Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

  • 206 240
  • 705

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Älkääpä hätäilkö, ensi vkonlopun turnauksessa nähdään lisää tryoutteja.

Niinkö?! Kuullanko nimiä jo etukäteen,vai vasta turnauksen jälkeen?? Toivottavasti ovat jotakin muuta kuin sarjassamme "ehkä korkeintaan nelosketjuun"! No, ehkäpä jo parin viikon päästä ollaan taas viisaampia näiden pelaaja-asioidenkin suhteen.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ei riitä mihin?

Minäpä selitän. Vastaus oli siis adidaslerin pohdintaan joukkueen tämän hetken köykäisyydestä: "Vaaditaan siis ainakin yksi selvä vahvistus hyökkäykseen ja 1-2 todellista tekijää pakkiosastolle. Nämä vähintään, sillä en todellakaan halua katsella ensi keväänä, kun Roki ja Laser karsivat paikasta taivaaseen!!"

Tietysti lisäksi voidaan sanoa, että eihän minulle mikään riitä toiveiden tynnyrin täyttymiseen. Kuitenkin olisin tyydytetty, jos todellisia vahvistuksia olisi täysi ketjullinen ja pakkipari. Ei siis tusinatavaraa. Minun mielestäni ei vielä kannata istua kesäillalla laiturin nokassa varpaat vedessä ja hymistä itsekseen tyytyväisyydestä tämän kauden Rokin kokoonpanoon.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Poislähteneistä ainoastaan Vimpari on mielestäni menetys, edelleen luotan Haapa-aron jatkavan.

Onko Vimparin tulevaisuudesta tarkempaa tietoa? Jatkuuko pelit ulkomailla vai laittaako hokkarit naulaan?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Onko Vimparin tulevaisuudesta tarkempaa tietoa? Jatkuuko pelit ulkomailla vai laittaako hokkarit naulaan?

Ei ole ainakaan allekirjoittaneella tarkempaa tietoa, mutta kesällä kuulin huhuja, jossa kerrottiin miehen todellakin lopettelevan. Myöhemmin ymmärsin, että pelit jatkuisivat vielä jossakin. Ehkäpä juuri ulkomailla on Vimparin seuraava osoite? Toivon kuitenkin, että mahdollinen lopettamispäätös pyörretään vielä miehen omasta tahdosta ja pelit jatkuvat ensi kaudella sinisissä!
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Herrat, Aku Joki-Erkkilä ja J-T Appel ovat vielä saatavilla. Hokki on varmasti ottamassa mieluusti vaikka molemmat, mutta mitä miehet itse miettivät? Appel ei varmaankaan Kajaaniin lähde. Paikat ovat käsittääkseni kunnossa, mutta kesän harjoittelutaustasta ei ole tietoa. Aku on Kalajoen tietolähteiden mukaan kunnossa ja valmiina peleihin, mutta missä. Ei kuulemma ainakaan Kalajoella. Jokin villi huhu olisi tuomassa miestä pohjoiseen, mutta kuinka kauas sinne? Tekeekö Laser peliliikkeen ja kiinnittää molemmat itselleen?! Roki, herätys!!!
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Appel ei ainakaan pelannut tuossa harkkamatsissa jonka kävin katsomassa. Tosin eipä tarvi pahemmin näyttöjä antaa. Olisipa upea nähdä Joki-Erkkilä ja Appel laserin paidassa, mutta tuskin tulee tapahtumaan. Näiden herrojen kohdalla Roki lyö varmasti enemmän pätäkkää tiskiin kuin K-Laser. Urheilullisesta näkökulmasta katsottuna kumpikaan ei ilmeisesti ole voittanut urallaan mestaruuksia? Siltä osin mahdollisuus olla ratkaisevassa roolissa nostamassa laseria mestikseen luulisi houkuttelevan, varsinkin jos K-L saa kasaan iskukykyisen joukkueen.

Ehkäpä ensi viikonloppuna voidaan lopettaa spekulointi. Voihan hyvinkin olla mahdollista, että toinen näistä/molemmat nähdään Rokin turnauksessa. Mutta minkä joukkueen riveissä?
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Juu, näin Antin pelaavan viime kaudella yhdessä ottelussa. Aika pienikokoinen pakki, mutta käsiä ja jalkoja tuntuu olevan Roki -joukkueeseen tarpeeksi. Äijä voi nousta kauden mittaan tärkeäksi mieheksi, mutta sen näkee sitten.. Odottelisin silti yhä yhtä pykälän kovempaa puolustajaa Rokin ykköspariin?

Joki-Erkkilä ja Appel, ottakaahan suunta Rolloon!!!
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Näillä mennään?

Rokin joukkueen rakennusstrategia sai valaistusta Jatkoajan uutisen myötä. On haettu nuoria pohjoisen pelaajia. Näitä on kyllä sitten myös saatu. Ajatuksena on varmisti ollut hakea nälkäisiä ja energisiä pelaajia, jotka sopivat RoKin pelitapaan. Kyllä tässä varmastikin alkaa joukkue olemaan kasassa, sillä pohjois-lähtöisiä pelaajia ei hirveän montaa ole enään vapaana. Ja jos vielä ns. vanhat jyrät ovat poissa laskuista, ei vahvistus vaihtoehtoja montaa ole.
Tiedän joidenkin neuvottelujen olleen/olevan kesken, mutta niillä muutamilla pohjoisen miehillä, joita eniten haluaisimme, on monta ottajaa (A. Joki-Erkkilä ja J-T Appel). Voi käydä niinkin, että näillä mennään.

On selvää, että fanit haluaisivat nimivahvan joukkueen, mutta varmasti on tärkeintä, että vastuuvalmentaja on saanut mitä on halunnut. Pitää uskoa, että Kokkonen saa kentälle vauhdikkaan ja taistelevan RoKin. Tähän uskon. Isoin kysymysmerkki nuorella joukkueella on toisaalta viimeistely, sillä sata laukausta ei yksin riitä, ja toisaalta oman pään pelaaminen paineen alaisena. Saa nähdä miten käy. Pelien voi kuitenkin olettaa olevan vauhdikkaita, tilannerikkaita ja katsojille paljon antavia.

Olen Kallea välillä suominut tiedottamisen kehnoudesta, ja näin aion tehdä jatkossakin kunnes tilanne paranee. Kuitenkin Antti Kauppilan hankinnassa on Kalle tehnyt kehumisen arvoista, hyvää työtä. Ei ole ainoastaan hankittu hyvää puolustajaa pienellä liiga- ja U20 kokemuksella, vaan myös avattu yhteistyö Kärppien suuntaan. Yhteistyötä on Kallen mukaan tarkoitus syventää. Tämä kuulostaa kaikkinensa oikein hyvältä.
 
Tämän päivän Kalevassa(ei löytynyt nettiversiota) oli juttua Antti Kauppilan siirrosta RoKi:in. Siirron taustalla on kuulemma yhteistyö Kärppien ja Rokin välillä. Kauppila oli antamassa tryout-näyttöjä Kärpissä pelaten Sport-pelin ja pitsiturnauksen Kärppä-paidassa. Tryoutin taustalla oli kuulemma alunperinkin testata miestä RoKi:lle ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös Kärpille.

En tiedä kuinka hyvä ja merkityksellinen asia yhteistyö Kärppien kanssa on Rokille mutta tuskinpa siitä haittaakaan on.

edit. Stonewall kirjoittelikin jo samasta asiasta, mutta olkoonpa tämäkin täällä.
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
On selvää, että fanit haluaisivat nimivahvan joukkueen, mutta varmasti on tärkeintä, että vastuuvalmentaja on saanut mitä on halunnut. Pitää uskoa, että Kokkonen saa kentälle vauhdikkaan ja taistelevan RoKin. Tähän uskon.

Riski on mielestäni aika suuri. Jos tällainen HMV joukkue joutuu rämpimään sarjan häntäpäässä karsimista vastaan, niin ketä kiinnostaa pelit ennen kuin taas keväällä karsintasarjassa?
 

Roki6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Roki, TP-47 ja Wowo
Tulevana vkonloppuna on Areenalla joku turnaus????? Olin ajatellut lähteä, mutta saatana, milloin niitä pelejä oikein pelataan???

Ja kuka on se Rokin tiedottaja, lähetän hänelle henkilökohtaista postia?
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Ja kuka on se Rokin tiedottaja, lähetän hänelle henkilökohtaista postia?

Ei sitä kukaan tiedä, kun siitä ei ole tiedotettu ja tiedotusvastuu on hänellä.
Kysy suoraan Kallelta tai The Rock voi sen tietää.
 
Viimeksi muokattu:

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Jos tällainen HMV joukkue joutuu rämpimään sarjan häntäpäässä karsimista vastaan, niin ketä kiinnostaa pelit ennen kuin taas keväällä karsintasarjassa?

Minua kiinostaa, olenhan RoKi fani.

Mutta ymmärrän ja jaan kyllä huolesi. Aika nimettömällä joukkueella lähdetään Mestikseen (voihan toki vielä vahvistuksia tulla). Mutta realiteetitkin pitää tunnustaa. Kyllähän parhaillaan keskushyökkääjät olisivat nimeltään Koivu, Jokinen, Koivu ja vaikka Kapanen, mutta resurssien mukaan tässä joudutaan menemään. Nyt saa Kokkonen näyttää osaamistaan. Pelaajisto on kuitenkin jopa yllättävän isolta osaltaan pohjoisesta kotoisin, joten kyseessä alkaa olemaan oikea pohjoisen joukkue, osin voi puhua oikeasta Lapin joukkueestakin. Ainakaan ei olla syyllistytty RoPsn muugalaislegioonan tapaiseen porukkaan.
Ei joukkue minusta oikeastaan ole juuri heikompi kuin viime kaudella ja hyökkäyksen osalta se on vahvempi. Sarjan kärkeen tuskin on asiaa, mutta muuten pelataan uskoakseni tasaväkisesti. Vaan viimeistään Hokki harkkapeleistä saadaan suuntaa missä mennään.
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
Eihän tuo rosteri nykyisellään nimimiehiä sisällä, mutta potentiaalia sitäkin enemmän. On Roki joka tapauksessa kokonaisuudessaan kovempi nippu kuin viime keväinen porukka, mutta saako joukkue pelinsä toimimaan illasta toiseen äärirajoilla, minkä se vaatii, jos meinataan ottaa voittoja, varsinkin vieraissa!? Siinpäpä on Kokkosen Arillakin purtavaa.

Uskon, että Rokin hyökkäyskalusto pitää tasaisuudellaan pelit tiukkana, jos puolustus toimii edes jollakin tasolla. Jos mielitään menestyä ja voittaa, niin ykkösnyrkistä tulee kasvaa sarjan kovimpia ja tehokkaimpia. Ketäs sinne ykköseen nykyisellään laittaisitte mättämään tehoja? Inkeröinen, Silvander, "Hankinta", Karhunen, Kauppila. Pakkipuoli kaipaa paria jätkää..
 

Elina54321

Jäsen
Suosikkijoukkue
Roki ja muut lappilaiset joukkueet
Minua kiinostaa, olenhan RoKi fani.

Niin minuakin kiinnostaa ja olen Roki fani, mutta ei se pupuseni riitä, että me kaksistaan keskitalvella Areenalla huudetan ja tehdään aaltoja sinä toisella puolella ja minä toisella. Mutta, mutta katsellaanpa nyt alkusyksy ja ei meidän siellä ainakaan alussa tarvitse kahdestaan kahvitella. Tosiaankin jos näillä pärjätään, niin Kokkonen on kyllä sateentekijä ja ostan hänelle uuden hienon sateenvarjon. Kerkko Koskisen sanoitus Sateentekijään "harvat uskovat sateentekijään lipustani puuttuu määränpää".
 
Viimeksi muokattu:

The Rock

Jäsen
Ei sitä kukaan tiedä, kun siitä ei ole tiedotettu ja tiedotusvastuu on hänellä. Kysy suoraan Kallelta tai The Rock voi sen tietää.

RoKin tiedottajana toimii Anne Torvinen. Hänen yhteystietonsa saa varmaankin parhaiten lähettämällä sähköpostia seuralle.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Uskon, että Rokin hyökkäyskalusto pitää tasaisuudellaan pelit tiukkana, jos puolustus toimii edes jollakin tasolla. Jos mielitään menestyä ja voittaa, niin ykkösnyrkistä tulee kasvaa sarjan kovimpia ja tehokkaimpia. Ketäs sinne ykköseen nykyisellään laittaisitte mättämään tehoja? Inkeröinen, Silvander, "Hankinta", Karhunen, Kauppila. Pakkipuoli kaipaa paria jätkää..

Pakkipuoli tosiaan vaatii vielä ukkoja. Kyllä Karhunen ja Kauppila varmaan pelimiehiä ovat, pikkuisen vaan arveluttaa molempien nuori ikä. Eli mahtaako kokemus riittää ykköspariksi koko kaudelle? Nuoruus tosin taitaa olla Kaihualle ja Kokkoselle yksi kriteereistä pelaajia valittaessa.

Ei taida kenelläkään olla uutta tieto Haipuksen suunnitelmista?
 

James_M

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser, Jari Viuhkolan paluu, Kärpät
Laadukkaasta pakista: eikö Syrjä paikkaa Raattaman poissaoloa aika hyvin? Rightin pakki, mutta ilman Raattaman kokemusta. Syrjä ei harrasta huonoja avaussyöttöjä eikä hasardoi käytännössä ollenkaan. Ainakin viime kausien perusteella pystyy pelaamaan isot minuutit omalla hyvällä tasollaan niin tasakentällisin kuin yv:lla tai av:lla. Tätä miestä ei kannata laittaa vain kolmospariin luutimaan, koska monipuolisuutta on huomattavasti peruspakkia enemmän. Kokkonen voisi ottaa maltillisen riskin ja laittaa Syrjän ylivoimassa viivamieheksi.
 
Viimeksi muokattu:

Sho-Nuff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, roki
Mites muuten on herrojen Haipus ja Haapa-Aro tilanne onko ukot ruksaamassa sopparia?


Uskon, että Rokin hyökkäyskalusto pitää tasaisuudellaan pelit tiukkana, jos puolustus toimii edes jollakin tasolla. Jos mielitään menestyä ja voittaa, niin ykkösnyrkistä tulee kasvaa sarjan kovimpia ja tehokkaimpia. Ketäs sinne ykköseen nykyisellään laittaisitte mättämään tehoja? Inkeröinen, Silvander, "Hankinta", Karhunen, Kauppila. Pakkipuoli kaipaa paria jätkää..

Miltä kuulostais Silvander, Pakisjärvi, "vahvistus", "Haipus", Kauppila. Ja kakkoseen Inkeröinen, Sainio, Järvitalo, Karhunen, Syrjä. No tuleva viikonloppu näyttää jo jonkun verran näitten uusien miesten tasosta.
 

ex-kuusamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi ja Tappara
Viikonlopun turnauksen RoKi:n peliajat ovat virallisten kannattajien sivulla(meniköhän mainostamiseksi)
 

adidasler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
PRKL! Siinä meni Hokille yksi meikäläisen toivepelaaja! Tommi Leinonen teki juuri vuoden sopimuksen Hokin kanssa. Alkaa taas pikkuhiljaa huolettamaan, että kuka siellä Rokissa huolehtii alakerran työt!?
 

John Copter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
Siellä on kotisivuilla juttua joukkueen muodostumisesta, Uramo hieman kertoilee mitä jatkossa tulee tapahtumaan ja ketä kaikkia joukkueeseen liittyy. Linkki tässä

Norjakin on jo liittynyt joukkueen harjoitusvahvuuteen, nähty tiistaina hallilla pyörimässä, otti jopa muutaman kopin jäillä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös