutteet pelintavan rakentamisessa, koskien erityisesti hyökkäyspelaamista. Pelkällä kovalla asenteella ja tiukalla puolustamisella ei tulla voittamaan mitään suurta, toki sillä vältetään täydelliset mahalaskut ja tietyllä tavalla ensi kautta ajatellen tämä on hyvä tilanne. Mutta taustalla on valtavan kokoinen kysymys, kuka Rockyn jälkeen? Pade ei ole vastaus vastuumieheksi ja Härkälän aika ei ole vielä vähään aikaan. Joten nykytiimin ulkopuolelta on haettava. Omista pojista Kotkaniemi voisi olla vaihtoehto, toki liigatasolla vastuuasemassa täysin katsomaton kortti. Kivenmäen Mave on täysin vihreä liigatasolla, mutta Mavella on kuitenkin karismaa ja näytöt tältä kaudelta junioripuolelta hyvät. Onko kuitenkin pakko hakea ulkopuolelta? Joku liigan nykyisistä kakkosmiehistä tai Mestiksen ykkönen? Suurta nimimiestä tänne ei saada ja tulijalla tulisi ehdottomasti olla oma vahva näkemys siitä miten Ässät tulevaisuudessa pelaa.

Pelaaja- ja valmentajatilanne kertoo selvästi sen, että ensi kausi on selvästi välikausi. Kuten myös seuraavakin suurella todennäköisyydellä. Toisin sanoen kaiken pitäisi tähdätä kausille 17-18, 18-19 ja 19-20. Jos oltaisiin NHL:ssä Elo vaihdettaisiin läjään nuoria pelaajia tai varausvuoroja. Marttinen voisi mennä keväällä johonkin kannusta taistelevaan joukkueeseen. Näillä toimenpiteillä meillä olisi hyvässä lykyssä puolitoista joukkueellista nuorta massaa, jota asiantunteva valmennus koulisi eteenpäin. Selvää on, että osa lähtee, ja vieläpä sieltä parhaasta päästä, pois ennen seuraavaa suurta mahdollisuutta. Mutta kuitenkin siinä vaiheessa, kun paluumuuttajista Rynnäs on maalissa, ykkösessä hyökkää Salminen Niemen kanssa, kakkosessa rouhii Jesse, ykköspakkina Heshkan kaksoisolento, olisi rungosta lisätä tähtien rinnalle ”Savinainen”, ”Huhtala”, ”Taimi”, ”Ude” ja ”Tapsa”. Näin kolmen-neljän laihan vuoden jälkeen olisi taas muutama todella mukava kausi. Ässien tapauksessa joukkueen rakentamisessa kaikki kaikessa on ajoitus, satsata kannattaa vain silloin kun pohjat ovat kunnossa. Tietyllä tapaa Lindell ja todennäköisesti myös Saarela menivät Ässien kannalta hukkaan, koska muu joukkue ei mahdollistanut pelaamista kärkisijoista. Toki se, että Ässät antaa rohkeasti mahdollisuuksia lahjakkuusille on arvo sinällään ja todennäköisesti takaa sen, että näitä Lindeitä ja Saareloita siirtyy Poriin myös tulevaisuudessa.

Nyt huhuissa liikkuvat Kupariset, Ahoset, Ben-Amorit kertovat aivan toista kieltä. Kalliita vanhoja raakkeja, joihin sidotut rahat ja pelipaikat tarkoittavat käytännössä nuorten muroihin kusemista. Ei tänä päivänä nuori lupaus pelaa maila- ja verkkaripalkalla, vaan sekä pelipaikka että palkka pitää olla kunnossa. Lyhyellä tähtäimellä nuorien kanssa voi olla niin, että ensi vuonna ei olla säälissä, mutta pidemmän päälle kehäraakkien kanssa saadut sijoitukset 8-12 on aivan turhia ja erittäin kalliita. Nyt on rakentamisen aika ja rakennettaessa täytyy ensi tehdä perustat kuntoon, olohuoneet tapetit valitaan sitten myöhemmin.
 

vero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuten sanoin, Kuparinen harjoitteli varmasti määrällisesti hyvin, mutta laatu ei ole ollut kohdallaan. Hän on esimerkiksi jalkojen voimatasolta varmaan ihan liigan kärkipäätä, mutta tämä ei kuitenkaan realisoidu tällä hetkellä nopeutena jäällä. Kupariselle olisi elintärkeää saada ehjä kesä alle ja harjoitella oikein, posket pitäisi olla lommolla elokuussa.

Kuparisen pitäisi saada ensisijaisesti painoa pois kymmenkunta kiloa. Eli käytännössä ruokavaliota ja pitkää lenkkiä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kuparisen pitäisi saada ensisijaisesti painoa pois kymmenkunta kiloa. Eli käytännössä ruokavaliota ja pitkää lenkkiä.

Aivan, oikeanlaista harjoittelua. Jos Kuparinen Poriin tulee, Ässien kannattaisi panostaa hänen kesäharjoitteluun. Hänen ei kannata välttämättä harjoitella enää kovinkaan paljoa joukkueen mukana, mutta tiukka kontrolli tekemiseen täytyy olla. Vaaka on tässä kohtaa tärkeä apuväline.
 

passenger

Jäsen
Kuparisen pitäisi saada ensisijaisesti painoa pois kymmenkunta kiloa. Eli käytännössä ruokavaliota ja pitkää lenkkiä.

"pitkä lenkki" ei enää nykypäivänä palvele jääkiekkoilijaa painonpudotuksessa. Ruokavalion pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta painoa tiputetaan toiminnallisella harjoittelulla joihin saadaan mukaan lajinomaisia treenejä. Oikeanlaisella harjoittelulla voi sekä pudottaa painoa, että parantaa muita heikkoja ominaisuuksia. Kuparinen on ehkä vähän vastaavassa tilanteessa (ikä, liikaa lihasta(painoa), kuluttava pelityyli, loukkaantumisten huomioiminen, palautus) mitä Jere Karalahti ja Ville Nieminen, jotka "jatkoivat omaa peliuraansa" muuttamalla harjoittelua modernimpaan muotoon, ja totta kai myös tarvittaessa ruokavalion avulla painoa alas.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
...Nyt huhuissa liikkuvat Kupariset, Ahoset, Ben-Amorit kertovat aivan toista kieltä. Kalliita vanhoja raakkeja, joihin sidotut rahat ja pelipaikat tarkoittavat käytännössä nuorten muroihin kusemista...

Mikäli nämä toteutuvat, olen pettynyt Ässien strategiaan. Ymmärrän, että haetaan yksittäisestä flopanneesta nimimiehestä vahvistusta, mutta en sitä että tämän avulla rakennetaan joukkueen runko.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Heh, Ässien tarjous IS:n mukaan siis 35k ;))
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Jos tarjous oli 35 tonnia, niin miksi edes tarjosivat. Olisivat sanoneet suoraan, että ei ole tarvetta.

Turhaa itsensä ja Riksmanin nöyryyttämistä.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos tarjous oli 35 tonnia, niin miksi edes tarjosivat. Olisivat sanoneet suoraan, että nole tarvetta.

Turhaa itsensä ja Riksmanin nöyryyttämistä.

Minusta näiden asioiden vatvominen julkisuudessa osoittaa aikamoista pikkusieluisuutta Riksmanilta. Hän tiesi varmasti, että Ässissä ei ole tarjolla kuin kakkosmaalivahdin paikka ja sitä hänelle tarjottiin. Riksman olisi saanut Porista +50, jos olisi tänne halunnut jäädä. On kuitenkin selvä, että hän hakee ykkösmaalivahdin palkkaa jostain, joten turhaa kitinää.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aikamoista touhua on tuo Riksmanin kohtelu, mutta liigassa taitanee kuitenkin jatkossakin pelata. Onko se Ahonen sittenkin se meidän molari ja kaiken lisäksi kunnossa? Kukas se kakkonen sitten on? Lähiaikoina luulisi niitä pelaajauutisia jo kuulevansa, kauhistellaan sitten, kun kuullaan ketä kaikkia tänne on kaapattu, veikkaan jopa yhtä ylläriä.
 

Ässät1967

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Aikamoista touhua on tuo Riksmanin kohtelu, mutta liigassa taitanee kuitenkin jatkossakin pelata. Onko se Ahonen sittenkin se meidän molari ja kaiken lisäksi kunnossa? Kukas se kakkonen sitten on? Lähiaikoina luulisi niitä pelaajauutisia jo kuulevansa, kauhistellaan sitten, kun kuullaan ketä kaikkia tänne on kaapattu, veikkaan jopa yhtä ylläriä.
Jos runko tuleville kausille rakennetaan rahastavien kehiksien varaan, niin toivois kovasti yhden yllärin olevan sarjaa kovista kovin ikinä. *hymiö*
Kalpassa jo tiedottivat pelaajien uusia suuntia, kyllä Ässät pian tulee ulos sopimuksineen.
Veron kirjoitus yllä oli ajatuksia herättävä ja mielenkiintoinen. Jatkossa ollaan tiukoilla ja menestystä varmaan saadaan odotella muutamia vuosia. Sen kestää helposti.
 
Suosikkijoukkue
Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendel Clark
Vaikea sanoa tuon Holopaisen artikkelin pohjalta mitään mikä liittyy Ahoseen. Voi olla tulossa voi olla ettei. Mutta sen sijaan Riksmanin muroihin kustiin oikein huolella jos tosiaan tarjottiin päättyneeseen nähden 1/3 hintaista paperia. Kuka tahansa pelaaja tai työntekijä olisi lopettanut kaikki neuvottelut siihen paikkaan ja perään olisi turha jatkossakaan soitella. Niinkuin kaikkialla muuallakin työelämässä, niin mitkään palkan alennukset eivät tule millään muotoa kysymykseenkään. Sopimuksen päättyessä seuraavaan sopimukseen leivotaan sisään sopiva palkanKOROTUS. Mutta mistäpä ikuinen kitupiikki Hirsimäki sellaisia ymmärtäisi. Juuri tuollaisten aivopierujen vuoksi sekä Hirsimäki, että Toivola olisi syytä pistää kilometritehtaalle ennen kuin tekevät enempää vahinkoa.... 35 tontun tarjous Riksmannille on kyllä niin totaalisesti alta lipan, ettei olisi uskonut edes Oravan ja Sulo Vileenin lähtevän moiseen. Mitä muuta tuollainen on kuin suoraa vittuilua joukkueen tärkeimmälle pelaajalle? Luulisi ymmärtävän että Riksmanin tasoisen veskarin sopimus on AINA kuusinumeroinen ja hyvällä säkällä olisi voinut tasarahalla saada yhden kauden. Tosin Riksman itse on ajatellut pelaavansa vielä useamman kauden joten ei ehkä olisi 1v paperiin tarttunut - etenkään jos ei olisi luvattu sitä 1. veskarin asemaa.
Mutta positiivisesti Olvia ottaen on luotettava siihen että kyllä Orava sinne jonkun Tillasen löytää ensi kaudeksi maalin sulle notkumaan vaikka Ahonen ei lääkärintarkastusta ainakaan vielä läpäissytkään.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Luulisi ymmärtävän että Riksmanin tasoisen veskarin sopimus on AINA kuusinumeroinen ja hyvällä säkällä olisi voinut tasarahalla saada yhden kauden. Tosin Riksman itse on ajatellut pelaavansa vielä useamman kauden joten ei ehkä olisi 1v paperiin tarttunut - etenkään jos ei olisi luvattu sitä 1. veskarin asemaa.

Toisessa lainaamassani lauseessa oikeastaan itse vastasit ensimmäisen lauseen järkytykseesi.

Hieman kyllä kyseenalaistan väitteesi siitä, että Riksman saa takuulla kotimaasta yli 100k paperin. Oli miten oli, oleellista on se, että ykköseksi häntä ei enää kaavailtu. Tyhmempikin ymmärtää, että Porissa kakkosveska ei saa tuollaisia korvauksia luukun avaamisesta. 35k on lähtökohtaisesti ok, mutta historia ja viime kauden näytöt kyllä edellyttäisivät hieman parempaa. Toisaalta, tuskin sitä oltiin valmiit maksamaankaan, joten ehkä reiluinta olisi vain todeta, että ensi kaudelle vaihtuvat veskarit ja Juuson aika on ohi. Kättä päälle ja ulos.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Täytyy muistaa, että nyt kuullaan vain toisen puolen kertomus asioista. Tuskin Ässät on tosissaan kuvitellut saavansa Riksmanista kakkosmaalivahtia tuolla palkalla. Ykkösen paikka on täytetty ennen joulua, jolloin Riksman oli vasta hyvän jaksonsa alussa. Toivola voinut todeta tämän Juusolle tulevasta kaudesta puhuttaessa, meillä kakkonen saa sen 35 tuhatta ja ykkönen on jo palkattu.

Riksmanin agenttihan syötti jo kauden aikana jutun medialle, painostaakseen Ässiä ja kertoakseen Juuson olevan vapailla markkinoilla.
 

Tuen Vety

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lätkä Lentää Oy
Jännä miten Riksmanin tarjous nähdään täällä Juuson nöyryyttämisenä. Ulkopuolisen silmiin tuo näyttäytyy järkevänä ja taloudellisena seurajohtamisena. En tunne Ässien tilannetta kovin hyvin, joten korjatkaa mikäli olen väärässä. Porissa tulevan kauden budjettia pienennetään noin viidellä prosentilla ja samalla pelaajabudjettia rasittaa kultakauden jälkeiset rahakkaat sopimukset voiton tuoneille konkareille ja halliremppakin on iso investointi. Ässät katsoi, ettei 38-vuotias loukkaantumisherkkä Riksman ole oikea valinta joukkueen 1-veskariksi. Seura kuitenkin halusi tarjota mahdollisuutta Juusolle pysyä Ässä-perheessä. Toinen, pienenpi rooli, mutta samalla optio pelaajauran jälkeisiin tehtäviin organisaatissa. Juuso vetää tästä pultit ja vuotaa kahdenkeskeiset neuvottelut julkisuuuteen. Miten tämä parantaa Riksmanin asemia tulevissa neuvottelupyödissä? Juuso olisi voinut venyttää 2-veskan tarjousaikaa ja tuona aikana haravoida pohjola läpi, löytyykö jostain päätorjujan vakanssia ja millä hinnalla. Jos ei löydy, niin varmasti tuohon 35ke diiliin olisi saanut leivottua hyvät bonariohjelmat mikäli vastuuta olisi ensi kaudella tullutkin suunniteltua enemmän. Ja sitten kun ura on ohi niin ei tulisi tippumaan tyhjän päälle vaan tekemistä ja pientä korvaustakin olisi löytynyt Ässistä. Nyt jäi kuva ettei hommaa mietitty ihan loppuun asti.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Ihmettelen jos Ari Ahonen on ässien ykkösmaalivahti. 34-vuotias maalivahti, joka ollut pelaamatta tämän kauden. Poislukien 5 ottelua, joissa torjunprosentti 83% ja päästettyjen maalien keskiarvo liki 5.
 

Crapbag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NY Rangers, Southampton, Fc Jazz, A's..
Hyvä kirjoitus Tuen Vety! Tuollaiset älylliset ajatusketjut eivät vaan oikein sovi tänne palstalle, paljon trendikkäämpää on kuseskella omaan pesään ja niellä nämä wau -uutiset koukkuineen päivineen. Aiemminhan Riksman oli jo lööpeissä kun päiviteltiin sitä miten TÄHTImaalivahdille ei ole edes tarjottu sopimusta. Nyt kun joku duuni kiekon parissa Poriin on kuitenkin tarjottu, itketään sitä kuinka tarjous oli huono. Onkohan nuo summat edes tältä päivältä, tai ylipäätään ajalta kun ykkösmolarin ruutu on ehkä sittenkin auki? Ja onko kovinkin hyväksyttävää huudella näitä summia jollekin Holopaiselle kynäiltäväksi? Riksman taisi nostaa viime kaudella kuitenkin ihan mielellään sitä suurehkoa palkkaa olematta juurikaan pelikunnossa, kummasti tällaiset unohtuu näissä jutuissa. Riksmanista johtuen raakile Rinne heitettiin liian suureen osaan liian aikaisin ja ehkä siksi projekti karahti hieman kiville, vaikka en itse näe Rinteen tapausta mitenkään isosti epäonnistuneena. Tästä kielii taatusti kelvollinen sopimus Raumalle. Lukko saanee tällä kertaa korjata hedelmiä, jos heillä on joku kunnollinen suunnitelma Rinteen varalle pelkän luukun aukomisen sijaan.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ihmettelen jos Ari Ahonen on ässien ykkösmaalivahti. 34-vuotias maalivahti, joka ollut pelaamatta tämän kauden. Poislukien 5 ottelua, joissa torjunprosentti 83% ja päästettyjen maalien keskiarvo liki 5.
En ole itsekään täysin vakuuttunut. Pahimmassa tapauksessa tässä on käsissä Kimmo Kapanen vol 2.
 
Viimeksi muokattu:

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Onkohan nuo summat edes tältä päivältä, tai ylipäätään ajalta kun ykkösmolarin ruutu on ehkä sittenkin auki? Ja onko kovinkin hyväksyttävää huudella näitä summia jollekin Holopaiselle kynäiltäväksi? Riksman taisi nostaa viime kaudella kuitenkin ihan mielellään sitä suurehkoa palkkaa olematta juurikaan pelikunnossa, kummasti tällaiset unohtuu näissä jutuissa.

Jos nyt ollaan ihan tarkkoja, niin jutun mukaan Riksman ei heittänyt summaa, vaan 2/3 palkanalennus. Summa oli IS:n omaa "tietoa".
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mielenkiinnolla odotan Ässien pelaajajulkistuksia. Tämä kausi meni päin persettä enemmän tai vähemmän Toivolan takia ja mikäli nyt tulee toinen huti, niin alkaisin olemaan valmis kenkimään kaverin ulos. Katsellaan nyt vielä, mutta vedenjakajalla aletaan olla. Kuten yksi palstaveli toisaalla perustellusti kyseli: "kuinka monessa yrityksessä saa vetää hommat noin vihkoon saamatta kenkää"?
 

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Tämä kausi meni päin persettä enemmän tai vähemmän Toivolan takia ja mikäli nyt tulee toinen huti, niin alkaisin olemaan valmis kenkimään kaverin ulos. Katsellaan nyt vielä, mutta vedenjakajalla aletaan olla. Kuten yksi palstaveli toisaalla perustellusti kyseli: "kuinka monessa yrityksessä saa vetää hommat noin vihkoon saamatta kenkää"?

Ässät omasi tällä kaudella sarjan kymmenenneksi suurimman pelaajabudjetin. Tässä mielessä yhdeksättä sijaa ja 1,5 pisteen ottelukeskiarvoa runkosarjassa on vaikeaa pitää näin ulkopuolisen silmin minään epäonnistumisena. Ässien urheilullinen taso oli pitkälti resurssien edellyttämällä tasolla, hieman jopa sitä parempi. Täten mielestäni UTJ on hoitanut leiviskänsä vähintään kohtuullisella tavalla.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ässien urheilullinen taso oli pitkälti resurssien edellyttämällä tasolla, hieman jopa sitä parempi. Täten mielestäni UTJ on hoitanut leiviskänsä vähintään kohtuullisella tavalla.

Pelaajabudjetti oli kauteen lähdettäessä muistaakseni kymmenenneksi suurin, mutta aika lähellä yläpuolisia joukkueita. Kauden aikana budjettia toki venytettiin, mutta en kiellä etteikö kausi menny pelillisesti aika lähelle budjetin mukaista odotusarvoa.

Pelaajahankinnat ja varsinkin ulkomaalaisvahvistukset sekä niihin käytetyt rahat menivätkin sitten isoilta osin suoraan kaivoon. Ässät olisi pystynyt samaan menestykseen ilman Ryania ja Staffordia ja nämä herrat veivät budjetista kuitenkin yli 400k€.
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Huhuttu Vänttinen ei ainakaan tule kun meni pariksi vuodeksi Sporttiin. Ei mikään menetys, odotellaan uusia huhuja...

edit: jos Lukko vie meiltä Rinteen ja Lähteenmäen niin onko siellä ketään (Nikko?) Ässiin tuotavaksi?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös