Jortikka valmis käräjöimään

  • 15 970
  • 115

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mistäs tilanteesta tuo "foobarin" linkki oli?

Joka tapauksessa ei voi sanoa muuta kuin että on se Jortikka kova jätkä, varsinainen pahis. Toivottavasti ei ikinä tule minua pimeällä kadulla - tai varsinkaan hallin käytävillä - vastaan, on se niin pelottava ilmestys.

Mitä tulee sitten Jortsun hame-ehdotukseen Seppäselle, niin mielestäni se kertoo jotain hyvin karmaisevaa Jortikan seksuaalisista mieltymyksistä. En olisi tiennyt, että kovan jätkän lisäksi hän on myös täydellinen perverssi. Hirveää ajateltavaakin tuollainen näin heteromiehelle, mutta Jortsulla on mielenkiintoiset fantasiat. Kyllähän tietysti jortikka hameessa kuulostaa aika mielenkiintoiselta...
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Re: jortsu.wav

Viestin lähetti foobar
Pistetääs tää taas ettei pääse unohtumaan.

http://www.meisseli.net/~enkeli/jortsu.wav

Kyllä tässä ihan kyynel vierähti poskelle, koskettavaa...

Toivottavasti Jortsu tulee vielä takaisin Turkuun en kuin lopettaa valmennusuransa...

ps. olisiko sitä legendaarista "Mikä saatanan mylläri siellä pulla suussa nassuttaa!"-juttua missään wavina?
 

raipe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
tyhmiä kumpikin

Totuushan on se, että tässä ääliöitä ( Jortsun omaa sanaa lainaten ) ovat molemmat. Jypin toimarin ajatukset oikeudenkäynnistä ja kunnialoukkaussyytteistä ovat naurettavia.

Mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että Jortikka on itse äo:ltaan reippaasti alle keskiarvon, hänellä ei ole minkäänlaisia käyttäytymisnormeja ja antaa tulla suustaan mitä tahansa.

Vaikka hän onkin valmentajana huippuluokkaa, ei hänestä mitään kuningasta kannata tehdä. Tällaisten äijien kiittely ja kumartelu vain laskee jääkiekon imagoa, jota jotkut voivat pitää aika junttimaisenakin.

Olipa taas hauska kuunnella tuo Jortsun ripitys tuomarille, kuvaavaa.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Silloin kun tuo juttu ensikertaa julkisuuteen tuli (Veikkaaja?), niin silloinhan Seppänen totesi jutussa olevan muutakin kuin vituttelut. Ei kylläkään halunnut tarkemmin eritellä Jortikan sanomisia, koska elätteli toiveita sovinnosta. Mutta ilmeisesti Jortikka on siis saanut sohaistuksi johonkin arkaan paikkaan.

Piiri pieni pyörii. Kannattaisi muistaa aina puolin ja toisin.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Samaa mieltä Jortikan kanssa: Hame päälle Jyväskylän mimosalle.

Ike
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitäköhän tapahtuisi ja kuka haastaisi kenet jos kaksi tunnettua sarvikuonoa, eli Kummola ja Jortikka lukittaisiin samaan huoneeseen? MIB2:n äsken katsoneena alan uskoa että näillä kahdella sankarilla on identtinen geeniperimä ja ovat ulkoavaruusklooneja joiden tehtävä on luoda sekasortoa ja epäjärjestystä tulevan lateksibimbodiktaattorin vallankumouksen mahdollistamiseksi. Muistuttivat kovasti niin ulkonäöllisesti kuin käytöstavoiltaan muutamaa elokuvan antisankaria.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Viestin lähetti Pee
Mitä tulee sitten Jortsun hame-ehdotukseen Seppäselle, niin mielestäni se kertoo jotain hyvin karmaisevaa Jortikan seksuaalisista mieltymyksistä. En olisi tiennyt, että kovan jätkän lisäksi hän on myös täydellinen perverssi. Hirveää ajateltavaakin tuollainen näin heteromiehelle, mutta Jortsulla on mielenkiintoiset fantasiat. Kyllähän tietysti jortikka hameessa kuulostaa aika mielenkiintoiselta...



Minusta on vielä perverssimäisempää ajatella Peen tavoin, ettei pistä pukua päälle edes omiin häihinsä.

Mutta kuten sanottu, hame sille päälle, kelle kuuluu. Seppäsen nirppanokkailu oli aivan varmasti sen arvoista, että voitaisiin vaikka yhteistuumin ostaa joululahjaksi Seppäselle hameen. Vaikkapa vielä minimallisen.

Niin ja Peelle lahjaksi puku.
 

PeteX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Töölön Vesa/Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
Kaverini muutti duunien takia jyväkylään ja viestiä tulee paikan nurkkakuntaisuudesta. Ok, hän painaa about 120 kg ja liikkuu maastopuku päällä. Kapakkaan ei meinaa päästä sisään ja kun pääsee, niin jyvät ovat monttu auki. Lande, lande, kepu, kepu.....

Niin, tästä neiti jyväkylän kommentista ei viitsi edes suuttua. Sillä on ollut vain se aika kuusta.
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti PeteX
Niin, tästä neiti jyväkylän kommentista ei viitsi edes suuttua. Sillä on ollut vain se aika kuusta.

En nyt ole ihan sataprosenttisen varma, tarkoitatko mua vai Seppästä, mutta etköhän sinä minua.

Ensiksikin voi kysyä, kumpi aloitti provoilun.

Vastaus on "Arnold" kaivamalla esille asian, joka ei tähän viestiketjuun liittynyt millään tavalla! Kuka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön, pätee tässäkin asiassa.

Toiseksi, Arnold on sanonut, että hänen mielestään puku tekee miehen.

Jos hänellä on noin sairaita mielipiteitä, voi minulla olla yhtä sairaita ja siksi sanon, että miehen pitää olla vähintään 170 senttiä pitkä.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei Jortikasta voi olla pitämättä.Aivan loistava persoona.Haikeena muistelen niitä aikoja kun valmensi kerhossa ja oikein odotti aina pelin jälkeisiä lehdistötilaisuuksia.Harmi ettei Jortikka jatkanut kerhossa pidempään.Huhujen mukaan melkein koko joukkue olisi vaihtunut jos Jortikka olisi jäänyt.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Viestin lähetti Kirveellä töitä


Tervetuloa Tapparaan valmentamaan tulevaisuudessa. Pistäisi pelaajat varmasti tekemään kaikkensa suurten palkkojensa vastineeksi

Tervetuloa myös Ilveksen valmentajaksi. Pomppisin tasajalkaa jos Jore tulisi Ilvekseen..

"Hopeemitaleja mulla on kenkälaatikoittain, vain voittajat muistetaan" - H. Jortikka ensimmäisen valmennuskautensa jälkeen Kärppien B-junnuissa.
 

Pulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Real Madrid
Joo kyllä minäkin oon Jortikan kanssa samalla linjalla, että Seppäselle hamekangasta, jos liikutaan niiden tietojen valossa mitä mediassa on liikkunut siitä mitä Jore on sanonut/tehnyt. Mutta ei kai meidän oma TJ:mme Jutta Seppänen voi olla niin idiootti, että harkitsee käräjiä sen takia, että toinen käskee painua vittuun. Vai voiko? Toisaalta en kyllä ihmettele yhtään sillä tällä hetkellä koko JYP:n toiminta niin kentän sisä- kuin ulkopuolella on luvallasanoen todella munatonta. Tässä pitää ruvetta harkitsemaan myöhäisen pehmeän joulupaketin lähettämistä JYP:n toimistolle, jos meininki jatkuu samana.

Ja eikös tässä JYP ala olemaan Penailu-skabassa aika korkealla, kun otteet kentän sisä- ja ulkopuolella on todella perseestä.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Pee
En nyt ole ihan sataprosenttisen varma, tarkoitatko mua vai Seppästä, mutta etköhän sinä minua.

Jos jollain on ollut "se aika kuusta", niin eiköhän kyseessö ole herra aurinkoinen itse, eli mr. Jortikka. Hänellä näemmä on "se aika" aika usein. Siitähän tämä koko soppa on syntynyt.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Joo, onhan Seppäsen oikeustoimissa pieni itsetekemisen leima. No, jokaisella on tapansa reagoida vittuiluun. Toiset antavat mennä toisesta korvasta ulos, toiset puristavat nyrkkiä rystyset valkoisena taskussaan, toiset haastavat oikeuteen. Omani olisi hakata se ummetuksesta kärsivän puudelin ulkonäöllä varustettu kiekkopersoona asiaankuuluvaan kuntoon. Hyvä olisi vittuilla kun ääni olisi jatkossa kuin Mikki Hiirellä. Mitäs jos Seppänen olisi vastavetona vihjaillut, että Jortikan 12-vuotias Jutta-tytär on likainen huora? Kuuluvatko myös tämän tyyliset kommentit siihen kategoriaan mikä täytyy niellä vain ettei pidä mennä hamekangas-ostoksille? Siitä olisivat varmasti myös tämän palstan värikkyys-fanit olleet riemuissaan. "Jee, ei enää HMV!" Kuten sanottu, me emme tiedä mitä kaikkea Jortikka on Seppäselle tokaissut. Siellä voi olla hyvin jotain todella alhaista.

Jortikka on ottanut oikeudekseen olla värikäs, joka tarkoittaa että hän on kaikkien lakien, säädyllisten käytöstapojen ja sosiaalisen kontrollin ulottumattomissa. Siinä missä kiekkokaukoiden ulkopuolella diivana käyttäytyvää pelaajaa pidettäisiin kusipäänä, on Jortikan kusipäisyys laskettu hyveeksi. "Jortsu on Jortsu." Paskat, Jortikka on pätevä valmentaja, mutta käytökseltään hän muistuttaa Kummeli-hahmoa. Hei, kuinka moni 46-vuotias puhuu kuin vittumarko?

Herra herkkähipiä: "Herra Jortikka, voisitteko tulla lehdistötilaisuuteen?"

Värikäs 46-vuotias persoona: "Vitun homo. Runkkaa persettäs saatanan tekouskovainen. Vaimos on huora. Tai vittu sulla mitään vaimoa ole, vittu. Homohuora olet vittu. Runkkaa vittu sitä persettäs vittu runkkaa.


Ihana persoona. Näitä lätkä tarvitsee.
 
Viimeksi muokattu:

Gepardi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Viestin lähetti #12

Minusta on yksi asia haistatella aikuisten kesken privaatisti (l. "vain" huonoa käytöstä). Jos julkisesti - kuten ottelun yhteydessä tapahtui - lähdetään 'v#tun ohmo'-linjalle on asialla jo melkoinen typerys. Jos haukuttu osapuoli ei osaa sulattaa saamaansa palautetta on silläkin puolella syytä katsoa peiliin. Mutta jos tämä alkuperäinen örvelö ei tajua lopettaa ajoissa vaan itkee uhonsekaista jorinaansa vielä kuukausien jälkeen niin on jo aika säälittävää.

Värikkyys jääkiekon yhteydessä ei minusta ole sama kuin se, että joku uskaltaa käyttäytyä kuin 12v Jakomäen ostarilla. Minusta.

Jotenkin musta tuntuu, että tätä HIFK-fania vituttaa se, että Vopatin käsimerkeistä ei tykätty, mutta Jortikka (huom. Jokerien valmentaja) saa käytöksestään propsit.

Jortikan käytös ei todellakaan ollut mitenkään esimerkillistä, mutta pellen Seppänen tässä itsestään tekee. Oikeustoimiin haistattelusta, hmm.. Minkäköhälaisessa ympäristössä on kaveri kasvanu? Kohta joku tulee ja väläyttää: "Minkäköhänlaisessa ympäristössä Jortsu sit on kasvanu?"
 

WPK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK , Chicago Blackhawks, Leeds United
Todellinen Ääliö

Olen ehdottomasti Raipen ja Sergein kommenttien takana. Jortikka on jo vuosikaudet edustanut luolamiestason intellektuellia murkkuikäisen pojan uholla. Ja nyt se edustaa kaiken pahan lisäksi vielä narreja : ) Muistanko oikein, että tää öykkäri pyrkii välttämään lehdistötilaisuuksia nimenomaan tappio-otteluiden jälkeen ? Ja jos hän niihin joskus ilmestyykin, on seurauksena aika usein huonon häviäjän kiukuttelua milloin millekin taholle. Osansa ovat saaneet mm. HPK:n myllärit, Uuge ynnä lukematon joukko muita.

Värikkyys on mennyt pahasti överiksi eikä mies kunnioita pätkääkään kolleegojaan (ei edes nykyään, vaikka Jokereissahan piti erään tämänkin palstan arvostetun nimimerkin mukaan olla tämä katsojien ynnä muiden kiekko-osapuolien kunnioitus kuin luonnostaan kunnossa). Ei ole siis mikään ihme, ettei kiistattomista meriiteistään huolimatta ovet ole auenneet maajoukkueeseen ykkösvalmentajaksi. Maailmalla nääs pitää edustaa Suomea eikä pelkästään omaa häiriintynyttä egoa.

Toivon hartaasti, että edes joskus lunta tulee herralle omaankin tupaan ihan samalla tavalla kuin mitä mr. Todellinen Ääliö itse muualle jatkuvasti lapioi. Olisiko se tilanne nyt tässä JYP-asiassa, en oikein usko.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Jortsu puhuu asiaa... säälitävää alkaa itkemään jos saa yhdet "haista vitut" luulis että aikuinen ihminen ymmärtää ja osaa hymyilla.
 

#12

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Gepardi
Jotenkin musta tuntuu, että tätä HIFK-fania vituttaa se, että Vopatin käsimerkeistä ei tykätty, mutta Jortikka (huom. Jokerien valmentaja) saa käytöksestään propsit.

Jotenkin susta tuntuu väärin. Aika helppoon tyydyit kun vedit johtopäätöksesi sitten pelkän suosikkijengin perusteella etkä itse asiaan jaksanut ottaa kantaa. Ensimmäistä kertaa olen -tietääkseni - JYPin kannattajan kanssa jostain aivan samaa mieltä ja sen (kyseenalaisen) kunnian saa Sergei_Krivo tuossa ylempänä.

tapiokin taitaa sitten tietää mitä oikeasti on sattunut ja tapahtunut? Minusta julkisuudessakin on jo ollut huomattavasti yhtä haistavittua enemmän. Ja siinäkin on tuolla tasolla liikaa.
 

foobar

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hauska lukea miten HIFK fanit valittavat Jortikan käytöksestä, katsokaa peiliin tai seuraavassa kotiottelussa punaisissa pelaavia "miehiä".
 

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Jortikka on ottanut oikeudekseen olla värikäs, joka tarkoittaa että hän on kaikkien lakien, säädyllisten käytöstapojen ja sosiaalisen kontrollin ulottumattomissa. Siinä missä kiekkokaukoiden ulkopuolella diivana käyttäytyvää pelaajaa pidettäisiin kusipäänä, on Jortikan kusipäisyys laskettu hyveeksi. [
Säälittävää, ja tuollaista käytöstä tosiaankin joku vielä ihannoi.
Maailmassa on paljon ihmisiä, miehiäkin, jotka ovat hyvinkin värikkäitä ja "persoonallisia" mutta pystyvät helpostikin elämään kutakuinkin säädyllisten ja kontrolloitujen käytöstapojen puitteissa, olematta kuitenkaan neitejä.
Värikkyys ei todellakaan ole sama kuin luolamiehen käytös.

Noo, vielä Jortikkakin oppii, aivan kuin me kaikki...jos ei muuta niin ainakin kävelemään hiljaa ;)

Terveisin koo
 

Mr.Bletch

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 2013
Re: Jordan

Viestin lähetti Twite

Tiedoksi muuten että vakuutusyhtiö ei maksa haastajalle tämän hävitessä vastustajan oikeuskuluja, vain haastajan omat. Haastetulle vakuutus maksaa molemmat mikäli tappio tulee, tietysti omavastuut ja maksimirajat huomioiden.


Itseasiassa suomessa vakuutusyhtiöt eivät maksa oikeudenkäyntikuluja yksityisissä riita-asioissa, ja hyvä niin.
 
Viimeksi muokattu:

gordion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Koiraporin Veto
Jortikka ei sanonut kyseisessä matsissa Seppäselle mitään muuta kuin mitä Keskisuomalainen ja Veikkaaja uutisoivat. Jortikan kommentti ei sinänsä ole mitenkään puolusteltava, mutta Sergein ylilyönti-provokaatio on tasollisesti vähintään samaa luokkaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös