Ilmoitukset

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Joukkueen kasaaminen kaudelle 2009–2010

Viestiketju osiossa 'RoKi' , aloittajana ex-kuusamo, 17.04.2009 klo 09.15.

 1. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Toivottavasti Kaljuste on sen arvoinen mies, että sopimus kannattaa todella tehdä. Jotenkin minulla on sellainen olo, ettei mies ole kuitenkaan mikään sateentekijä. Toki Virolainen hakkaa mennen tullen heran nimeltä Lovro, mutta, mutta...
   
 2. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Tiedätkö mitä yhtäläisyyttä ja eroa minulla ja Rokilla on? Minäpä kerron. Molempien perä vuotaa, kuin kiimaisella urosnorsulla kusi. Erona on vain se, että minulla se vuotaa keskimäärin pari päivää kuussa, mutta Rokilla joka päivä. Minä estän vahingot ostamalla peräpäähän tulpan ja samaa suosittelen Rokillekin. Kumpaakaan meistä ei ole kiva katsella, jos ei käytetä vuotojen täytteeksi markkinoilta saatavia apuja. Sininen on kaunis väri, mutta jos siinä alkaa nähdä punaista, niin hyi helekatti. Kyllä minä tiedän sen omasta kokemuksesta, että jos perä vuotaa, niin peli ei kulje.

  Eihän se asia suinkaan noin huonosti ole, mutta peräpäähän tarvitaan kokemusta ja kovuutta. Minun nutturaan ei kyllä uppoa tuo Rokin pelaajahankinta. Mitä hemmettiä me tehdään jollakin virolaisella, jonka kaikki muut ovat hylänneet. Profiilipelaajia me tarvitaan, eikä pelkkiä pöytäkirjan täytteitä. Ei muuta kuin nopeasti takaisin autolautaan, koska ei hänestä varmaankaan ole tuomaan Rokille puolustukseen johtajuutta, jota kipeästi tarvitaan.
   
 3. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Voe, voe.

  Olipas synkkä viikonloppu.

  Kaljusteelle voi mielestäni sopimuspaperin käteen antaa koska pakkipuolella ei särkymävaraa ole yhtään. Olkoonkin ettei mies ole muille mestis-seuroille kelvannut. Meille pitää kelvata. Olettaen tietysti että miehestä (aikuisten) oikeasti on hyötyä joukkueelle. En näkisi että parrankasvulla pitäisi olla mitään tekemistä sopimuksen saamisen suhteen, voin toki olla väärässä.

  Kaupon sopparin myötä Peltosuo oletettavasti palautetaan hyökkääjän tontille? Tämä on yksi asia joka kovasti mieltäni vaivaa. Ville on jo aiemmin pakin paikalla pelannut, ja homma ei ole luistanut ihan niin hyvin että pidempiaikaista pestiä sille tontille olisi mies saanut. Miksi miestä peluutetaan harjoitusmatsit hyökkääjänä ja sitten kun sarja alkaa niin laitetaan ukkeli puolustajan tontille. Ei näin. Ville hyökkääjäksi ja heti.

  Tilanne on nyt sellainen että RoKi on kyennyt tosissaan haastamaan ainoastaan KiVan kotonaan, joskin Vantaankin onnistui RoKin hyökkäykset ajaa nurkkiin, joista harvemmin maaleja saadan. KooKoota ja Jukureita vastaan (laukaisukartta) oli havaittavissa se kylmä tosiasia että RoKi ei pääse kunnolla edes maalintekosektorille. Ja tämä on ystäväiseni se huoletuttavin asia. Oman maalin edessä tietysti oli sellainen sumppu laukauksia että hyvä kun ollaan tällä hetkellä liikkeellä näinkin mairealla maalisuhteella.

  Jotain on tehtävä ja nopeasti. Tornion suunnasta ei kannata alkaa raahaamaan äijiä. Kyllä niitä pelimiehiä pitäisi kaivaa ihan muualta.

  Paljon puhutut liigastatuksen pakki, ja hyökkääjä. Rahaa tulee ovista ja ikkunoista mikäli yleisö on jatkossakin yhtä hyvällä jalalla liikkeellä. Nyt ei kannata kusta omaan kenkään. Luulisi niille miehille maksajat löytyvän, jos asialle tehdään pian jotain. Toinen vaihtoehto on tietenkin se että hissutellaan ja katsellaan kuinka käy. RoKilla on varmasti yksi mestiksen vauhdikkaimmista porukoista, mutta se ei yksin riitä, uskotellaan lapparin välityksellä sitten mitä tahansa. Yleisömäärät tulevat tippumaan jos/kun menestystä ja voittoja ei ala napsua.

  Keskiviikkona vastaan asettuu kovassa lyönnissä oleva D-Team. Toivon hartaasti että voitto saadaan koska veikkaan että tämän pelin tulos vaikuttaa kovasti tulevien matsien yleisömääriin.

  Pelaajat ja valmennus tekevät varmasti parhaansa. Toivon mukaan myös sikariporras herää nopeasti tähän päivään; "hei, me pelataan mestistä". TJ:n vaihto iski meikäläisen täysin sanattomaksi, kas niin puskista tuo pommi tuli. Toivotaan ettei isketty hanskoja nyt ihan kyynärpäitä myöten saveen.

  Toivossa on hyvä elää.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2009 klo 10.56
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tuohon oletukseen olen törmännyt jo monessa RoKia koskevassa viestissä. Mikkelin pelin perusteella ei tuota kyllä parhaalla tahdollakaan voi allekirjoittaa. Olisiko jollain vielä väärä kuva Mestiksen todellisesta vauhdista? RoKin vauhti ei siihen ainakaan vielä riittänyt, ei lähellekään.

  Tärkein vahvistamisen paikka RoKilla olisi puolustuksessa. Aivan liian helppoa oli "kävellä" maalintekoon, ainakin Mikkelissä.
   
 5. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Ok. En ollut katsomassa Mikkelissä peliä, joten en voi vastaankaan väittää. Nyt kun olet yhden pelin RoKilta nähnyt, niin tule toki Rovaniemelle katsomaan vieraspelikin, niin saat laajemman näkökulman kantasi tueksi.

  Sanomattakin selvää on että mikäli omia vahvuuksia ei kyetä hyödyntämään myös vieraissa niin helpolla ei tulla pääsemään.

  Jalkoja kyllä löytyy, siitä ei ole kahta sanaa. Mutta kuten jo sanoinkin, se ei yksin riitä.
   
 6. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jaa-a..jalkoja on kyllä löytynyt Suomi-sarjassa. Nyt on kolme peliä Mestistä takana ja niitä ei vain riittävästi ole nyt löytynyt. Olisiko mahdollista, että sarjatason vaihto olisi pitänyt päivittää myös tuohon vauhdin riittävyyteen. Mestis on kuitenkin Mestis ja Suomi-sarjan vauhti on siitä monta potkua jäljessä.

  Ja jos sitä vauhtia löytyy vain Rovaniemellä, niin ei ole kovin ruusuinen kausi RoKilla edessä.

  ps. Jukureiden vierailut Lappi-areenalle ovat molemmat arkipäivänä, joten taitaa jäädä haaveeksi nähdä tuo RoKin kotivauhti.
   
 7. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Ihailemani nimimerkki. Onko tuota luettava niin, että siinä on epäluottamuslause Kokkoselle.
  Jos näin on, niin mihinkähän me päädytään? Joukkue on rampa ja keskeneräinen ja valmentajakaan ei osaa tehtäväänsä. Hih, minun mielestäni ei sitten kannata euroja tuhlata uusiin hankintoihin, vaan valmentajan pitäisi saada nämä nykyisetkään pelaajat oikeille paikoille ja pelaamaan oikein.
   
 8. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  No finaalistoppi on ns Vaasan tauti jossa kolmen ekan sarjakierroksen jälkeen (tai melkeenpä ensimmäisen pelin jälkeen) aletaan itkemään että valmentaja vaihtoon ja niin edes päin.

  Sanosin että joulu-taukoon mennessä voi jotain tarkempia päätelmiä tehdä, siinä vaiheessa alkaa olemaan tarpeeksi otteluita alta että voi ruveta miettimään tarkemmin missä on vika ja miten se vika korjataan.
   
 9. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Luitkohan sinä tuota kirjoitusta olenkaan, vaan vastasit silti. Ei meillä mikään perkuleen Vaasan tauti ole. Vaasassa on uhottu ainakin valmentajan suulla, että Sportilla on lähes maailman paras joukkue kasassa. Me ollaan itketty jo kuukausitolkulla vahvistuksia tuohon joukkueeseen. Nyt ensimmäisten pelien jälkeen itku alkaa realisoitua. Jos tätä jatkuu vielä pitkään, niin kyyneleet loppuu ennen Joulua.
   
 10. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Missä syy että Peltosuolla joudutaan paikkomaan vajaata puolustusta? En millään jaksa uskoa että Ville alunperin meille pakiksi hankittiin. Alunperinkin tuon puolustajarepertuaarin pitäisi olla hieman laajempi. Ei tätä sarjaa voi yksinkertaisesti lähteä pelaamaan ilman 1-3 puolustajan särkymävaraa. Särkymävaran olisi tietysti suotavaa olla sarjatasoon nähden minimikriteerit täyttävää. Vai onko tosissaan ajateltu niin että Peltosuo (ja kohta kenties muutkin hyökkääjät) opettelevat luistelemaan myös takaperin.

  Varmasti valmentajat tekevät tässä tilanteessa sen minkä voivat. Jos pelimerkkejä ei ole käytettävissä niin minkäs teet. Harmittaa vain pirusti kun järeän Peltosuon panoksella joudutaan paikkomaan vuotavaa perää. Kyllä tuolle miehelle nimittäin olisi käyttöä siellä vastustajankin maalilla.
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2009 klo 11.06
 11. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Justiinsa. Kyllä sinne vuotavaan perään tarvitaan paksumpaa tumppua kuin Peltosuo.
   
 12. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Vähänhän näitä pelejä vasta on takana, mutta selvintä on että maalinteko on ongelma. Siihen kaipaisin selkeää vahvistusta, jos vaan rahaa yhtään on, ja vaikka sitä olisi vähemmänkin. Jos voittoja tulee, tulee rahaakin.
  Mutta olen kyllä myös sitä mieltä, ettei äijät ole pelanneet yhtäkään peliä lähelläkään omaa tasoaan. KiVa vastaan liike kyyllä riitti, mutta viisikkopeli oli vielä kehnoa. Jonkinlaista maalintekopotentiaalia omaavat Silvander ja Kivioja eivät vain löydä toisiaan (eivätkä paljon muitakaan). Miten voisivatkaan, kun koko ajan vaihdellaan koostumuksia. Kokkonen uskonee, että kunhan kemialtaan oikeat miehet "sattuvat" samaan kenttään tehoja tulee automaattisesti. Voi kai siinä totuuden juurta olla, mutta kyllä yleensä yhteispeli paranee, jos sitä tehdään yhdessä.

  Eli Kallioniemi ja Kokkonen hommatkaahan meille maalinsylkijä. Muuten odotan, että jokkueen peli pitäisi pian saada kuntoon. Eiköhän pahimmat flunssat ja loukkaantumiset ala olemaan ohi, joten edellytyksiä siihen pitäisi lähiaikoina olla. Jos sitten vielä hävitään, niin vaihdetaan ukkoja.
   
 13. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Kookkaampaa miestä alakertaan tuskin löytyy. Olihan Lovrokin pitkä poika, samoin on Kaupo. Nämä kolme miestä siniselle makaamaan, niin ilman lättyä ei alueelle menisi kukaan.
   
 14. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  No eikös tuossa porukassa nyt ihan mestistasollakin luistelevia nimiä ole? Eikait Kivioja, Järvitalo, ja vaikkapa Kolhonen nyt sentään ihan sieltä hitaimmasta päästä mestiksen historiassa ole? Kyllä tämän joukkueen ase mestiksessäkin on se liike.

  Se on totta että sitä liikettä pitäisi löytyä myös näillä raskailla vierasturneilla. Harmittava tosiasia on se että kyllähän nuo reissut tulevat miestä syömään, ja suuria pistepotteja ei repussa kannettavaksi asti ole luvassa vieraista. Kotona on leijonanosa pisteistä otettava.
   
 15. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Toisaalta se on ihan yksi ja sama, vaikka pelaaat luistelivat ympyrää maailmanennätysvauhdilla, jos kiekko pysyy tiukasti siellä maalin takana pakin lavassa.

  Nopeudesta puhuttaessa liike ja pelinopeus on kaksi eri asiaa. En mä usko, että Mestiksessä on millään joukkueilla ratkaisevan suurta eroa siinä, että kellä on nopeimmat luistelijat riveissään. Sen sijaan sillä, miten liike pystytään hyödyntämään pelaamisessa, onkin jo enemmän merkitystä.

  Ja ehkä ne "jalat, jalat" tulevat tarpeeseen pelien ja kauden edetessä, mutta silloinkin mitataan ehkä enemmän materiaalin leveyttä ja kuntoa kuin silkkaa liikkumisnopeutta, eli että kuka jaksaa pitää liikettä yllä.
   
 16. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  Olet aivan oikeassa. Ei se miehen koosta ole kiinni. Nuokin kolme heppua kyllä ovat suuria, mutta ei niiltä tarpeeksi munaa löydy. Tarkoitinkin sillä tumpun paksuudella että kaukalon laitojen väli tukitaan niin, että siitä ei sota-aluelle mennä edes lätyillä, eikä edes voimalla.
   
 17. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Tässä on varmaan nelisen kuukautta yritetty täälläkin hokea sitä, että tuo ryhmä tarvitsee yhden kokeneen ja rutinoituneen sentterin ja huippuluokan pakin, kenties myös kunnon maalintekijän tälle tasolle, mutta seurajohdossa tätä ei vaan vieläkään ymmärretä, vaan sopimuksia jaetaan saatana kaiken maailman virolaisille.

  Ei tää voi olla näin vaikeeta. Ihan oikeesti!
   
 18. Elina54321 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki ja muut lappilaiset joukkueet
  Lainaus:
  No niin! Nyt minulla tuli kyllä housuihin, kun vanha mestari on minun kanssani samaa mieltä.
   
 19. Isaskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kunpa olisit jättänyt kertomatta. Pitäisi kohta lähteä syömään, mutta mielikuva jäi pahasti pään sisään kummittelemaan.

  Tämä viikko antaa jo paremman kuvan siitä, mihin RoKin peli riittää. Ainakin toinen kotipeli pitäisi pystyä voittamaan. Kuusi tappiota putkeen kuulostaisi jo liian pahalta. Itse uskon, että RoKi pystyy haastamaan D Teamin ihan tasapäisesti ja toivottavasti voittamaankin.
   
 20. waitsneik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KossuRussian + miedommat
  Älkääpäs hätäilkö. Kyllä tässä maltilla kannattaa katsoa ensinmäinen kierros, sitten muutoksia. Toki kiikarit ja verkot pitää olla vesillä ja kartoittaa jo nyt potentiaaliset VAHVISTUKSET.
  Eipä tainnut Hokkikaan kummoisesti aloittaa kun tuli tämän nykyisen visiitin alussa tähän sarjaan.
   
 21. Ärräpää Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Pohjalaisen loukkaantumisen myötä tilanne oli siinä määrin hälyttävä että jostain oli mies apuun saatava, ja pian sittenkin. Kyllähän Kaupon näytöt kaikilla tiedossa varmasti olivat ennenkuin mies Rovaniemelle kutsuttiin. Omasta mielestäni Kaljuste on ok mies reservissä, mutta jos vahvistuksista puhutaan niin odottelisin kyllä hieman "nimekkäämpää" hankintaa tehtäväksi.

  Surullistahan se kieltämättä on että tällaisia miehiä roudataan tänne näytille, mutta surullisempaa on kenties se että Kaljuste eittämättä vahvistaisi meidän pakkiosastoamme.

  Jospa Kaupon sopparin myötä Peltosuo palaisi omalle paikalleen sentteriksi. Kelpaisi meikäläiselle. Mutta kuten jo aiemmin on keskusteluissa ilmi tullut, ei tämä viron ihme ole muuta kuin hätäensiapua.
   
 22. Supreme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi
  Lainaus:
  Ilmeisesti siellä kaikkitietävässä RoKin johtoportaassa ajatellaan että näillä mennään, joukkue on jo kasassa ja omaa tyhmyyttään ei tajuta ettei tuolla materiaalilla tarvi mistään playoffeista puhua, pikemminkin sarjapaikan säilyttämisestä. Toki kausi on vielä nuori, mutta parempi tähänkin tilanteeseen on ajoissa reagoida eikä odottaa kunnes on liian myöhäistä. Jos budjetti vain on kunnossa, niin kuin on annettu ymmärtää, niin nyt niitä €uroja hyötykäyttöön perkele!!! Silkkaa tyhmyyttä olla reagoimatta tilanteeseen, tai sitten se on sokeutta, kummin vain. Laskeutukaa RoKin johto sieltä norsunluutornista maanpinnalle, laittakaa työrukkaset kouraan ja alkakaa hommiin! Ei anneta "sinisen unelman" kuihtua yhden kauden tähdenlennoksi!

  Olen puhunut
   
 23. Kurre71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp HT, Keupa HT, Diskos
  Uudet pelaajat, "sateentekijät"

  Ei ole Rokista ollut Mestistä pelaamaan, takki auki tuntui lähtevän sarjaan... Käykäähän hakemassa pelimiehiä joukkueen verran ja sitten jatkatte sarjaa...
  Muutama olisi tarjolla eri joukkueissa jotka eivät ole päässeet syystä tai toisesta (farmisopimus) pelaamaan...
   
 24. Stonewall Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RoKi, Liverpool
  Lainaus:
  Tulihan sieltä oikein vanhanajan kunno provokaatioyritys. Niin sitä pitää. D-teamin kannattajalla varmasti onkin kova kokemus Mestiksen pelaamisesta. Mutta parempi varmaan jättää selkään puukottajat omaan arvoonsa.

  Lainaus:
  Itse olen aika lähellä tätä mielipidettä. Sillä erotuksella, että hyökkäyspäähän saisi vahvistus tulla - vaikka tänään. Mutta kuitenkin: VASTA yks viikko on takana, jossa kaksi kohtuu suoritusta ja yksi odotettu matkaväsymyksen tuoma tappio (okei, aikamoinen romahtaminen). Vaikka jotain vahvistuksia tulisikin, niin fakta on, että suurin osa nykyäijistä pelaa koko kauden. Ja jos mitään tulosta halutaan, pitää heidän ensin saada pelinsä kulkemaan.
  Mielestäni yhteiset jääharkat olisi voinut aloittaa aikaisemmin ja tryoutit olisi pitänyt saada nopeammin läpi. Mutta tämä on mennyttä aikaa, ja korkeintaan oppia jatkokausille. Nyt vaan joudutaan odottamaan, että loukkaantuneet ja sairastuneet toipuu ja peli aukenee samalla kun kädet ristissä rukoillaan, ettei enempää avainukkoja joudu polille. Sitä odotellessa pitää ne kovanluokan vahvistukset kartoittaa, ja yhteyttäkin voi ottaa. Eiköhän seuraavat pari viikkoa kuitenkin nykyrosterilla mennä, sillä tuskin Kallioniemi heti eka päivänään uskaltaa pelaajakauppoja tehdä, ellei SaiPasta tuo jotakuta mukanaan.

  Mielestäni peli on kuitenkin ollut koko ajan paremman näköistä ja Vantaa oli täys vastaantulija. Kun tuosta jokainen pääsee omalle tasolleen tullaan kyllä saamaan maalipaikkoja. Ainoat pelkoni ovat, että niistä paikoista ei jatkossakaan saada maaleja ilman vahvistusta ja että kahden pelin vierasputkissa kakkospeli voi olla tekemätön paikka koko kauden, ellei paikalle lennetä tai mukana ole kahta ylimääräistä kenttää toiseen peliin.
   
 25. upnorth24 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rovaniemen Kiekko, Rebels Rovaniemi
  Lainaus:
  Tässä on taas niin viiltävää analyysiä provoilumielessä, että toivon mukaan modesedät poimii nämä teini-ikäiset pois pilaamasta täysin asiallista keskustelua.

  Lainaus:
  Olisi varmasti, mutta kaikki eivät halua edes putoamisen uhalla ruveta täysin valvovan "isoveljen" juoksupojaksi (kuten D-Team --> Jyp kuvio toimii) varsinkaan, jos edellytyksiä olisi pärjätä ihan omillaan mikäli oikeat hankinnat osattaisiin tehdä ajoissa.