Jonne Virtanen – Monsterimonni

  • 529 049
  • 1 780

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
No ei sentään. Tämäkään ei toki olisi yllätys.
Olin näkevinäni Elomon haamun leijailevan hallin lähistöllä, kun tänään siitä ohi ajoin :D
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Joko on Jonnen jatko sinetöity ja saatu mediapelillä kausikorttimyynti taivaisiin ja max medianäkyvyyttä? Näen jo kuinka loppuunmyyty turkuhalli osoittaa suosiota seisaalleen meidän rattopojalle. Monni kerää materiaalia muistelmiinsa joka on takuuvarma bestseller. Take my word.
 

Suurmestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun nimenomaan ei voi sanoa enää, että on rikkonyt yhtään mitään. Ei oikeasti vaan voi. Tämä ei ole mitenkään eri asia, vaan juuri sitä itseään. 15.3.2019 laki muuttui.


Nykyään sovelletaan tietosuojalakia, kaikki mikä ennen oli just noin kuin sanoit, on nykyään totaali no-no. Tämmösistä tulee jatkossa isoja lakikeissejä ja se on ihan varma, että kaikki ovat todella varpaisillaan, kunnes eka oikeusmylly lähtee käyntiin.

Mä vähän veikkaan, ettei näitä oikeuksia edes voi vapauttaa.


Olen edelleen eri mieltä, mutta jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseensä. Uusi tietosuoja-asetus ja siihen liittyvä uusi lainsäädäntö tiukensi paljon näitä tietosuoja-asioita. Tilanne on sellainen, että ei oikein kukaan tiedä, mitä uskaltaa sanoa tai miten toimia. Tiukennuksia tulo merkittävästi, eikä tuomioistuinten päätöksiä vielä ole, joten on hankala sanoa, että kuinka tiukasti uutta lakia ja asetusta tulkitaan. Siinä mielessä kannattaa olla varovainen lausunnoissaan, koska se voi tulla kalliiksi. Ei kannata lähteä leikkimään tulella. Juristi tuttavani totesi, että kyllä Tepsi halutessaan voisi enemmän tästä asiasta kertoa ja sen voisi hyvin kertoa, että Virtanen on rikkonut joukkueen sääntöjä, jos näin on ollut. Siitä ei tule ongelmia, jos tiedotettaisiin, että pelaaja rikkoi sääntöjä ja nämä yhdistetynä aikaisemmin julkisuudessa olleisiin asioihin aiheuttivat yhteistyön päättymisen.

En nyt löydä sitä YLE:n juttua jossa kerrottiin näistä muutoksista ja jossa yksi juristi selitti, että tulkinnassa on nyt menty vähän jo ylitsekin eli eivät muutokset todellisuudessa ole niin paljon tiukentaneet mahdollisuuksia kommentoida jotain asiaa, kuin mitä ajatellaan. Tiedottamisen olisi tässä tapauksessa voinut tehdä kuitenkin toisella tavalla ja paremmin. Tietenkään mitään yksityiskohtia ei Tepsi saa kertoa. Joka tapauksessa tiedottaminen olisi pitänyt hoitaa paremmin. Jos oltiin epävarmoja, mitä saa sanoa, niin olisi pidetty suu kiinni ja selvitetty jonkun juristin kanssa, mitä saa sanoa ja sitten vasta ruvettu tekemään tiedotteita. Toinen vaihtoehto olisi ollut selvittää asiat Virtasen kanssa ja sitten parin päivän päästä tiedotettu. Kukaan ei olisi ihmetellyt, jos Virtanen olisi tässä vaiheessa ollut pari päivää poissa. Turha tästä nyt on enää vääntää.

Edit. Muokattu viestiä kokonaisuudessaan ja korjattu kirjoitusvirheitä
 
Viimeksi muokattu:

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Olin näkevinäni Elomon haamun leijailevan hallin lähistöllä, kun tänään siitä ohi ajoin :D

Itse hörähtelin eilen, kun kävelin jokirantaa. Paawossa väitän bonganneeni Kaskisen kahvilla. Aivoni jähmettyi bongauksesta, enkä tajunnut stalkata, kenen kanssa mahtoi istua.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itse hörähtelin eilen, kun kävelin jokirantaa. Paawossa väitän bonganneeni Kaskisen kahvilla. Aivoni jähmettyi bongauksesta, enkä tajunnut stalkata, kenen kanssa mahtoi istua.
Varmaan Elomon kanssa piti taktiikkapalaveria lehdistöä varten
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Eiköhän Jonnen pelit ollut siinä. Nyt ratkotaan lähinnä raha-asioita kuten uutisesta käy ilmi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo

Piku84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Dallas Stars, Frölunda
Hajuton ja väritön. Sitä ensi kauden joukkue tulee olemaan Jonnen poistuttua. Toki jos rikkeet ovat kovia, niin ei muutakaan vaihtoehtoa ole ollut.

Kausi alkaa Lauantaina ja tällä hetkellä on fiilis, ettei voisi vähempää kiinnostaa. Ei ole tarkoitus lannistaa ketään, joka on kauden alusta innoissaan.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olipa syy mikä tahansa ,vaikka kuseminen "Kaskisen muroihin" niin voi voi. Tepsi toimi oikein. Ainoastaan tuo tiedotuspuoli oli perseestä. Ei muuta kun katse tulevaisuuteen ja kohti uusia pettymyksiä :D
 

Lätkäfani66

Jäsen
Suosikkijoukkue
HC TPS
No eivät ole kovia. Suhteellisen vähäisiä, välirikko ja auktoriteetti on kyseessä.
Tätä mäkin epäilen. Ja juuri siitä syystä nyt juristit homman hoitavat loppuun. Tepsi (Kaskinen) ei halua Jonnea enää valmentaa ja sopimus pitää saada juridisesti kuntoon. Maksamaan toki joutuvat koko paskan loppuun saakka jos joku toinen joukkue ei ota Jonnea. Lisäksi saattaa olla kyse työntekijän oikeuksista harjoittaa ammattiaan. Sopimuksissa on kai paljon muutakin kuin pelkkä palkkasumma.
Lopputuloksena on joka tapauksessa hajuton ja mauton TPS - kuten tänäänkin Gatoradella nähtiin. Raskas tulee olemaan tämä kannattajan kausi...
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Eli kaljaliiga ja kaljapalkka on Monnintulevaisuus. No pääseepä akvaarioon joka ei kaiketi täällä liiemmin kuumota.
 

agee81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Seudun Kiekkokuntoutujat
Jokainen voi käydä sen sopimuksen sisällön lukemassa pelaajayhdistyksen sivuilta. Vaikuttaa melkeinpä ihan tavalliselta työsopparilta poissaoloilmoituksineen ja irtisanomissuojineen.

No on siinä toki sponssihommat ja muut.

Tässä sopimus <- linkki vie pelaajayhdistyksen sopimukseen (edit: linkki lisätty)
 

marse

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Telian lähetyksessä Ismo Lehkonen puhui melko suorasanaisesti Jonnen tapauksesta ja totesi, että joskus läikkyy ja sitten pitäisi vain istua alas, jutella ja jatkaa eteenpäin. Erityisesti kytki mielipiteensä siihen, että Jonnen lähtö tekee todella suuren pelillisen loven, jota ei kannattaisi aiheuttaa.

Minun on vaikea nähdä, mitä hyötyä tästä kaikesta on. Jos oletetaan sanaharkasta olevan kyse, valmennuksen/seurajohdon ylpeyttä kai tässä nyt sitten suojellaan. Tai jotain abstraktia auktoriteettia, jonka hyödyllisyyden kyseenalaistaisin modernissa maailmassa muutenkin. Olen Ikan kanssa samoilla linjoilla, saisivat vaan istua alas niin kuin miehet ja kättä päälle.

Jos sitten taas Jonnella on oikeasti ongelma, alkoholiongelma, vihanhallintaongelma tai ihan mikä vaan ongelma, en näe poispotkimisessa siinäkään tapauksessa oikein mitään järkeä. Onhan se toki niinkin, että apua ei pysty antamaan, jos kohde ei sitä suostu vastaanottamaan, mutta kyllä näin kannattajana ottaisi aika vahvasti päähän, jos Jonne siirtyy jonnekin AIK:hon ilman sen kummempaa jatkodraamaa ja meillä jatketaan opin keräämistä kivalla fiiliksellä ja pääasia on, että auktoriteetti säilyy.

Mielestäni se, että tiedotteella oli kiire ja Niittymäkikin soitteli vittuilupuhelun perään, kertoo vahvasti siitä, että TPS:llä ei mitään kovin pehmeää linjaa pelaajien suhteen pidetä. Kauppatavaran ei pidä hyppiä sisäpiiriläisten silmille, shaatana!

Samaan aikaan joukkueen peli on ehkä paskinta ikinä, mistä sekin sitten kertoo? No, oli siellä Unski Leimeen aikana ja muina hallitun alasajon vuosina vielä pahempi tilanne. Lohduttaudutaan sillä.
 

Viheltää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turku + länsirannikko
Virtasen Jonnen tilanne on sellainen ettei siinä ketään voita. Varsinkin kun mennään juristien kautta, mistä tässä edes vääntävät. Virtanen vissiin haluaa pelata, mutta vaatii ilmeisesti TPS:sitä rahaa purusta, pahimmillaan väännössä menee koko kausi pilalle, kun venyy kuitenkin.
TPS menettää pelaajan joka aina antaa (rajallisen) kaikkensa logolle ja muistaa yleisön niin koti kuin vieraspeleissä.
Asiasta päättävät henkilöt Kaskinen / Niittymäki, joilla ei ole mitään näyttöä menestyksestä ja molemmat ovat saaneet paikkansa hyväveli verkoston kautta. Kummallakaan ei ole mitään näyttöä ollut kun TPS on herrat palkanneet.
Tapauksessa häviää kaikki oli lopputulos mikä tahansa. Niittymäki voisi soittaa perään ja todeta maanantai alkaa treenit tervetuloa meillä on sopimus voimassa. Tämä kuulostaa jokapäivä paremmalta idealta. Vaikka Huttusen ilmoitus ei olekaan hyllytyksen varsinainen syy niin pakkohan Kaskiselle on jonkun pakko kertoa, ei tästä pelitavasta tule mitään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: kopo
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös