Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Joukkueen rakennus kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Pistelinko87, 15.10.2018 klo 12.47.

 1. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Todennäköisesti sitä pakkia saadaan odottaa taas Tammikuulle, jos joku huipunveljes ei käy tekemässä Gordoneita.

  Reunanen = Reunanen
  Heinola = Heinola
  Kreijcik > Press
  Ahonen > Nemecek
  Sevänen = Sevänen
  Kukkonen < Kukkonen

  Aukia, Riikolaa ja Niskalaa ei peliesitysten takia tarvitse korvata, mutta Niken paikka kopissa pitäisi jonkun ottaa haltuun. Ahonen ja Kreijcik ovat lähtökohtaisesti kovempia nimiä Liigaan kuin Press ja Nemecek, mutta teot kentällä sitten lopulta tämänkin ratkaisee, että onko puolustus kauteen lähdettäessä huonompi/samantasoinen/parempi kuin viime kaudella. Press on todennäköisesti parempi hyökkäyspäähän kuin Kreijcik, mutta kaikessa muussa onkin sitten tekemistä että pääsee samalle tasolle.

  Nemecek sen sijaan korvannee Ahosen oman maalin edustalla enemmän kuin hyvin, mutta taas sen koko kentän pelaamisen kanssa voi tulla vertailussa Ahoseen mvähän takapakkia, vaikka Tshekit ovatkin aina yleensä pelaaja-profiilistaan huolimatta kiekkotaitavia.

  Ja toki ei pelaajia koskaan pitäisi verrata yksi yhteen, vaan koko kentällisen peli ratkaisee lopputuloksen. Joka tapauksessa nyt jalkeilla oleva pakisto on ihan mukavan oloinen, vaikka hieman liikaa näin ennen kauden alkua lasketaan potentiaalin varaan. Jotta tuo kuusikko on parempi kuin viime kauden vastaava, Reunasen, Heinolan, Seväsen ja Kukkosen taso ei saa ottaa yhtään takapakkia, tulee se helvetin kova pakki tai ei.
   
 2. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  Lainaus:
  Kukkosen ja Reunasen urakehitykset ovat hämmästyttävän samankaltaisia. Molempia pidettiin pitkään kahden ensimmäisen kierroksen varauksena, mutta molemmille osui paha loukkaantuminen varausvuodelle. Taisi vielä olla selkävamma molemmilla, jotka jouduttiin operoimaan. Molemmat siirtyi kesken kauden Raumalle. Kukkoselta voi odottaa ensi kaudelta jo vahvaa peliä.
   
 3. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  Ei tuo Lukon pakistokaan huonolta näytä, nyt kun vähän makustelee. Heinolan ja Reunasen viime kausi oli jo niin hyvä, että luottavaisin mielin voi pakistoa heidän ympärilleen kasata. Ja uskon, että Nemecek on hyvin scoutattu ja tullaan vielä yllättymään. Press nyt vaikuttaa siltä, että voi olla täysi hasardi tai sitten osoittautuu kovaksi pistemieheksi Liigaan. Sevänen on takuuvarma kolmosparin liimapelaaja ja Kukkoselta voi odottaa huimaa kehitystä yhdessä kesässä. Laitinen taas on unelmien rotaatiopakki, voi heittää mihin rooliin vain ja takuuvarmaa suorittamista. En muista Laitiselta yhtään huonoa peliä viime kaudelta.
   
 4. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Kyllähän Kallella on ollut joku raja, jonka yli Krecikin kohdalla ei mennä. Kärppien hyvä tarjous ja menestynyt joukkue, niin lopputuloksena on siirto. Lukko ei ole vielä "menestyvä, perinteinen ja voittava organisaatio", vaikka me niin haluasimmekin uskoa.

  Mutta rakennellaan nyt sitten sitä pohjaa kohti uutta ja ihmeellistä sekä tehköön P.Virta sen pohjatyön. Kauden 2019-20 jälkeen olkoon pohjat valmiina ja uusien käskijöiden kanssa alkakoon matka kohti menestystä.

  Fakta on kuitenkin se, että nykyinen päävalmentaja on valmentanut Lukossa kuusi pudotuspeliä, joista kaikista on tappio tilillä. Silloin ei oikein usko riitä siihen, että jotain oikeaa menestystä voisi hänen aikakaudellaan tulla. Keväällä kun pitäisi olla parhaimmillaan.
   
 5. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SHL-tähti Kappo Kaako Suomen Turkost
  Lainaus:
  Kyllä me pari pudotuspeliä voitettiin keväällä.
   
 6. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos nyt vähän taas mutuillaan mitä nykyinen kuusikko voisi saada pisteissä aikaan, niin seuraava on aikalailla se mitä pitää hyökkäyspäähän tulla:

  Reunanen 8+25
  Heinola 5+20
  Press 8+15
  Nemecek 2+6
  Sevänen 3+10
  Kukkonen 2+10

  Yhteensä 28 + 86

  Kausi 2018-2019

  Reunanen 6+19
  Kreijcik 5+19
  Ahonen 5+11
  Heinola 2+12
  Sevänen 4+9
  Auk 1+9
  Niskala 1+8
  Palojärvi 0+2
  Kukkonen 0+1

  Yhteensä 24 + 80

  Toki näille pelaajien piste veikkailuille voisi pistää jälleen pystyyn oman ketjunsakin...
   
 7. mig24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Pakistossa on syytä huomioida myös nuo NHL:n harjoitusleirit, jonne varmasti sekä Reunanen että Heinola lähtevät. Siinä menee kuitenkin kourallinen otteluita sivu suun ja silloin top4 on:

  Nemecek-Press
  Sevänen-Kukkonen
   
 8. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  En usko että Reunanen minnekään leirille enää Syksyllä lähtee, vaan jos menee niin menee sitten kesällä kuten ilman NHL-sopimusta tapana on. Heinolakin menee Sykysllä vaan siinä tapauksessa että tekee NHL-sopimuksen jo tänä kesänä. Reunasella on nyt 11 päivää aikaa tehdä NHL-sopimus ensi kaudelle ja se tosiaan muuttaisi tilannetta. Heinolalla takaraja on 15.7. kun varauskin tulee vasta muutaman viikon kuluttua ja hänen poissaoloaan Syksyllä pidän todennäköisempänä kuin Reunasen.
   
 9. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
 10. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onneksi Tarmo pelasi maajoukkueessa melko vaatimattomasti. Siksi en usko hänen vielä lähtevän.
   
 11. Crüe 13 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Chicago Blackhawks, P-iirot, ManU.
  Lainaus:
  Eikös Kalle maininnut että Nemecek tuli tutkan ulkopuolelta, tarjoten itseään. Halusi Lukkoon kehittymään. kova vimma vissiin kehittyä tarunhohtoiseen saakka...Lukon pakisto tarvii yhden kokeneen pelurin vielä. Nyt särkymävara nolla.
   
 12. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  Minulla ei ole mitään hajua siitä, että mikä on Rangersin kiinnostus Reunasta kohtaan. Sen tiedän, että Rangers organisaationa tulee etenemään melkoiseen uudelleenrakennuksen kauteen. Joukkuetta nuorennetaan ja esimerkiksi puolustaja Kevin Shattenkirkin ulosostoa on huhuttu. Tähän kuvioon Reunanen voisi soveltua hyvinkin.

  Lisäksi Nhl-seurat tarkkailevat pelaajiaan paitsi maajoukkuepeleissä, niin tietysti myös liigaotteluissa. Rangersilla on Reunasesta varmaan riittävästi dataa siitä, miten hän on pelannut Lukon paidassa.

  Mikä muuten on sopimuskuvio Reunasella eli onko tuleva kausi Lukko-sopimuksen viimeinen? Ja onko kenelläkään tietoa, että koska on Reunasen Nhl-sopimuksen takaraja tänä kesänä?
   
 13. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Ei Reunasella ole mitään asiaa vielä Rangersin puolustukseen, vaikka Shattenkirk saataisiin ulostettua. Kuten Heinolankin tilanteessa, uskon vuoden/kahden isolla vastuulla Liigassa olevan tulevaisuuden suunnitelmat, jonka jälkeen voi harkita lähtöä mantereen taakse.
   
 14. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Itselläni ei muuta tietoa ole kuin Reunasen sopimuksen pituudesta joka kattaa kaksi seuraavaa kautta.
   
 15. ValkMan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Lainaus:
  En kyllä tarkoittanut sitä, että ottaisi Shattenkirkin roolin. Sitä tarkoitin, että tulokassopimuksen avulla voisi lähteä tavoittelemaan Nhl-paikkaa.
   
 16. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Lainaus:
  En missään nimessä tätä tarkoittanutkaan. Rangersissa on vain tällähetkellä 6 valmiimpaa, parempaa sekä varmempaa puolustajaa ennen Reunasta ja Adam Foxin sisäänajo takalinjoille on ykkösprioriteetti siellä tällähetkellä.
   
 17. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Reunanen tarvitsee peliaikaa ja sitä kautta kokemusta lisää. En näe mitään muuta vaihtoehtoa tässä kuin jäädä Lukkoon. Peliaika AHL:ssä ei ikinä ole taattu Euroopasta tulevalle ja NHL paikka ei näillä tähän astisilla näytöillä aukea.

  Heinola on yllättänyt koko ajan, joten en hänestä sano mitään sen kummempaa. Jos nyt sanoisin, että pelaa varmasti Suomessa ensi kaudella niin hokkus pokkus se kaveri yllättäisi taas. Sopimuksen tulee suurella todennäköisyydellä tekemään varaavan joukkueen kanssa, mutta eiköhän ensi kausi mene vielä Lukossa.
   
 18. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Lainaus:
  Miro Heiskanen on mielestäni jollain tavoin sopiva vertauskuva Heinolalle. Starsin puolustus ei mitenkään häävi ollut ja päätti silti jäädä Suomeen erittäin suurella vastuulla ja sai kallisarvoista kokemusta ennen NHL:ää. Heiskanen kuitenkin talenttina on vielä huomattavasti Heinolaa kovempi ja oli #3 varaus. Pitäisin aivan jättimäisenä yllätyksenä Heinolan pelaamista ensikaudella NHL:ssä, varaavasta joukkueesta riippumatta. Muutenkin puolustajat eivät yleensä varauksen jälkeen saa paikkaa NHL:ssä, ellei kyseessä ole megalupaus mitä esim. Dahlin on.
   
 19. Riksa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko ja Kuparikiekko
  Onko Keräsen Jannen tilanteesta mitään uutta? Voisiko olla mahdollista että jatkaisi lukossa ensikaudenkin?
   
 20. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  En kyllä näe enää käyttöä
   
 21. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Lainaus:
  Jep, pahoittelut näppäilyvirheestä. Ei oteta joukkueelta/valmennukselta mitään saavutettua pois.
   
 22. Ultraorthdoxjew Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Ilves ja moderaattorit
  Olen pettynyt huolissani.
   
 23. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Vituttaa noin tuhat kertaa enemmän kuin Krejcikin siirto tämä.
   
 24. Ruuhkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko/WPG
  Lainaus:
  Niin, mikäli kyseessä on 3-vuoden ELC, niin uskaltaisin väittää pelaavan Suomessa vielä ensikaudella lainalla. Vielä ei ranteita kannata viillellä.