Joukkueen rakennus 2020–2021 – minne laiva seilaa?

  • 210 425
  • 818

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olisi ollut hieno nähdä Klok ja Nemecek Lukossa vielä ensi kaudellakin. Varmasti palkka nousi molemmilla turhan suureksi tässä tilanteessa. Ihan järkevä veto Lukolta, mutta tottakai harmittava.

Ei Lukkokaan haavoittumaton ole tällaisessa tilanteessa, vaikka hyvä tuki onkin takana. Hienoa, että ei lähdetä riskillä kikkailemaan. Veikkaan Klokin hakevan paikkaa Ruotsista ja Nemecek palannee Tsekkiin.
 

Raymond

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ihan ei näytä silmiini mestariehdokas nro. 1 puolustukselta.

Tässä vaiheessa on aika mahdoton sanoa, että millainen on tulevan kauden mestaruusjoukkueen puolustus- tai hyökkäyskalusto. Jokainen joukkue tässä sarjassa tulee tiputtamaan pelaajabudjettiaan.

Lisäys: Pakko lisätä, että tuo puolustus näyttäisi silti vallan mainiolta olisi lähtökohdat kauteen mitkä hyvänsä.
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tältä näyttää nyt siis, jos Saarijärvi ja Skalicky lasketaan varmoiksi, vaikka Lukko ei mitään vielä ole tiedottanutkaan.

Lehtinen/Setänen

Sevänen- Press
Saarijärvi - X
Kukkonen- Laitinen
Nyman - Pietilä

Pospisil - Skalicky- Hakulinen
Tammela- X - Sopanen
Nyman - Koivistoinen - Koivisto
Liedes - Ruotsi - M.Petman
Ylitalo

Puolustuksen X on Moravcik ja hyökkäyksen X sitten joku jostain.... Ja yhtäkkiä ollaan aika lujaa palattu todellisuuteen, vaikka paljon huonomminkin voisi olla.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Mikäli vaihtoehtona on ollut vaikka Klok ja Nemecek pois -> varaa kiinnittää Repo heti, niin ymmärrän ratkaisun vieläkin paremmin.

Ja Sahlstedthan sanoi taannoin, että jatkosopimukset ovat vielä mahdollisia. Eli käytännössä joukosta Repo, Heikkinen, Klok ja Nemecek. Posslerille ei käyttöä.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Kyllä Klok ja Nemecek on menetetty jatkosopimusten suhteen. Perinkummallista olisi, jos tuon ulostulon jälkeen ilmoitetaankin että eipäskun. Sopimuksessa on ollut varmaan mainittuna että optiot pitää käyttää tietynajan päästä kauden päätöksestä. Nyt tuo tuli yllättäen silmille ja päätökset on tehty sen tiedon mukaan joka silloin oli.

Jos optiot ovat rauenneet, niin pelaajat ovat vapaat neuvottelemaan muiden kanssa. Jos optiot olisi käytetty (esim. jollain jatkoajalla tai kesän yli menevällä KHL-pykälällä), niin silloin vaarana ei olisi heidän siirtyminen kilpailijoihin. Tätä en Klokin tapauksessa ymmärrä / osittain hyväksy.

Jos on tuollaisen kaverin kanssa optio allekirjoitettu alunperin vuosi sitten, niin kyllähän se näyttöjen perusteella perkele käytetään. Tietysti jos taustalta paljastuu vielä joku toinen pätevä syy, niin syön sanani. Sylettää.
 
Viimeksi muokattu:

Lugu63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ja Sahlstedthan sanoi taannoin, että jatkosopimukset ovat vielä mahdollisia. Eli käytännössä joukosta Repo, Heikkinen, Klok ja Nemecek. Posslerille ei käyttöä.

Se pistää silmään tuossa Lukon tiedotteessa, että siinä ilmoitetaan vain ja ainoastaan optioiden kohtalosta. Ei mitään kiitoksia tai muita korulauseita.

Vuosi sitten oli DeFazion kanssa sama homma ja silloin oli Sahlstedtin kommentit sekä toivotettiin hyvät jatkot tulevaisuuteen.

Toivottavasti Klok joskus vielä pukee Lukko-paidan päälleen. Toki voi olla, että hintalappu ensi kaudesta oli tähän tilanteeseen aivan liian iso.
 

Lukko8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Itse uskon, että ainakin Klokin optio olisi käytetty jos koronaa ei olisi. Ja lukeehan tiedotteessakin, että koronatilanteesta johtuen optioita ei käytetä.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Kyllä Klok ja Nemecek on menetetty jatkosopimusten suhteen. Perinkummallista olisi, jos tuon ulostulon jälkeen ilmoitetaankin että eipäskun. Sopimuksessa on ollut varmaan mainittuna että optiot pitää käyttää tietynajan päästä kauden päätöksestä. Nyt tuo tuli yllättäen silmille ja päätökset on tehty sen tiedon mukaan joka silloin oli. Jos optiot ovat rauenneet, niin pelaajat ovat vapaat neuvottelemaan muiden kanssa. Jos optiot olisi käytetty (esim. jollain jatkoajalla tai kesän yli menevällä KHL-pykälällä), niin silloin vaarana ei olisi heidän siirtyminen kilpailijoihin. Tätä en Klokin tapauksessa ymmärrä / osittain hyväksy.
En usko, että jatkosopimukset ovat näiden osalta menetetty. Eivät ole kyllä tässä tilanteessa saaneet mihinkään muuallekaan sopimusta, joten todennäköisesti ovat vapaina vielä, kun aletaan taas uusia sopimuksia tekemään. Silloin varmasti mahdollisuus istua uudestaan alas ja yrittää ainakin Klokin nimeä paperiin.

Toki varmasti epätodennäköinen skenaario ja saattavat mielellään jäädä kotimaahansa vuodeksi.

Klok ja Nemecek olisivat satavarmasti olleet Lukon suunnitelmissa ilman koronahässäkkää. Nyt seurat haluavat kaikista ylimääräisistä kuluista eroon ja se koitui optiopelaajien kohtaloksi.

Onneksi sentään Pospisilin optio käytettiin jo hyvissä ajoin.
 

Äksönn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lugu
Eivät ole kyllä tässä tilanteessa saaneet mihinkään muuallekaan sopimusta, joten todennäköisesti ovat vapaina vielä, kun aletaan taas uusia sopimuksia tekemään. Silloin varmasti mahdollisuus istua uudestaan alas ja yrittää ainakin Klokin nimeä paperiin.

Toki varmasti epätodennäköinen skenaario ja saattavat mielellään jäädä kotimaahansa vuodeksi.
AIna voi tietysti haaveilla, mutta ainakin itse olisin kilpailijan UTJ: na heti haaskalla, jos tällainen kimpale tippuisi viereisestä pöydästä. Juuri tuo optio on tässä se jutunjuuri. Nyt peli menee avoimeksi ja riski muiden väliinkiilaamisesta kasvaa.

Monella joukkueella on pakka vielä ihan sekaisin ja hankinnat tehdään myöhemmin. Nyt myös Klok on tarjolla. Toki syksyllä on varmaan monia muitakin huippunimiä saatavilla, koska sopimusten tekeminen menee eteenpäin aikaan, jolloin nähdään pitemmälle kuin edes huomiseen.
 

Anu Saukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
AIna voi tietysti haaveilla, mutta ainakin itse olisin kilpailijan UTJ: nä heti haaskalla, jos tällainen kimpale tippuisi viereisestä pöydästä.
Niin olisin minäkin, mutta jos on tarjota palkaksi hengityssuojain ja käsidesipullo niin saattaisi jäädä haaveksi.

Tällä hetkellä vain taitaa Euroopassa olla yhden käden sormilla laskettava määrä joukkueita, jotka ovat haaskalla. Ja niilläkin seuroilla on ihan eri kaliiberin kaverit kiikarissa.
 

metsäläinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tilanne on seurajohdossa vaikea. Pitäisi rakentaa kilpailukykyinen joukkue halvalla muistaen samalla katastrofivaihtoehto, jossa koko ensi kautta ei pelata. Tällä hetkellä joukkueen kasaaminen on ihan sattumapeliä. Minkä seuran johdossa on kirkkain kristallipallo, niin se selviää kuivin jaloin. Toivottavasti Kallella on selvännäkijän kykyjä.
 

sir jusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Montreal Canadiens
Tuskin Kalle haluaisi tällä hetkellä olla minkään muun Liiga-joukkueen UTJ...tai ehkä Kärppien...
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Oli teillä kyllä melkonen nippu, kaikkien aikojen mahdollisuus. Strozykin twiittiä lainaan.

Westerholm-Danforth-Westerholm Possler-Laakso-Repo Petman Heikkinen-Klok Heinola-Reunanen Nemecek Alkaa noista Lukonkin tämän hetken poistujista muodostua jo ihan kohtalaisen joukkueen runko.
 

Ratikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUPLAMESTARIT 2021 & Red wings & Stevie Y
No hyvin kaukana Lukko oli vielä mestaruudesta, eli ei tuolla nyt patamiesten tarvitse kummemmin hekumoida.

Oli siellä useampi joukkue, jolla oli vielä sanansa sanottavana mestaruudesta, poislukien Ässät.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Posslerilla ei tosiaan väliä ole, mutta Klokin poistuminen on äärimmäisen kova takaisku. Ja kahta kauheammin taas vituttaa kun se tulee Äijänsuolle Kärppien monenkirjavassa pelipaidassa... no toivottavasti ei sentään. Myös Nemecekin jatko olisi ollut suotavaa ja kuten Klok, toivottavasti ei liigasta mikään joukkue kiinni iske.
 

J.Hetfield

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Kuparikiekko
Mikäs meininki nyt on. Onko siis ihan fakta että näistä ei kukaan jatka: Possler, Neme, Klok.

Niin toivoisi Klokin jatkoa.

Jahas, sosiaalisest näki. Klokin jatkon olis kyl suonut. Tälle miinus.
 
Viimeksi muokattu:

Juippi88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Rupesin tässä pohtimaan että Suomessa ehkä saadaan liiga käyntiin syys/lokakuussa, mutta mites toi Venäjä.. Siellä alkaa nyt näyttää että homma lähtee lapasesta ja sitä porukkaakin on niin perkeleesti. Eli saadaanko sarja siellä normaalisti käyntii ja haluaako pelaajat sinne niin kovalla halulla enään mennä?

Voi olla että Lukko odottaa jopa vähän riskillä pidempään sen toisen kärkisentterin kanssa.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Onpa ikävä homma tuo, että tärkeitä palasia hajoaa joukkueesta. Vaikka en Lukon kannattaja olekaan, niin harmittaa kovasti puolestanne, että erinomaisen kauden jälkeen joukkue ei päässyt näyttämään kynsiään tämän pirulaisen vuoksi. Minun papereissa olitte suurimpia suosikkeja kannun nostajiksi. Onko Heikkisen uran jatkosta tietoa? Luulisi hampaankolossa olevan aika paljon. Tsemppiä jatkoon!
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
On kyllä harmi ettei Klok jatka Raumalla, ilmeisesti rahakas soppari takataskussa.
Eipä yllättäisi, jos "Kello" saisi sopparin KHL:ään, sen verran hyvin suoritti mennä kaudella.

*****

Mitä tulee näihin ulkolaisiin ylipäätään, joiden sopimuksen optiota Lukko ei käyttänyt, ei kai mikään estä tarjoamasta sopimusta heille kun ovat olleet yli ½vuotta pois Suomesta sikäli mikäli ovat silloin ilman sopimusta. Se kait on se aikaraja, joka pitää olla valtakunnan rajojen ulkopuolella, että verotus menee taas kevyemmän mukaan.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Eiköhän noiden optioiden käyttämättömyys johdu vain siitä, että pian tulee Michal Moravcikin sopimus julki. Paikkaa ainakin Klokin erinomaisesti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös