Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Jonne Virtanen – Monsterimonni

Viestiketju osiossa 'TPS' , aloittajana esa mäyrä, 21.04.2015 klo 21.42.

 1. esa mäyrä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC TPS , Pittsburgh Penguins
  "Hyvää kamppailupelaamista, tehdä voittavia asioita ja sitten jos tarvii, niin vetää vaikka jotain turpaan!"

  -lähde Turun Sanomat, TS Kiekko-haastattelu 21.4.2015

  Yhdellä lauseella ensimmäisessä haastattelussa kulttipelaajaksi. Hater`s gonna hate ja eiköhän anneta niille hiukan vielä vettä myllyyn!

  Tervetuloa Jonne kotiin!
   
 2. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  "Mä näen sen niin, että kaikki on joko turkulaisia tai ainakin haluais olla turkulaisia." Tällaista tervetullutta puolihoopoa uhoa ja hurttia huumoria tuonne tarvitaankin, synkistelyä on ollut riittämiin ja Virtanen varmasti tuo myös henkistä voimaa joukkueeseen. Eikös Turun Teurastaja lähtenyt aikanaan Turusta puolustajana, mutta palasi nyt hyökkääjänä? Anyway, vaihto on tehnyt hyvää ja pitää muistaa, että voi Jonne edelleen varmasti hätätilanteessa pakkina pelata. On kasvanut ihmisenä, pelaajana ja muutenkin persoonana, joten nämäkin asiat ovat ruokkineet pelillistä kehitystä myös. Ei Teurastajasta siltikään ole mikään kissan silittelijä tullut vaan eiköhän Jonne tarpeen tullen pysty hämmentämään siinä missä ennenkin, työkalupakista vaan pitäisi löytyä nyt myös kiekolliseen peliinkin enemmän osaamista.
   
 3. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Sinänsä Jonnen kädet on ihan ok, mutta kun ei ehdi, niin ei niistä oikein ole hyötyä. Koskee myös sitä kamppailupelaamista, ts kulmissa kiekko pysyy lavassa välillä jonkun aikaa, mutta paikanvaihtoihin ym irtautumisiin ja murtautumisiin ei luistelutekniikka ja räjähtävä nopeus riitä. Laukausta ei ole (paitsi yksi ihmerysty per kausi) ja aloittajana kehnohko. Mutta hieno mies muuten ja kyl maar se alaketjuissa siinä menee kuin joku muukin, oman pään pelaa ihan huolellisesti kuitenkin.
   
 4. Starbuck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tasavallan Paskin Seura
  Vaikka siirrosta onkin jo vähän aikaa, niin pakko sanoa, että loistava pelaaja. Meiltä on pidemmän aikaa puuttunut sellainen Poliisi, joka suojelee joukkuetovereitaan. Tosiaankin varmasti hyvä pukukoppipelaaja myös. Tästä esimerkki: Juhani Tyrväinen taklaa Ville Vahalahtea - YouTube eli linkki YouTube videoon, jossa Tyrväinen taklaa Vahalahtea. Ei mene montaa sekuntia niin Jonne hyppää vaihtoaitiosta Tyrväisen kimppuun. Jos tuossa ei olisi noita tuomareita välissä, niin lähtisi saman tien hampaat. Ja kyllä toikin viestin vei varmasti perille. Kyllä jäi tällä kaudellakin paska maku suuhun kun esim. Laschia pistettiin poikkarilla naamaan eikä kukaan tehnyt mitään... Oisko ollu nyt 200senttinen Malmivaara? Tuon tapaiset sikailut täytyy saada pois. Eikä Jonne myöskään mikään huono maalineduspelaaja ole. +20 paunaa saavutettavissa.

  E: En siis ota kantaa videolla olevan taklauksen puhtauteen.
   
 5. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta, olikin enemmän offaria kuin piti, kun näemmä meni aivan väärän ketjuun kyssäri. Tätä ketjua tavoittelin, mutta missklikkaus ja enpä tarkistanut mihin kirjoitan... No vastauksen sain, joten kiitos siitä.
   
 6. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Nostetaan tätäkin ketjua ylös, koska pahoin pelkään Jonnen kuittaavan sen yhden ottelun pelikiellon tuosta yksipuolisesta tanssiinkutsusta. Repi mm. Saipalaista vaihtoaitiosta kentälle ja vastaavaa. Plussat toki siitä, että puolusti joukkuetoveriaan.
   
 7. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Oikeastaan missään tilanteessa en voisi antaa kritiikkiä siitä että joukkuekaveria puolustaa. Kertoo juuri siitä puhutusta ja kaivatusta joukkuehengestä ja omistautumisesta, ja nostaa arvostustani pelaajaa kohtaan kun tällaiselle linjalle lähtee! (Tämä sillä varauksella että missasin juuri tuon Moisioon kohdistuneen huitomisen ja kameramies ei löytänyt kuin vasta lopun tuosta tilanteesta jossa Virtanen kähisi SaiPa-vaihtoaition edustalla).
   
 8. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Oliskos videokuvaa tarjolla?
   
 9. Pavlikovsky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
  Hyvä vain, että teurastaja on käynyt muistuttamassa jotain lappeenrantalaista apinaa siitä, että Selinin ja Pikkaraisen baarissa ei käyttäydytä miten sattuu. Juuri tällaista kovuutta ja pohjois-amerikkalaista joukkuekaverin puolustamishenkeä tuonne on tarvitukin. Anna Jonne paukkua vaan jos vastustaja ei kunnioita pelisääntöjä.
   
 10. eki likanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Harmi ettei päässyt leipomaan tuollaista vitun spedeä ihan kunnolla. Tuollaiset rannesivallukset pitäisi nähdäkseni siivota pelistä pois.
  Hattu kuitenkin Jonnelle päästä että pitää omaa pesää puhtaana.
   
 11. Asbury Park Jäsen

  Juuri näin. Erittäin hienoa, että Jonne toimii, kun siihen on aihetta. Lähinnä säälittävää, että saipan paskahoususta ei ollut vastaamaan teoistaan eikä haasteeseen, vaan heitti miehekkäät kilpparit.
   
 12. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Melkoista keljuilua kyllä sputnikeilta tuon tilanteen jälkeen, ainakin Selinin jutuista päätellen mitä lehdistötilaisuudessa sanoi, oli joku SaiPalainen heittänyt Jonnen hanskat roskiin tuossa tuoksinnassa.
   
 13. Kulkija Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Jos tämä pitää paikkaansa niin 22.10 SaiPa-TPS matsissa voisi tiputtaa uudelleen hanskat ja tällä kertaa antaa sitten oikein olan takaa näille idiooteille.
   
 14. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Mutta missä oli tuo kaikkien paskahousujen mielestä kovin-ikinä-missään sekä kaikkien SaiPalaisten pelastaja Brett Carson? Minä haluan videokuvaa tapahtuneesta, jotta minäkin voin arvostella tällaista paskahousutoimintaa!
   
 15. Veijari Jäsen

  Mitä mieltä Jonnen esityksistä? MIelestäni pelaa omassa roolissaan eli rikkovan neloskentän sentterinä ja av-pelaajana vahvasti mutta saisi käyttää fyysisyyttään huomattavasti enemmän mm. painavien taklausten muodossa.
  Negatiivisena asiana on pistänyt silmään Jonnen aloitukset. Ylivoimaisesti surkein aloittaja senttereistä (35 %) joukkueessa ja on kuitenkin lähes aina ykkösalivoimassa kentällä, kun aloitus on vieläpä omasta päästä. Tässä pitäisi valmennuksenkin olla hereillä, ettei laita Virtasta oman pään aloituksiin kun kerran häviää valtaosan niistä ja vastustaja pääsee välittömästi ylivoimapyöritykseen.
   
 16. Kampitus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Wild, Avalanche
  Lainaus:
  Hyvä alustus harmi että vastaan näin onnettoman kapeasti, mutta piti tulla joka tapauksessa sanomaan tämän pelin jälkeen kun tuli taas mieleen kun peliä katselin. Jonne purkaa alivoimalla mielestäni erittäin huonolla prosentilla kiekkoja ulos alueelta, mikäli sellainen epäonnistunut purku lähtee on se melko usein miehen käsialaa. Alkukaudesta taklasi enemmän, jotenkin näkee että puhti meinaa isolta mieheltä loppua aika pahasti. Aikalailla Mäkisen Marko tulee mieleen viimeiseltä visiitiltään, tärkeä palanen joukkueelle, mutta ei voida kuitenkaan pitää ihan ihanteellisena rikkovan ketjun pelaajana koska tarvitsee vierelleen liikettä tuomaan ihan toiset pelurit.
   
 17. tamme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Tuossa CHL Lukko pelissä Jonne alivoimalla aloituksissa omassa päässä ja neljä mailaa putkeen poikki. Aivan järjetöntä ja periaatteessa alivoima oli näin 3-5 melkeinpä joka kerta. Eilen HIFK:ta vastaan heti ensimmäinen aloitus ja maila poikki. Sen jälkeen aloittikin erillä tavalla ja hävisi KAIKKI(?) aloitukset.

  Mulla on hemmetin hyvä ehdotus omasta mielestäni :) Kun sillä Monnilla on voimaa vaikka muille jakaa, niin miksei ottaisi puumailaa alivoimalle aloituksiin? Ei silloin pikkunäppärää tarvita muutenkaan ja voisi räsäyttää vastustajan mailan poikki aina aloituksissa! Saa välittää tepsin valmennukselle tämä ehdotus :)
   
 18. septi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Voidaan tuottaa Jonnelle vaikka omat kepit jostain vahvistetusta kertopuusta. Luulisi jo ymmärtävän jos jollain hiilikuitukepeillä pelaa ja niitä rikkoo tuohon tahtiin että melkoisilla riskirajoilla pelataan kun sentteriltä toistuvasti hajoaa maila omanpään aloituksissa ja/tai alivoimalla pelatessa.

  Monni ei ole muutenkaan niitä pehmeäkätisimpiä taitopelaajia, joille nuo hiilikuitumailat ovat ihan käyttökelpoisia.

  Ja tosiaan tietoa ei Jonnen mailoista sen enempää ole, mutta vaikea uskoa että kukaan saisi puumailoja noin paljoa hajoitettua.
   
 19. M.O.R.O Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  mustavalkoinen rytminmuutos #24
  Virtasen Jonne on muuten ollut pleijareissa yksi tepsin parhaita pelimiehiä.
  Todellinen kevään mies näyttää kaveri olevan, on nostanut huimasti tasoaan runkosarjan otteluihin verrattuna.
   
 20. tamme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Itse taas kirosin Jonnea kun ei pärjää kaksintaisteluissa(kärppäläiset luikerteleva väleistä), josta tuli eilen jäähykin. Sen jälkeen oli hyvä taistelu taas. Kannatti jälleen kirota :)
   
 21. Komposiitti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Minusta kans Jonne pelas suht hyvät poffit. Alivoimalla välillä pientä höntyilyä, mutta muuten omaan silmään miellytti. Oli kumminkin aina blokkaamassa kiekkoa ja taklasi kovan taklauksen kun oli paikka. Useasti laidat ryskyy kun hän on kentällä, ja siitä ainakin itsepidän. Hyvä ja näkyvä duunari.
   
 22. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kaikki Tepsin pudotuspelit katsoin ja Monni yllätti kyllä positiivisesti. Saattaa olla pelkkää harhaista kuvitteluanikin, mutta mun mielestä Jonne voitti aloituksia ihan eri malliin kuin runkosarjassa. Varmasti tästä tilastokin on jossain olemassa, mutta en jaksa etsiä.

  *e* No jaksoin kumminkin, eipä siinä mitään järisyttävää eroa ole. Runkosarjassa Jonne otti 569 aloitusta voittaen niistä 243, aloitusprosentti siis 42,7. Pudotuspeleissä Jonne aloitti 90 kertaa voittaen näistä aloituksista 41 kappaletta, näin aloitusprosentiksi muodostui 45,6.
   
  Viimeksi muokattu: 02.04.2016 klo 00.25
 23. Mr.Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS respektit: HIFK ja Ässät
  Lainaus:
  Olitko katsomassa matseja Turussa? Harhakuvitelmasi saattaa johtua siitä...

  19.03.2016 - TPS-KÄR - Jonne Virtanen - aloitukset 7/12 - 58,33%
  24.03.2016
  - TPS-KÄR - Jonne Virtanen - aloitukset 5/7 - 71,43%
  28.03.2016
  - TPS-KÄR - Jonne Virtanen - aloitukset 3/6 - 50,00%
   
 24. Trenchtown Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Juu, kaikki Kärppä-sarjan kotipelit olin hallilla katsomassa, loput sitten telkkarin välityksellä. Kiitos noista tilastoista, tuostahan se kuvitelmani varmaankin juuri johtuu.
   
 25. Kendo26 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Vegas Golden Knights