Jonne Virtanen – Monsterimonni

  • 529 083
  • 1 780

frodo

Jäsen
That being said, sinänsä on vähän outoa, että TPS tiedotti asiasta ylipäätään yhtään mitään. Miksiköhän? Onko joukkueella jokin tiedotusvelvoite, jos pelaaja hyllytetään tällä tavalla, ts oliko TPS:n välttämätöntä tiedottaa asiasta? Tietääkö joku?

On siellä varmasti mietitty tarkkaan miten tämä tapaus hoidetaan, enkä oikeastaan keksi moitittavaa TPS:n toiminnasta. Jos pelaaja toiminnallaan aiheuttaa vahinkoa joukkueelle niin paljon, että nähdään joukkueen etuna, ettei tämä osallistu yhteiseen toimintaan enää millään tavoin, niin on suoraselkäistä toimintaa ilmoittaa tälläisestä päätöksestä välittömästi kyseiselle pelaajalle.

Tässä tapauksessa, jossa rangaistun pelaajan tvitteriä luetaan enemmän kuin joukkueen omia kanavia, on myös ehdittävä tiedottaa asiasta ennen monsterimonnia. Se ettei tapahtumien sisältöä avata enempää, saattaa olla hyvä päätös myös Jonne Virtasten kannalta.

Ovat ilmeisesti aikuisten tavoin istumassa alas sopimaan miten tästä edetään.
 

Centre Bell

Jäsen
Suosikkijoukkue
Entisaikojen TPS.
Aivan loistava tuo Kanada-maljan postaus tuosta Hitler kuulee videosta.
Jos Kaskinen olisi saanut kenkää jo viime kauden jälkeen, niin kuin joukkueen peliesitysten perusteella olisi pitänyt käydä, niin tätäkään episodia tuskin olisi nähty. Monet täällä tuomitsevat Monnin tietämättä todellisia faktoja. Pahin on tuo nimimerkin Jouni Rokama avautuminen. Jos ei ole pistää 100% todisteita pöytään, niin tuollaiset perättömät syytökset noin vakavista asioista voivat johtaa pahimmassa tapauksessa vaikka siviilikanteisiin.
Toisaalta mitä muuta voidaan odottaa seuralta jonka joka syksyn suurin ulostulo on tiedottaa pride ottelusta. Oikeat jääkiekkojoukkueet kuten Tappara, Kärpät ja HIFK ovat otsikoissa keväällä kun kannua jaetaan mutta Palloseura keskityy kevään otsikoiden sijaan vain syksyyn.
 
Viimeksi muokattu:

Hangon keksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Länsi-Saksan ja Neuvostoliiton joukkueet
Toivon että vielä tällä viikolla uutisoidaan että TPS ja J Virtanen ovat purkaneet pelaajan sopimuksen yhteisymmärryksessä. Ja tämä sirkus loppuu
Todennäköisesti TPS julkaisee tiedotteen jossa oikoo keskustelupalstoilla esiintyneitä väitteitä tanskalaisten rikollisjärjestöjen tai Hitlerin sekaantumisesta asiaan. Erikseen vielä painottaa että sosiaalisessa mediassa leviävistä videoista huolimatta Adolf Hitlerillä ei ole minkäänlaista asemaa HC TPS Oy:n organisaatiossa. Ja samalla tietysti toivotaan että joukkue saisi vihdoinkin työrauhan.
 

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Youtubeen ehdottomasti kyseinen pätkä, Tps henkisten klassikkokamaa ja pelkkää totta puhuu Further. Ehdotan että itse Johtaja ottaa paikan itsevaltiaana tepsin johdossa ja johdattaa meidät 1000 vuotiseen menestykseen.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Aika vahva on Virtasen suosio ollut Turussa, kun näitä juttuja lukee. Ensin saa varakapteenina perseillä tällaisen sivumaun kaudenaloitukseen, sitten huudellaan mediassa oikeustoimilla ja silti puolustelijoita riittää. Todellinen seuralegenda. Turussa ilmeisesti yksittäiset henkilöt ovat seuraa suurempia.

Mitä jos Jonnekin alkaisi käyttäytymään, kuten ammattilaiset ja ajattelisi myös tekojensa seurauksia.

Sä katsot nyt väärin asiat. Epäsuosio seuraa kohtaan tekee Jonnesta suositumman. Kun joukkueella menee huonosti, niin silti on ainakin yksi pelaaja joka on tuttu ja turvallinen ja joka ei ole harmaata massaa. Jonne on värikäs oman kylän poika ja hän on sellainen pelaaja jota ei haluta nähdä vastustajan paidassa.

Koko tämän sekoilun syynä on surkea tiedottaminen ja TPS-fanien tyytymättömyys valmennusta ja seuraa kohtaan. Jos TPS olisi menestynyt viime vuosina esimerkiksi mestaruuksien muodossa, niin fanit ainakin tietäisivät, että seura on luotsattu menestykseen ja tästä tulisi luottamus, että päätös on oikea vaikka varmasti silti kirpaisisi. Toinen on tämä seuran salamyhkäinen linja ja se saa ihmiset spekuloimaan, pelkäämään pahinta ja toivomaan parasta. Nyt kun seura ja varsinkin Kaskinen ei ole fanien suuressa huudossa, niin totta kai ottaa päähän jos epäsuositun valmentajan ja suht suositun pelaajan yhteydenotto päättyy suositun pelaajan lähtemiseen. Ymmärrän miksi ihmiset haluavat nähdä Kaskisessa enemmän vikaa, koska kaikkea ei tiedetä, kiitos TPS:n tiedottamisen. Se on ihan inhimillistä.

Täytyy kyllä edelleen ihmetellä tuota TPS:n tiedotusta. Eikö siellä tiedetä, että juuri nyt on kannattajien keskuudessa ollut hiukan epäluottamusta päävalmentajaa ja urheilujohtajaa sun muita kohtaan ja tälläinen epämääräinen tiedottaminen nostaa vain negamyrskyn näitä kohtaan. Jos seurallasi menee huonosti tai ei oikein ole luonnannut, niin ensimmäinen ohje on, että tiedota ja puhu asioista selkeästi.
 

ILIMAVEIVI

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En usko että TPS olisi ilman syytä vapauttanut Monnia ja Jonne on "tietämätön" vapautuksen syistä valikoivan muistin takia. Toki TPS olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin tuon ilmoituksen tai paremminkin ilmoittaa vasta sitten kun ovat keskenään sopineet asioista.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En usko että TPS olisi ilman syytä vapauttanut Monnia ja Jonne on "tietämätön" vapautuksen syistä valikoivan muistin takia. Toki TPS olisi voinut hoitaa tyylikkäämmin tuon ilmoituksen tai paremminkin ilmoittaa vasta sitten kun ovat keskenään sopineet asioista.
Eihän Jonne ole nähdäkseni väittänytkään, että ei tietäisi lainkaan mistä hyllytys johtuu. Tuntuu että Jonne on vain pitänyt ihmeellisenä sitä, että TPS-johto ei ole keskustellut hänen kanssaan asiasta ennen kuin se tuotiin julkisuuteen. Ja siitä on syytäkin olla ihmeissään.
 

hokkikokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Eihän Jonne ole nähdäkseni väittänytkään, että ei tietäisi lainkaan mistä hyllytys johtuu. Tuntuu että Jonne on vain pitänyt ihmeellisenä sitä, että TPS-johto ei ole keskustellut hänen kanssaan asiasta ennen kuin se tuotiin julkisuuteen. Ja siitä on syytäkin olla ihmeissään.
Tämä, just tämä on mielestäni asian ydin. Varmasti Jonne on tössinyt jo useaan otteeseen ja tästä syystä on vapautettu seuran toiminnasta. Varmasti vielä täysin aiheesta. Mutta asian ydin mielestäni on, miten tämä asia on hoidettu. Itse ainakin pyrin hoitamaan kaikki asiat, niin siviili kuin työ, niin että oma pesä on puhtaana. Mielestäni toisen osapuolen tössiminen ei vapauta sinua itseaäsi millään muotoa toimimaan yhtä huonosti.
 

Juippi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura

Animal

Jäsen
Nyt kannattaa pikimmiten lukea sekä Marko Jantusen, että Jere Karalahden kirjat läpi huolella. Jonne ei juuri eroa noista typeryksistä muuten, kuin että ei ilmeisesti käytä aineita vaan menee viinan ja unipillereiden voimalla. En muutenkaan ymmärrä, miten tätä miestä aina jumaloidaan, täysi urpohan se on aina ollut.


Päihteiden ongelmakäyttö-asiahan on ilmeisesti valitettavan yleinen vielä tänäkin päivänä lätkäpiireissä.

Ihan kaikkea ei tähän viitsi avata mutta mainittakoon että keissiin liittyy kunnon tumut, paikallinen liivijengi tanskassa, turpakäräjät, myöhästyminen lennolta ja uuden lennon kulut seuralle.... eiköhän tossa ole jo riittävät perusteet työsuhteen jatkumisen uudelleen arviomiselle.

Ottamatta kantaa itse tapaukseen ja näiden huhujen todenperäisyyteen, mutta aika kovia huhuja levitellään nimimerkin takaa yksityishenkilöstä ja perheenisästä nimeltä Jonne Virtanen. Tällaiset julkiset sekakäyttö- ja liivijengivihjailut alkavat mennä sen sortin palstatotuuksiin, että Virtasen niin halutessaan poliisi kaivaa myös sen henkilön sieltä näppäimistön ja nimimerkin takaa vastaamaan muutamiin kysymyksiin laitokselle. Järjenkäyttö tosiaan on sallittua ennen enterin painamista.
 

Via Dolorosa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kun niputtaa huhut yhteen, niin saa selvyyden mitä on tapahtunut.

Tanskassa Jonne on ollut vetämässä keskiketterää vapaa-aikana ja tavannut paikallisen moottopyöräkerhon presidentin, joka kutsui hänet heidän tallilleen. Siellä sitten on vedetty viinaa ja unilääkkeitä, kunnes on aika tullut lähteä takaisin kohti suomen turkkuuta. Lentokentällä Kaskinen näki varakapteeninsa päivän kunnon ja ripitti Virtasen täysin kaikkien edessä. Tästä tuohtuneena, Monni kertoi kesken turvatarkastuksen lentokenttäpoliiseille, että Kaskis Kalle salakuljettaa huumeita ja että hänet olisi syytä tarkastaa. Kalle viedään eristettyyn huoneeseen jossa suoritetaan perusteellinen turvatarkastus, mutta syvimmästäkään kohdasta ei löydy fläppitaulua kummallisempaa. Samaan aikaan lentokoneessa Jonnelle tulee kuuma, koska lento on hetkellisesti myöhästynyt Kaskisen tarkastuksen vuoksi, ilmastointikaan vielä pelaa ja hän päättää päissään ottaa hieman kevyempää vaatetta päälle ja vetää aatamiasunsa ylleen, samaan aikaan kun unipillerit alkaa vaikuttaa ja vaipuu uneen lennon ajaksi. Lentokoneen muut matkustajat näkevät tämän ja napsivat kuvia sammuneesta Monnista ja uhkaavat lähettää nämä seiskaan sekä iltapäiväpuluun. Tämä ei Niittymäelle käy, vaan hän ottaa nopeasti yhteyttä Paanasen ja kertoo tilanteen vakavuuden. Sheikki määrää kuvat poistettavaksi hinnalla millä hyvänsä ja Monnin sekoilut aiheuttivat monen sadan tuhannen euron miinuksen, jota ihmetellään jälleen vuosittaisessa tilikauden selvityksessä. Kaskinen saapuu vihdoin lentokoneeseen peräpukamat punaisena ja ilmoittaa Niittymäelle, kuinka Monni on saatava joukkueesta pois ja helvetin äkkiä. Espanjalaisen valmentajagurun sana on laki, eikä hyvävelikerhon jäsenen vaatimusta ole syytä kieltää. Turussa Monni jo heräileekin, kun lentoemäntä hellästi herättelee. Jonne painelee oikopäätä kotiin nukkumaan päätänsä selväksi, kunnes seuraavana päivänä Niittymäki soittaa ja ilmoittaa ettei asiaa enää nakkikattilaan ole.
 

Jouni Rokama

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Toverit ja NHL
Ottamatta kantaa itse tapaukseen ja näiden huhujen todenperäisyyteen, mutta aika kovia huhuja levitellään nimimerkin takaa yksityishenkilöstä ja perheenisästä nimeltä Jonne Virtanen. Tällaiset julkiset sekakäyttö- ja liivijengivihjailut alkavat mennä sen sortin palstatotuuksiin, että Virtasen niin halutessaan poliisi kaivaa myös sen henkilön sieltä näppäimistön ja nimimerkin takaa vastaamaan muutamiin kysymyksiin laitokselle. Järjenkäyttö tosiaan on sallittua ennen enterin painamista.

Huoh. Eli tehdäänpäs sitten niin, että unohdetaan tuo aikaisempi turinani. Kuvitellaan kaikki yhdessä että sitä ei ole koskaan edes mihinkään kukaan kirjoittanut. Koska omistan paskan (mustan-)huumorintajun, niin pahoittelut nyt sitten kaikille puolestani. Täällä saa muut läyhätä menemään miten sattuu, on kyse sitten tästä Jonnegatesta tai jostain muusta aiheesta, niin kuvittelin olevani myös hassun hauska. Totuusperää ei kirjoituksissani ollut tippaakaan, vaan naputtelin näppistä vasurilla ja kieli poskella.

Toivon itse tälle myös sekä Jonnen että Palloseuran kannalta parasta, yhdessä päätettyä, ratkaisua. Totuus paskamyrskyn takana on mitä on.
 

Iku-Turso

Jäsen
Suosikkijoukkue
NYR
Eipä tässä sopimuksen irtisanomisessa ole mitään ihmeellista. Virtasella oli jo muutama varoitus alla ja nyt Tanskassa kännääminen johti mm. lennon myöhästymiseen, jonka kulut TPS muuten hoiti. Tällä kertaa sitten vaan tuli varoitustili täyteen. Toivottavasti kaveri ohjataan ajoissa päihdehoitoon tms., että ura pystyy vielä jatkumaan. Liiga todellakin kaipaa Virtasen kaltaisia pelaajia, jotka ovat nykyään meillä valitettavan katoava luonnonvara.
 

eriatarka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos tilastoja viitsii tarkastella niin on Liigan parhaita nelossenttereitä, joten miksi ei olisi käyttöä? Tästä ketjusta löytyy viime kaudelta meikäläisen tekemä vertailu Kärppien, Tapparan ja Tepsin nelosten kanssa ja Virtanen oli näistä selvästi paras omaan suuntaan.

Lisää vertailukohdaksi myös Lukon nelossentteri, joka teki viime kaudella 17 maalia.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eipä tässä sopimuksen irtisanomisessa ole mitään ihmeellista. Virtasella oli jo muutama varoitus alla ja nyt Tanskassa kännääminen johti mm. lennon myöhästymiseen, jonka kulut TPS muuten hoiti. Tällä kertaa sitten vaan tuli varoitustili täyteen. Toivottavasti kaveri ohjataan ajoissa päihdehoitoon tms., että ura pystyy vielä jatkumaan. Liiga todellakin kaipaa Virtasen kaltaisia pelaajia, jotka ovat nykyään meillä valitettavan katoava luonnonvara.
Puhut tässä niin kuin olisi kivenkovaa faktatietoa, mutta samalla mainitset että sopimus on irtisanottu, joka ei mielestäni ole kovin todennäköistä. Jos hyllytyksestä olisi edetty irtisanomiseen, niin se olisi varmasti myös tiedotettu seuran taholta.
 

Il Gladiatore

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, AS Roma
Yhtään en tiedä mitä on oikeasti tapahtunut, mutta kyllä tämä keskustelu on ollut koomista seurattavaa..

1. Ensin palstatotuutena ollut ilmoilla tyyliin että Kaskinen ei vain ole kestänyt Jonnen suoraselkäistä palautetta --> Kaskinen syypää ja häntä pystyy kyllä mollaamaan ihan miten sattuu huvittamaan. On Kallen vika kun se on niin kiva ja sillä on fläppitaulu..

2.Seuraava totuus on että Jonne vetänyt tumut ja mitä kaikkea vielä --> Koomisimpia heittoja mitä olen lukenut Jonnen "puolustukseksi" oli tyyliin "jos Kaskinen olisi keväällä erotettu niin kaikki olisi hyvin".. Jonne vaan on sellanen suoraselkäinen MIES joka mediassa sanoo vaan niin kun ne asiat on. Tykkää faneista ja twiittailee kaikkea hassunhauskaa. Pystytään ottamaan huumorilla känniset alastonkuvat koska joskus nyt äijillä voi käydä niin ja on ollut raskas kausi jne..

Olipa se totuus nyt tosiaan mitä tahansa niin mun mielestä tuo Kaskisen syytteleminen ja mollaaminen ilman faktaa on mennyt aivan absurdiksi. Oikeastaan kun ajattelee niin oksettaa tuo touhu. En minäkään piittaa Kaskisesta valmentajana yhtään ja mielelläni näkisin penkin takana toisen valmentajan, mutta minkäs teet.

Samoin kun tietysti Jonnen syyttely on turhaa ennen kuin tapahtumat on selkeitä. Yllätys tämä ei herralle ollut muuten kuin ajankohdan puolesta ilmeisesti. Mitä lie tarkoittikaan tämän suuntaisella kommentilla.
Totuus selviää sitten ehkä joskus viimeistään oikeuslaitoksen toimesta.

Pelillisesti en kauheasti jää kaipaamaan eikä hänen julkinen persoonakaan oikein meikäläiseen iske. Ehkä oon vaan niin tylsä että tälläset persoonat jotka tykkää olla esillä eivätkä osaa käyttäytyä tyylikkäästi aseman vaatimalla tavalla ei vaan sytytä. Ymmärrän toki miksi miehestä tykätään.
 

Hoitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tulipa tässä semmoinenkin mahdollisuus mieleen, että niukalla tiedotuslinjalla Kaskinen ja TPS haluaa suojella Jonnea, joka (mahdollisesti) on tumutellut pitkin Tanskaa harkkareissulla. Haluavat selvittää tilanteen ensin juurta jaksain sisällä, ennen kuin kukaan menee kertomaan julkisuuteen Jonnen (mahdollisesta) ongelmasta väkijuomien kanssa?

En siis tarkoita, että edellämainitut asiat olisivat Jonnen kohdalla totta, mutta jos olisivat, tiedotusstrategia asettuisi ihan uuteen valoon ja nimenomaan positiivisessa mielessä. Väärässä paikassa möläytetty "puolitotuus" TPS:n suunnalta kun saattaisi aiheuttaa yksittäiselle pelaajalle kohtuuttomia haittoja, riippumatta riitä mitä siellä on sekoiltu, etenkään kun kysymys ei ole rikoksista.
 

Boulerice

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boogaard(R.I.P) ja Twist
Päin helvettiä tämä on seuran puolelta vedetty. Ensin istutaan alas ja puhutaan asiat selviksi ja sovitaan sanktiot ,jos niitä tarvitaan ja vasta sitten tullaan ulos päätöksen kanssa. Nyt asian puinti on kesken ja media sekä fanit arvailevat mitä on tapahtunut. EI NÄIN!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös